Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή πάλι. Ακύρωσα και το γυμναστήριο σήμερα γιατί νύσταζα 😂 πάνω που ειπα να πηγαίνω πιο εντατικά! Μιας και μιλάμε για καλή κ υγιεινή ζωή..😂

Αστα κ εγω πρεπει να ξεκινησω! Με το ζορι αλλα πρεπει! Ποναω παντου πλεον, πιασμενη απο την αγυμνασια και η δουλεια στο γραφειο δεν βοηθαει.. 

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

Περαστικά σου!!! Αν γινεται ας φυγει 2-3 μερες να τη γλυτωσει γιατι στο ιδιο σπιτι λιγο δυσκολο ειδικα αν ειναι κοβιντ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Αστα κ εγω πρεπει να ξεκινησω! Με το ζορι αλλα πρεπει! Ποναω παντου πλεον, πιασμενη απο την αγυμνασια και η δουλεια στο γραφειο δεν βοηθαει.. 

Καλά και εγώ μετά τις γιορτές δεν έχω ξαναπάει και είναι στα 100 μέτρα από το σπίτι. Δεν έχω δικαιολογία.

• Δύναμη! 1

Just now, MK2012 είπε:

Σοβαρά μιλάς ;! Σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες 🥰

Το θέμα είναι αν αυτές οι κοπέλες είδαν αποτέλεσμα κάποια στιγμή ή απλά συνεχίζουν να προσπαθούν στον αιώνα τον άπαντα.

Ναιι!! Έχουν ήδη τα μωράκια τους για αυτό σου έγραψα ότι καλά έκανες και πήγες σε εκείνον. Μάλιστα η μια κοπέλα έκανε 10 προσπάθειες με άλλους γιατρους και με τον Σφακ πέτυχε με την πρώτη. Ολα καλά θα πάνε , θέμα χρόνου είναι. ♥️

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Πάει αυτό ξέχασε το τώρα πέρασε! Δεν ήταν τίποτα, πάμε παρακάτω στο επόμενο εμπόδιο να ξεπεράσουμε! Γιατί τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε και αυτό θα κάνουμε εδώ όλες μας. Όσο και να χρειαστεί χαλάλι, φτιάχνουμε μικρά θαυματάκια.. κυριολεκτικά! Αυτά τα μωρά αγαπιούνται πριν ακόμα προλάβουν να σχηματιστούν καλά καλά ❤️ πιστέψτε το κορίτσια σας το λέω για να το ακούω κι εγώ! 

Νομίζω αν πάει καλά με τον Σφακ θα νιώσω καλύτερα. Παντως ήταν μετριοπαθής, είπε πως έχουμε 30% να βρούμε το ένα το καλό. Δε θυμάμαι αν είπε αυτό το ποσοστό σε κάθε κύκλο ή γενικά.

Just now, MK2012 είπε:

Νομίζω αν πάει καλά με τον Σφακ θα νιώσω καλύτερα. Παντως ήταν μετριοπαθής, είπε πως έχουμε 30% να βρούμε το ένα το καλό. Δε θυμάμαι αν είπε αυτό το ποσοστό σε κάθε κύκλο ή γενικά.

Γενικά πάντως η έντονη γυμναστική δεν βοηθάει. Δεν ξέρω τι γυμναστική κάνεις. Αλλά δεν βοηθάει πολύ η έντονη άσκηση Κ η καταβολή . Θέλει ήπια πράγματα πιλάτες περπάτημα κτλ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Winnie7 είπε:

Ναιι!! Έχουν ήδη τα μωράκια τους για αυτό σου έγραψα ότι καλά έκανες και πήγες σε εκείνον. Μάλιστα η μια κοπέλα έκανε 10 προσπάθειες με άλλους γιατρους και με τον Σφακ πέτυχε με την πρώτη. Ολα καλά θα πάνε , θέμα χρόνου είναι. ♥️

Πωπω μακάρι… πήγα με αρκετές προσδοκίες σε αυτό το γιατρό. Ελπίζω να βγουν αληθινές. 🤞🏻

Εγώ δε μπορώ να πάω και στη ψυχολόγο μου πλέον γιατί την πέτυχα μετά από καιρό κ είναι έγκυος😂 το σύμπαν με τρολλαρει. 

Just now, linaa είπε:

Γενικά πάντως η έντονη γυμναστική δεν βοηθάει. Δεν ξέρω τι γυμναστική κάνεις. Αλλά δεν βοηθάει πολύ η έντονη άσκηση Κ η καταβολή . Θέλει ήπια πράγματα πιλάτες περπάτημα κτλ 

Καλά μη φανταστείς ! Pilates και reformer. Δε κάνω βάρη, functional κλπ.

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πωπω μακάρι… πήγα με αρκετές προσδοκίες σε αυτό το γιατρό. Ελπίζω να βγουν αληθινές. 🤞🏻

Εγώ δε μπορώ να πάω και στη ψυχολόγο μου πλέον γιατί την πέτυχα μετά από καιρό κ είναι έγκυος😂 το σύμπαν με τρολλαρει. 

Α οκ ναι κάπως έτσι θέλει ήπια. Κάτι γίνετε με τις ορμόνες όταν κάνεις έντονη άσκηση Κ δεν βοηθάει πολύ σε τέτοια θέματα την γυναίκα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο ευχόμαστε όλες μας εδώ να βγουν αληθινές οι προσδοκίες. 
Οσο για την ψυχολόγο σου, τι να πω ; Μάλλον δεν θα ξανά πήγαινα ούτε εγώ 😅

• Χαχα 3

πρίν από 16 λεπτά , Nima21 είπε:

Περαστικά σου!!! Αν γινεται ας φυγει 2-3 μερες να τη γλυτωσει γιατι στο ιδιο σπιτι λιγο δυσκολο ειδικα αν ειναι κοβιντ!

Ελπίζω να μην είναι πάλι κοβιντ δεν έχουν περάσει ούτε πέντε μήνες από την τελευταία φορά …

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Το καλυτερο ειναι το reformer.. οχι απλως δεν επιβαρυνει, ειναι και θεραπευτικη γυμναστικη.. ξερω γυναικες που τις βοηθαει και στους πονους περιοδου.. εγω ειμαι στο ψάξιμο ακομα γιατί πρεπει να βρεις και καπου καλα.. το μονο αρνητικο ειναι οτι κοστιζει κατι παραπανω, αλλα αξιζει ρε γμτ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Ελπίζω να μην είναι πάλι κοβιντ δεν έχουν περάσει ούτε πέντε μήνες από την τελευταία φορά …

Α Κ στοματικό διάλυμα βοηθάει να κάνει συχνά . Σκοτώνει τα μικρόβια που υπάρχουν λαιμό κτλ . Βοηθάει πολύ 

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Μην τρελαίνεσαι.. δυστυχώς δεν μπορούμε να μείνουμε αποστειρωμενοι.. αν προσεξετε θα τη γλυτώσει! Κρατηστε αποστάσεις ασφαλειας κ ολα καλα..Κ εγω απορω πως την έχουμε γλυτωσει με τον ανδρα μου.. ολοι τριγυρω μου ειναι αρρωστοι..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Α οκ ναι κάπως έτσι θέλει ήπια. Κάτι γίνετε με τις ορμόνες όταν κάνεις έντονη άσκηση Κ δεν βοηθάει πολύ σε τέτοια θέματα την γυναίκα 

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

πρίν από 2 λεπτά , Nima21 είπε:

Το καλυτερο ειναι το reformer.. οχι απλως δεν επιβαρυνει, ειναι και θεραπευτικη γυμναστικη.. ξερω γυναικες που τις βοηθαει και στους πονους περιοδου.. εγω ειμαι στο ψάξιμο ακομα γιατί πρεπει να βρεις και καπου καλα.. το μονο αρνητικο ειναι οτι κοστιζει κατι παραπανω, αλλα αξιζει ρε γμτ

Εγώ δίνω 100 το μήνα για 2 φορες τη βδομάδα. Θα μπορούσα να βρω κ καλύτερα αλλά είναι κυριολεκτικά δίπλα στο σπίτι κ βολεύει φουλ.

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συμφωνώ! Κ εγω που αποφευγω τα γαλακτοκομικά πινω κατσικισιο κεφιρ της μεβγαλ το μικρο μπουκαλακι καθε πρωι μαζι με δημητριακα και μελι! Με βοηθαει φουλ στο έντερο και επισης εχω παρατηρησει οτι δεν αρρωσταίνω πλεον ευκολα! Ζοριζει λιγο η γευση στην αρχη αλλα αν το βάλεις στην καθημερινότητα σου το συνηθιζεις και μονο καλο κανει!

Εγώ φτιάχνω δικό μου! Και το πίνω σε σμουθι με παγωμένη μπανάνα, φυστικοβουτυρο και χουρμά!βγαίνει τέλειο! 

9 ώρες πρίν, marion83 είπε:

Ειχατε επιτυχία με την puregon ; Επίσης σας απάντησαν για το πόσο διατηρείται στο ψυγείο ;

Τη μια φορά 14 ωάρια και την άλλη 2. Είμαι ανεξήγητο φαινόμενο!από το κέντρο μου είπαν 2 μήνες. Λήγει τέλη του μήνα δλδ 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...