Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Έλα πέρασε Κ η Δευτέρα κοντεύεις!!! 

Ναι κοντεύω.. αλλά και πάλι βαρέθηκα να περιμένω! Άσε ότι όσο περνάνε οι μέρες, όλο και πιστεύω στο αρνητικό.. και δε μ αρεσει καθόλου να είμαι απαισιόδοξη..!

Just now, dimi.tra είπε:

Σήμερα πως νιώθεις;;; Έλα λιιιιγο ακόμα έμεινε 🫶🤞🤞🤞

Τα ίδια νιώθω..! Ωστόσο αντί να σκέφτομαι μια θετική χοριακή, έχω αρχίσει κ σκέφτομαι την επόμενη ετ..!

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι κοντεύω.. αλλά και πάλι βαρέθηκα να περιμένω! Άσε ότι όσο περνάνε οι μέρες, όλο και πιστεύω στο αρνητικό.. και δε μ αρεσει καθόλου να είμαι απαισιόδοξη..!

Τα ίδια νιώθω..! Ωστόσο αντί να σκέφτομαι μια θετική χοριακή, έχω αρχίσει κ σκέφτομαι την επόμενη ετ..!

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Έχω gonal για αρχή και κάποια στιγμή ανταγωνιστή το orgalutran. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

• Χαχα 1

πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 1

1 hour ago, Makelen είπε:

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

Άντε υπομονή λίγο έμεινε! Είναι λογικό να μπαίνεις σε μουντ δεν είμαι έγκυος, το κάνεις για να σε προστατέψεις αλλά εμείς σου στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια να είσαι και να πάρεις μια τέλεια χοριακή! 🤞🤞🤞🤞

1 ώρα πρίν, MarStam είπε:

Έχω gonal για αρχή και κάποια στιγμή ανταγωνιστή το orgalutran. 

Σίγουρα καλό θα ήταν να ρωτήσεις τον γιατρό σου πριν ξεκινήσεις μην ψάχνεις τελευταία στιγμή. 

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Εφιάλτης δύο μαζί δεν ξέρω αν παλεύονται 😂 

Εσύ πως είσαι κορίτσι; Ελπίζουμε την παρασκευή να μας γράψεις για μια άψογη βλαστοκύστη 🤞🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Άντε υπομονή λίγο έμεινε! Είναι λογικό να μπαίνεις σε μουντ δεν είμαι έγκυος, το κάνεις για να σε προστατέψεις αλλά εμείς σου στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια να είσαι και να πάρεις μια τέλεια χοριακή! 🤞🤞🤞🤞

Σίγουρα καλό θα ήταν να ρωτήσεις τον γιατρό σου πριν ξεκινήσεις μην ψάχνεις τελευταία στιγμή. 

Εφιάλτης δύο μαζί δεν ξέρω αν παλεύονται 😂 

Εσύ πως είσαι κορίτσι; Ελπίζουμε την παρασκευή να μας γράψεις για μια άψογη βλαστοκύστη 🤞🤞🤞🤞

Είμαι εντελώς τρελαμένη με άπειρη δουλειά που έχω αφήσει πίσω γιατί δεν έχω τη ψυχολογία να κάνω το ο,τιδηποτε. Τώρα τελείωσα με ενδοκρινολόγο κ πάω σπίτι να δουλέψω γιατί με κυνηγάνε. 
Ο ενδοκρινολόγος μου έκανε τη καρδιά περιβόλι. Μου λέει γιατί το προσπαθείς κορίτσι μου ; Πήγαινε με δότρια. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις, είπε πως ίσως οι καμπύλες δε βγήκαν καλές λόγω των φαρμάκων που παίρνω ένα χρόνο αλλά δεν είναι κ εντελώς  Σίγουρο. Μου έγραψε για όλα τα αυτοάνοσα κ για αυτοάνοσα έναντι των ωοθηκών κ διαβήτη . Μου την είπε γιατί δεν έκανα παιδί νωρίτερα ούτως ώστε να μη τρέχω τώρα εφόσον ήξερα για την πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια. Είμαι από τα «άτυχα κορίτσια» μου είπε κ πως πρέπει να κοιτάξω για ορμονική υποκατάσταση σύντομα όταν τελειώσει η περίοδος για να αποφύγω καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα άνοιας στα 60. 

Α και επίσης λέει μπορεί να έχω χρόνια θυρεοειδίτιδα αλλά δεν είναι σημαντικό. Θα τα δούμε όλα όταν βγουν οι εξετάσεις λέει. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρω glucophase. Επισης έχουμε υψηλές πιθανότητες να κάνουμε παιδί με πρόβλημα γιατί το σπερμα δεν είναι άριστο λόγω τσιμπημένου κατακερματισμού που σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, δίνουν πιθανότητες για γενετικές ανωμαλίες. Ως εκ τούτου ας μη το προσπαθώ άλλο, κάνε λέει άλλη 1-2 προσπάθειες εφόσον το θέλω κ μετά δότρια.

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι εντελώς τρελαμένη με άπειρη δουλειά που έχω αφήσει πίσω γιατί δεν έχω τη ψυχολογία να κάνω το ο,τιδηποτε. Τώρα τελείωσα με ενδοκρινολόγο κ πάω σπίτι να δουλέψω γιατί με κυνηγάνε. 
Ο ενδοκρινολόγος μου έκανε τη καρδιά περιβόλι. Μου λέει γιατί το προσπαθείς κορίτσι μου ; Πήγαινε με δότρια. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις, είπε πως ίσως οι καμπύλες δε βγήκαν καλές λόγω των φαρμάκων που παίρνω ένα χρόνο αλλά δεν είναι κ εντελώς  Σίγουρο. Μου έγραψε για όλα τα αυτοάνοσα κ για αυτοάνοσα έναντι των ωοθηκών κ διαβήτη . Μου την είπε γιατί δεν έκανα παιδί νωρίτερα ούτως ώστε να μη τρέχω τώρα εφόσον ήξερα για την πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια. Είμαι από τα «άτυχα κορίτσια» μου είπε κ πως πρέπει να κοιτάξω για ορμονική υποκατάσταση σύντομα όταν τελειώσει η περίοδος για να αποφύγω καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα άνοιας στα 60. 

Α και επίσης λέει μπορεί να έχω χρόνια θυρεοειδίτιδα αλλά δεν είναι σημαντικό. Θα τα δούμε όλα όταν βγουν οι εξετάσεις λέει. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρω glucophase. Επισης έχουμε υψηλές πιθανότητες να κάνουμε παιδί με πρόβλημα γιατί το σπερμα δεν είναι άριστο λόγω τσιμπημένου κατακερματισμού που σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, δίνουν πιθανότητες για γενετικές ανωμαλίες. Ως εκ τούτου ας μη το προσπαθώ άλλο, κάνε λέει άλλη 1-2 προσπάθειες εφόσον το θέλω κ μετά δότρια.

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

πρίν από 36 λεπτά , MK2012 είπε:

καλε ποιος ειναι αυτος ο ενδοκρινολογος να ξερουμε να μην παμε ;;;;;;;;;;

και το λεω πολυ σοβαρα!!

τι βλακειες ειναι αυτες ; απο που να το πιασω που να το αφησω ;;;;

καλα για τον τροπο και το υφος δεν εχω λογια … 

επειδη με συγχυσανε ολα, θα μεινω μονo στο τελευταιο ! για το κακο σπερμα… εμας με αζωοσπερμια κοριτσι μου και σπερμα απο βιοψια ουτε ενας γιατρος δεν μας ειχε πει τετοια πραγματα … και πιστεψε με πηγαμε σε ενα καρο!! ισα ισα λεγανε ολοι πως στην ivf βρισκουν τα καλυτερα σπερματοζωαρια, που με φυσικες προσπαθειες αναθεμα αν θα πετυχαινανε ποτε κι οτι μετα την τριτη μερα (αν εχουνε επιβιωσει) πλεον ενα καλο και δυνατο ωαριο κανει τη δουλεια κ αναστρεφει και την οποια ανωμαλια… 

ετσι που το παει αυτος ουτε καν δωρεα ωαριων δεν πρεπει να ακολουθησετε εσεις.. πατε απευθειας σε διπλη δωρεα κι ααααν ειστε τυχεροι και παλι…

βρε τι μας λες παπ@&@ ;;; πες του απο μενα.

θελω μολις μεινεις εγκυος να πας να του τριψεις τη χοριακη στη μουρη!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 34 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάρτονα στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Ποιος είναι αυτός ο ενδοκρινολόγος να μην περάσουμε ούτε απ'έξω 🙄

Ούτε ο δικός μου ενδοκρινολόγος που είναι και φωνακλάς και νομίζεις θα σε αρχίσει στα χαστούκια δεν μου έχει μιλήσει έτσι.  Κι αν έχω θέματα, με το τσουβάλι γιατί είχα πέσει σε έναν κομπογιανίτη πιο μικρή και μου είχε φτάσει την TSH 0,3!

Όλα αυτά στα βρήκε από μία καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης; Νόμιζα αυτά είχες κάνει μόνο, άντε και καμιά TSH. Καλά τα glucophage, γενικά η μετφορμίνη (γιατί υπάρχει και σε άλλη μορφή) έχει κάποιες μελέτες που δείχνει πως βοηθάει στην ποιότητα ωαρίων και στην ρύθμιση του κύκλου αλλά κυρίως σε γυναίκες με πολυκυστικές, εκεί έχει επικεντρωθεί η μελέτη. Και τα δίνουν και σε περίπτωση πολυκυστικών εκτός από την αντίσταση στην ινσουλίνη ή στον προ διαβήτη. Σιγά δεν είναι τίποτα αυτά. Αλλά για όλα τα υπόλοιπα δεν ξέρω πως προέκυψαν, από 3 γιατρούς που δεν βρήκαν τίποτα στο πήγαινε για δωρεά? Δεν είναι κάπως κουλό? 

πρίν από 42 λεπτά , MK2012 είπε:

Μες στη γλυκα ο ενδοκρινολόγος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...