Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Θα είναι κυριολεκτικά ένα χριστουγεννιάτικο θαυματακι ❤️

@apple2 @MK2012 καλή επιτυχία κορίτσια να είναι ο τυχερός σας κύκλος να σας δώσει τα μωράκια σας 🤞🤞🤞

Ευχαριστώ πολύ!! Μακαρι!! Γιατί είναι και τα τελευταία μου!!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 21 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ και καταλαβαινω και τις δυο πλευρες τι θελετε να πειτε! Και "πεταγομαι" να σχολιασω επειδη μονο και μονο κ εγω στο παρελθόν εχω σχολιασει οτι καλο ειναι να μην αναφερομαστε και να μην κανουμε σχολιασμους για γιατρους αλλων κοριτσιων γιατι γινονται παρεξηγήσεις και είναι εντελως προσωπικη υποθεση στο πως θα ταιριαξει η καθε κοπέλα με τον γιατρο! Τωρα αν μιλαμε για κατι κραυγαλεο οι πιο "παλιες εδω μεσα και οχι μονο μπορούμε να πουμε την γνωμη μας οπως λες, ή την εμπειρια μας! 

Θα συμφωνησω με την @Xristina96 οτι κ εγω εδω μεσα εμαθα για το dfi ας πουμε και το οξειδωτικό και οταν ρωτουσα τους γιατρούς μου ελεγαν οτι ειναι περιττο αλλα τελικα ενα χρόνο μετα μας τη ζήτησαν σαν εξεταση και εμαθα απο γενετιστη οτι ειναι πολυ σημαντικη.. αλλά

Αλλά ειναι και παλι προσωπική αποφαση τι θα φλιτραρω εδω μεσα και τι θα κρατήσω! Οντως την τελικη αποφαση την εχει ο γιατρος οπως και την επιστημονικη κατάρτιση μας αρεσει δεν μας αρεσει, σεβομαι το οτι πολλες εδω εχουν ταλαιπωρηθει απο λαθος  διαδικασιες.. παρεμβατικες μεθοδους και παραλειψεις γιατρών αλλα καμια εδω μεσα δεν ειναι σε θεση να κρινει τον γιατρό της αλλης και να βγαλει γνωμάτευση απο ενα σχολιο.. ειμαστε εδω για να μοιραζομαστε εμπειριες και να προτεινουμε πραγματα που εμεις τα εχουμε κανει..κ εγω πχ ρωτησα εδω γνωμη για λαπαροσκοπηση.. φιλτραρω αυτο που μου λετε και την αποφαση τη παίρνω με τον γιατρο μου.. 

Απο ενα σημειο και μετα βεβαια ειναι και ευθυνη της καθε κοπελας αν εμπιστευεται τον γιατρο της και τι προτείνει αυτος.. ενηλικες ειμαστε ολες.. εχουμε ευθυνη των επιλογών μας... 

Θα συμφωνήσω σε όλα!Και θέλω να μοιραστώ κάτι πολύ προσωπικό: τις σάλπιγγες μου,τις "έχασα" από λάθη γιατρών,διότι έπαθα περιτονίτιδα και με κάνανε μπαλάκι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.Δεν τους αγιοποιω σε καμία περίπτωση.Γλιτωσα στο τσαφ τη σηψεμια κ το θανατο.Ειμαι τυχερή γιατί ζω και από όλο αυτο,απλά έφραξαν οι σάλπιγγες μου.Το ότι δεν έχω κάνει πολλές ωοληψιες,δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω το.ποσο ταλαιπωρούνται οι γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία της εξωσωματικής.Ειμαι τυχερή που έπεσα σε καλό γιατρό και σκοπός μου δεν είναι να συγκρίνω ποια έχει τον καλύτερο γιατρό και ποια όχι.Θελω να βοηθήσω όπως μπορώ όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι,γιατί και εγώ είμαι μια από αυτές που παλευω με την υπογονιμότητα και τις καταλαβαίνω

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 3

πρίν από 1 λεπτό , mariamik είπε:

τουλάχιστον κανω κάθε μήνα όπως φαίνεται φυσικά από τα τεστ οωρηξία (ακόμα)

μου δώσατε πολύτιμες πληροφορίες όλες σας ευχαριστω πολύ ,σας παρακολούθω 1 χρόνο τωρα έχω καει στο να διαβάζω συνέχεια διάφορα..και αποφάσισα σήμερα να σας γράψω

πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Διαφημίσεις

Just now, Blue Velvet είπε:

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!1 Μακάρι γιατι όντως εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ !!μακάρι να καταφέρω να κάνω και 1 μόνο!!

• Ευχή 3

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Έτσι Κ αλλιώς ο γιατρός είναι υπεύθυνος να εξηγήσει όλα τα σενάρια κ να κάνει τις προτάσεις του κ ο ασθενής να δει αν εμπιστεύετε ή όχι . 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Marlen13 είπε:

Με ανησυχεί το ότι δεν μένω Αθήνα και θα πρέπει να πηγαίνω συχνά και πως η επικοινωνία μεταξύ του κέντρου και του γιατρου μου θα πρέπει να είναι αμεση. 

Η μαία του Μαστρ*** απαντάει άμεσα. Δε θα έχεις θέμα στη συνεννόηση μαζί της. Με το γιατρό δε θα μιλάς ιδιαίτερα παρά μόνο όταν το ζητήσεις.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Θα συμφωνήσω σε όλα!Και θέλω να μοιραστώ κάτι πολύ προσωπικό: τις σάλπιγγες μου,τις "έχασα" από λάθη γιατρών,διότι έπαθα περιτονίτιδα και με κάνανε μπαλάκι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.Δεν τους αγιοποιω σε καμία περίπτωση.Γλιτωσα στο τσαφ τη σηψεμια κ το θανατο.Ειμαι τυχερή γιατί ζω και από όλο αυτο,απλά έφραξαν οι σάλπιγγες μου.Το ότι δεν έχω κάνει πολλές ωοληψιες,δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω το.ποσο ταλαιπωρούνται οι γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία της εξωσωματικής.Ειμαι τυχερή που έπεσα σε καλό γιατρό και σκοπός μου δεν είναι να συγκρίνω ποια έχει τον καλύτερο γιατρό και ποια όχι.Θελω να βοηθήσω όπως μπορώ όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι,γιατί και εγώ είμαι μια από αυτές που παλευω με την υπογονιμότητα και τις καταλαβαίνω

Λυπαμαι πολυ για αυτα που περασες και ειναι εντελως κατανοητο αυτα που γραφεις! Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι αγιοποιουμε γιατρους επειδη υποστηριζουμε οτι ακουμε τους γιατρούς μας! Προσωπικα τον γυναικολογο μου τον γνωριζω απο 20 χρονων, τον αγαπω η αληθεια, με στηριξε παρα πολυ στο θεμα της εξωσωματικης, ποτε του δεν με αγχωσε, αλλα και τα νευρα μου εχει σπασει καποιες φορες και εχουμε διαφωνησει και σιγουρα δεν τα έκανε ολα τελεια.. και αντιστοιχα κολλητη μου δεν την προσεξε οσο θα ηθελε σε νεοτερη ηλικια.. πρωτη της ειπα πηγαινε αλλου να παρεις αλλη γνώμη.. κανεις δεν ειναι Θεος.. και για αυτο οταν δεν ειμαστε σίγουρες παίρνουμε 2η και 3η γνωμη.. εδω απλώς την αποψη μας παραθετουμε και μοιραζομαστε αγχη, εμπειριες, συναισθηματα.. δεν επηρεαζουμε και δεν τρομοκρατούμε

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Λυπαμαι πολυ για αυτα που περασες και ειναι εντελως κατανοητο αυτα που γραφεις! Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι αγιοποιουμε γιατρους επειδη υποστηριζουμε οτι ακουμε τους γιατρούς μας! Προσωπικα τον γυναικολογο μου τον γνωριζω απο 20 χρονων, τον αγαπω η αληθεια, με στηριξε παρα πολυ στο θεμα της εξωσωματικης, ποτε του δεν με αγχωσε, αλλα και τα νευρα μου εχει σπασει καποιες φορες και εχουμε διαφωνησει και σιγουρα δεν τα έκανε ολα τελεια.. και αντιστοιχα κολλητη μου δεν την προσεξε οσο θα ηθελε σε νεοτερη ηλικια.. πρωτη της ειπα πηγαινε αλλου να παρεις αλλη γνώμη.. κανεις δεν ειναι Θεος.. και για αυτο οταν δεν ειμαστε σίγουρες παίρνουμε 2η και 3η γνωμη.. εδω απλώς την αποψη μας παραθετουμε και μοιραζομαστε αγχη, εμπειριες, συναισθηματα.. δεν επηρεαζουμε και δεν τρομοκρατούμε

Σ' ευχαριστώ πολύ 😊Και τον δικό μου τον ξέρω από τα 22 μου,είμαστε φίλοι πλέον και αυτός μου σύστησε τον εξωσωματικο μου. Θυμάμαι όταν πήγα με τη σαλπιγγογραφια στο ιατρείο του και με έπιασαν τα κλάματα,μου είπε κατά λέξη: Μην ανησυχείς,θα κανεις εξωσωματική και θα γίνεις μάνα.Θα πας στον Θ.. Εγώ μόλις άκουσα για εξωσωματική,πάγωσα,λέω αυτό ήταν,δεν θα κάνω παιδί ποτέ.Ευτυχως όλα πήγαν καλά και.μεσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερή.Ευχομαι σε όλες τις γυναίκες που παλεύουν με την υπογονιμότητα να γίνουν σύντομα μανουλες και να μην ξαναπατήσουν ούτε απ'εξω από τις κλινικές εξωσωματικής😊

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

3 ώρες πρίν, mariamik είπε:

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

η τελευταια μου λαπαροσκόπηση ήτανε το 2019

πρίν από 19 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Εγώ θα πω απλά πως και στην σαλπιγγογραφία το σχήμα της μήτρας μπορεί να μην φανεί γιατί στην ουσία είναι ακτινογραφία και κάποια μαλακά μόρια δεν φαίνονται ή φαίνονται φυσιολογικά. Διάβασε την εμπειρία μου με την πρόσφατη υστεροσκόπηση μου και θα καταλάβεις. Την οποία υστεροσκόπηση την έκανα μετά από δική μου απαίτηση γιατί έτσι ένιωθα. Μέχρι που έκλεισα το ραντεβού με την κλινική με ρώταγαν και οι δύο γιατροί μου αν είμαι σίγουρη γιατί δεν έβλεπαν τον λόγο. Ήξερα όμως πως αν κάτι πάει στραβά και εκ των υστέρων μάθω πως δεν ήταν κάτι οκ στην μήτρα μου θα θύμωνα με τον εαυτό μου γιατί ήθελα να την κάνω. Ο εξωσωματιστής μου την ανέφερε γιατί είχε εικόνα, είχε δει μία σκιά στον υπέρηχο που δεν την ξεχνούσε κι ένα ενδομήτριο με φάρμακα οριακά 7,2, εγώ επέμεινα και αν δεν το έκανα θα το μετάνιωνα αλλά υπήρχαν υποψίες δεν έγινε τυχαία. Έχουμε λίγο πολύ το ίδιο ιστορικό, έχω κάνει 2 χειρουργεία σε κύστες δερμοειδής και το ένα μου αφαίρεσε ένα μεγάλο μέρος της μία ωοθήκης, χωρίς να το ξέρω φυσικά. Ο τότε γιατρός μου δεν μου πρότεινε ποτέ να κάνω ΑΜΗ γιατί να το προτείνει; Ήξερε πως η ΑΜΗ μου θα βγει χαμηλή εξαιτίας των χειρουργείων. Κι εμένα αυτό μου έλεγαν όλοι οι γιατροί πως η εικόνα μου είναι καλύτερη από τις εξετάσεις μου αλλά τι να το κάνω; Πάλι φτωχή ανταποκρίτρια θεωρούμαι. Επίσης παρά τα 2 χειρουργεία και ένα για εξωμήτριο 3 το μικροβίωμα μου είναι άψογο, δεν επηρεάστηκε κάτι, δεν είναι κανόνας αυτό. Άλλαξα γιατρό, βρήκα έναν άνθρωπο που για μένα είναι άγιος και με έχει βοηθήσει σε 1,5 χρόνο περισσότερο απ΄ότι με βοήθησε ο προηγούμενος γιατρός μου που τον ήξερα από 19 χρονών. Με σύστησε και στον εξωσωματιστή μου που πραγματικά ο άνθρωπος δεν ξέρω πως με αντέχει ακόμα, έχει τεράστια υπομονή μαζί μου και τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια και προχώρησα παρακάτω. 

Ο γιατρός που αναφέρεις πως έχεις τώρα είναι ο γνωστός στην Θεσσαλονίκη; Αυτός δεν είναι και στην κλινική εξωσωματικής στο Διαβαλκανικό; Νόμιζα πως κάνει κ αυτός εξωσωματικές. Αυτός τις σου λέει; Λαπαροσκόπηση γιατί να κάνεις ξανά βρε κορίτσι αν είχες κάτι άλλο θα φαινόταν το 19 που έκανες την τελευταία. Μην σε πιάνει πανικός και απελπισία, θέλει υπομονή και επιμονή και θα τα καταφέρεις. Ούτε μικροβίωμα χρειάζεται να κάνεις στην παρούσα φάση. Όλα αυτά θα τα κάνεις αφού βρεις τον γιατρό που θα σε παρακολουθεί. Κάνε τα ραντεβού σου με όσους γιατρούς σου έχουν προτείνει, παράλληλα μην χάνεις την ελπίδα σου κάνε τις προσπάθειες σου φυσικά και όταν θα βρεις τον γιατρό που νιώθεις οκ μαζί του θα τα συζητήσεις όλα αυτά που διαβάζεις εδώ και θα χαράξετε μία πορεία μαζί. Εμείς εδώ είμαστε να σου λέμε την εμπειρία μας και να το συζητάμε, η κάθε μία έχει περάσει τα δικά της και θα διαβάσεις πολλά, δεν σημαίνει πως όλα θα τα κάνεις ή θα τα πάθεις. Κάθε μια μας είναι διαφορετική. 

Επίσης για την ωορρηξία σου καλά κάνεις και την παρακολουθείς αλλά μην σου γίνει εμμονή γιατί αλήθεια θα τρελαθείς, το πέρασα το στάδιο που είσαι και δεν είναι εύκολο! 

πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι εχει κ γενικές κ θυρεοειδή κ βιταμίνες,ειναι αρκετές!Τις έγραψε για να προχωρήσουμε σε αυτόν τον κύκλο σε εμβρυομεταφορα.

Ναι μου μάτωσε λιγο είναι η αληθεία όταν πιέστηκα.Το σιχαίνομαι κ εγώ δυστυχώς κ δεν νομιζω να το πιω ποτέ,μου έρχεται αναγούλα κ μόνο που το σκέφτομαι.Έχει απ όλα μέσα στις εξετασεις γιατί είπαμε να κάνουμε μεταφορά σε αυτόν τον κύκλο!

Κάνε μία δοκιμή με διάφορες μάρκες κι αν δεν το μπορείς υπάρχουν κι άλλα τρόφιμα πλούσια σε προβιοτικά. Σου ανέφεραν και τα κορίτσια παραπάνω κάποια θα σου πω κι εγώ έξτρα σε αυτά είναι τα μαλακά τυριά που έχουν υποστεί ζύμωση όπως το γκούντα και το τσένταρ, οι ελιές που ωριμάζουν σε αλάτι, το γιαούρτι και ειδικά το πρόβειο. Έχεις επιλογές και εννοείται και συμπληρώματα σε χάπια. 
Για τις εξετάσεις σου αν έχεις κάνει και πυρετό ή δέκατα μπορεί να βγουν κάποια ανεβασμένα αλλά όχι οι ορμόνες, οι βιταμίνες κλπ. Θα σου βγει ίσως η κρεατίνη λίγο τσιμπημένη, ίσως καμιά τρανσαμινάση ειδικά αν πήρες κανένα ΜΣΦΑ για μερικές ημέρες πχ ντεπόν κλπ, τα λευκά αιμοσφαίρια ή ο όγκος των ερυθρών, τέτοια πράγματα περιμένουμε να δούμε ανεβασμένα στο κρυολόγημα συνήθως. Εννοείται ρώτα και τον γιατρό σου για να το σημειώσει και να ξέρει τι βλέπει. Γιατί αν σου πει προχώρα τουλάχιστον θα ξέρει τι βλέπει, αν δεν του πεις τίποτα θα απορεί! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ 😊Και τον δικό μου τον ξέρω από τα 22 μου,είμαστε φίλοι πλέον και αυτός μου σύστησε τον εξωσωματικο μου. Θυμάμαι όταν πήγα με τη σαλπιγγογραφια στο ιατρείο του και με έπιασαν τα κλάματα,μου είπε κατά λέξη: Μην ανησυχείς,θα κανεις εξωσωματική και θα γίνεις μάνα.Θα πας στον Θ.. Εγώ μόλις άκουσα για εξωσωματική,πάγωσα,λέω αυτό ήταν,δεν θα κάνω παιδί ποτέ.Ευτυχως όλα πήγαν καλά και.μεσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερή.Ευχομαι σε όλες τις γυναίκες που παλεύουν με την υπογονιμότητα να γίνουν σύντομα μανουλες και να μην ξαναπατήσουν ούτε απ'εξω από τις κλινικές εξωσωματικής😊

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

• Ευχή 2

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις..μιλάμε για μια χώρα όπου πλέον δεν συνταγογραφουνται ούτε τα σικλακουρ,ούτε το μαγνήσιο.Το.ενα είναι απαραίτητο για την εξωσωματική και το άλλο στην εγκυμοσύνη.Μιλαμε για τρελά πράγματα!Αλλά πόση υποκρισία ε?Απ' τη μια μας λένε ότι πλέον μπορεί μια γυναίκα να κάνει εξωσωματική και στα 54,απ' την άλλη της κόβουν τα σικλακουρ!Οπότε το επίδομα στο οποίο αναφερθηκες,δεν θα γίνει ποτέ..

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...