Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

καλησπέρα σας.έκανα σήμερα δεύτερη μέρα του κύκλου μου εξετάσεις ορμονικές που ζήτησε η γιατρος.θα ξεκινήσω διέγερση στον μεθεπόμενο κύκλο μου. μπορεί κάποια κοπελα να μου πει ποιες τιμές θεωρούνται "καλές" στην προλακτινη, οιστραδιολη, fsh και LH? αύριο θα τις δει η γιατρός και τώρα κάθομαι και σκάω μόνη μου 🙃

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω όταν κάνατε τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι, πότε ήταν το νωρίτερο που μπορέσατε να δείτε άχνη έστω γραμμή; Δεν ήμουν σε διαδικασία αυτό το μήνα αλλά έχω 2 μέρες καθυστέρηση και όλα τα τεστ είναι αρνητικά. Και για αυτό έχω τα νεύρα μου.. αγοράζω και τα ακριβά της clearblue early τα οποία μου την σπάνε γιατί πάντα βλέπω μια υποψία καθαροτατης γραμμής με χρώμα και ποτέ δεν καταλήγει να είναι τίποτα..

πρίν από 10 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω όταν κάνατε τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι, πότε ήταν το νωρίτερο που μπορέσατε να δείτε άχνη έστω γραμμή; Δεν ήμουν σε διαδικασία αυτό το μήνα αλλά έχω 2 μέρες καθυστέρηση και όλα τα τεστ είναι αρνητικά. Και για αυτό έχω τα νεύρα μου.. αγοράζω και τα ακριβά της clearblue early τα οποία μου την σπάνε γιατί πάντα βλέπω μια υποψία καθαροτατης γραμμής με χρώμα και ποτέ δεν καταλήγει να είναι τίποτα..

Μαρακι μου δε ξέρω τα συγκεκριμένα αλλά θεωρώ πως με δύο μέρες καθυστέρηση θα έδειχναν ξεκάθαρα αν υπθρχε εγκυμοσύνη...εκτός αν δεν είναι πια καθόλου έγκυρα...γιατί δεν παίρνεις και μια άλλη εταιρία να είσαι σίγουρη?

πρίν από 12 λεπτά , karlajo είπε:

καλησπέρα σας.έκανα σήμερα δεύτερη μέρα του κύκλου μου εξετάσεις ορμονικές που ζήτησε η γιατρος.θα ξεκινήσω διέγερση στον μεθεπόμενο κύκλο μου. μπορεί κάποια κοπελα να μου πει ποιες τιμές θεωρούνται "καλές" στην προλακτινη, οιστραδιολη, fsh και LH? αύριο θα τις δει η γιατρός και τώρα κάθομαι και σκάω μόνη μου 🙃

Γειά σου κορίτσι μου...και καλή επιτυχία!!καλύτερα γράψε μας εσύ τις τιμές σου γιατί είναι σχετικο το τι θεωρείται καλό...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Μαρακι μου δε ξέρω τα συγκεκριμένα αλλά θεωρώ πως με δύο μέρες καθυστέρηση θα έδειχναν ξεκάθαρα αν υπθρχε εγκυμοσύνη...εκτός αν δεν είναι πια καθόλου έγκυρα...γιατί δεν παίρνεις και μια άλλη εταιρία να είσαι σίγουρη?

Έχεις απόλυτο δίκιο, θα έδειχναν. Κάνω συνήθως κάποια που είναι σαν μικρές ταινίες γιατί είναι πιο φθηνά και έχω πολλά. Δεν ξέρω αν έχετε χρησιμοποιήσει μου φαίνεται ότι δεν δείχνουν τπτ και έλεγα αν κάποια στιγμή είχε μείνει κάποια κοπέλα έγγυος εκτός εξωσωματικής,να μάθω ποια μέρα και με τι τεστ το είδε από περιέργεια. Ούτως ή άλλως θα ξαναπροσπαθήσουμε με εξωσωματική, απλά είπαμε να χαλαρώσουμε 1-2 μήνες και μετά πάλι.

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. Εχθές Τρίτη έκανα την ετ. Την Παρασκευή είναι ασφαλές για περπάτημα? Ή δεν πρέπει ακόμα να "κουράστω"? Τις δουλειές μου στο σπίτι τις κάνω κανονικά αλλά προσέχω να μην είμαι πχ 1 ώρα συνεχόμενη όρθια να σιδερωνω ή να πλένω πιάτα. Το πάω πιο χαλαρά επειδή ξέρω ότι σημερα-αυριο γίνεται η εμφύτευση (αν γίνει φυσικά!)

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

πρίν από 1 λεπτό , Maraki S. είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο, θα έδειχναν. Κάνω συνήθως κάποια που είναι σαν μικρές ταινίες γιατί είναι πιο φθηνά και έχω πολλά. Δεν ξέρω αν έχετε χρησιμοποιήσει μου φαίνεται ότι δεν δείχνουν τπτ και έλεγα αν κάποια στιγμή είχε μείνει κάποια κοπέλα έγγυος εκτός εξωσωματικής,να μάθω ποια μέρα και με τι τεστ το είδε από περιέργεια. Ούτως ή άλλως θα ξαναπροσπαθήσουμε με εξωσωματική, απλά είπαμε να χαλαρώσουμε 1-2 μήνες και μετά πάλι.

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

4 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Κακώς. Ο πρώτος γιατρός που είχα δεν μου έκανε αιματολογικές και μου έδινε οργκαλουτραν σε φυσικό κύκλο χωρίς εξετάσεις με αποτέλεσμα μηδέν. Ο δεύτερος που έκανα άπειρους φυσικούς κύκλους δεν έκανε τίποτα χωρίς αιματολογικές και οργαλουτραν πολύ σπάνια (και ούτε ολόκληρη). Το αποτέλεσμα πάνω από 90% ώριμα και πετυχημένοι κύκλοι!!!

Είχαμε τον ίδιο πρώτο γιατρό άραγε; Orgalutran πάντως που είχα πει στον Σφακ πως έκανα μου είχε πει δε χρειάζεται. Εγω όντως νόμιζα πως καθυστερούσε την ωοληψια γιατί είχα ρωτήσει κιόλας γιατί τις κάνω.

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Νομιζω οι αιματολογικες ειναι μαστ. να δεις τωρα θα σου παει καλυτερα ! ειμαι σιγουρη !

Μακάρι ! 🤞🏻 

3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Εν τω μεταξύ με όλα αυτά θυμάμαι ότι κάποια στιγμή το καλοκαίρι είχαμε πάει να ακυρώσουμε ένα κύκλο γιατί όταν μικρά τα ωάρια που εν τελεί επέμεινα κ πήγα κ για άλλη μέτρηση κ τελικά είχαν μεγαλώσει. Αλλά γενικά γνωρίζουμε αν παίζει γενικά να μην μεγαλώνουν αρκετά τα δικά μου επειδή έχω μικρό κύκλο ; Να μη προλαβαίνουν ; Γίνεται αυτό ; Και αν δε μεγαλώνουν αρκετά πως γίνεται η ωορρηξία ; Δε πρέπει να είναι ώριμο το ωάριο θεωρητικά ; Οκ μπορεί το μέγεθος να μη κανει την απίστευτη διαφορά αλλά φαντάζομαι οι μεγάλες αποκλίσεις θα είναι απαγορευτικές.

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου...και καλή επιτυχία!!καλύτερα γράψε μας εσύ τις τιμές σου γιατί είναι σχετικο το τι θεωρείται καλό...

E2: 100

PRL 10,51

FSH 5,74

LH 4,7

αυτά έκανα!

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Εγώ είχα λίγες αναγουλες από την 4η μέρα εμβρυομεταφοράς κ γενικά είναι το μόνο συμπτωμα που σε μένα τουλάχιστον δεν πέφτει ποτέ έξω.Ξερω ότι είναι πολύ νωρίς,αλλά ευχομαι να συμβαίνει κάτι πολύ ευχάριστο μέσα στην κοιλίτσα σου🥰

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Τις αντιβίωσεις τις προτεινει για την ενδομητριωση. Είπε κολλημένη ωοθήκη πίσω από την μήτρα κάτι τέτοιο. Το είδε από τον υπερηχο. Ίσως να έχω μπερδευτεί κι εγω και να μην τα εξηγω καλα. 

Αυτο που ξέρω ειναι πως η ενδομητριωση δεν φαίνεται απο έναν υπέρηχο γι αυτό σε ρώτησα αν έκανες κ άλλες εξετάσεις ή χειρουργείο. Ισως πρέπει να το συζητήσεις λίγο πιο αναλυτικά μαζί του πριν επιλέξεις τι θα κάνεις για να σου εξηγήσει καλύτερα και να επιλέξεις. Ή να πάρεις και κάποια άλλη γνώμη. 

1 ώρα πρίν, Maraki S. είπε:

Το ιδανικό είναι οι 7 ημέρες καθυστέρηση για να είσαι σίγουρη για τα τεστ στο σπίτι. Μια σπάνια πιθανότητα είναι η καθυστερημένη σύλληψη αλλά και πάλι θα πρέπει να έχεις ασταθείς κύκλους. 

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

Είχαμε τον ίδιο πρώτο γιατρό άραγε; Orgalutran πάντως που είχα πει στον Σφακ πως έκανα μου είχε πει δε χρειάζεται. Εγω όντως νόμιζα πως καθυστερούσε την ωοληψια γιατί είχα ρωτήσει κιόλας γιατί τις κάνω.

Μακάρι ! 🤞🏻 

Εν τω μεταξύ με όλα αυτά θυμάμαι ότι κάποια στιγμή το καλοκαίρι είχαμε πάει να ακυρώσουμε ένα κύκλο γιατί όταν μικρά τα ωάρια που εν τελεί επέμεινα κ πήγα κ για άλλη μέτρηση κ τελικά είχαν μεγαλώσει. Αλλά γενικά γνωρίζουμε αν παίζει γενικά να μην μεγαλώνουν αρκετά τα δικά μου επειδή έχω μικρό κύκλο ; Να μη προλαβαίνουν ; Γίνεται αυτό ; Και αν δε μεγαλώνουν αρκετά πως γίνεται η ωορρηξία ; Δε πρέπει να είναι ώριμο το ωάριο θεωρητικά ; Οκ μπορεί το μέγεθος να μη κανει την απίστευτη διαφορά αλλά φαντάζομαι οι μεγάλες αποκλίσεις θα είναι απαγορευτικές.

Κοιτά το να μην ωριμάζουν και να μην κάνεις ωορρηξία το βλέπεις από τις εξετάσεις σου αιματολογικές. Δεν είχες κάνει ποτέ εξετάσεις να δεις αν όντως γίνεται η ωορρηξία σου πριν ξεκινήσεις εξωσωματική; Εχω μια φίλη μου που δεν κάνει ωορρηξία το ξέρει, έκανε οβιτρελ και έμεινε έγκυος. Δύο παιδάκια έχει κάνει έτσι με αυτόν τον τρόπο. Τα ωοθυλάκια όμως όταν μεγαλώνουν και σπάνε δεν σημαίνει απαραίτητα πως μέσα έχουν ωάριο ή πως το ωάριο είναι στην σωστή φάση ωρίμανσης για να γονιμοποιηθεί και αυτό δεν έχει να κάνει με το μέγεθος αλλά με το ίδιο το ωάριο. Αν το 17χλ με το 24χλ δεν είναι μεγάλη απόκλιση τι είναι; Εμένα έτσι ήταν το 24 τζούφιο το 17 έδωσε γονιμοποιημένο ωάριο. Αλλά και έτσι όπως τα γράφεις (στις άλλες κοπέλες που διάβασα τα σχόλια σου) μια χαρά ήταν οι ωοληψίες σου στα 15-16 έκανες orgalutran και μετά οβιτρελ. Σε 3 ημέρες τα ωάρια θα ήταν 19-20 πολύ νορμαλ. Σίγουρα οι αιματολογικές είναι ένας καλός δείκτης αλλά κάποιες φορές η εικόνα μπορεί να πει πολλά ειδικά σε έναν έμπειρο γιατρό. Τα orgalutran δεν καθυστερούν την ανάπτυξη αλλά την πρόωρη αιχμή της LH και άρα την έναρξη της ωοθυλακιορρηξίας. Πιθανώς την orgalutran στην έδινε για να είναι σίγουρος πως δεν θα χάσει αυτό το 1. Τώρα όμως είσαι σε άλλο γιατρό, με άλλη τακτική. Τον εμπιστεύεσαι και προχωράς. Μπορεί αυτές οι μικρές αλλαγές να κάνουν σπουδαία διαφορά, αυτό ελπίζουμε! 🤞

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

• Μου αρέσει 1

On 29/7/2024 at 4:10 ΜΜ, pooka είπε:

καλησπερα, ειχα κανει κυκλο ivf στο αττικο μεσα στην χρονια. ειχα εξαιρετικο γιατρο, ασχετου αποτελεσματος.

Καλησπέρα. Αν έχετε την καλοσύνη μου λέτε το όνομα του γιατρού;

πρίν από 30 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ είχα λίγες αναγουλες από την 4η μέρα εμβρυομεταφοράς κ γενικά είναι το μόνο συμπτωμα που σε μένα τουλάχιστον δεν πέφτει ποτέ έξω.Ξερω ότι είναι πολύ νωρίς,αλλά ευχομαι να συμβαίνει κάτι πολύ ευχάριστο μέσα στην κοιλίτσα σου🥰

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου αλλα σε μένα δεν είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, γιατί οι ξεκίνησαν μια ώρα μετά την ετ, προφανώς λόγω του ότι με πείραξε το ταξίδι. Το θέμα είναι ότι συνεχίζεται και είναι πολύ ενοχλητικό. Δε θα γκρινιαζα αν ήταν λόγω εγκυμοσύνης αλλά αποκλείεται να είναι απο αυτό τόσο πολύ νωρίς. Ούτε εμφύτευση δεν πρέπει να έχει γίνει καλά καλά. Για αυτό σκέφτηκα τα utrogestan. 

πρίν από 21 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Αυτό ακριβώς που περιγράφεις νιώθω κι εγώ με τα utrogestan..! Θα δοκιμάσω να τα πάρω κι εγώ μετά από φαγητό μπας κ καλυτερεύσει λίγο το πράγμα,γτ δεν παλεύεται! Σ ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...