Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστώ Χριστίνα μου!θα πάρω αύριο κιόλας! 

Μην αγχώνεσαι πάντως. Συνήθως διατροφή κάνεις μόνο. Ισως από όλες τις ορμόνες που έχεις πάρει, έχει επηρεαστεί το ζάχαρο σου. Αν λόγω άγχους έχεις παραμελήσει την διαστροφή σου, συμβαίνουν αυτά. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Μην αγχώνεσαι πάντως. Συνήθως διατροφή κάνεις μόνο. Ισως από όλες τις ορμόνες που έχεις πάρει, έχει επηρεαστεί το ζάχαρο σου. Αν λόγω άγχους έχεις παραμελήσει την διαστροφή σου, συμβαίνουν αυτά. 

Μου κάνει εντύπωση που η ινσουλίνη κινήθηκε μες τα όρια.. 

πάντως είναι μικρή η απόκλιση από τα όρια.. 

πρίν από 9 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μου κάνει εντύπωση που η ινσουλίνη κινήθηκε μες τα όρια.. 

πάντως είναι μικρή η απόκλιση από τα όρια.. 

Ναι, δεν ξέρω τίποτα για την ινσουλίνη. Ότι θα πω θα είναι ψέμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Ενημέρωσε μας όταν θα έχεις νεότερα! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

• Μπερδεμένη/-ος 2
  • Λυπημένη/-ος 8

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

Μπήκες στην 20η εβδομάδα. Έτσι το λέμε. Κι αν σε ρωτήσουν συγκεκριμένα, πχ λόγω κάποιου υπερήχου, τότε λες.. Είμαι 19 και 2. Δηλαδή 19 εβδομάδων κ 2 ημερών. Τα μωρά θα τα ακούσεις σύντομα και δε θα σταματάνε! Λογικά το πολυ σε 2-3 εβδομάδες..

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

πρίν από 11 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Ούτε εγώ έκανα αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο 

Στον φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείτε για πρόκληση ωορρηξίας.

Κορίτσια εκανα την ετ. Πήρα ταξί για επιστροφή. Πήγαμε να τρακαρουμε και έβαλα δύναμη κ κόντρα. Τρανταχτηκα ολόκληρη. Φοβάμαι πως δεν ήταν καθόλου καλό αυτό δυστυχώς. Μεγάλη γκαντεμια..

• Ευχή 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...