Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Καλημέρα με πιο καθαρό μυαλό. Αντικειμενικά δεν μπορείς να αποκλείσεις κανένα ενδεχόμενο, ειδικά όταν υπάρχει υπογονιμότητα. Αλλά επίσης δεν μπορείς να αποκλίσεις το ενδεχόμενο να βγεις στο δρόμο να σε πατήσει αυτοκίνητο (χτύπα ξύλο). Αν είναι να μιλάμε με υποθέσεις και ενδεχόμενα χαίρω πολύ κι εμείς εδώ μπορούμε να στο κάνουμε δεν χρειάζεται να πληρώσεις επίσκεψη 50€, έλα να σου υποθέσουμε ένα εκατομμύριο σενάρια. Ο τρόπος του όμως ήταν πολύ κακός και αντιεπαγγελματικός. Είναι αδιανόητο επιστήμονας να προτείνει επιλογή χαρακτηριστικών πχ φύλο σε ζευγάρι εκτός αν είχες σοβαρή φυλοσύνδετη ασθένεια που θα το ήξερες από τον καρυότυπο τον δικό σου. Και μόνο από την κακή του συμπεριφορά θα πρέπει απλά να μην ξαναπατήσεις.  

Κάνε τις εξετάσεις σου και επικοινώνησε το και με τον εξωσωματιστή σου, τι σου είπε, ποια είναι η γνώμη του και αν αλλάζει κάτι στο πλάνο σας. 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 52 λεπτά , MK2012 είπε:

Παραδέχτηκε και ο ίδιος πως το σχόλιο δεν είναι ηθικό. Το χειρότερο είναι πως όταν το έλεγε γελούσε. Οσεσ Φορες ρώτησα για προεμφυτευτικό μου έλεγαν πως δε μπορώ να το ρισκάρω. Μπορεί να μη περνάει κ επιτροπή λόγω του ότι δεν έχω απόβολες έτσι κ αλλιως. Τελοσπαντων, η γυναίκα του εξωσωματιστη που ειμαι τωρα είναι ενδοκρινολόγος κ νομίζω είναι μαζι στο ιατρείο του. Ισως πάρω κ μια γνώμη από εκεί, απλά αν αποφασίσω να γυρίσω τον πρώτο μου γιατρό θα πρέπει να βρω μετά άλλο ενδοκρινολόγο. 

Ο Σφακ έχει δει εκατομμύρια γυναίκες με παρόμοια προβλήματα με εσένα.  Δεν θα σου πει κάτι που δεν έχεις ξαναακουσει Κ δεν έχεις σκεφτεί Κ μόνη σου. 

Τα ωάρια σου δεν είναι ποιοτικά σε γενικές γραμμές  εξωσωματική κάνεις για να πετύχεις τα 100 ωάρια που έχουν απομείνει Κ είναι σε καλή κατάσταση . Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Όλοι έχουν κάποια ωάρια που είναι καλά γενετικά ητε έχεις πωα ητε είσαι 50 χρόνων το δύσκολο είναι να τα βρεις αλλά όποιος ψάχνει βρίσκει . 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοιτα εγω θα ρωταγα τον εξωσωματιστη η και γεννετιστη αν οντως υπαρχει τοσο μεγαλη πιθανοτητα τα ωαρια να ειναι γεννετικα προβληματικα λογω πωα. αν οντως ισχυει, θα εκανα προεμφυτευτικο κ τελος. το 50% των ωαριων να γινονται βλαστοκυστες ειναι πολυ καλο ποσοστο εξαλλου. εγω σου εχω πει τα ποσοστα που ειχα στα 28 χωρις πωα και με 20-25 ωαρια στη διεγερση, κατεληγα σε 2-4 βλαστοκυστες. παντως εγω εχω φιλες με πωα οπως και φιλες που πετυχαν μετα απο χρονια φυσικων γυρω στα 45-47 με δικα τους, εκαναν αγορια κι ειναι μια χαρα. αυτο με το κοριτσι που σου ανεφερε να ελεγξουν το φυλο κτλ ειναι κ εναντια στην ιατρικη δεοντολογια κι απαγορευεται νομικα. το λες εως και μηνυσιμο.

Οι φίλες σου 45-47 που το πέτυχαν με δικά τους ωάρια, ξέρεις αν τα μετέφεραν σε στάδιο 3 ή 5 ημερών; Μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνω την 1η ετ και έχω αγωνία…

1 hour ago, Bubble24 είπε:

Οι φίλες σου 45-47 που το πέτυχαν με δικά τους ωάρια, ξέρεις αν τα μετέφεραν σε στάδιο 3 ή 5 ημερών; Μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνω την 1η ετ και έχω αγωνία…

με βλαστοκυστες. νομιζω ενεχει μεγαλο ρισκο το 3 ημερων σε τετοιες ηλικιες. με τις βλαστοκυστες τουλαχιστον εχεις κανει ενα καλο πρωτο ξεσκαρταρισμα. 

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά όντως αυτά που είπε παίζουν αν μου σταματήσει η περίοδος στα 35 πχ. Για αυτό κάνουν ορμονική υποκατάσταση οι γυναίκες. Δεν είναι μόνο το αναπαραγωγικό αλλά κ άλλα ζητήματα υγείας. Αλλά κάπως τα άκουσα όλα μαζεμένα κ φρικαρα. 

Σε κάποια φάση άρχισε να γελάει κιόλας κ ο άντρας μου τα πήρε. Ούτε γεια δε του είπε.

Καλημέρα! Δεν έχω να σου πω κάτι για τα υπόλοιπα, τα κορίτσια που είναι τώρα στη διαδικασία τα ξέρουν καλύτερα και στα λένε μια χαρά. Εγώ είμαι με ΠΩΑ, το ξέρω από τα 37- επειδή τότε το έψαξα, μπορεί να ήταν και νωρίτερα οι ενδείξεις δλδ. Τελικά έκανα παιδί με δωρεά, αλλά εγώ ξεκίνησα προσπάθεια στα 41.... Κανείς, ούτε στα 41 δε μου είπε αυτές τις π@π3ς που σου είπε ο ενδοκρινολόγος. Μου είπαν για πολύ χαμηλά ποσοστά επιτυχίας λόγω ΠΩΑ και ηλικίας, αλλά όχι όλα τα άλλα. Επίσης εμένα άρχισαν ψιλοανωμαλιες στην περίοδο στα 37, και τώρα που σε δύο μήνες κλείνω τα 45 έχω μια χαρά περίοδο ακόμα ( με ανωμαλίες μεν, περίοδο δε..). Ο δε ενδοκρινολόγος που πήγαινα στην εγκυμοσύνη ( γιατί έχω ΚΑΙ χασιμοτο), μου είπε πριν κάνα μηνα, ότι η πρόβλεψη του είναι ότι θα έχω περίοδο το πολύ για μια εξαετια ακόμα ( στα 51 δλδ). Ήθελα να κλάψω από τα γέλια, γιατί μου το είπε νομίζοντας ότι θα στεναχωρηθώ...έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου, δεν κόβεται έτσι η περίοδος, βασικά αυτό ήθελα να σου πω!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! @MK2012Πραγματικά τα κορίτσια τα έχουν πει όλα και θα συμφωνήσω και με όλες! Απορώ πως δεν σηκώθηκες να φύγεις από το πρώτο του σχόλιο καλά τι ήρθες τόσο μακρυά να με δεις... Ένας γιατρός που ενδιαφέρεται για τον ασθενή δεν θα έλεγε τίποτα από όλα αυτά που σου είπε κατά τη δική μου γνώμη πάντα. Ούτε να σου χρυσωσει το χάπι ούτε τίποτα τέτοιο φυσικά αλλά η λέξη απαράδεκτος για το τρόπο του είναι λίγη... Έχεις έναν άνθρωπο μπροστά σου που προσπαθεί για παιδί και δεν έχεις την αντίληψη του πως να μιλήσεις; Επίσης μη κοιτάς τις κριτικές που αποθεώνουν!!! Ο πρώτος μου γυναικολόγος που με ταλαιπώρησε 2 χρόνια έχει τις καλύτερες κριτικές.. κάνοντας λοιπόν κι εγώ αυτό το λάθος πήγα σε έναν καρδιολόγο με κριτικές άλλου επιπέδου!!! Δεν θα αναλύσω για το πόσο κακος ήταν και ότι εδώ και 2 μήνες ακόμη περιμένω τη συνταγή που θα έγραφε.. πάρε μια βαθιά ανάσα προσπάθησε να μην υπεραναλυεις όσο μπορείς και εννοείται πήγαινε για 2η γνώμη ψάχνοντας έναν ενδοκρινολόγο με ειδίκευση στην αναπαραγωγή κλπ κλπ! Είναι λογικό να πελαγωνεις αλλά στο είχα πει και στις αρχές που γράφαμε αν θυμάσαι. Προσπάθησε βήμα βήμα τα πράγματα για να μη τρελαθείς. Όλα θα έρθουν δεν υπάρχει περίπτωση να μη κάνεις παιδί..

• Μου αρέσει 4

@MK2012 έχει ενδιαφέρον αν θα δεις κάποια διαφορά και στην αντιμετώπιση του εμβρυολογικου σαν εργαστήριο. (Σε διαφορετικό δεν είσαι, κατάλαβα λάθος?)

@Makelen βάστα γερά, μία κι απόψε😀

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 35 λεπτά , dimi.tra είπε:

@Makelen κορίτσι πως είσαι σήμερα; 

Είμαι λίγο χάλια οργανικά. Αλλά λίγο πιο αισιόδοξη σήμερα..! Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,❤️❤️

πρίν από 23 λεπτά , Neverstop είπε:

@MK2012 έχει ενδιαφέρον αν θα δεις κάποια διαφορά και στην αντιμετώπιση του εμβρυολογικου σαν εργαστήριο. (Σε διαφορετικό δεν είσαι, κατάλαβα λάθος?)

@Makelen βάστα γερά, μία κι απόψε😀

Αντεχω αντεχω! Λίγο έμεινε! Όλα καλά ..!❤️

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Τι νιώθεις ? Εγκυμοσύνη λογικά !!

Τώρα πλέον έχω ξεκάθαρα όλα όσα αφορούν μια εγκυμοσύνη. Όπως όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου. Δεν ξέρω αν οφείλονται σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη ή είναι όλα από τις ορμόνες.. αλλά άρχισαν κ νέα συμπτώματα. Από σήμερα. Τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης μου τότε ξεκίνησαν την ημέρα της χοριακης (9η). Είχα βέβαια εμφύτευση σε 2 μωρά αρχικά. Τώρα είμαι 7η μέρα. Δεν ξέρω αν είναι πιθανό να είναι εγκυμοσύνης..

• Ευχή 4

πρίν από 15 λεπτά , Makelen είπε:

Τώρα πλέον έχω ξεκάθαρα όλα όσα αφορούν μια εγκυμοσύνη. Όπως όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου. Δεν ξέρω αν οφείλονται σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη ή είναι όλα από τις ορμόνες.. αλλά άρχισαν κ νέα συμπτώματα. Από σήμερα. Τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης μου τότε ξεκίνησαν την ημέρα της χοριακης (9η). Είχα βέβαια εμφύτευση σε 2 μωρά αρχικά. Τώρα είμαι 7η μέρα. Δεν ξέρω αν είναι πιθανό να είναι εγκυμοσύνης..

Λες να ειναι 2 ? Δύο δεν έβαλες ? Δεν έχεις Κ τον καημό με τα τεστ εσύ να έκανες Κ τεστ ΧΑ ΧΑ 

Just now, linaa είπε:

Λες να ειναι 2 ? Δύο δεν έβαλες ? Δεν έχεις Κ τον καημό με τα τεστ εσύ να έκανες Κ τεστ ΧΑ ΧΑ 

Χαχαχ πολύ γέλασα με αυτό με τα τεστ! Μου τη σπάνε γιατί μπορεί να είναι θετικό και να χαρω.. και να πάω μετά για χοριακή και να είναι πχ 20. Οποτε δεν τα θέλω καθόλου. Δύο έμβρυα έβαλα ναι. Ωστόσο επειδή είμαι ρεαλιστρια θα σου πω πως το βλέπω. Αν έχω μείνει πάλι έγκυος, είναι πιθανό το σενάριο να εμφυτεύουν κ τα δυο ναι. Το θέμα είναι όμως αν θα προχωρήσει κάποιο. Άλλωστε για αυτό έβαλα δύο. Την πρώτη φορά ήμουν τυχερή και προχώρησε το ένα. Οπότε θα δείξει τώρα τι θα γίνει. Θεωρείς ότι υπάρχει πιθανότητα να νιώθω εγκυμοσύνη από την χοριακή, σε αυτή τη μέρα αναμονής? Είχα δύο 5ης και τα έβαλα 6η μέρα. Οπότε αν είναι θετικό έχει ήδη ανέβει η χοριακη. Ξέρεις τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Χαχαχ πολύ γέλασα με αυτό με τα τεστ! Μου τη σπάνε γιατί μπορεί να είναι θετικό και να χαρω.. και να πάω μετά για χοριακή και να είναι πχ 20. Οποτε δεν τα θέλω καθόλου. Δύο έμβρυα έβαλα ναι. Ωστόσο επειδή είμαι ρεαλιστρια θα σου πω πως το βλέπω. Αν έχω μείνει πάλι έγκυος, είναι πιθανό το σενάριο να εμφυτεύουν κ τα δυο ναι. Το θέμα είναι όμως αν θα προχωρήσει κάποιο. Άλλωστε για αυτό έβαλα δύο. Την πρώτη φορά ήμουν τυχερή και προχώρησε το ένα. Οπότε θα δείξει τώρα τι θα γίνει. Θεωρείς ότι υπάρχει πιθανότητα να νιώθω εγκυμοσύνη από την χοριακή, σε αυτή τη μέρα αναμονής? Είχα δύο 5ης και τα έβαλα 6η μέρα. Οπότε αν είναι θετικό έχει ήδη ανέβει η χοριακη. Ξέρεις τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Ανακατωσουρα δύσκολο να νιώθεις  πιο πολύ απτά φάρμακα . Όμως καταβολή πχ λαχάνιασμα Κ τέτοια μπορεί Κ να νιώθεις ακόμα Κ από τόσο νωρίς  . Η χοριακη σίγουρα θα έχει ανέβει ειδικά αν είναι δύο θα έχει ανέβει αρκετά . 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ανακατωσουρα δύσκολο να νιώθεις  πιο πολύ απτά φάρμακα . Όμως καταβολή πχ λαχάνιασμα Κ τέτοια μπορεί Κ να νιώθεις ακόμα Κ από τόσο νωρίς  . Η χοριακη σίγουρα θα έχει ανέβει ειδικά αν είναι δύο θα έχει ανέβει αρκετά . 

Το λαχάνιασμα ξεκίνησε εχθές το απογευμα. Ωστόσο σήμερα είχα παλινδρόμηση. Παλινδρόμηση είχα τότε την ημέρα της χοριακης.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...