Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα καλή εβδομάδα,

για τα καφέ cyclacur (όπως και όλα τα χάπια - ενέσεις-σιρόπια-αλοιφές ληγμένα ή όχι) που δεν τα χρησιμοποιούμε,  μπορούμε να τα πηγαίνουμε σε κάποιο φαρμακείο της γειτονιάς, τα απορρίπτουν με σωστό τρόπο ή ακόμα και σε κοινωνικό φαρμακείο αν μπορούμε , τα προμηθεύουν σε γυναίκες που τα χρειάζονται και δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν.

• Μου αρέσει 6

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απλά μην την ξαναπάρεις μαζί σου, εγώ πλέον τους τα λέω αφού τα έχουμε κάνει και να είμαι ειλικρινείς τους αποφεύγω και λίγο. 

Όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες αποφασίσαμε να μην το πούμε πουθενά, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια. Δεν ήθελα, ειδικά οι γονείς μου θα νοιάζονταν αλλά ήθελα να αποφύγω τις ερωτήσεις πως πάει, τι γίνεται, γιατί δεν πετυχαίνει και άλλα τέτοια. Δεν ήθελα την πίεση αυτή.  

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Makelen είπε:

Οι δικοί σου είναι και επικίνδυνοι! Ακόμα χειρότερα..! Καλά πάμε! Για γέλια και για κλάματα είμαστε! Όταν είχε έρθει η μάνα μου να δει τον γιο μου, τότε 6 μηνών, του είχε πει: "Που είναι η Ελένη? Που είναι η Ελένη"?? Εγώ δηλαδή. Την κοιτάω.. "Μαμά με λένε!!" Δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω!!

Και νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω υπερβολική μαμά και πεθερά!!! Εμένα η πεθερά μου όταν της είπαμε ότι θα κάνουμε εξωσωματική μας ρωτούσε συνεχώς χαμηλόφωνα τι γίνεται με το θέμα σας; Και πως πάει το θέμα σας; Δεν είναι θέμα μαντάμ!!! Εξωσωματική λέγεται και προσπαθούμε για παιδί!!! Και όλες οι διαδικασίες έχουν ονομασία!!! Και μόλις μάθαμε ότι είμαι έγκυος λέει πω πω αν είναι δύο τελικά καηκαμε!!! Μη μιλήσω για τη μάνα μου που από τώρα μου λέει τι θα πρέπει να κάνω όταν γεννησω!!! Και εννοείται η πεθερά μου στην ωοληψια ήθελε να έρθει μαζί! Και της είπα έχετε ξανά δει ζευγάρι να πηγαίνει με τη μαμά του ο άντρας σε τέτοια πράγματα; Ε δεν άντεξα!!!

• Χαχα 2

πρίν από 10 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Εγώ θυμαμαι οταν έκανα την υστέροσκοπηση επειδή ο σύντροφος μου έλειπε ταξίδι,πήγα με την μαμά μου,ο μπαμπάς μου δεν άντεξε κ είχε ερθει κ καλά για καφέ,στην κλινική δίπλα ακριβώς.Άσε που μας επαιρνε 50 τηλέφωνα,κ έλεγε μην πεις ότι είμαι πάλι εγώ..Βασικά δεν τους τα λέω πιο πολυ γιατί στενοχωριούνται!

Και εμένα ο μπαμπάς μου στενοχωριέται πραγματικά αλλά νομίζω δεν έχει καταλάβει το βαθμό της σοβαρότητας της κατάστασης γιατί δε τα ξέρει όλα. Δλδ δε καταλαβαίνει γιατί με βλέπει στενοχωρημένη, αναρωτιέται μονίμως. Επειδή και εκείνος προσπαθούσε για παιδί με τη 2η σύζυγό μου λέει «και εμείς κάναμε εξωσωματικές αλλά δε τα καταφέραμε αλλά δε με νοιάζει γιατί έχω εσένα». Που οκ το λέει για να μου δείξει την αγάπη του αλλά δε βοηθάει στην προκειμένη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Ε αυτό είναι καλό!! Εσένα νοιάζονται!! Βρήκαμε και φυσιολογικούς ανθρώπους εδώ μέσα! Χαχ

Καλαμάτα κορίτσι μου! Σε ένα χωριό! Κλείστε πουλμανακι.. θα βολευτουμε!!! ,😂

Ολοι οι καλοί χωράνε…

πρίν από 10 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Εγώ θυμαμαι οταν έκανα την υστέροσκοπηση επειδή ο σύντροφος μου έλειπε ταξίδι,πήγα με την μαμά μου,ο μπαμπάς μου δεν άντεξε κ είχε ερθει κ καλά για καφέ,στην κλινική δίπλα ακριβώς.Άσε που μας επαιρνε 50 τηλέφωνα,κ έλεγε μην πεις ότι είμαι πάλι εγώ..Βασικά δεν τους τα λέω πιο πολυ γιατί στενοχωριούνται!

Και εμένα στεναχωριουνται και ξέρω πως ρωτάνε από ενδιαφέρον και προσπαθούν να δώσουν κουράγιο αλλά εγώ δεν μπορούσα να έχω να λέω τι γίνεται, γιατί μπορεί να πήγε στραβά.

Αλλά στα δύσκολα έρχονται, πέρσι που έκανα την αποξεση από φυσική σύλληψη ήθελαν να έρθουν στην κλινική και τους άφησα. Τώρα μου λέει η μάνα μου, σε παρακαλώ όταν έρθει η ώρα της γέννας να μας ειδοποιήσετε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Και νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω υπερβολική μαμά και πεθερά!!! Εμένα η πεθερά μου όταν της είπαμε ότι θα κάνουμε εξωσωματική μας ρωτούσε συνεχώς χαμηλόφωνα τι γίνεται με το θέμα σας; Και πως πάει το θέμα σας; Δεν είναι θέμα μαντάμ!!! Εξωσωματική λέγεται και προσπαθούμε για παιδί!!! Και όλες οι διαδικασίες έχουν ονομασία!!! Και μόλις μάθαμε ότι είμαι έγκυος λέει πω πω αν είναι δύο τελικά καηκαμε!!! Μη μιλήσω για τη μάνα μου που από τώρα μου λέει τι θα πρέπει να κάνω όταν γεννησω!!! Και εννοείται η πεθερά μου στην ωοληψια ήθελε να έρθει μαζί! Και της είπα έχετε ξανά δει ζευγάρι να πηγαίνει με τη μαμά του ο άντρας σε τέτοια πράγματα; Ε δεν άντεξα!!!

Αχ πολύ νευρίασα με την πεθερά!! Και πολυ light απάντησες!! 😂😂

• Χαχα 2

Just now, MK2012 είπε:

Και εμένα ο μπαμπάς μου στενοχωριέται πραγματικά αλλά νομίζω δεν έχει καταλάβει το βαθμό της σοβαρότητας της κατάστασης γιατί δε τα ξέρει όλα. Δλδ δε καταλαβαίνει γιατί με βλέπει στενοχωρημένη, αναρωτιέται μονίμως. Επειδή και εκείνος προσπαθούσε για παιδί με τη 2η σύζυγό μου λέει «και εμείς κάναμε εξωσωματικές αλλά δε τα καταφέραμε αλλά δε με νοιάζει γιατί έχω εσένα». Που οκ το λέει για να μου δείξει την αγάπη του αλλά δε βοηθάει στην προκειμένη.

Εύχομαι να έρθει γρήγορα το μωράκι σου και να μη ταλαιπωρηθείς αλλο καθόλου.. Σας διαβάζω αλλά έχω καλυτερέψει από αναγουλες και εμετούς και δεν μπαίνω συνέχεια. @Makelen καλή επιτυχία και σε σένα να έχεις μια πολύ καλή χοριακή με υπέροχη πορεία! Σε όλες εύχομαι το καλύτερο κορίτσια 🩷 μου έχετε κρατήσει πολύ όμορφη παρέα κι ας μην γράφω συχνα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Lila86 είπε:

Εμένα η πεθερά μου είναι υποστηρικτική τουλάχιστον και συνέχεια λέει πως εμένα με νοιάζει να είσαι καλά και ας μη κάνετε ποτέ παιδί. Ο γιος μου σε αγαπάει κ τον έχεις στηρίξει τόσα χρόνια στα δυσκολα, δε πρόκειται να σε αφήσει. Τώρα αν τα εννοεί πραγματικά δε ξέρω.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Και εμένα στεναχωριουνται και ξέρω πως ρωτάνε από ενδιαφέρον και προσπαθούν να δώσουν κουράγιο αλλά εγώ δεν μπορούσα να έχω να λέω τι γίνεται, γιατί μπορεί να πήγε στραβά.

Αλλά στα δύσκολα έρχονται, πέρσι που έκανα την αποξεση από φυσική σύλληψη ήθελαν να έρθουν στην κλινική και τους άφησα. Τώρα μου λέει η μάνα μου, σε παρακαλώ όταν έρθει η ώρα της γέννας να μας ειδοποιήσετε.

Αν είναι σωστοί και νοιάζονται και ενδιαφέρονται για σένα, δεν έχεις κανένα λόγο να τους απομακρύνεις. Αρκεί πάντα να μπαίνουν τα όρια που θέλεις εσύ και ο άντρας σου!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Αχ πολύ νευρίασα με την πεθερά!! Και πολυ light απάντησες!! 😂😂

Χαχαχα ισχύει αλλά επίσης δεν έχω δώσει ακόμη απαντήσεις να ξέρεις!!! Τα φυλάω γιατί όλα αυτά εννοείται γίνονται ενώ ο σύζυγος λείπει για να μην τα ακούσει χοντρα!!! 😉

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Εύχομαι να έρθει γρήγορα το μωράκι σου και να μη ταλαιπωρηθείς αλλο καθόλου.. Σας διαβάζω αλλά έχω καλυτερέψει από αναγουλες και εμετούς και δεν μπαίνω συνέχεια. @Makelen καλή επιτυχία και σε σένα να έχεις μια πολύ καλή χοριακή με υπέροχη πορεία! Σε όλες εύχομαι το καλύτερο κορίτσια 🩷 μου έχετε κρατήσει πολύ όμορφη παρέα κι ας μην γράφω συχνα

Δε πειράζει κορίτσι μου. Εμείς εδώ είμαστε να σου κρατάμε παρέα. ❤️ Υπομονή με τις αναγούλες σου, εύχομαι να νιώσεις καλύτερα!

• Μου αρέσει 1

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!! Με το καλό κι εσύ!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα??

Χαχαχα ισχύει αλλά επίσης δεν έχω δώσει ακόμη απαντήσεις να ξέρεις!!! Τα φυλάω γιατί όλα αυτά εννοείται γίνονται ενώ ο σύζυγος λείπει για να μην τα ακούσει χοντρα!!! 😉

Αααα καταλάβα!! Κλασικά! Θέλουν από νωρίς να τους πάρεις τον αέρα! Μην τους ντρέπεσαι καθόλου.. θα σε καβαλήσουν! Εγώ έχωνα απο μικρή! 

• Χαχα 2

πρίν από 9 λεπτά , Lila86 είπε:

Τι γλυκούλα θεέ μου 😂
Κοιτα να είσαι ήρεμη και άστην στην κοσμάρα της! 
Η δικιά μου παραδόξως από όταν ξεκινήσαμε εξωσωματική δεν έχει βγάλει τσιμουδιά ενώ πιο πριν μόνο τι στάση να κάνουμε δεν μου έλεγε! Δεν ξέρω αν της έχει πει κάτι ο γιος της πάντως είναι κυρία. Και μάλιστα μας λέει συνέχεια να μην πιεστούμε και να πάρουμε τον χρόνο μας. 

• Μου αρέσει 3

Just now, MK2012 είπε:

Δε πειράζει κορίτσι μου. Εμείς εδώ είμαστε να σου κρατάμε παρέα. ❤️ Υπομονή με τις αναγούλες σου, εύχομαι να νιώσεις καλύτερα!

Σε ευχαριστω πολύ!!! Επιτέλους εδώ και κάποιες μέρες που κόπηκαν και τα φάρμακα νιώθω καλύτερα και μπορώ να ευχαριστήθω και εγώ λίγο αυτό που βιώνω!!! Κι εσύ υπομονή και όλα θα έρθουν θα δεις... Αλλά μη χάνεις τον εαυτό σου! Πάνω από όλα εσύ να είσαι καλά για να έρθουν όλα, μετράει πολύ η ψυχολογία! Το ξέρω κλισέ αλλά εμείς τα εννοούμε πραγματικά με όλα αυτά που περναμε

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!! Με το καλό κι εσύ!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα??

Αααα καταλάβα!! Κλασικά! Θέλουν από νωρίς να τους πάρεις τον αέρα! Μην τους ντρέπεσαι καθόλου.. θα σε καβαλήσουν! Εγώ έχωνα απο μικρή! 

Εγώ απαντούσα από τη πρώτη στιγμή που τους γνώρισα! Δεν έχω κανένα θέμα σε αυτό!!! Απλώς μεγαλώνοντας αλλάζει ο άνθρωπος παραξενευει και τώρα τελευταία βγάζει κάτι περίεργα παλιά δεν είχαμε τέτοια! Σε ευχαριστώ κι εγώ! Θα μπω στη 15η βδομάδα σε λίγο! Μια απορία! Γιατί να κάνεις δυο μέρες μετά χοριακή από τη μέρα που σου έδωσαν;; 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα η πεθερά μου είναι υποστηρικτική τουλάχιστον και συνέχεια λέει πως εμένα με νοιάζει να είσαι καλά και ας μη κάνετε ποτέ παιδί. Ο γιος μου σε αγαπάει κ τον έχεις στηρίξει τόσα χρόνια στα δυσκολα, δε πρόκειται να σε αφήσει. Τώρα αν τα εννοεί πραγματικά δε ξέρω.

Φαντάζομαι πως για να το λέει θα σου έχει δείξει και άλλα καλά πράγματα τόσα χρόνια! Και μπράβο της ειδικά αν το εννοεί!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...