Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 47 λεπτά , karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

πρίν από 19 λεπτά , Bela είπε:

Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

19 ή 1.9;

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Bela είπε:

Μιλάς με ενδοκρινολόγο. Θα σου ρυθμίσει τα χάπια. Τον είχες ενημερώσει για την διέγερση; Εμενα μου προσάρμοζε τα χάπια . Από την διέγερση έως τον θηλασμό. Αλλά έχω υποθυρεοειδισμό δεν ξέρω στο Χασιμότο πως δουλεύει. Σίγουρα σου το πείραξε η avercap. 

5 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Ρώτησα και μου είπαν ότι μπορούμε να τα πάρουμε! Για αδερφάκι δεν ξέρω..ίσως και για τώρα να προκύψει κανένα καλύτερο γιατί μόνο ένα είναι άριστο.. 

ευχαριστώ πολύ ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μιλάς με ενδοκρινολόγο. Θα σου ρυθμίσει τα χάπια. Τον είχες ενημερώσει για την διέγερση; Εμενα μου προσάρμοζε τα χάπια . Από την διέγερση έως τον θηλασμό. Αλλά έχω υποθυρεοειδισμό δεν ξέρω στο Χασιμότο πως δουλεύει. Σίγουρα σου το πείραξε η avercap. 

@Xristina96 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου !!!

Μου ειχε κάνει υπέρηχο ,εξετάσεις μέσα Νοεμβρίου μιας και είμαι πολύ τυπική με τον θυρεοειδή μου κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο και tsh καθε τρίμηνο περίπου...

Just now, Bela είπε:

@Xristina96 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου !!!

Μου ειχε κάνει υπέρηχο ,εξετάσεις μέσα Νοεμβρίου μιας και είμαι πολύ τυπική με τον θυρεοειδή μου κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο και tsh καθε τρίμηνο περίπου...

Μπράβο ωραία! 
να είσαι σε επαφή μαζί του για να σε κοιτάει τώρα ποιο συχνά όσο παίρνεις τις ορμόνες! 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Μπράβο ωραία! 
να είσαι σε επαφή μαζί του για να σε κοιτάει τώρα ποιο συχνά όσο παίρνεις τις ορμόνες! 

@Xristina96 μιλάμε τρελάθηκα όταν είδα το νούμερο... Πήρα και στο μικροβιολογικο μήπως έκαναν λάθος και μου είπαν όχι την έκαναν την εξέταση 2 φορές...

Η μαία στο τηλέφωνο μου είπε έτσι κι αλλιώς να μιλήσω με τον ενδοκρινολόγο μου και μήπως έχω πολύ άγχος από την όλη διαδικασία... 

Τι να πω... 

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Bela είπε:

@Xristina96 μιλάμε τρελάθηκα όταν είδα το νούμερο... Πήρα και στο μικροβιολογικο μήπως έκαναν λάθος και μου είπαν όχι την έκαναν την εξέταση 2 φορές...

Η μαία στο τηλέφωνο μου είπε έτσι κι αλλιώς να μιλήσω με τον ενδοκρινολόγο μου και μήπως έχω πολύ άγχος από την όλη διαδικασία... 

Τι να πω... 

συγνώμη αλλά για το άγχος… 

Θα το φτιάξεις. Απλά να είσαι ποιο κοντά μαζί του τώρα σε όλη αυτήν την φάση. Να τον ενημερώνεις ανά πάσα στιγμή. Δηλαδή εκείνον έπρεπε να πάρεις και όχι την μαία. Ο καθένας στην ειδικότητα του. 

Με το άγχος γελάω 

• Χαχα 1

Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...