Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όσες έχετε πάρει cyclacur να σας ρωτήσω δημιουργούν πρήξιμο; 🤔

Ναι φουλ. Εγώ έπαιρνα και 10 τη μέρα πριν την ετ και ένιωθα σα μπαλόνι μετά από ένα σημείο. Στήθος, κοιλιά, όλα 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι φουλ. Εγώ έπαιρνα και 10 τη μέρα πριν την ετ και ένιωθα σα μπαλόνι μετά από ένα σημείο. Στήθος, κοιλιά, όλα 

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όσες έχετε πάρει cyclacur να σας ρωτήσω δημιουργούν πρήξιμο; 🤔

εμένα δεν μου έκαναν τίποτα ποτέ. παρ´ όλα αυτά μπορείς να διαβάσεις τις παρενέργειές τους στο φύλλο οδηγιών , να σου λυθεί η απορία αν είναι από αυτά. αν θυμάμαι γράφει σίγουρα αύξηση ή μείωση βάρους. το τρομακτικότερο βέβαια όλων είναι ότι πρώτο πρώτο σαν παρενέργεια έχει τον καρκίνο μαστού. εγώ πρώτη φορά το δίαβασα το φύλλο στην τελευταία ετ και είχα σκαλώσει. έχω πάρει σικλακούρ με τις χούφτες τόσα χρόνια και δεν είχα ξαναμπεί στη διαδικασία να διαβάσω και τώρα έφριξα. αλήθεια κορίτσια σας περνάει από το μυαλό ότι με τόσα φάρμακα που παίρνουμε μπορεί μελλοντικά να συμβεί κάτι τέτοιο; εμένα με έχει απασχολήσει κατά καιρούς και γι αυτό κιόλας και δεν θα ήθελα τέταρτη διέγερση. 

στα δικά μου νέα μετά το τελευταίο χαστούκι συζητάμε με τον άντρα μου μήπως κάνουμε μια προσπάθεια σε φυσικό κύκλο με δότη. θεωρητικά έτσι θα έχουμε καλό σπέρμα. υπάρχει κάποια που να έχει πάει με δότη;

πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

εμένα δεν μου έκαναν τίποτα ποτέ. παρ´ όλα αυτά μπορείς να διαβάσεις τις παρενέργειές τους στο φύλλο οδηγιών , να σου λυθεί η απορία αν είναι από αυτά. αν θυμάμαι γράφει σίγουρα αύξηση ή μείωση βάρους. το τρομακτικότερο βέβαια όλων είναι ότι πρώτο πρώτο σαν παρενέργεια έχει τον καρκίνο μαστού. εγώ πρώτη φορά το δίαβασα το φύλλο στην τελευταία ετ και είχα σκαλώσει. έχω πάρει σικλακούρ με τις χούφτες τόσα χρόνια και δεν είχα ξαναμπεί στη διαδικασία να διαβάσω και τώρα έφριξα. αλήθεια κορίτσια σας περνάει από το μυαλό ότι με τόσα φάρμακα που παίρνουμε μπορεί μελλοντικά να συμβεί κάτι τέτοιο; εμένα με έχει απασχολήσει κατά καιρούς και γι αυτό κιόλας και δεν θα ήθελα τέταρτη διέγερση. 

Δεν το αντέχω το πρήξιμο είναι το χειρότερο μου. Και ήμουν τυχερή στην διέγερση δεν πρήστηκα καθόλου, δεν περίμενα να έχω πρήξιμο με δύο σικλακουρ τη μέρα 🥲

Έχεις δίκιο το αναφέρει στο φύλλο οδηγιών και το φούσκωμα και το πρήξιμο. Βέβαια το φούσκωμα μπορεί να είναι και εξαιτίας της αντιβίωσης ή ο συνδυασμός όλων. 

Εννοείται σκέφτομαι τις σοβαρές παρενέργειες των φαρμάκων αλλά έχω κάνει ήδη προληπτικό έλεγχο και θα συνεχίσω να κάνω γιατί η πρόληψη σώζει ζωές. Ωστόσο ο καρκίνος είναι ένα πολυπαραγοντικό νόσημα και δεν μπορείς να προβλέψεις ότι θα συμβεί, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον προλάβεις πολύ νωρίς κάνοντας προληπτικές εξετάσεις. 

Και υπόψιν σε γενικές γραμμές τα φάρμακα της εξωσωματικής πλέον είναι αρκετά πιο ασφαλή απ ότι ήταν πριν χρόνια. Απλά στα φύλλα οδηγιών δεν μπορούν να μην αναφέρουν όλες τις πιθανές παρενέργειες, είναι δεσμευμένοι νομικά. Η βιοηθική είναι ένας αρκετά περίπλοκος κλάδος και μεταξύ μας δεν τους αντέχω αυτούς στο legal department 😂 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Οκ χαίρομαι για αυτό! 
Δεν κάνω καμία διατροφή. Δεν κοιμάμαι καλά οπότε δεν αντέχω χωρίς υδατάνθρακες και 3 φορές την εβδομάδα σοκολάτα. Να σας πω ότι εξαντλούμαι ποιο πολύ στην δουλειά 😂

Ναι, ξεκίνησα απότομα πολύ. Θα δω πως θα πάει. Πάντως δεν βλέπω τίποτα από κύκλο γαμωτο. Νιώθω όπως ένιωθα όταν θηλάζει. Το απόλυτο τίποτα. Μπας και μπαίνω εμμηνόπαυση; 
η πρώτη μου περίοδος τώρα ήταν ένα τίποτα μπροστά σε αυτά που πέρναγα. Γυμναστική κάνω 2 εβδομάδες. Δεν πιστεύω να επηρέασε τόσο γρήγορα.

Έχω νεύρα και καίγομαι. Αυτό έχω σαν σύμπτωμα. Μετά ξαφνικά κρυώνω και νυστάζω. 

Αν πριν δεν έκανες καμία άσκηση, ο οργανισμός είναι λογικό τώρα που ξεκίνησες να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οπότε μπορεί να επηρέασε τον κύκλο σου εφόσον ξεκίνησες πριν συμβεί η ωορρηξία κι να την καθυστέρησε. Έχεις μέρες καθυστέρηση; για να ηρεμήσεις κλείσε έναν υπέρηχο στον γυναικολόγο σου να σε δει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν πριν δεν έκανες καμία άσκηση, ο οργανισμός είναι λογικό τώρα που ξεκίνησες να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οπότε μπορεί να επηρέασε τον κύκλο σου εφόσον ξεκίνησες πριν συμβεί η ωορρηξία κι να την καθυστέρησε. Έχεις μέρες καθυστέρηση; για να ηρεμήσεις κλείσε έναν υπέρηχο στον γυναικολόγο σου να σε δει.

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Ίσως να οφείλεται σε αυτό, ότι άλλαξε ρυθμούς άρα προσαρμοζεται. Αν πας τελικά στον γιατρό ρώτα τον, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Alex@ είπε:

Ίσως να οφείλεται σε αυτό, ότι άλλαξε ρυθμούς άρα προσαρμοζεται. Αν πας τελικά στον γιατρό ρώτα τον, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Εννοείται! Σε ευχαριστώ πολύ ❤️

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...