Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, Makelen είπε:

Αυτή τη φορά, με έχουν διαλύσει τα φάρμακα. Ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα που τα πήρα. Μετά την ετ χειροτέρεψαν. Τουλάχιστον αν είναι θετική η χοριακη χαλάλι. Αν όχι.. μετά από λίγες μέρες πάλι από την αρχή. Γιατί αν είναι αρνητικό, θα ξανακανω προσπάθεια καπάκι.

Όλα θα πάνε καλά, είπαμε μόνο θετικά σκεφτόμαστε, ζούμε το τώρα και τώρα καλό είναι να φέρεσαι σαν να είσαι έγκυος ....μην σκέφτεσαι τίποτα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Όλα θα πάνε καλά, είπαμε μόνο θετικά σκεφτόμαστε, ζούμε το τώρα και τώρα καλό είναι να φέρεσαι σαν να είσαι έγκυος ....μην σκέφτεσαι τίποτα 

Λίγο έμεινε αλλά με αγχωνει λίγο. Είναι όλα ιδανικα αλλά κανείς δεν ξέρει αν είναι υγιή τα έμβρυα ώστε να προχωρήσει κάποιο. Τουλάχιστον έχω κι άλλα στην κρύοσυντήρηση, και ξέρω ότι δεν θα είναι οριστικό το αρνητικό αν κάτι δεν πάει καλά. Γιατί διέγερση δεν θα κάνω σε καμία περίπτωση. Δεν θα έκανα καν προσπάθεια αν δεν είχα έτοιμα έμβρυα. Αφού έχω ήδη ένα παιδάκι. Και τα οικονομικά μου δεν επιτρέπουν κ πολλά πολλά. 

• Ευχή 2

17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

18 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Μακάρι , το χρειάζομαι να πάρω τα πάνω μου λίγο. Με πήραν πριν λίγο να με ρωτήσουν αν θα κάνω μέθη και είπα ναι. Παρότι τόσο καιρό έκανα χωρίς , τώρα δε θέλω να αγχωθώ κ είπα ναι. 

Καλημέρα!! Εύχομαι να πήγαν όλα καλά! Περιμένω με αγωνία τα νέα σου! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα, τα φώτα σας! Στον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω εξωσωματικη, από 2η μερα 225 gonal και την 6η μέρα cetrotide. Ο γιατρός μου είπε ότι 7η, 9η και 11η μέρα θα πάω για υπερηχο. Δεν μου είπε κάτι για να κανω ε2 κλπ πριν ξεκινήσω τη διεγερση. Δεν ξέρω αν θα μου πει κάτι όταν ξαναμιλήσουμε, μου είπε μόλις μου έρθει η περίοδος να του τηλεφωνήσω. Αν δεν μου πει κάτι για ορμονολογικες να ανησυχήσω, να του πω ότι θέλω να τις κανω; 

• Καλή τύχη! 1

Just now, anemoni9 είπε:

Κορίτσια, καλημέρα, τα φώτα σας! Στον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω εξωσωματικη, από 2η μερα 225 gonal και την 6η μέρα cetrotide. Ο γιατρός μου είπε ότι 7η, 9η και 11η μέρα θα πάω για υπερηχο. Δεν μου είπε κάτι για να κανω ε2 κλπ πριν ξεκινήσω τη διεγερση. Δεν ξέρω αν θα μου πει κάτι όταν ξαναμιλήσουμε, μου είπε μόλις μου έρθει η περίοδος να του τηλεφωνήσω. Αν δεν μου πει κάτι για ορμονολογικες να ανησυχήσω, να του πω ότι θέλω να τις κανω; 

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή 

Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλα

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια ♥️

Οντως πήραμε 2 ωάρια αλλά τελικά μόλις με πήραν τηλ πως το ένα ήταν ακατάλληλο οπότε προχωράμε για προσπάθεια γονιμοποίησης μόνο στο ένα.  Στενοχωρήθηκα λίγο αλλά οκ, ας είναι καλό το ένα. 

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 9

Διαφημίσεις

Just now, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ♥️

Οντως πήραμε 2 ωάρια αλλά τελικά μόλις με πήραν τηλ πως το ένα ήταν ακατάλληλο οπότε προχωράμε για προσπάθεια γονιμοποίησης μόνο στο ένα.  Στενοχωρήθηκα λίγο αλλά οκ, ας είναι καλό το ένα. 

Μπράβο αγάπη μου, τέλεια νέα! Δεν πειράζει και μόνο το ένα ας γονιμοποιηθεί, το ένα ψάχνουμε άλλωστε! ❤️ 🤞 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ♥️

Τέλεια κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ♥️

Όλα καλά θα πάνε !! Κ θα έρθουν Κ καλητερα θα δεις !! 

πρίν από 12 λεπτά , kate82 είπε:

Πότε με το καλό η ετ ???

Έχουμε δρόμο ακόμα .. πάλι μπαίνω στη φάση να μαζεύω. Έχω 2 βλαστοκύστες στο προηγούμενο γιατρό, τώρα αν γίνει κ αυτό βλαστοκύστη θα τις μεταφέρω κάποια στιγμή. Αυτή ήταν η 9η ωοληψια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...