Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα, μια χαρά σήμερα! Όλα καλά ! Ευχαριστώ πολύ!

Αγχώθηκα που δεν απάντησες ! Πφφφ χαίρομαι. Να ξεκουράζεσαι. Οι δίδυμες κυήσεις είναι ποιο δύσκολες! Λίγο ακόμα έμεινε❤️

Καλησπέρα σε όλες! Σας διαβάζω καιρό αλλά πρώτη φορά γράφω.περναω επιτροπή στις 31/1 και πρώτα ο θεός ξεκινάμε διέγερση στον κύκλο μου του Μαρτίου!Ήθελα απλά να το μοιραστώ μαζί σας! αν υπάρχει κάποια κοπέλα στην ίδια φάση θα χαρώ πολύ να διαβάσω δημοσίευση της.

• Ευχή 1

πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Μίλησες με τον γιατρό σου; Τι σου είπε; Ρώτα και αυτόν που ήσουν. Να σου πει και αυτός.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Xristina96 είπε:

Αγχώθηκα που δεν απάντησες ! Πφφφ χαίρομαι. Να ξεκουράζεσαι. Οι δίδυμες κυήσεις είναι ποιο δύσκολες! Λίγο ακόμα έμεινε❤️

Δεν βρήκα χρόνο να μπω νωρίτερα. 4 μήνες ακόμη....

πρίν από 42 λεπτά , MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Ποια ημέρα του κύκλου είναι οι εξετάσεις;;

Μην χάνεις το κουράγιο σου.

πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Δεν βρήκα χρόνο να μπω νωρίτερα. 4 μήνες ακόμη....

Ποια ημέρα του κύκλου είναι οι εξετάσεις;;

Μην χάνεις το κουράγιο σου.

4 μήνες όσο και μακρινό να σου φαίνεται, τόσο κοντά είναι! Περνάει πάρα πολύ γρήγορα ο χρόνος! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

2η μέρα.

Μην χάνεις την πίστη σου! Είσαι νέα! Θα μπορέσεις να κάνεις παιδί σίγουρα! Θα δώσεις όσα δικά σου μπορείς να δώσεις! 1 καλό θέλεις! Θα το βρείτε 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μίλησες με τον γιατρό σου; Τι σου είπε; Ρώτα και αυτόν που ήσουν. Να σου πει και αυτός.

Αυτόν που είμαι δε τον ρωτάω γιατί μπορεί να θέλω να ξαναγυρίσω αρχικά κ επίσης έχουν άλλη τακτική. Πριν δε κάναμε εξετάσεις αίματος.

πρίν από 15 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μην χάνεις την πίστη σου! Είσαι νέα! Θα μπορέσεις να κάνεις παιδί σίγουρα! Θα δώσεις όσα δικά σου μπορείς να δώσεις! 1 καλό θέλεις! Θα το βρείτε 

Που βρίσκεται δε ξέρω όμως. Θέλω να πω, δεν είναι απαραίτητο πως θα βρεθεί.

Επισης διαπίστωσα πως πλέον δε το θεωρώ σίγουρο. Πάω και όπου βγει.

Διαφημίσεις

1 hour ago, MK2012 είπε:

Αυτές οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές αυξομειώνονται σε κάθε κύκλο. Πάρε τις βιταμίνες σου Κ κάνε τους φυσικούς σου Κ θα δεις ότι θα ανταμειφθεις . Νομίζεις ότι γυναίκες που είναι 41-43 Κ τα καταφέρνουν δεν έχουν τέτοιες τιμές στην fsh τους? 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Αυτές οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές αυξομειώνονται σε κάθε κύκλο. Πάρε τις βιταμίνες σου Κ κάνε τους φυσικούς σου Κ θα δεις ότι θα ανταμειφθεις . Νομίζεις ότι γυναίκες που είναι 41-43 Κ τα καταφέρνουν δεν έχουν τέτοιες τιμές στην fsh τους? 

Παίρνω τις βιταμίνες μου συστηματικά πλέον. Ενώ είμαι τέρμα απαισιόδοξη πλέον δε λέω να το βάλω κάτω.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Παίρνω τις βιταμίνες μου συστηματικά πλέον. Ενώ είμαι τέρμα απαισιόδοξη πλέον δε λέω να το βάλω κάτω.

Ο επιμενων νικά! Εισαι μικρή έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου να το παλέψεις . 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο σου! Ετσι σε θέλουμε! Δεν θα τα βάλεις κάτω! Οπως είπε και η Λίνα, άπειρες γυναίκες έχουν μείνει έγκυος με τέτοιες εξετάσεις. Είναι πολύ στενάχωρο όταν έχουμε τέτοια αποτελέσματα και ενώ δεν έχουμε κάνει καταχρήσεις, να είναι ο οργανισμός μας 10 και 15 χρόνια μεγαλύτερος . Ξέρω πως νιώθεις. Στα 25 μου είπαν ότι έχω εξετάσεις 45αρας. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...