Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

Δεν ξέρω αν διαφέρει από την διέγερση , αλλά την ovitrell προσωπικά την έκανα την ημέρα που τα ωοθηλακια μου τα περισσότερα είχαν φτάσει 19 και 20. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Σποράκι είπε:

Δεν είναι μικρά, άλλωστε δεν παίζει μόνο το μέγεθος ρόλο (στη συγκεκριμένη περίπτωση) αλλά οι αιματολογικές. Αυτές δείχνουν το πότε θα γίνει η ωολληψια, επίσης έχει μεγάλη διαφορά ο φυσικός κύκλος με τη διέγερση. Εχω πάρει ώριμο ωάριο 13αρι!!!

Το πρόβλημα είναι πως δε κάναμε αιματολογικές πριν στους φυσικούς τροποποιημένους.

πρίν από 2 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πήγα και εγώ στον σφακ που είμαι, την Δευτέρα που ήταν 8η μέρα κύκλου και είχα 2 ωοθυλακια 12 & 14 χιλ (φυσικός κύκλος). Έκανα αιματολογικές και μου είπε πάλι να πάω την παρασκευή. Δλδ 12η μέρα κύκλου. Προφανώς καταλαβαίνουν και από τις αιματολογικές. Εμένα πάνω κάτω ο κύκλος μου είναι στις 30 ημέρες. 

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Just now, MK2012 είπε:

Το πρόβλημα είναι πως δε κάναμε αιματολογικές πριν στους φυσικούς τροποποιημένους.

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πήγα και εγώ στον σφακ που είμαι, την Δευτέρα που ήταν 8η μέρα κύκλου και είχα 2 ωοθυλακια 12 & 14 χιλ (φυσικός κύκλος). Έκανα αιματολογικές και μου είπε πάλι να πάω την παρασκευή. Δλδ 12η μέρα κύκλου. Προφανώς καταλαβαίνουν και από τις αιματολογικές. Εμένα πάνω κάτω ο κύκλος μου είναι στις 30 ημέρες. 

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Έχεις έμβρυα; 

πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Κακώς. Ο πρώτος γιατρός που είχα δεν μου έκανε αιματολογικές και μου έδινε οργκαλουτραν σε φυσικό κύκλο χωρίς εξετάσεις με αποτέλεσμα μηδέν. Ο δεύτερος που έκανα άπειρους φυσικούς κύκλους δεν έκανε τίποτα χωρίς αιματολογικές και οργαλουτραν πολύ σπάνια (και ούτε ολόκληρη). Το αποτέλεσμα πάνω από 90% ώριμα και πετυχημένοι κύκλοι!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , despoina554 είπε:

Κ η δικη μου αριστερή ωοθήκη  εφαπτεται της μητρας αλλά δεν είχα θεμα στην διέγερση, ούτε κ ατην εγκυμοσύνη έχω θεμα. Είναι κατασκευαστεί μάλλον 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Νομιζω οι αιματολογικες ειναι μαστ. να δεις τωρα θα σου παει καλυτερα ! ειμαι σιγουρη !

Διαφημίσεις

1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Τις αντιβίωσεις τις προτεινει για την ενδομητριωση. Είπε κολλημένη ωοθήκη πίσω από την μήτρα κάτι τέτοιο. Το είδε από τον υπερηχο. Ίσως να έχω μπερδευτεί κι εγω και να μην τα εξηγω καλα. 

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου γλυκό ναι φτάνω το δεκα χαλαρά..Ελπίζω την Παρασκευή να εχει ανέβει αρκετά.Αυτό με τις ζώνες δεν το κατάλαβα κ ποτέ,όταν τον ρωτούσα έλεγε ότι είναι άψογο.Οχι δεν στέκομαι σε αυτο ίσα ίσα το γνωρίζω αυτο που λες για τις άριστες κ τις μέτριες.Μόνο θετικά πρέπει να σκεφτόμαστε!Σ ευχαριστω!

Just now, despoina554 είπε:

Τις αντιβίωσεις τις προτεινει για την ενδομητριωση. Είπε κολλημένη ωοθήκη πίσω από την μήτρα κάτι τέτοιο. Το είδε από τον υπερηχο. Ίσως να έχω μπερδευτεί κι εγω και να μην τα εξηγω καλα. 

Εμένα ο γιατρος μου δεν πιστεύει στις αντίβιωσεις κ στα σχετικά όταν τον είχα ρωτήσει μου είχε πει «πεταμένα λεφτα».Δεν ξέρουμε τι να πιστεύουμε ποια..Η ωοθήκη δίνει ωάρια;Εάν ναι γιατι κολλάει σε αυτό;

πρίν από 7 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό ναι φτάνω το δεκα χαλαρά..Ελπίζω την Παρασκευή να εχει ανέβει αρκετά.Αυτό με τις ζώνες δεν το κατάλαβα κ ποτέ,όταν τον ρωτούσα έλεγε ότι είναι άψογο.Οχι δεν στέκομαι σε αυτο ίσα ίσα το γνωρίζω αυτο που λες για τις άριστες κ τις μέτριες.Μόνο θετικά πρέπει να σκεφτόμαστε!Σ ευχαριστω!

Εμένα ο γιατρος μου δεν πιστεύει στις αντίβιωσεις κ στα σχετικά όταν τον είχα ρωτήσει μου είχε πει «πεταμένα λεφτα».Δεν ξέρουμε τι να πιστεύουμε ποια..Η ωοθήκη δίνει ωάρια;Εάν ναι γιατι κολλάει σε αυτό;

Πραγματικά έχω μπερδευτεί. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...