Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, MK2012 είπε:

Οχι μικρή σύμφωνα με τους γιατρούς βέβαια 😂 ορμονολογικα εννοώ 

Καλα σου λενε τα κοριτσια... Μην κοιτας αλλο τις εξετάσεις..δες τι μπορεις να κανεις εσυ, διατροφη, βιταμινες κλπ και συνεχισε δυνατα! Το περιμενες λογω της άμη οτι δεν θα ηταν και οι καλύτερες, οποτε προχωρα και πηγαινε για τον στόχο! Οταν λεμε Εντελως φυσικό δεν παίρνεις τπτ τπτ και απλως σε παρακολουθεί και τις μερες της φυσικης ωορηξιας σου απλως στο παιρνει;;;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μπράβο σου! Ετσι σε θέλουμε! Δεν θα τα βάλεις κάτω! Οπως είπε και η Λίνα, άπειρες γυναίκες έχουν μείνει έγκυος με τέτοιες εξετάσεις. Είναι πολύ στενάχωρο όταν έχουμε τέτοια αποτελέσματα και ενώ δεν έχουμε κάνει καταχρήσεις, να είναι ο οργανισμός μας 10 και 15 χρόνια μεγαλύτερος . Ξέρω πως νιώθεις. Στα 25 μου είπαν ότι έχω εξετάσεις 45αρας. 

Αχ και εμένα έτσι μου λένε. Η μόνη κατάχρηση που έκανα είναι πως κάπνιζα. Αλλά έχουμε πει, ξέρω ζευγάρια που είναι αλκοολικοί κ έχουν παιδιά.

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Καλα σου λενε τα κοριτσια... Μην κοιτας αλλο τις εξετάσεις..δες τι μπορεις να κανεις εσυ, διατροφη, βιταμινες κλπ και συνεχισε δυνατα! Το περιμενες λογω της άμη οτι δεν θα ηταν και οι καλύτερες, οποτε προχωρα και πηγαινε για τον στόχο! Οταν λεμε Εντελως φυσικό δεν παίρνεις τπτ τπτ και απλως σε παρακολουθεί και τις μερες της φυσικης ωορηξιας σου απλως στο παιρνει;;;

Ακριβώς έτσι κάνει. Θα πάω τετάρτη τώρα πάλι. 
Ναι μωρέ απλά είχα καιρό να κάνω FSH και ήταν καλύτερη πριν σχεδόν ένα χρόνο.

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Αχ και εμένα έτσι μου λένε. Η μόνη κατάχρηση που έκανα είναι πως κάπνιζα. Αλλά έχουμε πει, ξέρω ζευγάρια που είναι αλκοολικοί κ έχουν παιδιά.

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια!! Έχει δίκιο η Λίνα τόσες γυναίκες 40+ και τα καταφέρνουν, θα τα καταφέρεις κ εσύ! 

Πάρε τις βιταμίνες σου, πολύ νερό κ πρωτεινη στην διατροφή και θετική σκέψη!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ κάπνιζα από τα 18 μέχρι 22 σπαστά , μια ξεκίναγα μια σταματούσα για μήνες. Μετά από τα 22 έως 25 ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Λες να έκανε τόσο χημεία αυτά τα χρόνια; Διατροφή τέρμα, φούστα φουλ, νερό πάνω από 3 λίτρα το χειμώνα και 6 λίτρα το καλοκαίρι. Αδύνατη προς κανονική είμαι. Θεωρώ αυτό που έχουμε απλά μας έτυχε. 
Σε ένα μήνα θα κάνω και εγώ πάλι εξετάσεις. Ο γιατρός μου θέλει να δει πως πάμε, αν πλησιάζω. Εχει πει ότι θα μπω νωρίς. Προς τα 40.

θα βρεθεί σιγουρα. Πιστεύ πολύ στα τέρμα φυσικά. Θα κάνει και ο άντρας σου το δικό του κομμάτι να βελτιώσει ότι μπορεί και θα σας έρθει το μωράκι σας! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

μπορει καποιες ορμονες να ειναι οπως λες 40αρας, αλλα ειναι μονο ΚΑΠΟΙΕΣ ορμονες. σκεψου οτι οοοολα τα υπολοιπα στον οργανισμο σου ειναι ομως 30αρας. οποτε πιστεψε με αυτο κανει απιστευτη διαφορα στην δυνατοτητα σου να επιτυχεις μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη. γυναικες με απειρα θεματα και καταχρησεις μενουν φυσιολογικα εγκυες. σε μια αμη και μια fsh θα μασησεις ; απλα θελει υπομονη στην περιπτωση σου. αλλα θα γινει ! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

μπορει καποιες ορμονες να ειναι οπως λες 40αρας, αλλα ειναι μονο ΚΑΠΟΙΕΣ ορμονες. σκεψου οτι οοοολα τα υπολοιπα στον οργανισμο σου ειναι ομως 30αρας. οποτε πιστεψε με αυτο κανει απιστευτη διαφορα στην δυνατοτητα σου να επιτυχεις μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη. γυναικες με απειρα θεματα και καταχρησεις μενουν φυσιολογικα εγκυες. σε μια αμη και μια fsh θα μασησεις ; απλα θελει υπομονη στην περιπτωση σου. αλλα θα γινει ! 

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή πάλι. Ακύρωσα και το γυμναστήριο σήμερα γιατί νύσταζα 😂 πάνω που ειπα να πηγαίνω πιο εντατικά! Μιας και μιλάμε για καλή κ υγιεινή ζωή..😂

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

Βιταμίνες ο άντρας σου. Κ αν γίνετε να πάει να μείνει άλλου ακόμα καλητερα . Συνήθως δεν κολλάς ταυτόχρονα με τον άλλο. Κ γενικά αυτές τις μέρες να μην βγει να μην κουραστεί αν γίνετε το σκ να το περάσει κάπου ήσυχα χωρίς να κάνει τίποτα δύσκολα θα κολλήσει κάτι . 

Αλλιώς μείνε εσύ σε ένα δωμάτιο ένα παράθυρο στο σπίτι μέρα νύχτα ανοικτό όσο κρύο Κ να κάνει Κ όταν βγαίνεις έξω απτό δωμάτιο φορά μάσκα . Επίσης τουαλέτα όταν πηγαίνεις μετά χλωρίνη 

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

Βιταμίνες ο άντρας σου. Κ αν γίνετε να πάει να μείνει άλλου ακόμα καλητερα . Συνήθως δεν κολλάς ταυτόχρονα με τον άλλο. Κ γενικά αυτές τις μέρες να μην βγει να μην κουραστεί αν γίνετε το σκ να το περάσει κάπου ήσυχα χωρίς να κάνει τίποτα δύσκολα θα κολλήσει κάτι . 

Πέρνει ήδη της βιταμίνες για το σπερμα να πάρει και κάτι άλλο ;;; Ναι ναι θα του πω να φύγει για σίγουρα !! Γενικά δεν κουράζεται μόνο από την γυνναστικη !!! Απλά όταν κόλλησα κοβιντ κόλλησε και εκείνος μετά από δύο μέρες αλλά τότε κοιμόμασταν και μαζί !!! Τώρα δεν θέλω με τίποτα να το διακυμδυνευσω και φοβάμαι πως αν κοιμηθεί και στο σαλόνι πάλι δεν θα την γλιτώσει !!! Διαχέεται η ίωση μέσα στο σπίτι θεωρώ όλο και κάτι θα πιάσει που έχω πιάσει !!! 
συγνώμη για τον παραλογισμό αλλά έχω φρικάρει …

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Πέρνει ήδη της βιταμίνες για το σπερμα να πάρει και κάτι άλλο ;;; Ναι ναι θα του πω να φύγει για σίγουρα !! Γενικά δεν κουράζεται μόνο από την γυνναστικη !!! Απλά όταν κόλλησα κοβιντ κόλλησε και εκείνος μετά από δύο μέρες αλλά τότε κοιμόμασταν και μαζί !!! Τώρα δεν θέλω με τίποτα να το διακυμδυνευσω και φοβάμαι πως αν κοιμηθεί και στο σαλόνι πάλι δεν θα την γλιτώσει !!! Διαχέεται η ίωση μέσα στο σπίτι θεωρώ όλο και κάτι θα πιάσει που έχω πιάσει !!! 
συγνώμη για τον παραλογισμό αλλά έχω φρικάρει …

Όχι μωρέ μην ανχωνεσε . Απλά πες του να μην κάνει τίποτα μέσα στο σκ. Ούτε γυμναστική. Να ξεκουραστεί να πίνει Κ κανένα ζεστό να τρώει καλά Κ καμία πορτοκαλάδα Κ είναι οκ. 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Όχι μωρέ μην ανχωνεσε . Απλά πες του να μην κάνει τίποτα μέσα στο σκ. Ούτε γυμναστική. Να ξεκουραστεί να πίνει Κ κανένα ζεστό να τρώει καλά Κ καμία πορτοκαλάδα Κ είναι οκ. 

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Ας φορέσει κ εκείνος μάσκα, κοιμηθείτε σε ξεχωριστά δωμάτια κ σίγουρα να αερίζονται κατά διαστήματα.

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Ναι προχωράμε με εντελώς φυσικό.
Εγω εδώ μέσα έχω μάθει άπειρα πράγματα. Εμαθα για prp, μικροβιωμα, υστεροσκοπηση, εξετάσεις κ χίλια δύο. 
Απλα πρέπει να έχεις φίλτρο Οπως πολύ σωστά είπες και να διαχωρίζεις τι κρατάς κ τι όχι. 
Αν εννοείς πως έχω κριτήριο από τις προηγούμενες αιματολογικές , θα σου πω πως δεν έχω γιατί δε κάναμε αιματολογικές στις ωοληψιες με τον προηγούμενο γιατρό. Μονο αν είχα ωχρό σωμάτιο στον υπέρηχο και μετρούσαμε προγεστερονη. 
Εχω να πάρω φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια από τον Νοέμβριο. Μετα έκανα 1 φυσικό κύκλο τον Ιανουάριο μετά την αποτυχημένη ετ του Δεκέμβρη.
Υπέρηχο τώρα μου είπε την 7η ημέρα με ξανά αιματολογικές γιατί του είπα πως κάνω ωορρηξία νωρίς.

PS: πριν ένα χρόνο η FSH ήταν 8,5. Πρώτη φορά κάνω πάλι τώρα. Πόσο μπορεί να κυμανθεί πια από κύκλο σε κύκλο; Θέλω να πω, αν είναι τόσο υψηλή πλέον, δε νομίζω σε μερικούς κύκλους να είναι εξωφρενικά καλύτερη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...