Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Lila86 είπε:

Ακριβώς αυτό συμφώνω! Κι εγώ έτσι έλεγα είτε το ένα είτε το άλλο να μάθω να δούμε τι θα κάνουμε!!! Δεν έπαιρνα utrogestan οπότε δεν ξέρω να σου πω! Έκανα προλουτεξ ένεση και κρινον κολπικα

Άντε να δούμε....!! Εσύ όλα καλά..? Πως είσαι??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Άντε να δούμε....!! Εσύ όλα καλά..? Πως είσαι??

Να φανταστώ πρωί πρωί θα πας μη μας αφήσεις και σε αγωνία! 😂 Δόξα το Θεό καλά δεν μπορώ να πω! Είναι ανάλογα τη μέρα δεν ξέρω πως θα ξυπνήσω! Εχθές για παράδειγμα είχα έντονη αναγουλα και ήμουν ξαπλωμένη όλη μέρα. Σήμερα πάλι άλλος άνθρωπος!!!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Να φανταστώ πρωί πρωί θα πας μη μας αφήσεις και σε αγωνία! 😂 Δόξα το Θεό καλά δεν μπορώ να πω! Είναι ανάλογα τη μέρα δεν ξέρω πως θα ξυπνήσω! Εχθές για παράδειγμα είχα έντονη αναγουλα και ήμουν ξαπλωμένη όλη μέρα. Σήμερα πάλι άλλος άνθρωπος!!!

Όντως στην εγκυμοσύνη δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Όσο για τη χοριακή.. δυστυχώς δε γίνεται να πάω νωρίς το πρωί. Κατά τις 11 υπολογίζω. Αλλά αυτοί κάνουν ένα τρίωρο συνήθως για τα αποτελέσματα. Το κακό είναι ότι όταν θα βγουν, ο άντρας μου θα έχει φύγει ήδη για δουλειά!

@Makelen λενιω μου σου εύχομαι καλή επιτυχία αύριο  με μια τεράστια χωριακη κορίτσι μου... βουρ για φουσκωμενες κοιλίτσες για όλες μας το 2025 να είναι το τυχερό μας με αρχή εσένα 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια μου,τι κάνετε;Να σας ρωτήσω γιατι δεν θυμάμαι καθόλου πόσο πρέπει να είναι η προγεστερονη πριν την εμβρυομεταφορα;Έκανα σήμερα κ ήταν 0,8,θα κάνω πάλι αύριο πρωι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου,τι κάνετε;Να σας ρωτήσω γιατι δεν θυμάμαι καθόλου πόσο πρέπει να είναι η προγεστερονη πριν την εμβρυομεταφορα;Έκανα σήμερα κ ήταν 0,8,θα κάνω πάλι αύριο πρωι.

Κάτω από 1.. οπότε μια χαρά😀

13 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Και μόνο που γελούσε δείχνει την σοβαρότητα του ως επιστήμονας που έχει μπροστά του ένα ζευγάρι που μάχεται με την υπογονιμοτητα και για διαδικασίες που όλες μας γνωρίζουμε τον αντίκτυπο στην ψυχολογία, στην υπομονή, στα αποθέματα δύναμης να βρούμε και φυσικά στο οικονομικό.

Καλημέρα 

Ναι δε το συζητώ, το σκέφτηκα σήμερα λίγο καλύτερα. Δε μου κάνει ως γιατρός σίγουρα. 

12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ο προεμφυτικος σου εγγυατε κάποιες μεταλλάξεις Κ κάποια κληρονομικά.. δεν σου εγγυατε την μετά εξέλιξη γι'αυτό Κ οι εξετάσεις γίνονται κανονικά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης . Δηλαδή κάποια μετάλλαξη που μπορεί να συμβεί όπως μεγαλώνει το έμβρυο δεν μπορεί να στην εγγυηθεί ο προεμφυτικος . 

Η ηλικία σου βοηθάει στο ότι μπορεί να έχουν απομείνει κάποια υγιή ωάρια. Το ότι πολλά απτά ωάρια είναι μη ποιοτικά δεν έχει σχέση με την ηλικία αλλά έχει σχέση με την Πωα αυτό εννοούσε τίποτα παραπάνω. 

Μην το σκαλίζεις άλλο. Όταν θα μείνεις έγκυος απλά θα το αντιμετωπίσεις όπως μια γυναίκα άνω των 40 θα κάνεις όλους τους ελέγχους σου Κ θα έχεις το κεφάλι σου σίγουρο . 

Ναι αλλά η αμνιοπαρακέντηση μπορεί να προβλέψει τα νοσήματα σωστά;

Μίλησα το πρωί με την αιματολόγο και γέλαγε. Μου λέει σε παρακαλώ μη ξαναπάς. Αρχικά ποιες εξετάσεις είδε κ διέγνωσε την ΠΩΑ και τα νοσήματα; Τεσπα, έκλεισα νέο ραντεβού με την αιματολόγο κ μου πρότεινε να πάρω γνώμη κ από ενδοκρινολόγο μέσα από το νοσοκομείο. Η γυναίκα δε παίζεται. Είναι θεά. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Neverstop είπε:

Κάτω από 1.. οπότε μια χαρά😀

Θα κάνω κ αύριο,ήθελε δυο να κάνω!Ίσως την θέλει πιο χαμηλή δεν ξέρω.Σ ευχαριστω😍!

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι δε το συζητώ, το σκέφτηκα σήμερα λίγο καλύτερα. Δε μου κάνει ως γιατρός σίγουρα. 

Πες μου ποιος είναι ο γιατρός να πάω να του πω δυο φωνήεντα.

• Χαχα 2

πρίν από 16 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Είσαι μια χαρά, καλά ξεκινάς

Διαφημίσεις

Just now, Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστω!❤️❤️Απλά τις προηγούμενες ήταν πιο χαμηλή γι αυτό ρωτησα.

Έτσι ξεκινάμε και μετά αυξάνεται,  σίγουρα θα σε δώσει και προγεστερονη όταν κάνεις την εμβρυομεταφορα  ,οι άλλες εξετάσεις ήταν οκ ??? Καλή ετ κορίτσι μου όλα να πάνε κατ ευχήν 

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι ξεκινάμε και μετά αυξάνεται,  σίγουρα θα σε δώσει και προγεστερονη όταν κάνεις την εμβρυομεταφορα  ,οι άλλες εξετάσεις ήταν οκ ??? Καλή ετ κορίτσι μου όλα να πάνε κατ ευχήν 

Ναι όλες ήταν μια χαρα.Αύριο θα μου πει λογικά κ το πότε,εαν κ κάτι μου έλεγε για Δευτέρα,Τρίτη κ μου φάνηκαν πολλές οι ημέρες,τι να πω.Σ ευχαριστώ!

πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Ναι όλες ήταν μια χαρα.Αύριο θα μου πει λογικά κ το πότε,εαν κ κάτι μου έλεγε για Δευτέρα,Τρίτη κ μου φάνηκαν πολλές οι ημέρες,τι να πω.Σ ευχαριστώ!

@MK2012 να πάρεις στο Έλενα κ να κλείσεις ραντεβου στην κ.Βενακη είναι εξαιρετική.

πρίν από 7 λεπτά , Supergirl87 είπε:

@MK2012 να πάρεις στο Έλενα κ να κλείσεις ραντεβου στην κ.Βενακη είναι εξαιρετική.

@Supergirl87 δεν είναι πολλές πρέπει να παρακολουθήσει και ενδομητριο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...