Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Υπάρχει πρόβλημα με το σπέρμα ? Αν γενικά έχετε θέμα με το σπέρμα ο πυρετός πάνω από 38 επιρεαζει πάρα πολύ Κ θέλει σίγουρα 3 μήνες για να επανέλθει . 

Αν μπορούσατε να κάνετε ένα σπερμοδιαγραμμα θα ήταν καλό. Η αντιβίωση δεν επιρεαζει πουθενά ίσα ίσα στο σπέρμα κάνει καλό 

Δεν έχει θέμα γενικά, έχουμε κάνει σπερματογραφημα και είναι εξαιρετικό. Με ανησυχεί πως αν εγω ξεκινήσω τα ενέσιμα από εβδομάδα, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα σπερματογραφηματος , είτε θετικά είτε αρνητικά, θα έχω κάνει τσάμπα την αγωγή. Είμαι να σκάσω μιλάμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Marlen13 είπε:

Δεν έχει θέμα γενικά, έχουμε κάνει σπερματογραφημα και είναι εξαιρετικό. Με ανησυχεί πως αν εγω ξεκινήσω τα ενέσιμα από εβδομάδα, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα σπερματογραφηματος , είτε θετικά είτε αρνητικά, θα έχω κάνει τσάμπα την αγωγή. Είμαι να σκάσω μιλάμε.

Καλύτερα να ρωτήσεις τον θεράποντα ιατρό που σας παρακολουθεί.

Just now, Marlen13 είπε:

Καλό είναι να μιλήσεις με έναν ανδρολογο Κ με τον εξωσωματικο μήπως το αναβαλατε για λίγο να κάνει ένα σπερμοδιαγραμμα Κ να δείτε . Αν έκανε πολλές μέρες πυρετό είναι κρίμα να το ρισκάρετε .

6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αυτό μας έλειπε τώρα , να έχω έξτρα άγχος κ με αυτό. Θα είμαι κ μόνη μου τη Δευτέρα. Άφησα μήνυμα στο γιατρό να με καλέσει πάντως. Δε ξέρω αν μου αρέσει αυτή η τακτική γενικά. Παρότι επέλεξα να τον εμπιστευτώ, δε μου αρέσει αυτή η αβεβαιότητα κ σίγουρα δεν ήταν κάτι που μπορώ να υποστηρίξω έξτρα αυτή τη στιγμή.

Αγαπητή, χωρίς να σε αγχώνω να κάνεις αυτό που λέει η διαίσθησή σου. Έχω χάσει 1 ωάριο σε φυσικό κύκλο ( γιατί με καθυστέρησαν αντίστοιχα), ήμουν μόνο με ολγκαλουτραν δεν είχα πάρει βολταρέν (μάλιστα παραμονή ωοληψίας κατάλαβα από πάρα πολύ οξύ πόνο ότι έκανα ωορρηξία. Τους ενημέρωσα αλλά με βάλαν τσάμπα στο χειρουργείο, τους χρυσοπλήρωσα και αντί να πουν την αλήθεια ότι χάθηκε το ωάριο μου είπαν μαγκωμένοι οτι δεν ήταν ποιότικο). Αυτή ήταν κ η αιτία να αλλάξω κέντρο. 

Πρέπει να επιμένουμε όταν έχουμε ανησυχία. Επίσης κάποιες φορές η ωορρηξία είναι «αθόρυβη». Είναι τελείως άκυρο να μας υποβάλλουν σε νάρκωση χωρίς να προηγείται υπέρηχος  πριν από την ωοληψία.

Κάποια κέντρα το εκμεταλλεύονται ανήθικα, άλλα είναι πιο «τίμια» με αυτά που έχω διαβάσει…

12 ώρες πρίν, Marlen13 είπε:

Κ εγώ πάω για 1η εξωσωματικη. Έχω προμηθευτεί όλα τα ενέσιμα, είμαι έτοιμη για να ξεκινήσω λογικα αρχες της εβδομαδας,αν μετά από υπερηχο κ εξετάσεις είμαι οκ, αλλά μας έκατσε η ατυχία να έχει γρίπη Α ο σύζυγος αυτή τη στιγμη. Παρόλο που προσέχω μήπως κολλήσω δεν παυω να ανησυχώ για το σπέρμα του. Ανεβάσε υψηλούς πυρετους αλλά ο καημενουλης απέφυγε την αντιβίωση κ τα αντιικα,  την βγάζει με αλγκοφρεν. Αν προχωρήσουμε, πάμε για ωοληψια και λήψη σπέρματος γύρω στις 10 Φεβρουαρίου. Θα επηρεάσει λέτε την ποιότητα του ? Μήπως για σίγουρα να το αφήναμε για κανένα μήνα ακόμη? Πόσο άτυχοι είμαστε!

Για σιγουριά ανέβαλλέ για τον επόμενο μήνα να εξασφαλίσεις ότι δεν κόλλησες και εσύ. Το τεστ για γρίπη δεν βγαίνει πάντα θετικό και τα συμπτώματα ξεκινούν ετεροχρονισμένα. Μην βιαστείς.

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 55 λεπτά , Bubble24 είπε:

Αγαπητή, χωρίς να σε αγχώνω να κάνεις αυτό που λέει η διαίσθησή σου. Έχω χάσει 1 ωάριο σε φυσικό κύκλο ( γιατί με καθυστέρησαν αντίστοιχα), ήμουν μόνο με ολγκαλουτραν δεν είχα πάρει βολταρέν (μάλιστα παραμονή ωοληψίας κατάλαβα από πάρα πολύ οξύ πόνο ότι έκανα ωορρηξία. Τους ενημέρωσα αλλά με βάλαν τσάμπα στο χειρουργείο, τους χρυσοπλήρωσα και αντί να πουν την αλήθεια ότι χάθηκε το ωάριο μου είπαν μαγκωμένοι οτι δεν ήταν ποιότικο). Αυτή ήταν κ η αιτία να αλλάξω κέντρο. 

Πρέπει να επιμένουμε όταν έχουμε ανησυχία. Επίσης κάποιες φορές η ωορρηξία είναι «αθόρυβη». Είναι τελείως άκυρο να μας υποβάλλουν σε νάρκωση χωρίς να προηγείται υπέρηχος  πριν από την ωοληψία.

Κάποια κέντρα το εκμεταλλεύονται ανήθικα, άλλα είναι πιο «τίμια» με αυτά που έχω διαβάσει…

Για σιγουριά ανέβαλλέ για τον επόμενο μήνα να εξασφαλίσεις ότι δεν κόλλησες και εσύ. Το τεστ για γρίπη δεν βγαίνει πάντα θετικό και τα συμπτώματα ξεκινούν ετεροχρονισμένα. Μην βιαστείς.

Καλημέρα ! Αν επιτρέπεται, στο ίδιο κέντρο με εμένα; Πως το κατάλαβες πως τελικά σε είχαν βάλει τζάμπα χειρουργείο; 

1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Λοιπόν οι εξετάσεις μου τελικά ήταν 890 Ε2 και 25 LH σήμερα το πρωί. Πήρα και ρώτησα.

Καλημέρα, 

25 lh και πάνω συνήθως είναι και όταν βγαίνουν τα τεστ του εμπορίου θετικά. Τώρα έχεις δύο, μήπως πρέπει να πάει ποιο πάνω η lh? 
αλλά αν αυτό είναι το πικ τους, αυτό σημαίνει ότι 24-48 μετά θα κάνεις ωορρηξία. Η voltaren τι κάνει ακριβώς; Παγώνει την lh να μην πέσει ; Μίλησες με τον γιατρό να σε βάλει Κυριακή; Βασικά τι σου είπαν για την υψηλή lh? 

@MK2012 καλημέρα κορίτσι μου, βρήκες τελικά τον ίδιο τον γιατρό? Οκ έχει κάνει χιλιάδες φυσικούς θα ξέρει.. αλλά όντως πολύ υψηλή η lh, εμένα με έβαζαν άρον άρον για ωοληψια με μικρότερη (δεν είχαν βέβαια την εμπειρία του γιατρού σου στους φυσικούς ούτε έπαιρνα κάποιο φάρμακο να την αναστείλει)

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Αν επιτρέπεται, στο ίδιο κέντρο με εμένα; Πως το κατάλαβες πως τελικά σε είχαν βάλει τζάμπα χειρουργείο; 

πριν την ωοληψια σε φυσικο εξυπακουεται οτι θα πρεπει να γινει υπερηχος. εσυ θα κανεις μεθη ; αν ναι, εννοειται μην τυχον κ μπεις χειρουργειο χωρις υπερηχο. πρωτα υπερηχο να βεβαιωθειτε πως ειναι εκει τα ωαρια και μετα η μεθη. αυτο που λεει η @Bubble24 το χω ακουσει κι εγω. κοπελες να μπαινουν για ωοληψια χωρις υπερηχο (σε διαφορετικους γιατρους). στους φυσικους μην το διακινδυνευεις ποτε. γιατι ακομα κ να χει σπασει το ωαριο, αυτοι μια χαρα παιρνουν τα λεφτακια κ μετα σου λενε την κλασσικη ατακα το ωαριο δεν ηταν καλο. γενικα πρεπει να ειμαστε αλερτ σε αυτα . καλοι, ευγενικοι κ γλυκουληδες οι γιατροι, αλλα επειδη μιλαμε για χρημα, ας εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας οτι πρεπει να ειμαστε σε εγρηγορση για ο,τι γινεται πανω μας. 

πρίν από 39 λεπτά , Neverstop είπε:

@MK2012 καλημέρα κορίτσι μου, βρήκες τελικά τον ίδιο τον γιατρό? Οκ έχει κάνει χιλιάδες φυσικούς θα ξέρει.. αλλά όντως πολύ υψηλή η lh, εμένα με έβαζαν άρον άρον για ωοληψια με μικρότερη (δεν είχαν βέβαια την εμπειρία του γιατρού σου στους φυσικούς ούτε έπαιρνα κάποιο φάρμακο να την αναστείλει)

Καλημέρα! Ούτε εγώ θέλω να παραπληροφορήσω, αλλά ποτέ δεν είχα ούτε τόσο υψηλή LH ούτε τόσο υψηλή Ε2 με δύο ωάρια. Και υπενθυμίζω ότι επίσης ήμουν στο Γένεσις. 

Δεν ξέρω αν διαφέρει γυναίκα από γυναίκα.

Καλημέρα κορίτσια. Εδώ κ 2 μέρες έχει πρηστεί η κοιλιά μου. Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? Μπορεί να είναι τυχαίο ή είναι από τις ορμόνες? Και σήμερα νιώθω μια ελαφριά ενόχληση ότι θα κατέβει περίοδος. Στην εγκυμοσύνη στο γιο μου δεν είχα απολύτως τίποτα. Να ανησυχήσω ή μπορεί να είμαι έγκυος κ αυτή τη φορά να είναι διαφορετικά? Επίσης την πρώτη φορά τα utrogestan δεν με είχαν πειράξει. Ενώ τώρα ειμαι χαλια από πολύ πριν την ετ. Περνάνε οι μέρες κ αρχίζω να αγχώνομαι νομίζω. Και το στήθος πονάει όταν ακουμπάω. Κ επίσης στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν πονούσε καθόλου. Τι να πω.. έχω μπερδευτεί. Ή είμαι φουλ έγκυος ή με έχουν διαλύσει τα φάρμακα ή δεν έχει γίνει καν εμφύτευση κ τσάμπα περιμένω. Ειμαι χαλια από πριν την ετ πάντως. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Έχω μέρες ακόμα για τη χοριακή..

• Ευχή 1

πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εδώ κ 2 μέρες έχει πρηστεί η κοιλιά μου. Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? Μπορεί να είναι τυχαίο ή είναι από τις ορμόνες? Και σήμερα νιώθω μια ελαφριά ενόχληση ότι θα κατέβει περίοδος. Στην εγκυμοσύνη στο γιο μου δεν είχα απολύτως τίποτα. Να ανησυχήσω ή μπορεί να είμαι έγκυος κ αυτή τη φορά να είναι διαφορετικά? Επίσης την πρώτη φορά τα utrogestan δεν με είχαν πειράξει. Ενώ τώρα ειμαι χαλια από πολύ πριν την ετ. Περνάνε οι μέρες κ αρχίζω να αγχώνομαι νομίζω. Και το στήθος πονάει όταν ακουμπάω. Κ επίσης στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν πονούσε καθόλου. Τι να πω.. έχω μπερδευτεί. Ή είμαι φουλ έγκυος ή με έχουν διαλύσει τα φάρμακα ή δεν έχει γίνει καν εμφύτευση κ τσάμπα περιμένω. Ειμαι χαλια από πριν την ετ πάντως. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Έχω μέρες ακόμα για τη χοριακή..

εμενα οσα περιγραφεις μου ακουγονται πολυ θετικα. και το στηθος κι οι πονοι περιοδου ειναι τα πιο συνηθη συμπτωματα τις πρωτες βδομαδες. προσωπικα στις εγκυμοσυνες ημουν ετσι τους πρωτους μηνες. καθε μερα λες κ περιμενω περιοδο. ειναι απο τις συσπασεις της μητρας κι απο τις αλλαγες στους συνδεσμους. συνηθως ποναει και η μεση επισης. για τα utrogestan καλυτερα να τα βαζεις κολπικα για να μην σε ταραζουν. καλη επιτυχια!

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

εμενα οσα περιγραφεις μου ακουγονται πολυ θετικα. και το στηθος κι οι πονοι περιοδου ειναι τα πιο συνηθη συμπτωματα τις πρωτες βδομαδες. προσωπικα στις εγκυμοσυνες ημουν ετσι τους πρωτους μηνες. καθε μερα λες κ περιμενω περιοδο. ειναι απο τις συσπασεις της μητρας κι απο τις αλλαγες στους συνδεσμους. συνηθως ποναει και η μεση επισης. για τα utrogestan καλυτερα να τα βαζεις κολπικα για να μην σε ταραζουν. καλη επιτυχια!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Και μέση κ πλάτη πονάει. Απλώς την πρώτη φορά ήταν όλα διαφορετικά. Ακόμα και τα χάπια, δεν με είχαν πειράξει. Ψιλοσυχαινομαι να τα βάλω κολπικά. Και με τον μικρό δεν είναι εύκολο να το κάνω 3 φορές τη μέρα, χωριά την vasclor! Ελπίζω να πάει καλά. Άλλωστε μόνο να ελπίζω μπορώ μέχρι τη χοριακή!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...