Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Πραγματικά ελπίζω να σου βρουν δύο, να πάρεις τα πάνω σου!!

Κορίτσια η LH και η χοριακή έχουν παρόμοια πρωτεϊνική μορφή, γι'αυτό τα τεστ ωορρηξίας ανιχνεύουν και την εγκυμοσύνη! Άτυπα εννοείται.

Μακάρι , το χρειάζομαι να πάρω τα πάνω μου λίγο. Με πήραν πριν λίγο να με ρωτήσουν αν θα κάνω μέθη και είπα ναι. Παρότι τόσο καιρό έκανα χωρίς , τώρα δε θέλω να αγχωθώ κ είπα ναι. 

• Ευχή 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Πραγματικά ελπίζω να σου βρουν δύο, να πάρεις τα πάνω σου!!

Κορίτσια η LH και η χοριακή έχουν παρόμοια πρωτεϊνική μορφή, γι'αυτό τα τεστ ωορρηξίας ανιχνεύουν και την εγκυμοσύνη! Άτυπα εννοείται.

ισχυει γι αυτο κιολας λενε καποιες πως ανακαλυψαν την εγκυμοσυνη με τεστ ωορρηξιας . γιατι συνηθως βγαινει θετικο οταν εισαι εγκυος . 

πρίν από 20 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι ναι μετά γίνεται....έκανες την καλύτερη δουλειά νομίζω που το μετέφερες για αύριο!!!παίρνεις και τα Voltaren ε???εύχομαι να πάρετε και τα δύο και να πάνε όλα φανταστικά!!!🥰

Ναι ναι παίρνω και τα voltarene. Για να δούμε. Ο, τι και να γινει αύριο έτσι κ αλλιώς ξεκινάει μια νέα σειρά ωοληψιων. Έχω δρόμο ακόμα. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι παίρνω και τα voltarene. Για να δούμε. Ο, τι και να γινει αύριο έτσι κ αλλιώς ξεκινάει μια νέα σειρά ωοληψιων. Έχω δρόμο ακόμα. 

Τι ώρα θα μπεις αύριο??θα περιμένουνε νέα σου!!!!θα δεις πως θα πάει καλά!!!

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Τι ώρα θα μπεις αύριο??θα περιμένουνε νέα σου!!!!θα δεις πως θα πάει καλά!!!

Θα πάω 08:00 , μου είπαν νωρίτερα λόγω μέθης. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ, Κυριακή είναι άλλωστε.

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Όχι, δεν χρειάζονται ψυγείο.

Κάθε αρχή και αναγνωριστική θα πω😀 κάνετε φουλ δόση 300 ή λιγότερα? Σημασία έχει να πάρετε δύο ωάρια και να γίνουν δύο έμβρυα! Ή ακόμα κι ένα! 

Καλησπέρα 😀 Κάνω 150 μονάδες!! Μακάρι να είναι γερά και να δώσουν μωράκια 🥰

• Ευχή 2

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Μακάρι , το χρειάζομαι να πάρω τα πάνω μου λίγο. Με πήραν πριν λίγο να με ρωτήσουν αν θα κάνω μέθη και είπα ναι. Παρότι τόσο καιρό έκανα χωρίς , τώρα δε θέλω να αγχωθώ κ είπα ναι. 

Κάνε το όπως νιώθεις καλύτερα! Την επόμενη φορά αν νιώσεις πιο άνετα δοκιμάζεις χωρίς.

Κι εγώ κορίτσια με τέστ ωορρηξίας το ανακάλυψα! Έλεγα αποκλείεται να είμαι έγκυος, δεν πάω να πάρω τεστ. Κι έκανα ένα ωορρηξίας από αυτά που είχα, και βγήκε θετικό...

3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή αρχή και να είναι πρώτη και η τυχερή σου! Εγώ θα μιλούσα με τους γιατρούς μου γι αυτήν την ανησυχία. Ο σύζυγος μου πέρασε ίωση πριν ξεκινήσω τις ενέσεις αλλά ήταν 1,5 μήνα πριν και πήγε κατευθείαν στον παθολόγο για να μην ανεβάσει πυρετό για μέρες γιατί όσο υψηλότερος ο πυρετός και οι μέρες που θα κάνει τόσο χειρότερα είναι. Του είχε δώσει κάποια αγωγή δεν θυμάμαι καν τι και τον έβαλε να κάνει όλα τα εμβόλια που βγήκαν εποχιακά για πρόληψη. Επίσης εξωσωματικός και ανδρολόγος του έδωσαν αγωγή και κάτι βιταμίνες και τέτοια αλλά δεν θυμάμαι τίποτα απ αυτά 😄 είχα τα δικά μου να σκεφτώ δεν ασχολήθηκα με τα δικά του καθόλου 😂

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, καλή αρχή και σε εσένα και να είναι η τυχερή σου ❤️ 
Πιθανώς κι εσύ μέχρι Δευτέρα θα τα πάρεις, σου εύχομαι να είναι τα τυχερά σου και τα δύο. Μην στεναχωριέσαι καθόλου, η πρώτη είναι πάντα αναγνωριστική αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι και η τυχερή σου. Άλλωστε 1 θέλεις και καλό! Θα πας με βλαστοκύστες; Τι συζητήσατε, πως θα προχωρήστε; 

Καλημέρα κορίτσι, όλα αυτά μπορεί να είναι από τα φάρμακα αλλά μπορεί να είναι και σημάδι εγκυμοσύνης. Κάθε κύηση είναι ξεχωριστό γεγονός, δεν θα έχεις τα ίδια ακριβώς συμπτώματα. Άλλωστε να θεωρείς τον εαυτό σου ήδη έγκυος, ο οργανισμός σου αυτό πιστεύει αυτή τη στιγμή με τα φάρμακα που του δίνεις, γι αυτό και έχεις όλα αυτά τα συμπτώματα. Εγώ σου εύχομαι όλα αυτά να είναι όντως εγκυμοσύνη και να πάρεις μία τέλεια χοριακή! ❤️ Πόσες μέρες έχεις ακόμα αναμονή; Τα utrogestan να παίρνεις από στόμα; Έχω ακούσει κάνουν τρελές παρενέργειες από το στόμα. Κουράγιο και υπομονή! 
Ειδικά αυτήν την ενόχληση ότι πονάει σαν να έρχεται περίοδος εγώ την είχα πάρα πολύ έντονα και ήμουν έγκυος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Άλλες κοπέλες δεν το έχουν νιώσει ποτέ και έχουν κάνει παιδάκια μια χαρά. Αλλά είναι ένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης! 

Αν είναι να μου τα πάρουν Δευτέρα δεν θα έπρεπε να κάνω ovitrelle??? Αχ μακαριιιι σε ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα !!! Δεν το έχουμε συζητήσει καθόλου ...γενικά ο γιατρός δεν είναι και πολύ της συζήτησης 🙄

17 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Όχι θα πάμε για έμβρυο μεταφορά αν όλα πάνε καλά !!! Δευτέρα μου έχει βάλει υπέρηχο ...δεν θα έπρεπε να μου πει να κάνω ovitrelle αν ήταν να τα πάρει Δευτέρα?? Δεν ξέρω τι γίνεται δυστυχώς ....

• Ευχή 1

3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

εννοειται μπορεις. εμενα πχ μου ελεγε πρωι μεσημερι κολπικα κ βραδυ που ουτως η αλλως πας μετα για υπνο απο το στομα. γενικα παντως εφοσον σε πειραζουν δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωριεσαι ετσι. για μενα χειροτερη ταλαιπωρια ειναι να εισαι σαν ζομπι απο τη ζαλη, με ενα μικρο παιδι κιολας, παρα να πας ατο μπανιο δυο λεπτα να βαλεις το υποθετο.

Έχεις δίκιο. Απλώς σιχαίνομαι και λίγο κ το αποφεύγω. Έλεγα όσο αντέξω..

πρίν από 38 λεπτά , makio85 είπε:

Αν είναι να μου τα πάρουν Δευτέρα δεν θα έπρεπε να κάνω ovitrelle??? Αχ μακαριιιι σε ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα !!! Δεν το έχουμε συζητήσει καθόλου ...γενικά ο γιατρός δεν είναι και πολύ της συζήτησης 🙄

Όχι θα πάμε για έμβρυο μεταφορά αν όλα πάνε καλά !!! Δευτέρα μου έχει βάλει υπέρηχο ...δεν θα έπρεπε να μου πει να κάνω ovitrelle αν ήταν να τα πάρει Δευτέρα?? Δεν ξέρω τι γίνεται δυστυχώς ....

Προφανώς θέλει να τα τσεκαρει πρώτα πριν την ovitrelle.Οποτε πας Τετάρτη για ωοληψια λογικά. Με το καλό να πάνε όλα άψογα! Και 5-6 μέρες μετά η Εμβρυομεταφορά!! Με το καλοοο!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Μην ανησυχείς όταν είναι η στιγμή να κάνετε την ωοληψία θα σε ενημερώσει αναλυτικά πότε να κάνεις την ovitrelle και τι άλλο χρειάζεσαι. Θα ξέρεις την Δευτέρα 🤞 καλή τύχη και ελπίζω να έχεις λιγότερο άγχος από εμένα... εγώ έτρεμα 😂

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα πάω 08:00 , μου είπαν νωρίτερα λόγω μέθης. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ, Κυριακή είναι άλλωστε.

Καλή επιτυχία αύριο μέσα από την καρδιά μου!

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Έχεις δίκιο. Απλώς σιχαίνομαι και λίγο κ το αποφεύγω. Έλεγα όσο αντέξω..

Προφανώς θέλει να τα τσεκαρει πρώτα πριν την ovitrelle.Οποτε πας Τετάρτη για ωοληψια λογικά. Με το καλό να πάνε όλα άψογα! Και 5-6 μέρες μετά η Εμβρυομεταφορά!! Με το καλοοο!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά !!! 

Έχω ήδη 2 παιδιά από τον πρώτο μου γάμο 15 και 12,5 χρόνων.

Με τον δεύτερο σύζυγό μου σε 4 χρόνια είχαμε μια βιοχημική και μια παλινδρόμη και το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε κόψει τα πάντα για να μαζέψουμε τα χρήματα για αυτήν την προσπάθεια.😒

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Με το καλό να πάρετε καλά εμβρυακια ☺️

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς όταν είναι η στιγμή να κάνετε την ωοληψία θα σε ενημερώσει αναλυτικά πότε να κάνεις την ovitrelle και τι άλλο χρειάζεσαι. Θα ξέρεις την Δευτέρα 🤞 καλή τύχη και ελπίζω να έχεις λιγότερο άγχος από εμένα... εγώ έτρεμα 😂

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου !!! Άγχος για την διαδικασία δεν έχω ...έχω όμως για το αποτέλεσμα!

• Μου αρέσει 2

13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εδώ κ 2 μέρες έχει πρηστεί η κοιλιά μου. Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? Μπορεί να είναι τυχαίο ή είναι από τις ορμόνες? Και σήμερα νιώθω μια ελαφριά ενόχληση ότι θα κατέβει περίοδος. Στην εγκυμοσύνη στο γιο μου δεν είχα απολύτως τίποτα. Να ανησυχήσω ή μπορεί να είμαι έγκυος κ αυτή τη φορά να είναι διαφορετικά? Επίσης την πρώτη φορά τα utrogestan δεν με είχαν πειράξει. Ενώ τώρα ειμαι χαλια από πολύ πριν την ετ. Περνάνε οι μέρες κ αρχίζω να αγχώνομαι νομίζω. Και το στήθος πονάει όταν ακουμπάω. Κ επίσης στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν πονούσε καθόλου. Τι να πω.. έχω μπερδευτεί. Ή είμαι φουλ έγκυος ή με έχουν διαλύσει τα φάρμακα ή δεν έχει γίνει καν εμφύτευση κ τσάμπα περιμένω. Ειμαι χαλια από πριν την ετ πάντως. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Έχω μέρες ακόμα για τη χοριακή..

Τα ίδια είχα και εγώ.  Σαν τσιμπηματακια στην κοιλιά ελαφριά σαν αυτά της ωορρηξίας υποφερτα ,το στήθος δεν μπορούσα να το ακουμπήσω ούτε να κοιμηθώ και την 10 μέρα μέρα την ετ οι παλμοί όταν περπατούσα χτυπούσαν κόκκινο

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Τα ίδια είχα και εγώ.  Σαν τσιμπηματακια στην κοιλιά ελαφριά σαν αυτά της ωορρηξίας υποφερτα ,το στήθος δεν μπορούσα να το ακουμπήσω ούτε να κοιμηθώ και την 10 μέρα μέρα την ετ οι παλμοί όταν περπατούσα χτυπούσαν κόκκινο

Αυτή τη φορά, με έχουν διαλύσει τα φάρμακα. Ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα που τα πήρα. Μετά την ετ χειροτέρεψαν. Τουλάχιστον αν είναι θετική η χοριακη χαλάλι. Αν όχι.. μετά από λίγες μέρες πάλι από την αρχή. Γιατί αν είναι αρνητικό, θα ξανακανω προσπάθεια καπάκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...