Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια εκανα την ετ. Πήρα ταξί για επιστροφή. Πήγαμε να τρακαρουμε και έβαλα δύναμη κ κόντρα. Τρανταχτηκα ολόκληρη. Φοβάμαι πως δεν ήταν καθόλου καλό αυτό δυστυχώς. Μεγάλη γκαντεμια..

Όχι μην το σκέφτεσε. Αν δεν χτύπησες πουθενά με ένα τράνταγμα Κ ένα κράτημα δεν γίνετε τίποτα όταν είσαι καθιστη. 

Το πρόβλημα είναι να μην χτυπήσεις να μην περπατήσεις πολύ Κ γίνουν συσπάσεις στην μήτρα όχι αν τρανταχτεις 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Όχι μην το σκέφτεσε. Αν δεν χτύπησες πουθενά με ένα τράνταγμα Κ ένα κράτημα δεν γίνετε τίποτα όταν είσαι καθιστη. 

Το πρόβλημα είναι να μην χτυπήσεις να μην περπατήσεις πολύ Κ γίνουν συσπάσεις στην μήτρα όχι αν τρανταχτεις 

Μακάρι ρε γαμωτο.. κρίμα είναι τι να πω. Μόλις βγήκα από την ετ. Κι έχω ταξίδι 3 ώρες. Ακόμα νιώθω την κοιλιά μου περίεργα. Πραγματικά ατυχία αν έγινε ζημιά εξαιτίας αυτού..

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια εκανα την ετ. Πήρα ταξί για επιστροφή. Πήγαμε να τρακαρουμε και έβαλα δύναμη κ κόντρα. Τρανταχτηκα ολόκληρη. Φοβάμαι πως δεν ήταν καθόλου καλό αυτό δυστυχώς. Μεγάλη γκαντεμια..

Κορίτσι μου καλή επιτυχία, δεν θεωρώ ότι έγινε κάτι κακό και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην έγινε κάτι κακό... μην το σκέφτεσαι  ...  περιμένουμε νέα σουυυυ λενιω μου 

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Μακάρι ρε γαμωτο.. κρίμα είναι τι να πω. Μόλις βγήκα από την ετ. Κι έχω ταξίδι 3 ώρες. Ακόμα νιώθω την κοιλιά μου περίεργα. Πραγματικά ατυχία αν έγινε ζημιά εξαιτίας αυτού..

Όχι παιδί μου χαλάρωσε.  Χειρότερο είναι να είσαι σφιγμένη. Δεν γίνετε τίποτα από ένα τράνταγμα . Είπαμε πρέπει να χτυπήσεις στην κοιλιά να κουραστείς να περπατήσεις να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες . Αυτά είναι που κάνουν συσπάσεις αυτά δεν θέλουν οι γιατροί Κ συστήνουν ξεκούραση. Ένα τράνταγμα για 2 δευτερόλεπτα εκεί που είναι τα έμβρυα τι να κάνει 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Makelen είπε:

Τίποτα δεν θα συμβεί μην αγχώνεσαι! Καλή επιτυχία! Εμείς πήγαμε να τρακάρουμε 5 μηνών στην Αττική οδό, μας φρέναραν επίτηδες και έσφιξε η ζώνη την κοιλιά. Τίποτα δεν έγινε επίσης. Είναι πολλές οι στρώσεις στην κοιλίτσα για να συμβεί κάτι. 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία, δεν θεωρώ ότι έγινε κάτι κακό και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην έγινε κάτι κακό... μην το σκέφτεσαι  ...  περιμένουμε νέα σουυυυ λενιω μου 

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!,❤️❤️

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Όχι παιδί μου χαλάρωσε.  Χειρότερο είναι να είσαι σφιγμένη. Δεν γίνετε τίποτα από ένα τράνταγμα . Είπαμε πρέπει να χτυπήσεις στην κοιλιά να κουραστείς να περπατήσεις να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες . Αυτά είναι που κάνουν συσπάσεις αυτά δεν θέλουν οι γιατροί Κ συστήνουν ξεκούραση. Ένα τράνταγμα για 2 δευτερόλεπτα εκεί που είναι τα έμβρυα τι να κάνει 

Ωραία τότε.. να είσαι καλά βρε κορίτσι!!

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Τίποτα δεν θα συμβεί μην αγχώνεσαι! Καλή επιτυχία! Εμείς πήγαμε να τρακάρουμε 5 μηνών στην Αττική οδό, μας φρέναραν επίτηδες και έσφιξε η ζώνη την κοιλιά. Τίποτα δεν έγινε επίσης. Είναι πολλές οι στρώσεις στην κοιλίτσα για να συμβεί κάτι. 

Σ ευχαριστώ πολύ!!!

πρίν από 32 λεπτά , Makelen είπε:

Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε. Αφού δεν χτυπήσατε, δεν πειράζει, πάει πέρασε. Χαλάρωσε να ξεκουραστείς αυτές τις ώρες που έχεις μπροστά σου 🙂 Με το καλό, να πάνε όλα καλά 🤞🙏 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , Makelen είπε:

Μην ανησυχείς και αγχώνεσαι τζάμπα, δεν παθαίνουν κάτι με ένα τράνταγμα. Να φανταστείς όταν είχα πάει στο νοσοκομείο για εισαγωγή, φέρανε μια κοπέλα στον 8ο που είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο το οποίο αναποδογυρισε και δεν φορούσε ζώνη η κοπέλα και δεν έπαθε τίποτα το μωράκι. Η μητρα προστατεύει καλά. 

Χαλάρωσε και περιμένουμε την θετική σου χοριακή!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ θα κάνω τώρα και μου έχει γράψει ovitrelle αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Τώρα είδαμε και 2 ωοθυλακια και ίσως πάω να τα πάρω αν μεγαλώσουν και φαίνονται οκ όπου εκεί σίγουρα θα χρησιμέψει. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ θα κάνω τώρα και μου έχει γράψει ovitrelle αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Τώρα είδαμε και 2 ωοθυλακια και ίσως πάω να τα πάρω αν μεγαλώσουν και φαίνονται οκ όπου εκεί σίγουρα θα χρησιμέψει. 

Επίσης σοκαριστικό αυτό με τον γιατρό!!! Δεν ξέρω τι να πω.. σίγουρα δεν θα μπορούσες να γνωρίζεις κάτι..ευτυχώς τον συνέλαβαν! 

πρίν από 16 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μήπως κάνεις προετοιμασία σε φυσικό κύκλο; Μπορεί να σου την έγραψε για να πάρετε και αυτά τα δύο που είπες. 

πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Κάποιοι την χρησιμοποιούν λέει ότι βοηθάει για να εμφυτευθουν τα έμβρυα . 

• Ευχή 1

3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

Για τις εβδομάδες πάντα κι εγώ τα μπερδευα και πηγαινα βάση της εφαρμογής που ευτυχώς ταίριαζε με τον υπέρηχο!

Τα μωρά επειδή είχα κι άλλο παιδάκι τα ένιωθα από πολύ νωρίς αλλά πάντα η μπουμπου που ήταν πιο ψηλά ήταν πιο δραστήρια ... το μπέμπη τον ένιωθα ανεπαίσθητα και κυρίως όταν ήμουν ξαπλωμένη το βράδυ και τον ενοχλουσα πρώτα!

1 hour ago, Makelen είπε:

Καλή επιτυχία και μην αγχώνεσαι για τέτοια! Τα εμβρυακια σου κάνουν ακόμα βολτουλες μέσα στη μήτρα σου!!! Ο γιατρός μου μου έλεγε μόνο εδώ στην Ελλάδα πάτε σαν να έχετε πραγματικά αυγά ανάμεσα στα πόδια σας... σε άλλες χώρες καβαλανε το ποδήλατο μετά και πάνε σπίτι τούς! Εύχομαι Αύριο μεθαύριο να στήσουν τη φωλιτσα τούς μέσα σου και σε λίγες μέρες να μας πεις τα ευχάριστα!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

Επειδή είναι δυο μωρά είναι πιο μικροκαμωμένα οπότε ίσως να μην τα νιώθεις ακόμα τόσο καλά. Μόνο ανάσκελα μπορείς να τα καταλάβεις . Ένα τιπ είναι να φας κάτι γλυκό Κ να ξαπλώσεις ανάσκελα Κ να περιμένεις . Είναι σαν να πετάει το μάτι σου μην φανταστείς κλωτσιά... Όπως πετάει το μάτι μια αίσθηση 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...