Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Neverstop είπε:

Τους υπερήχους στους έκανε και εσένα ο γιατρός μοντέλο?😀😀

🤣🤣🤣 ναι ναι!!! Με τα στενά πουκάμισα!! Δεν μπορώ να πω όμως, εξυπηρετικος και απαντούσε σε όλες τις απορίες μας! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 21 λεπτά , Alex@ είπε:

🤣🤣🤣 ναι ναι!!! Με τα στενά πουκάμισα!! Δεν μπορώ να πω όμως, εξυπηρετικος και απαντούσε σε όλες τις απορίες μας! 

Χαχα μα τι fashion icon.. λέω ήταν το"δώρο" του κέντρου στην τελευταία μου έμβρυο μεταφορά😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Λογικό κορίτσι μου να έχεις άγχος εγώ ξέρω εκ των έσω ότι όλα τα βλέπει και δίνει για όλα εντολές ο γιατρός , ας σε βλέπει ο συνεργάτης του , δεν το αφήνουν στην τύχη τους , στα είπε αυτά λογικά η Κων να για να είναι καλυμμένοι … έχω κάνει 10 ωοληψιες και ωάριο δεν χάσαμε, έχουμε κάνει όλους τους τύπους διεγέρσεων και φυσικους ,

σε ένα τροποποιημένο κύκλο που προφανώς δεν μου ταίριαξε το φάρμακο βλέπαμε από τις αιματολογικές την ε2 να πέφτει , ήξερε ο γιατρός ότι δεν πάει καλά και όταν βγήκα από την ωοληψια μου είπε ότι σκάσε η βόμβα στα χέρια μου όλα ήταν κυστικα τύπου 7-8 ωάρια ίσως και παραπάνω να ήταν … όλες τις ωοληψιες τις κάνει ο γιατρός θα πρέπει να γίνει κάτι πάρα πολύ έκτακτο και να μην την κάνει ο ίδιος ως πότε θα τα πείτε τη Δευτέρα ! Καλή επιτυχία 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 37 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχα μα τι fashion icon.. λέω ήταν το"δώρο" του κέντρου στην τελευταία μου έμβρυο μεταφορά😂

Αυτός σου έκανε την ετ;; εμένα τους υπέρηχους,.την ετ την έκανε ο Ν.Χ

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτός σου έκανε την ετ;; εμένα τους υπέρηχους,.την ετ την έκανε ο Ν.Χ

Όχι, μόνο τους υπερήχους αυτός! Κι ο προηγούμενος που τους έκανε ήταν εξαιρετικά συμπαθής! Μπράβο τον Χριστ διαλέγει καλούς συνεργάτες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Εγώ το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό το να αγχώνεσαι,έχεις περάσει πολλά με τις ωοληψιες.Καλα το ότι εσύ πηγές σε ένα γιατρό και αντί να σε εξετάζει αυτός,σε εξετάζουν οι συνεργάτες του και δεν τον βρίσκεις και στο τηλέφωνο,προσωπικά το βρίσκω ανεπίτρεπτο.Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να κάνεις δυο άριστες βλαστοκυστες ❤️ Φέτος να είναι η χρονιά σου❤️

@MK2012 θα συμφωνησω με την @Blue Velvet !! ειναι απολυτως λογικο κι ανθρωπινο να αγχωνεσαι! ειναι νεο κεντρο νεος γιατρος νεα διαδικασια… κ ειναι τρομερα στρεσογονο να μην μπορει να σε βλεπει ο ιδιος ουτε κ να σου μιλαει κ να ρχεσαι σε επαφη μονο με την μαια/συντονιστρια (δεν θυμαμαι κ τι τιτλο τους δινει) που δινει ανεπαρκεις απαντησεις. εχεις τα δικια σου κ να αγχωνεσαι και να συγχυζεσαι.. μην αυτομαστιγωνεσαι και νιωθεις κι ενοχες τωρα. εγω σε νιωθω γιατι κι εγω σκεφτομαι ετσι κ ξερω πως ειναι να χανεις τον υπνο σου για πραγματα που δεν περνανε απ τα χερια σου. απλα εγω θα σου πω οσο μπορεις να λες στον εαυτο σου οτι το αλλο πρωτοκολλο το εκανες αρκετες φορες και δεν ειχε αποτελεσμα, οποτε τωρα ακολουθεις κατι καινουριο και ελπιζεις να σου βγει .. σιγουρα εμπειρια εχει, δεν το αφηνει στην τυχη του .. απο κει κι επειτα εσυ τι αλλο να κανεις η αμοιρη; να παρεις να κανεις ωοληψια μονη σου;; καταλαβαινω πως τα θετεις ολα οσα λες, γιατι προκειται για τον οργανισμο ΣΟΥ, την ψυχολογια ΣΟΥ, τα λεφτα ΣΟΥ… αλλα καλως η κακως σε αυτο το καραβι που λεγεται εξωσωματικη αφηνομαστε σε αλλον καπετανιο. οποτε τωρα δειξε εμπιστοσυνη και βλεπεις. εννοειται πως εξυπνη κοπελα εισαι, κριση εχεις, συγκριση επισης, οποτε θα βγαλεις τα συμπερασματα σου εν καιρω. παντως για να κλεισω, εγω πιστευω θα τα προλαβεις μια χαρα τη Δευτερα. μακαρι να πανε ολα καλα να γονιμοποιηθουν κιολας και τα δυο!

• Μου αρέσει 5

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 9 λεπτά , Marlen13 είπε:

Το orgalutran φυλάσσεται στο φυγειο όπως οι υπόλοιπες ενέσεις? Γιατί δεν αναγράφεται στο φυλλάδιο. Λέει απλά να μην καταψύχετε. Εσείς τι τα κάνατε?

Όχι, δεν χρειάζονται ψυγείο.

πρίν από 50 λεπτά , makio85 είπε:

Κάθε αρχή και αναγνωριστική θα πω😀 κάνετε φουλ δόση 300 ή λιγότερα? Σημασία έχει να πάρετε δύο ωάρια και να γίνουν δύο έμβρυα! Ή ακόμα κι ένα! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Marlen13 είπε:

Το orgalutran φυλάσσεται στο φυγειο όπως οι υπόλοιπες ενέσεις? Γιατί δεν αναγράφεται στο φυλλάδιο. Λέει απλά να μην καταψύχετε. Εσείς τι τα κάνατε?

Δεν χρειάζεται να τις βάλεις σε ψυγειο

1 hour ago, Neverstop είπε:

Όχι, δεν χρειάζονται ψυγείο.

Κάθε αρχή και αναγνωριστική θα πω😀 κάνετε φουλ δόση 300 ή λιγότερα? Σημασία έχει να πάρετε δύο ωάρια και να γίνουν δύο έμβρυα! Ή ακόμα κι ένα! 

Καλώς μας βρήκες κοριτσαρα 

Σημασία έχει να έχεις ένα και καλό τ οποίο θα σε φέρει το μπεμπακι σου ... καλή επιτυχία να σου ευχηθώ 

• Μου αρέσει 1

Κ εγώ πάω για 1η εξωσωματικη. Έχω προμηθευτεί όλα τα ενέσιμα, είμαι έτοιμη για να ξεκινήσω λογικα αρχες της εβδομαδας,αν μετά από υπερηχο κ εξετάσεις είμαι οκ, αλλά μας έκατσε η ατυχία να έχει γρίπη Α ο σύζυγος αυτή τη στιγμη. Παρόλο που προσέχω μήπως κολλήσω δεν παυω να ανησυχώ για το σπέρμα του. Ανεβάσε υψηλούς πυρετους αλλά ο καημενουλης απέφυγε την αντιβίωση κ τα αντιικα,  την βγάζει με αλγκοφρεν. Αν προχωρήσουμε, πάμε για ωοληψια και λήψη σπέρματος γύρω στις 10 Φεβρουαρίου. Θα επηρεάσει λέτε την ποιότητα του ? Μήπως για σίγουρα να το αφήναμε για κανένα μήνα ακόμη? Πόσο άτυχοι είμαστε!

πρίν από 1 λεπτό , Marlen13 είπε:

Κ εγώ πάω για 1η εξωσωματικη. Έχω προμηθευτεί όλα τα ενέσιμα, είμαι έτοιμη για να ξεκινήσω λογικα αρχες της εβδομαδας,αν μετά από υπερηχο κ εξετάσεις είμαι οκ, αλλά μας έκατσε η ατυχία να έχει γρίπη Α ο σύζυγος αυτή τη στιγμη. Παρόλο που προσέχω μήπως κολλήσω δεν παυω να ανησυχώ για το σπέρμα του. Ανεβάσε υψηλούς πυρετους αλλά ο καημενουλης απέφυγε την αντιβίωση κ τα αντιικα,  την βγάζει με αλγκοφρεν. Αν προχωρήσουμε, πάμε για ωοληψια και λήψη σπέρματος γύρω στις 10 Φεβρουαρίου. Θα επηρεάσει λέτε την ποιότητα του ? Μήπως για σίγουρα να το αφήναμε για κανένα μήνα ακόμη? Πόσο άτυχοι είμαστε!

Υπάρχει πρόβλημα με το σπέρμα ? Αν γενικά έχετε θέμα με το σπέρμα ο πυρετός πάνω από 38 επιρεαζει πάρα πολύ Κ θέλει σίγουρα 3 μήνες για να επανέλθει . 

Αν μπορούσατε να κάνετε ένα σπερμοδιαγραμμα θα ήταν καλό. Η αντιβίωση δεν επιρεαζει πουθενά ίσα ίσα στο σπέρμα κάνει καλό 

πρίν από 4 λεπτά , Marlen13 είπε:

Λένε ότι αν ο πυρετός είναι πάνω από 38 δημιουργεί πρόβλημα στο σπέρμα ιδίως αν υπάρχει πρόβλημα, συζητήστε το με τον γιατρό σας για καλό κ για κακό 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...