Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα,

Λόγω γρίπης του συζύγου,  αποφασίσαμε να να μην ξεκινήσουμε την διαδικασία αυτόν τον μήνα ανεξαρτήτως τι θα μας πει ο γιατρός. Καλύτερα να μην ρισκάρουμε.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω , γιατι οσο περνανε οι μερες ολα τα σκεφτομαι, η gonal f 900 ( 2 κουτια ) που μου εχει δωσει ο γιατρός με δοση 300, θα φτάσει για 6 μέρες. Αλλάζει η δόση κατά τη διάρκεια ή θα χρειαστώ κ άλλο κουτί?? Είναι πανάκριβα κ κάνει κάποιες μέρες να τα βρει το φαρμακειο. Φοβάμαι μην ξεμείνω . Από την εμπειρία σας , τι γίνεται συνήθως?

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , MK2012 είπε:

Θεωρώ πως το εννοεί, έχει δει πόσο τον έχω στηρίξει όπως κ εκείνος εμένα. Ειδικά όταν είχε αρρωστήσει ο μπαμπάς του έπαιρνα το αμάξι παρασκευή βράδυ μετά τη δουλειά κ έκανα 5 ώρες δρόμο από Αθήνα να πάω να μείνω εκεί να τους βοηθάω τα σκ κ γυρνούσα δουλειά τη Δευτέρα. Το έκανα για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα τότε ο άντρας μου έμενε ένα εξάμηνο στους γονείς του για να τους βοηθάει που μένουν επαρχία κ δεν είπα κουβέντα. Καταλαβαίνει η γυναίκα πως κάποια άλλη θα γκρίνιαζε ενδεχομένως. 

Έχω κλάψει 😂😂

Μπράβο σου που το έκανες και εννοείται κάποια άλλη θα είχε γκρινιάζει σίγουρα! Οταν αγαπάς αληθινά κάποια πράγματα τα κάνεις αβιαστα

πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μια μέρα με είχε ρωτήσει πότε θα κάνουμε παιδί κ της είπα διακριτικά,πως έχουμε θέμα με το σπέρμα κ μου είπε να του δίνω να τρώει καρότα.Μα πόσα καρότα να του δώσω τη ρωτάω,ο Μπαγκς Μπάνι είναι?(ασφαλώς δεν ξέρει ότι έχω κλειστές σάλπιγγες,θα μου έλεγε να πιω τπτ κρεμμυδοζουμα για να ανοίξουν).Αλλά για να είμαι δίκαιη,πιο πολύ εμπιστεύομαι την πεθερά μου με το παιδί,παρά τους γονείς μου.Φοβαμαι μη μπω στο σπίτι και τους δω με κάνα πιστόλι στο χέρι να μαθαίνουν στο μωρό ρώσικη ρουλέτα.Και αν του πω και κάτι,θα μου απαντήσουν ' έλα μωρέ παίζαμε,σιγά"

Εχω κλάψει με το τρόπο που τα λες πραγματικά!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Χαχαχχααχ πραγματικά έκλαψα,ούτε να το σκεφτώ δεν θελω κ εμένα η μαμά μου είναι μικρή(54) αλλά είναι κ γιαγιά εδω κ 11 χρόνια ,φαντάσου να την δω με την κοιλιά φουσκωμένη κ με δικό μ παιδί επειδη μπορεί..απαπαπα

Εάν κάποια τα χρειάζεται ας μας πει…

Κοιτα εμένα πιστεύω θα ήθελε κιόλας. Δλδ αν δεν ήταν κατ’εκείνη «κοινωνικά κατακριτέο» και επικίνδυνο λόγω ηλικίας, θα έκανε κ ένα 5ο να έχει να ασχολείται.

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Αμάν και εσύ , υπερβολική είσαι θα σου πουν 😂 και εγώ την πεθερά μου πιο πολύ θα εμπιστευόμουν, έχει μεγαλώσει κ τόσα εγγόνια. Εμένα η δική μου από λάθος άλλαγμα πάνας όταν ήμουν βρέφος με έστειλε νοσοκομείο με ουρολοίμωξη/σηψαιμια, κόντεψα να πεθάνω. Έμεινα ένα μήνα μέσα 3 μηνών.Ηταν 20 ετών λέει κ δεν ήξερε. Οποτε άστο καλυτερα.

Ω θεέ μου!!!

Just now, MK2012 είπε:

Κοιτα εμένα πιστεύω θα ήθελε κιόλας. Δλδ αν δεν ήταν κατ’εκείνη «κοινωνικά κατακριτέο» και επικίνδυνο λόγω ηλικίας, θα έκανε κ ένα 5ο να έχει να ασχολείται.

Κορίτσια δάκρυσα πραγματικά…Να είστε καλά..Κ εμένα θα ήθελε αλλά ο γιατρός της είπε στοπ με 3 καισαρικές κ καπάκι χειρουργείο σκωληκοειδίτιδα. Εμένα με έκανε στα 16 αλλά ευτυχώς δεν έπαθα ποτέ τπτ παρόλο που ήταν όντως μικρή.

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχουν κάνει πολλά λάθη αυτές οι γενιές τελικά!!! Και εύχομαι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε εμείς για τα δικά μας παιδιά! Κατανοώ ότι μπορεί κι εκείνες να πέρασαν δύσκολα αλλά φτάνει πια αυτό το πράγμα. Αν αρχίσουμε κι εμείς να λέμε ότι μας έρχεται στο μυαλό θα γίνουμε από δύο χωριά χωριάτες με τις μανάδες μας

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Έχουν κάνει πολλά λάθη αυτές οι γενιές τελικά!!! Και εύχομαι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε εμείς για τα δικά μας παιδιά! Κατανοώ ότι μπορεί κι εκείνες να πέρασαν δύσκολα αλλά φτάνει πια αυτό το πράγμα. Αν αρχίσουμε κι εμείς να λέμε ότι μας έρχεται στο μυαλό θα γίνουμε από δύο χωριά χωριάτες με τις μανάδες μας

Δε ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί αυτό. Γενικά ώρες ώρες πραγματικά απορω. Λέω αποκλείεται να υπάρχει τέτοιο κενό αντίληψης και νοοτροπίας. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Δε ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί αυτό. Γενικά ώρες ώρες πραγματικά απορω. Λέω αποκλείεται να υπάρχει τέτοιο κενό αντίληψης και νοοτροπίας. 

Κι όμως... Τελικά υπάρχει! Το χειρότερο είναι όταν λες δεν θέλω τη γνώμη σου δεν θέλω τη συμβουλή σου γιατί είμαι σε μια ευαίσθητη περίοδο και θα πάρω κάτι στραβά και θα τσακωθούμε! Μια που το λες μια που μιλάς στον τοίχο!!! Και ξέρεις τι λέω τελικά; Δεν έκανα εγώ τόσο κόπο να μείνω έγκυος για να βγει το παιδί νευρασθενικο! Ο καθένας σπιτάκι του και μακρυά κι αγαπημένοι!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 45 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μια μέρα με είχε ρωτήσει πότε θα κάνουμε παιδί κ της είπα διακριτικά,πως έχουμε θέμα με το σπέρμα κ μου είπε να του δίνω να τρώει καρότα.Μα πόσα καρότα να του δώσω τη ρωτάω,ο Μπαγκς Μπάνι είναι?(ασφαλώς δεν ξέρει ότι έχω κλειστές σάλπιγγες,θα μου έλεγε να πιω τπτ κρεμμυδοζουμα για να ανοίξουν).Αλλά για να είμαι δίκαιη,πιο πολύ εμπιστεύομαι την πεθερά μου με το παιδί,παρά τους γονείς μου.Φοβαμαι μη μπω στο σπίτι και τους δω με κάνα πιστόλι στο χέρι να μαθαίνουν στο μωρό ρώσικη ρουλέτα.Και αν του πω και κάτι,θα μου απαντήσουν ' έλα μωρέ παίζαμε,σιγά"

Σιγά καλέ.. κι εγώ μέσα σε λέσχες με κουλοχερηδες μεγάλωσα σε όλο το δημοτικό. Έπαιζα με τις ώρες φρουτάκια. Στα 10 ανέλυσε συστήματα του Λόττο. Έπαθα τίποτα???,😂

• Χαχα 6

πρίν από 55 λεπτά , MK2012 είπε:

Και εγώ τα πετάω, κράτησα μόνο 2 καρτελες μηηηηπως τα χρειαστώ. Όντως τα χρειάστηκα κάποια στιγμή όταν ακυρώσαμε ένα κύκλο προετοιμασίας εμβρυομεταφορας, τα παίρνεις για να σου έρθει η περίοδος αν θυμάμαι καλά.

Α ξέχασα το καλύτερο απ’όλα. Η μητέρα μου μια φορά μου είπε αν μπορεί να μου δώσει δικό της ωάριο επειδή έχει πολλά και να ρωτήσω τον γιατρό για να με βοηθήσει 😂 Ε της λέω θα προτιμούσα το παιδί μου να μην είναι και αδελφός/η μου. 😂 Τότε μου λέει αν χρειαστεί να το κυοφορήσω μπορώ, το έχω δει στην τηλεόραση στο εξωτερικό. 🙄🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ΧΑ ΧΑ δεν υπάρχει η μαμά από άλλο πλανήτη!!! 

• Χαχα 2

πρίν από 20 λεπτά , linaa είπε:

ΧΑ ΧΑ δεν υπάρχει η μαμά από άλλο πλανήτη!!! 

Αν ποτέ κάποια δεν έχει καλή διάθεση, έχω μια λίστα από ατάκες να παραθέσω 😂 Όπως καταλαβαίνεις πλέον δε μπορώ να την πάρω σοβαρά.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλή εβδομάδα,

για τα καφέ cyclacur (όπως και όλα τα χάπια - ενέσεις-σιρόπια-αλοιφές ληγμένα ή όχι) που δεν τα χρησιμοποιούμε,  μπορούμε να τα πηγαίνουμε σε κάποιο φαρμακείο της γειτονιάς, τα απορρίπτουν με σωστό τρόπο ή ακόμα και σε κοινωνικό φαρμακείο αν μπορούμε , τα προμηθεύουν σε γυναίκες που τα χρειάζονται και δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν.

• Μου αρέσει 6

Καλησπέρα κορίτσια και καλή βδομάδα. Το ένα ωάριο γονιμοποιήθηκε οπότε περιμένουμε τέλος της βδομάδας για να δούμε πως θα πάει. Πλέον στο νέο κέντρο δε σε παίρνουν τηλ ανά δυο μέρες να σου λένε πως πάει. Ισως και καλύτερα για να μη ζω με το άγχος.  
Σε άλλα νέα, πήγα σε αιματολόγο κ έκανα πλήρη ανοσολογικό έλεγχο και έγραψε κ καρυοτυπο και στο σύζυγο γιατί καλό είναι να έχουμε κάνει κ οι 2. Μέχρι τώρα έχω μόνο εγώ το δικό μου. Είδε κ τα αποτελέσματα για το εύθραυστο Χ που είχα κάνει κ είναι όντως όλα καλά.

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

Κορίτσια καλησπέρα,

Λόγω γρίπης του συζύγου,  αποφασίσαμε να να μην ξεκινήσουμε την διαδικασία αυτόν τον μήνα ανεξαρτήτως τι θα μας πει ο γιατρός. Καλύτερα να μην ρισκάρουμε.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω , γιατι οσο περνανε οι μερες ολα τα σκεφτομαι, η gonal f 900 ( 2 κουτια ) που μου εχει δωσει ο γιατρός με δοση 300, θα φτάσει για 6 μέρες. Αλλάζει η δόση κατά τη διάρκεια ή θα χρειαστώ κ άλλο κουτί?? Είναι πανάκριβα κ κάνει κάποιες μέρες να τα βρει το φαρμακειο. Φοβάμαι μην ξεμείνω . Από την εμπειρία σας , τι γίνεται συνήθως?

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...