Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Το άλλο ήταν GV παρότι είχαν ίδιο μέγεθος. Τι να κάνουμε; Πιθανότητες είναι όλα. Απλά ήταν πρώτη φορά που σε φυσικό είχα δύο κ έλεγα μήπως πάνε καλά κ τα 2. Δε νομίζω να άλλαζε κάτι αν το αφήναμε κ άλλη μια μέρα αλλά θέλω να ρωτήσω κ το γιατρό. Ηταν πολύ ανώριμο είπε η εμβρυολόγος.

Δε πειραζει, υπέθεσα ρωτάει εμένα οπότε είπα να απαντήσω 😛

Έγραψα ένα κείμενο ΝΑ με το συμπάθιο το οποίο δεν έστειλα ποτέ και αναρωτιόμουν που είναι, έψαχνα τόση ώρα! 
      Έλεγα λοιπόν ότι δεν πειράζει που δεν ήταν ώριμο το ωάριο και πως συμβαίνουν αυτά, μην ξεχνάς πως είναι φυσικός κύκλος και έτσι λειτουργεί ο οργανισμός σου, που δεν είναι απαραιτήτως κακό αυτό. Αντιθέτως χωρίς φάρμακα μπορεί να είναι και καλό για το ωάριο που ωρίμασε γιατί μπορεί να δώσει και καλύτερης ποιότητας βλαστοκύστη. Άλλωστε αυτό θέλουμε, έτσι δεν είναι;
      Συνήθως τα ωάρια που είναι σε φάση GV όπως σου είπαν δεν τα αφήνουν για ωρίμανση, είναι μία απαιτητική διαδικασία που δεν ξέρω καν αν γίνεται στα πλαίσια IVF (σίγουρα εργαστηριακά γίνεται αλλά δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω). Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να το κάνουν, αν υπάρχει εργαστήριο να το υποστηρίζει, δεν έχω ιδέα όμως δεν το έχω ψάξει και ποτέ. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως έχουμε ένα ωάριο και περιμένουμε να το δούμε πως θα προχωρήσει. Επίσης έχει και ο γιατρός πολύ καλύτερη εικόνα για το πως λειτουργεί ο οργανισμός σου στην πρώτη φάση δλδ την δημιουργία ωαρίων. Άρα τώρα θα μπορεί να κινηθεί και πιο σίγουρα. Αμφιβάλλω πως η μία μέρα έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο στην ωρίμανση του δεύτερου ωαρίου, δεν ξέρω και σίγουρα αλλά μου φαίνεται και λίγο μικρή διαφορά. Πάντως είχες έναν καλό φυσικό κύκλο που φαινομενικά στις εξετάσεις δεν φαινόταν καλός στην αρχή και αυτό είναι πολλά υποσχόμενο, ίσως έχεις και περιθώρια βελτίωσης. Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι έχεις κάνει προλακτίνη και TSH πρόσφατα; Δεν θυμάμαι αν το έχεις γράψει κάπου; 

πρίν από 22 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Εννοείς είναι μικρή η δόση που παίρνω στα φάρμακα; Ναι είδε και ακόμα ένα που δεν το μέτρησε καν να δει πόσο ήταν. Πρέπει να ήταν αρκετά μικρό. 

Σίγουρα κάποιες από εμάς έχουμε πάρει μεγαλύτερες δόσεις στην διέγερση, εξαρτάται από πολλά αυτό. Φαντάζομαι ακολούθησε κάποιο πρωτόκολλο με βάση την κλινική σου εικόνα, τις εξετάσεις σου, τα κιλά σου, την ηλικία σου και άλλους παράγοντες που δεν ξέρουμε. Μην απογοητεύεσαι όμως γιατί πάντα η πρώτη διέγερση είναι και λίγο αναγνωριστική, να δούμε πως αντιδρά ο οργανισμός σου. Πιθανώς θα ακολουθήσετε κάποιο άλλο πρωτόκολλο πιο ταιριαστό σε εσένα, φαντάζομαι δηλαδή. Αν βέβαια αυτά τα δύο δεν δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί πάντα υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο, πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο! Καλή επιτυχία και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 41 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ε2 υψηλή γιατί έχεις δύο. Κάτω του 25 δεν γίνετε ωορρηξία . ΑρΑ για αυτό σε έβαλε Δευτέρα. Μάλλον λογω εμπειρίας πιστεύει ότι η lh σου θα ανέβει σήμερα με αύριο. 

25-40 lh είναι η κορύφωση και μετά ακολουθεί η ωορρηξία 

Πάντως έκανα τεστ ωορρηξίας τώρα κ βγήκε θετικό αλλά μάλλον λόγω ovitrelle.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Επίσης καλά αποτελέσματα !♥️ Γονιμοποίηση ναι αλλά όχι ετ ακόμα. Μετά τη τελευταία κουλούρα δε βιάζομαι, θέλω να δω τι πήγε λάθος.

Αν ήταν κυστικη δε θα το έβλεπε στον υπέρηχο ;

Μπορει Κ όχι από τόσο νωρίς γι'αυτό Κ σε βάζουν Κ κάνεις ε2 ξανά Κ ξανά . Αν ξέφευγε απτά φυσιολογικά δεν θα σε άφηναν να πας σε ωοληψια . 

Αυτό είναι Κ το πλεονέκτημα με τις αιματολογικές 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μπορει Κ όχι από τόσο νωρίς γι'αυτό Κ σε βάζουν Κ κάνεις ε2 ξανά Κ ξανά . Αν ξέφευγε απτά φυσιολογικά δεν θα σε άφηναν να πας σε ωοληψια . 

Αυτό είναι Κ το πλεονέκτημα με τις αιματολογικές 

Ή Ε2 μου πάντως τη δεύτερη μέρα της περιόδου ήταν 40 κ τώρα σχεδόν 900😂 είναι τρομερό ποσό ανεβαίνει σε λίγες μέρες. 

• Μου αρέσει 1

Just now, MK2012 είπε:

Ή Ε2 μου πάντως τη δεύτερη μέρα της περιόδου ήταν 40 κ τώρα σχεδόν 900😂 είναι τρομερό ποσό ανεβαίνει σε λίγες μέρες. 

Ε ορμόνες γι'αυτό γίνετε Κ η διάθεση αλλά Ντάλτον γυναίκες 

• Χαχα 2

πρίν από 34 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!! Έχω ακόμα 5 μέρες μέχρι τη χοριακή.. Τα utrogestan ταπαλεω ακόμα από το στόμα. Να ρωτήσω.. ξέρεις αν μπορώ να πάρω και από το στόμα αλλά κ κολπικά? Τύπου εναλλάξ μέσα στην ημέρα?

εννοειται μπορεις. εμενα πχ μου ελεγε πρωι μεσημερι κολπικα κ βραδυ που ουτως η αλλως πας μετα για υπνο απο το στομα. γενικα παντως εφοσον σε πειραζουν δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωριεσαι ετσι. για μενα χειροτερη ταλαιπωρια ειναι να εισαι σαν ζομπι απο τη ζαλη, με ενα μικρο παιδι κιολας, παρα να πας ατο μπανιο δυο λεπτα να βαλεις το υποθετο.

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!! Έχω ακόμα 5 μέρες μέχρι τη χοριακή.. Τα utrogestan ταπαλεω ακόμα από το στόμα. Να ρωτήσω.. ξέρεις αν μπορώ να πάρω και από το στόμα αλλά κ κολπικά? Τύπου εναλλάξ μέσα στην ημέρα?

Αυτό καλύτερα να το συζητήσεις με τον γιατρό σου γιατί είσαι ήδη σε διαδικασία. Άντε υπομονή κι εσύ ❤️ 🤞🤞🤞🤞🤞

πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Επίσης καλά αποτελέσματα !♥️ Γονιμοποίηση ναι αλλά όχι ετ ακόμα. Μετά τη τελευταία κουλούρα δε βιάζομαι, θέλω να δω τι πήγε λάθος.

Αν ήταν κυστικη δε θα το έβλεπε στον υπέρηχο ;

Δεν φαίνονται τα κυστικά ωοθυλάκια στον υπέρηχο... είχα 3 στην διέγερση 😁 και στον επόμενο κύκλο 1 και μάλλον και σε αυτόν υποπτεύομαι... να τα χαίρομαι! 
Καλή επιτυχία και περιμένουμε νεότερα ❤️ 🤞🤞🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντως έκανα τεστ ωορρηξίας τώρα κ βγήκε θετικό αλλά μάλλον λόγω ovitrelle.

Η ovitrell έχει την ορμόνη της εγκυμοσύνης και όχι της lh. Αρα καλά κάνεις που θα πας αύριο. 

Θα είσαι μέσα! Τέλεια τα βλέπω τα πράγματα! Ανυπομονώ για αύριο! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! 

Πάρε τον γιατρό και πες του ότι σου βγήκε το τεστ ωορρηξιας θετικό. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Η ovitrell έχει την ορμόνη της εγκυμοσύνης και όχι της lh. Αρα καλά κάνεις που θα πας αύριο. 

Θα είσαι μέσα! Τέλεια τα βλέπω τα πράγματα! Ανυπομονώ για αύριο! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! 

Πάρε τον γιατρό και πες του ότι σου βγήκε το τεστ ωορρηξιας θετικό. 

Α δεν επηρεάζει η ovitrelle το αποτέλεσμα; Ε αν του το πω τι θα κάνει, δε νομίζω πως μπορεί να με βάλει σήμερα. Χθες που έκανα πάλι τεστ βγήκε αρνητικό πάντως. 

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Α δεν επηρεάζει η ovitrelle το αποτέλεσμα; Ε αν του το πω τι θα κάνει, δε νομίζω πως μπορεί να με βάλει σήμερα. Χθες που έκανα πάλι τεστ βγήκε αρνητικό πάντως. 

Καλέ δεν γίνεται η ωορρηξία όταν έχεις την κορύφωση της LH!

• Μου αρέσει 2

Εγώ χωρίς να θέλω καθόλου να βγάλω συμπέρασμα από αυτό, ή να το γενικεύσω, είχα υψηλή E2 μόνο μια φορά, και ήταν η μοναδική φορά που είχα άδειο ωοθυλάκιο.

Αλλά επειδή μόνο μια φορά έτυχε δεν το έψαξα και δεν είμαι καν σίγουρη, άδειο σημαίνει κυστικό; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ δεν γίνεται η ωορρηξία όταν έχεις την κορύφωση της LH!

Γίνεται μετά εννοείς ;

πρίν από 2 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Εγώ χωρίς να θέλω καθόλου να βγάλω συμπέρασμα από αυτό, ή να το γενικεύσω, είχα υψηλή E2 μόνο μια φορά, και ήταν η μοναδική φορά που είχα άδειο ωοθυλάκιο.

Αλλά επειδή μόνο μια φορά έτυχε δεν το έψαξα και δεν είμαι καν σίγουρη, άδειο σημαίνει κυστικό; 

Ας είναι και έτσι , δε μπορώ να το ξέρω γιατί δεν έκανα πριν αιματολογικές  να συγκρίνω. Οπότε βλέπουμε αύριο.

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Γίνεται μετά εννοείς ;

Ας είναι και έτσι , δε μπορώ να το ξέρω γιατί δεν έκανα πριν αιματολογικές  να συγκρίνω. Οπότε βλέπουμε αύριο.

Ναι καλέ, θα γίνει στις επόμενες 36 ώρες. Σου βγήκε θετική γιατί την προκάλεσες με την Ovitrelle, είναι αναμενόμενο. Αν χθες βράδυ έκανες την Ovitrelle μέχρι Κυριακή πρωί θα είσαι έτοιμη για να τα πάρετε. Η κορύφωση της LH δίνει το τελικό σήμα στον οργανισμό να ωριμάσουν πλήρως τα ωοθυλάκια για να απελευθερώσουν το ωάριο. Μια χαρά είσαι! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Γίνεται μετά εννοείς ;

Πραγματικά ελπίζω να σου βρουν δύο, να πάρεις τα πάνω σου!!

Κορίτσια η LH και η χοριακή έχουν παρόμοια πρωτεϊνική μορφή, γι'αυτό τα τεστ ωορρηξίας ανιχνεύουν και την εγκυμοσύνη! Άτυπα εννοείται.

• Μου αρέσει 4
  • Ευχή 1

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γίνεται μετά εννοείς ;

Ναι ναι μετά γίνεται....έκανες την καλύτερη δουλειά νομίζω που το μετέφερες για αύριο!!!παίρνεις και τα Voltaren ε???εύχομαι να πάρετε και τα δύο και να πάνε όλα φανταστικά!!!🥰

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Πραγματικά ελπίζω να σου βρουν δύο, να πάρεις τα πάνω σου!!

Κορίτσια η LH και η χοριακή έχουν παρόμοια πρωτεϊνική μορφή, γι'αυτό τα τεστ ωορρηξίας ανιχνεύουν και την εγκυμοσύνη! Άτυπα εννοείται.

Σοβαρά; Πω πω δεν το ήξερα. Από το κέντρο μου είχαν πει να μην κάνω τεστ εγκυμοσύνης μετά την ovitrell. Λάθος μου. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...