Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα καλή εβδομάδα,

για τα καφέ cyclacur (όπως και όλα τα χάπια - ενέσεις-σιρόπια-αλοιφές ληγμένα ή όχι) που δεν τα χρησιμοποιούμε,  μπορούμε να τα πηγαίνουμε σε κάποιο φαρμακείο της γειτονιάς, τα απορρίπτουν με σωστό τρόπο ή ακόμα και σε κοινωνικό φαρμακείο αν μπορούμε , τα προμηθεύουν σε γυναίκες που τα χρειάζονται και δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν.

• Μου αρέσει 2

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 51 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπράβο αγάπη μου, τέλεια νέα! Δεν πειράζει και μόνο το ένα ας γονιμοποιηθεί, το ένα ψάχνουμε άλλωστε! ❤️ 🤞 

Το άλλο ήταν GV παρότι είχαν ίδιο μέγεθος. Τι να κάνουμε; Πιθανότητες είναι όλα. Απλά ήταν πρώτη φορά που σε φυσικό είχα δύο κ έλεγα μήπως πάνε καλά κ τα 2. Δε νομίζω να άλλαζε κάτι αν το αφήναμε κ άλλη μια μέρα αλλά θέλω να ρωτήσω κ το γιατρό. Ηταν πολύ ανώριμο είπε η εμβρυολόγος.

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

ΧΑ ΧΑ καλέ τον εαυτό σου ρωτάς ? 

Δε πειραζει, υπέθεσα ρωτάει εμένα οπότε είπα να απαντήσω 😛

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

ΧΑ ΧΑ καλέ τον εαυτό σου ρωτάς ? 

Εντάξει ποτέ δεν θα μάθω Ν απαντάω σωστά τελοςςςςς ,,,σας παρακαλώ μην με παρεξηγείτε τσουπρες μου χαχαχαχα @MK2012 ποτέ με το καλό η ετ ?

πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχουμε δρόμο ακόμα .. πάλι μπαίνω στη φάση να μαζεύω. Έχω 2 βλαστοκύστες στο προηγούμενο γιατρό, τώρα αν γίνει κ αυτό βλαστοκύστη θα τις μεταφέρω κάποια στιγμή. Αυτή ήταν η 9η ωοληψια.

Καλή δύναμη κορίτσι μου ,πόσες ακόμα θες να μαζέψεις??? ,χαράς το κουράγιο σου στείλε λίγο δύναμη και σε μένα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Εντάξει ποτέ δεν θα μάθω Ν απαντάω σωστά τελοςςςςς ,,,σας παρακαλώ μην με παρεξηγείτε τσουπρες μου χαχαχαχα @MK2012 ποτέ με το καλό η ετ ?

Καλή δύναμη κορίτσι μου ,πόσες ακόμα θες να μαζέψεις??? ,χαράς το κουράγιο σου στείλε λίγο δύναμη και σε μένα 

Ε υποθέτω 2-3 βλαστοκύστες σίγουρα. Εκτός αν λάβουμε υπόψιν κ αυτές που έχω στο άλλο κέντρο αλλά είναι κακής ποιότητας. Ετσι κ αλλιώς ο Σφακ θέλει να μου κάνει κ αυτός υστεροσκοπηση προτού προχωρήσουμε. Θα ήθελα να πιστεύω πως μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε κάνει μια ετ. Αλλά ξέρεις αυτά κυλάνε αργά … στο φυσικό κύκλο. 
Κοιτα, δε θα σου πω ψέματα, υπομονή δεν έχω πλέον. Αλλά δε μπορώ να το βάλω κ κάτω. Δε μου πάει καρδιά. 

Πάντως από άποψη εγκαταστάσεων καμία σχέση με το πως ήταν πριν στο προηγούμενο κέντρο. Πριν ήταν κλάσεις ανώτερα. Αλλα ο γιατρός μετράει στο τέλος της ημέρας.

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην 17η εβδομάδα, πριν λίγο πήγα σε ένα μαγαζί για 5 λεπτά και εκεί που ήμουν καλά  άρχισα να ζαλίζομαι.. έκατσα κάτω για να μου περάσει 🥴 Ήρθα αμέσως σπίτι και από τότε νιώθω κάτι πονακια κάτω χαμηλά.Λετε να έκανα ζημιά που ζαλίστηκα;;

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην 17η εβδομάδα, πριν λίγο πήγα σε ένα μαγαζί για 5 λεπτά και εκεί που ήμουν καλά  άρχισα να ζαλίζομαι.. έκατσα κάτω για να μου περάσει 🥴 Ήρθα αμέσως σπίτι και από τότε νιώθω κάτι πονακια κάτω χαμηλά.Λετε να έκανα ζημιά που ζαλίστηκα;;

Τίποτα δεν έπαθες κορίτσι μου ,μέτρα λίγο την πίεση σου 

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι μου.

Ξεκίνησες εσύ κορίτσι μου; Θα κάνετε τελικά PRP?

Περιμένω περίοδο και λογικά ξεκινάμε, αλατάκι φάε καλά το μεσημεριανό σου και ξάπλωσε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ♥️

Οντως πήραμε 2 ωάρια αλλά τελικά μόλις με πήραν τηλ πως το ένα ήταν ακατάλληλο οπότε προχωράμε για προσπάθεια γονιμοποίησης μόνο στο ένα.  Στενοχωρήθηκα λίγο αλλά οκ, ας είναι καλό το ένα. 

Με το καλο να είναι το τυχερό σου!

• Ευχή 1

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ♥️

Οντως πήραμε 2 ωάρια αλλά τελικά μόλις με πήραν τηλ πως το ένα ήταν ακατάλληλο οπότε προχωράμε για προσπάθεια γονιμοποίησης μόνο στο ένα.  Στενοχωρήθηκα λίγο αλλά οκ, ας είναι καλό το ένα. 

Μπράβο!!! Να δώσει μια όμορφη , υγιή βλαστοκύστη! ♥️

• Ευχή 1

Κορίτσια καλησπερα! Σας παρακολουθώ χρόνια και ήρθε η στιγμή να γράψω και εγώ.  Ξεκίνησα διέγερση ωοθηκών και στον πρώτο υπέρηχο είχα μόλις 2😥 ο γιατρός είπε μάλλον από την πολύ χαμηλή ΑΜΥ που έχω.  Υπάρχει λέτε ελπίδα να είναι καλά και τα δύο; Έχει συμβεί σε κάποια 

πρίν από 27 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπερα! Σας παρακολουθώ χρόνια και ήρθε η στιγμή να γράψω και εγώ.  Ξεκίνησα διέγερση ωοθηκών και στον πρώτο υπέρηχο είχα μόλις 2😥 ο γιατρός είπε μάλλον από την πολύ χαμηλή ΑΜΥ που έχω.  Υπάρχει λέτε ελπίδα να είναι καλά και τα δύο; Έχει συμβεί σε κάποια 

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Ηταν η πρώτη σου διέγερση να φανταστώ;! Η ΑΜΗ σου πόσο είναι ; Τι πρωτόκολλο έκανες ;

πρίν από 15 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Ηταν η πρώτη σου διέγερση να φανταστώ;! Η ΑΜΗ σου πόσο είναι ; Τι πρωτόκολλο έκανες ;

Ναι η πρώτη.  Η Άμυ μου ειναι 1.5 περίπου.  Ξεκίνησα την πρώτη μέρα περιόδου 150μλ puregon και μετά από 5 μέρες κάναμε τον υπέρηχο είδαμε τα δύο ωάρια και ξεκινήσαμε και τις orgalutran 

On 24/1/2025 at 3:57 ΜΜ, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Αχ τα ίδια ακριβώς περνάω και εγώ.  Σε ότι είπες είμαι στα ίδια.  Μακάρι να μπορούσα να σου κάνω μια αγκαλιά και εσυ εμένα 🤗 λέω να μην το βάλουμε κάτω.  Πάμε και ότι γίνει. Δεν ξέρεις μπορεί να είμαστε τυχερές 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...