Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έχω βρεθεί με κοπέλες από εδώ μέσα. Δεν υπάρχει ποιο συγκινητικό! Πάω να ραφτώ. Το 2026 θα έχουμε βαφτίσια 

Εγώ όχι ακόμα αλλά είναι μερικά άτομα που έχω νιώσει κοντά, έχουμε συνδεθεί και πει καμία κουβέντα παραπάνω και θα ένιωθα όμορφα να τα γνωρίσω.

Μη ραφτείς ακόμα και το κάνεις τσάμπα 😂 

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ακριβώς! 

ενα βραχύ έχεις κάνει ή 2; 

2 έχω κάνει κ πήρα 2 τη μια φορά (1 εκ των οποίων έγινε βλαστοκύστη) και 3 την άλλη που ήταν ανώριμα λέει όλα και δε προχώρησαν καν να δοκιμάσουν γονιμοποίηση. 
Σε αυτό που ρώτησες πριν , ναι PRP ωοθηκών. Το ενδομήτριο καλά είναι ακόμα, δίνει πόνο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ όχι ακόμα αλλά είναι μερικά άτομα που έχω νιώσει κοντά, έχουμε συνδεθεί και πει καμία κουβέντα παραπάνω και θα ένιωθα όμορφα να τα γνωρίσω.

2 έχω κάνει κ πήρα 2 τη μια φορά (1 εκ των οποίων έγινε βλαστοκύστη) και 3 την άλλη που ήταν ανώριμα λέει όλα και δε προχώρησαν καν να δοκιμάσουν γονιμοποίηση. 
Σε αυτό που ρώτησες πριν , ναι PRP ωοθηκών. Το ενδομήτριο καλά είναι ακόμα, δίνει πόνο. 

Ωραία, έδωσε την καλή βλαστοκύστη που είχες; Πιστεύω στον γιατρό σου και έχω πολύ καλό προαισθημα! Και θα ραφτώ ! 

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ωραία, έδωσε την καλή βλαστοκύστη που είχες; Πιστεύω στον γιατρό σου και έχω πολύ καλό προαισθημα! Και θα ραφτώ ! 

Οχι έσωσε την 3BB. Τη πιο καλή την έδωσε μια άκυρη φορά που πήρα femara. Γενικά έχω πάρει βλαστοκυστες απ’ολα τα πρωτόκολλα. Μια με βραχύ, μια με femara, μια με serpafar κ μια με εντελώς φυσικό. Καμμία λογική 😂

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι έσωσε την 3BB. Τη πιο καλή την έδωσε μια άκυρη φορά που πήρα femara. Γενικά έχω πάρει βλαστοκυστες απ’ολα τα πρωτόκολλα. Μια με βραχύ, μια με femara, μια με serpafar κ μια με εντελώς φυσικό. Καμμία λογική 😂

ΑρΑ όλα δουλεύουν! Θετικότατο αυτό! 
Κοίτα που θα μαζέψεις μέσα σε 2 μήνες! Αν σε όλα τα υπόλοιπα είσαι πένα , σε βλέπω με δίδυμα. Εχεις ήδη 2. Θα κάνεις σίγουρα αλλά 2.

πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

ΑρΑ όλα δουλεύουν! Θετικότατο αυτό! 
Κοίτα που θα μαζέψεις μέσα σε 2 μήνες! Αν σε όλα τα υπόλοιπα είσαι πένα , σε βλέπω με δίδυμα. Εχεις ήδη 2. Θα κάνεις σίγουρα αλλά 2.

Ναι αλλά αυτά που έχω αν θυμάσαι είναι BC… 

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Αγαπημένη από εσένα περίμενα και σχόλιο για το αποτέλεσμα στο εύθραυστο Χ 😂 Λέω για να μη το σχολίασε η Δήμητρα καλό θα είναι. Το έστειλα κ αυτό Σφακ σήμερα, δεν είπε κάτι. 
Προσπαθώ να μη το βάζω κάτω και να μπω πάλι σε μηχανικό mode όπως ήμουν σε όλες τις ωοληψιες. Αλλά οκ η μια σφαλιάρα μετά την άλλη, πόσο να αντέξω η γυναίκα;😂 Καλά αν γίνει το θαύμα των εποχών κ κάνω ποτέ παιδί, σας έχω καλέσει όλες στη βάφτιση, σας το λέω από τώρα. 

Αχ τι να σχολιάσω τι; Τι;;;; Τίποτα δεν ήταν! 3% πιθανότητα υπήρχε ε σε σένα θα έβρισκε! Είπαμε πάνε όλα στραβά όχι και τόσο! Εδώ μαζί τα περνάμε όλα, τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Προχωράμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή! Εδώ παιδί μου είμαστε σαν γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης, τόσες ορμόνες μαζεμένες εδώ μέσα και πάλι μιλάμε μεταξύ μας, τι να λέμε τώρα; 
Αν δεν είσαι εσύ αισιόδοξη για σένα θα είμαστε εμείς και θα ραφτούμε αλλά ρε @Xristina96 όχι από τώρα, δεν θα μπαίνουμε μετά την γέννα 🤭

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αλήθεια; 3 μήνες πίσω; Επηρεάζει τον αριθμό; 

Έτσι μας είπε ο ανδρολόγος, μέχρι και 3 μήνες πίσω και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερήσαμε τόσο πολύ να ξεκινήσουμε γιατί είχε ένα διάστημα όοοοοτι παιδική ασθένεια υπήρχε στα παιδιά των συναδέλφων του την έφερνε σπίτι! Είχα αγανακτήσει! Τον έχω μπουκώσει στις βιταμίνες, τον έχω ξορκίσει να κάνει μόνος του διάλλειμα στη δουλειά και όταν μαζεύεται συνωστισμός να φεύγει ή να φοράει μάσκα! Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω πολλές ώρες μόνη μου δεν έχω θέμα, αλλά ο σύζυγος δεν μπορεί να αποφύγει τον κόσμο! 

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αχ τι να σχολιάσω τι; Τι;;;; Τίποτα δεν ήταν! 3% πιθανότητα υπήρχε ε σε σένα θα έβρισκε! Είπαμε πάνε όλα στραβά όχι και τόσο! Εδώ μαζί τα περνάμε όλα, τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Προχωράμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή! Εδώ παιδί μου είμαστε σαν γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης, τόσες ορμόνες μαζεμένες εδώ μέσα και πάλι μιλάμε μεταξύ μας, τι να λέμε τώρα; 
Αν δεν είσαι εσύ αισιόδοξη για σένα θα είμαστε εμείς και θα ραφτούμε αλλά ρε @Xristina96 όχι από τώρα, δεν θα μπαίνουμε μετά την γέννα 🤭

Έτσι μας είπε ο ανδρολόγος, μέχρι και 3 μήνες πίσω και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερήσαμε τόσο πολύ να ξεκινήσουμε γιατί είχε ένα διάστημα όοοοοτι παιδική ασθένεια υπήρχε στα παιδιά των συναδέλφων του την έφερνε σπίτι! Είχα αγανακτήσει! Τον έχω μπουκώσει στις βιταμίνες, τον έχω ξορκίσει να κάνει μόνος του διάλλειμα στη δουλειά και όταν μαζεύεται συνωστισμός να φεύγει ή να φοράει μάσκα! Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω πολλές ώρες μόνη μου δεν έχω θέμα, αλλά ο σύζυγος δεν μπορεί να αποφύγει τον κόσμο! 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Χαχαχαχ σωστά! Θα είσαστε μετά από γέννα. Θα βρούμε σχέδιο! Αλλά θα ραφτούμε σίγουρα! Μου αρέσουν οι περιγραφές σου! Είμαστε εμείς αισιόδοξες!!! Εδώ θα μπαίνω να διαβάζω τα ευχάριστα! 
Κάνε υπομονή γιατί πραγματικά αυτά τα γλυκά τους ματάκια αξίζουν όσο τίποτα! 

• Μου αρέσει 3
  • Δύναμη! 1

@MK2012 Σήμερα έμαθα από την ψυχολόγο μου ότι οι περισσότερες θεραπευόμενες  που έχει και είναι με φυσικούς κύκλους είναι με τον Σφακ. Μου το είπε και αμέσως σε σκέφτηκα. Οπότε έπραξες πολύ καλά που πήγες σε εκείνον. Τωρα θα είναι η φορά που θα έχεις καλά αποτελέσματα 🙏🏻

• Μου αρέσει 5

1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Ας φορέσει κ εκείνος μάσκα, κοιμηθείτε σε ξεχωριστά δωμάτια κ σίγουρα να αερίζονται κατά διαστήματα.

Αυτό θα κάνουμε και ελπίζω να την γλιτώσει !!! Πόση γκαντεμιά πια ..

• Καλή τύχη! 5

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

Πάει αυτό ξέχασε το τώρα πέρασε! Δεν ήταν τίποτα, πάμε παρακάτω στο επόμενο εμπόδιο να ξεπεράσουμε! Γιατί τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε και αυτό θα κάνουμε εδώ όλες μας. Όσο και να χρειαστεί χαλάλι, φτιάχνουμε μικρά θαυματάκια.. κυριολεκτικά! Αυτά τα μωρά αγαπιούνται πριν ακόμα προλάβουν να σχηματιστούν καλά καλά ❤️ πιστέψτε το κορίτσια σας το λέω για να το ακούω κι εγώ! 

• Μου αρέσει 5
  • Δύναμη! 1

πρίν από 7 λεπτά , Winnie7 είπε:

@MK2012 Σήμερα έμαθα από την ψυχολόγο μου ότι οι περισσότερες θεραπευόμενες  που έχει και είναι με φυσικούς κύκλους είναι με τον Σφακ. Μου το είπε και αμέσως σε σκέφτηκα. Οπότε έπραξες πολύ καλά που πήγες σε εκείνον. Τωρα θα είναι η φορά που θα έχεις καλά αποτελέσματα 🙏🏻

Σοβαρά μιλάς ;! Σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες 🥰

Το θέμα είναι αν αυτές οι κοπέλες είδαν αποτέλεσμα κάποια στιγμή ή απλά συνεχίζουν να προσπαθούν στον αιώνα τον άπαντα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...