Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα καλή εβδομάδα,

για τα καφέ cyclacur (όπως και όλα τα χάπια - ενέσεις-σιρόπια-αλοιφές ληγμένα ή όχι) που δεν τα χρησιμοποιούμε,  μπορούμε να τα πηγαίνουμε σε κάποιο φαρμακείο της γειτονιάς, τα απορρίπτουν με σωστό τρόπο ή ακόμα και σε κοινωνικό φαρμακείο αν μπορούμε , τα προμηθεύουν σε γυναίκες που τα χρειάζονται και δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν.

• Μου αρέσει 6

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Η πεθερά μου δεν ξέρει τπτ και αν της πούμε ότι κάναμε παιδί με εξωσωματική και πως ο άντρας μου έχει τερατοσπερμια,θα μας κοιτάξει λες και βλέπει εξωγηινους και θα ψάχνει για κρυφό barcode πίσω απ' το σβέρκο του παιδιού 

• Χαχα 10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκούλα θεέ μου 😂
Κοιτα να είσαι ήρεμη και άστην στην κοσμάρα της! 
Η δικιά μου παραδόξως από όταν ξεκινήσαμε εξωσωματική δεν έχει βγάλει τσιμουδιά ενώ πιο πριν μόνο τι στάση να κάνουμε δεν μου έλεγε! Δεν ξέρω αν της έχει πει κάτι ο γιος της πάντως είναι κυρία. Και μάλιστα μας λέει συνέχεια να μην πιεστούμε και να πάρουμε τον χρόνο μας. 

Εμάς δεν νομίζω να καταλαβαινε στην αρχή τι κάναμε... Δεν ρωτούσε τίποτα απολύτως αφού έλεγα καλά την νοιάζει άραγε; Τι το θελα κι αναρωτήθηκα! Τα έκανε όλα μαζί!!!😂 Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή και δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ θέμα αλλά τώρα τελευταία με όλο αυτό δεν ξέρω πως της τη βαρεσε και έχει γίνει λιγουλακι της υπερβολής!

• Χαχα 1

Just now, Blue Velvet είπε:

Η πεθερά μου δεν ξέρει τπτ και αν της πούμε ότι κάναμε παιδί με εξωσωματική και πως ο άντρας μου έχει τερατοσπερμια,θα μας κοιτάξει λες και βλέπει εξωγηινους και θα ψάχνει για κρυφό barcode πίσω απ' το σβέρκο του παιδιού 

😂😂😂😂😂😂😂

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Σε ευχαριστω πολύ!!! Επιτέλους εδώ και κάποιες μέρες που κόπηκαν και τα φάρμακα νιώθω καλύτερα και μπορώ να ευχαριστήθω και εγώ λίγο αυτό που βιώνω!!! Κι εσύ υπομονή και όλα θα έρθουν θα δεις... Αλλά μη χάνεις τον εαυτό σου! Πάνω από όλα εσύ να είσαι καλά για να έρθουν όλα, μετράει πολύ η ψυχολογία! Το ξέρω κλισέ αλλά εμείς τα εννοούμε πραγματικά με όλα αυτά που περναμε

Εγώ απαντούσα από τη πρώτη στιγμή που τους γνώρισα! Δεν έχω κανένα θέμα σε αυτό!!! Απλώς μεγαλώνοντας αλλάζει ο άνθρωπος παραξενευει και τώρα τελευταία βγάζει κάτι περίεργα παλιά δεν είχαμε τέτοια! Σε ευχαριστώ κι εγώ! Θα μπω στη 15η βδομάδα σε λίγο! Μια απορία! Γιατί να κάνεις δυο μέρες μετά χοριακή από τη μέρα που σου έδωσαν;; 

Α ωραιότατα.. περνάει ο καιρός... Το θέμα είναι να φτάνεις στην αυχενική. Μετά όλα είναι καλύτερα!!! Καλέ δεν θα κάνω τη χοριακή αργότερα! Ίσα ίσα που ο γιατρός θέλει 12η μέρα.. κι εγώ φυσικά θα την κάνω 9η! Αυτό που είπα είναι ότι έχω πει στους συγγενεις ότι θα κάνω χοριακή 2 μέρες μετά την πραγματική ημερομηνία. Δηλαδή ότι θα κάνω χοριακή 11η!!

πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

😂😂😂😂😂😂😂

Μα αποκλείεται ο γιος της να έχει πρόβλημα! Κι αν έχει.. εσύ φταις!! Χαχχαχχαχ

• Χαχα 2

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

😂😂😂😂😂 Ε θα τρελαθώ αχχαχαχα!!!

Εμένα ο πεθερός μου ήταν θεουλης! Του τα είπαμε όλα μόλις είχαμε κάνει και την έμβρυομεταφορά! Κι αφότου συγκινήθηκε και κατάλαβε για την εξωσωματική λέει στον άντρα μου τζουφιος ήσουν ρε; Κλάψαμε στα γέλια εκείνη τη στιγμή γιατί καταλάβαμε ότι το είπε για να σπάσει ο πάγος!!!

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Α ωραιότατα.. περνάει ο καιρός... Το θέμα είναι να φτάνεις στην αυχενική. Μετά όλα είναι καλύτερα!!! Καλέ δεν θα κάνω τη χοριακή αργότερα! Ίσα ίσα που ο γιατρός θέλει 12η μέρα.. κι εγώ φυσικά θα την κάνω 9η! Αυτό που είπα είναι ότι έχω πει στους συγγενεις ότι θα κάνω χοριακή 2 μέρες μετά την πραγματική ημερομηνία. Δηλαδή ότι θα κάνω χοριακή 11η!!

Μα αποκλείεται ο γιος της να έχει πρόβλημα! Κι αν έχει.. εσύ φταις!! Χαχχαχχαχ

Ααααα οκ συγγνώμη δικό μου λάθος! Μα λέω πως θα αντέξει το κορίτσι να μας πει κι εμάς για την επόμενη φορά αχχαχα!!! Καλά έκανες και το είπες αυτο! Κι εγώ δεν είπα ούτε ποτέ θα κάνω έμβρυομεταφορά ούτε τη χοριακή! Ναι αυτό κατάλαβα κι εγώ μετά την αυχενική σαν κάτι να αλλάζει!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Μα δεν το καταλαβαίνω..τι σημασία έχει αν είναι φυσικός η με διέγερση? Πρέπει να γίνεται υπέρηχος,έτσι ώστε να τσεκαρει ο γιατρός ότι όλα είναι εντάξει, κοινή λογική δλδ..Κριμα...σκέφτομαι πόσες γυναίκες έχουν εξαπατηθεί και θλίβομαι....εσύ τελικά τα κατάφερες?

Έχεις συμπτώματα που πάνε και έρχονται?

Δεν έχω κάνει ακόμα εμβρυομεταφορά. Για την ώρα “μαζεύω» έμβρυα. Μέχρι στιγμής έχω 4 3-ημερών και στο νέο κέντρο θα πάω για βλαστοκύστη το επόμενο διάστημα 🤞🤞🤞

• Καλή τύχη! 4

πρίν από 33 λεπτά , Lila86 είπε:

Σε ευχαριστω πολύ!!! Επιτέλους εδώ και κάποιες μέρες που κόπηκαν και τα φάρμακα νιώθω καλύτερα και μπορώ να ευχαριστήθω και εγώ λίγο αυτό που βιώνω!!! Κι εσύ υπομονή και όλα θα έρθουν θα δεις... Αλλά μη χάνεις τον εαυτό σου! Πάνω από όλα εσύ να είσαι καλά για να έρθουν όλα, μετράει πολύ η ψυχολογία! Το ξέρω κλισέ αλλά εμείς τα εννοούμε πραγματικά με όλα αυτά που περναμε

Εγώ απαντούσα από τη πρώτη στιγμή που τους γνώρισα! Δεν έχω κανένα θέμα σε αυτό!!! Απλώς μεγαλώνοντας αλλάζει ο άνθρωπος παραξενευει και τώρα τελευταία βγάζει κάτι περίεργα παλιά δεν είχαμε τέτοια! Σε ευχαριστώ κι εγώ! Θα μπω στη 15η βδομάδα σε λίγο! Μια απορία! Γιατί να κάνεις δυο μέρες μετά χοριακή από τη μέρα που σου έδωσαν;; 

Φαντάζομαι πως για να το λέει θα σου έχει δείξει και άλλα καλά πράγματα τόσα χρόνια! Και μπράβο της ειδικά αν το εννοεί!

Θεωρώ πως το εννοεί, έχει δει πόσο τον έχω στηρίξει όπως κ εκείνος εμένα. Ειδικά όταν είχε αρρωστήσει ο μπαμπάς του έπαιρνα το αμάξι παρασκευή βράδυ μετά τη δουλειά κ έκανα 5 ώρες δρόμο από Αθήνα να πάω να μείνω εκεί να τους βοηθάω τα σκ κ γυρνούσα δουλειά τη Δευτέρα. Το έκανα για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα τότε ο άντρας μου έμενε ένα εξάμηνο στους γονείς του για να τους βοηθάει που μένουν επαρχία κ δεν είπα κουβέντα. Καταλαβαίνει η γυναίκα πως κάποια άλλη θα γκρίνιαζε ενδεχομένως. 

πρίν από 28 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Έχω κλάψει 😂😂

• Χαχα 1

Just now, Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω κάτι λίγο άσχετο,τα καφέ χαπάκια από τα Cyclacur τα πετατε;Ρωτησα στο κέντρο δεν τα παίρνουν,έχω γεμίσει από αυτά!Δεν ξέρω πόσα κουτιά έχω.

Εγώ τα πετάω!

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Εγώ τα πετάω!

Και εγώ τα πετάω, κράτησα μόνο 2 καρτελες μηηηηπως τα χρειαστώ. Όντως τα χρειάστηκα κάποια στιγμή όταν ακυρώσαμε ένα κύκλο προετοιμασίας εμβρυομεταφορας, τα παίρνεις για να σου έρθει η περίοδος αν θυμάμαι καλά.

1 hour ago, Makelen είπε:

Όχι καλέ.. είναι νεοτατοι! Ούτε χοληστερίνη δεν έχουν..! Απλά.. ποιος νοιάζεται?? Υπάρχουν και τα βιντεάκια! Άσε ότι κοστίζει και το υπέρογκο ποσό των 35 ευρώ πηγαινε-ελα το ΚΤΕΛ! Αλλά τα όνοματα τους.. θέλουν να τα βγάλω!

Αμάν ρε παιδι μου κι εκείνη.. δεν το καταλαβαίνει?? Και τα αδέρφια σου δεν μπορούν να της εξηγήσουν λίγο την κατάσταση? Τι να πεις.. υπομονή! Εσένα τουλάχιστον νοιάζεται! Εμένα οι γονείς μου είναι από αυτούς που έκαναν μωρό νέοι.. κ μετά το παρκάραμε στους παππούδες για να κάνουν τη ζωή τους. Απλά!

Α ξέχασα το καλύτερο απ’όλα. Η μητέρα μου μια φορά μου είπε αν μπορεί να μου δώσει δικό της ωάριο επειδή έχει πολλά και να ρωτήσω τον γιατρό για να με βοηθήσει 😂 Ε της λέω θα προτιμούσα το παιδί μου να μην είναι και αδελφός/η μου. 😂 Τότε μου λέει αν χρειαστεί να το κυοφορήσω μπορώ, το έχω δει στην τηλεόραση στο εξωτερικό. 🙄🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Και εγώ τα πετάω, κράτησα μόνο 2 καρτελες μηηηηπως τα χρειαστώ. Όντως τα χρειάστηκα κάποια στιγμή όταν ακυρώσαμε ένα κύκλο προετοιμασίας εμβρυομεταφορας, τα παίρνεις για να σου έρθει η περίοδος αν θυμάμαι καλά.

Ναι γι αυτό είναι,αλλά είπα μήπως τα χρειαζεται κάποια κοπέλα!

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Εγώ τα πετάω!

Ναι μωρέ γιατί μαζεύονται πολλά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Lila86 είπε:

😂😂😂😂😂 Ε θα τρελαθώ αχχαχαχα!!!

Εμένα ο πεθερός μου ήταν θεουλης! Του τα είπαμε όλα μόλις είχαμε κάνει και την έμβρυομεταφορά! Κι αφότου συγκινήθηκε και κατάλαβε για την εξωσωματική λέει στον άντρα μου τζουφιος ήσουν ρε; Κλάψαμε στα γέλια εκείνη τη στιγμή γιατί καταλάβαμε ότι το είπε για να σπάσει ο πάγος!!!

Ααααα οκ συγγνώμη δικό μου λάθος! Μα λέω πως θα αντέξει το κορίτσι να μας πει κι εμάς για την επόμενη φορά αχχαχα!!! Καλά έκανες και το είπες αυτο! Κι εγώ δεν είπα ούτε ποτέ θα κάνω έμβρυομεταφορά ούτε τη χοριακή! Ναι αυτό κατάλαβα κι εγώ μετά την αυχενική σαν κάτι να αλλάζει!

Μια μέρα με είχε ρωτήσει πότε θα κάνουμε παιδί κ της είπα διακριτικά,πως έχουμε θέμα με το σπέρμα κ μου είπε να του δίνω να τρώει καρότα.Μα πόσα καρότα να του δώσω τη ρωτάω,ο Μπαγκς Μπάνι είναι?(ασφαλώς δεν ξέρει ότι έχω κλειστές σάλπιγγες,θα μου έλεγε να πιω τπτ κρεμμυδοζουμα για να ανοίξουν).Αλλά για να είμαι δίκαιη,πιο πολύ εμπιστεύομαι την πεθερά μου με το παιδί,παρά τους γονείς μου.Φοβαμαι μη μπω στο σπίτι και τους δω με κάνα πιστόλι στο χέρι να μαθαίνουν στο μωρό ρώσικη ρουλέτα.Και αν του πω και κάτι,θα μου απαντήσουν ' έλα μωρέ παίζαμε,σιγά"

• Χαχα 4
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 12 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω κάτι λίγο άσχετο,τα καφέ χαπάκια από τα Cyclacur τα πετατε;Ρωτησα στο κέντρο δεν τα παίρνουν,έχω γεμίσει από αυτά!Δεν ξέρω πόσα κουτιά έχω.

Κι εγώ το ίδιο και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Δεν υπάρχει κάποιος δλδ που να τα χρειάζεται;;

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Α ξέχασα το καλύτερο απ’όλα. Η μητέρα μου μια φορά μου είπε αν μπορεί να μου δώσει δικό της ωάριο επειδή έχει πολλά και να ρωτήσω τον γιατρό για να με βοηθήσει 😂 Ε της λέω θα προτιμούσα το παιδί μου να μην είναι και αδελφός/η μου. 😂 Τότε μου λέει αν χρειαστεί να το κυοφορήσω μπορώ, το έχω δει στην τηλεόραση στο εξωτερικό. 🙄🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Χαχαχχααχ πραγματικά έκλαψα,ούτε να το σκεφτώ δεν θελω κ εμένα η μαμά μου είναι μικρή(54) αλλά είναι κ γιαγιά εδω κ 11 χρόνια ,φαντάσου να την δω με την κοιλιά φουσκωμένη κ με δικό μ παιδί επειδη μπορεί..απαπαπα

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εγώ το ίδιο και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Δεν υπάρχει κάποιος δλδ που να τα χρειάζεται;;

Εάν κάποια τα χρειάζεται ας μας πει…

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μια μέρα με είχε ρωτήσει πότε θα κάνουμε παιδί κ της είπα διακριτικά,πως έχουμε θέμα με το σπέρμα κ μου είπε να του δίνω να τρώει καρότα.Μα πόσα καρότα να του δώσω τη ρωτάω,ο Μπαγκς Μπάνι είναι?(ασφαλώς δεν ξέρει ότι έχω κλειστές σάλπιγγες,θα μου έλεγε να πιω τπτ κρεμμυδοζουμα για να ανοίξουν).Αλλά για να είμαι δίκαιη,πιο πολύ εμπιστεύομαι την πεθερά μου με το παιδί,παρά τους γονείς μου.Φοβαμαι μη μπω στο σπίτι και τους δω με κάνα πιστόλι στο χέρι να μαθαίνουν στο μωρό ρώσικη ρουλέτα.Και αν του πω και κάτι,θα μου απαντήσουν ' έλα μωρέ παίζαμε,σιγά"

Αμάν και εσύ , υπερβολική είσαι θα σου πουν 😂 και εγώ την πεθερά μου πιο πολύ θα εμπιστευόμουν, έχει μεγαλώσει κ τόσα εγγόνια. Εμένα η δική μου από λάθος άλλαγμα πάνας όταν ήμουν βρέφος με έστειλε νοσοκομείο με ουρολοίμωξη/σηψαιμια, κόντεψα να πεθάνω. Έμεινα ένα μήνα μέσα 3 μηνών.Ηταν 20 ετών λέει κ δεν ήξερε. Οποτε άστο καλυτερα.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...