Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Βλέπεις πόσα κορίτσια ταλαιπωρούνται. Από το φόρουμ έμαθα για την αιματολόγο που με παρακολουθούσε μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης μου. Από το φόρουμ έμαθα τι πάει να πει διαβήτη κύησης. 
Δες εδώ μέσα τα κορίτσια πόσο ταλαιπωρούνται! 
και όταν λέμε κάνε υστεροσκοπηση, εννοούμε διαγνωστική. Να βάλει κάμερα! 

πρίν από 11 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Στα 36 είχα αμη 9,6 και τώρα το Σεπτέμβρη στα 39 μου είχα 2,4. Δυστυχώς σε μένα η ΑΜΗ πέφτει ραγδαία..όμως βρήκε λύση και τότε και τώρα,κάναμε τότε πέντε βλαστοκυστες και τώρα δύο,όλες άριστες.Και τις δύο φορές με φυσικό τροποποιημένο,δε με φόρτωσε με πολλά φάρμακα,διότι στην περίπτωση μου δεν θα είχε κανένα νόημα.Πιστευω πως εκτός του ότι ο γιατρός είναι τρομερός,έχουν και καλό εμβρυολογικο.Απο τις 7 βλαστοκυστες,οι 4 έδωσαν θετική χοριακη(1τελειομηνη εγκυμοσύνη,1που είμαι έγκυος τώρα,μια βιοχημική κ μια παλινδρομη)οι δυο δεν προχώρησαν και μου έμεινε και μια ακόμα αν θελήσω να κάνω ξανά εμβρυομεταφορά στο μέλλον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 29/11/2024 at 9:10 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

από τη στιγμή που θα ανοίξω την puregon πόσο καιρό κρατάει; Είχα διαβάσει στις οδηγίες 28 ημέρες. Ισχύει; 

Ειχατε επιτυχία με την puregon ; Επίσης σας απάντησαν για το πόσο διατηρείται στο ψυγείο ;

Καλησπέρα, κ εγώ στα 40 μου μετά από 3 αποτυχημένες εγκυμοσύνες και με καρυώτυπο εμβρυου με τρισωμια σε χρωμόσωμα σκέφτομαι να αναζητήσω στην Αθήνα κέντρο εξωσωματικης. Έχω κλείσει ήδη ραντεβού με Μαστρ.... και Τσιρ.... για να δω ποιος θα μου κολλήσει περισσότερο. Υπάρχει κάποια να μου πει καμία άποψη? Γιατί διαβάζω τις κριτικές και μπερδεύτηκα!

πρίν από 2 λεπτά , Marlen13 είπε:

Καλησπέρα, κ εγώ στα 40 μου μετά από 3 αποτυχημένες εγκυμοσύνες και με καρυώτυπο εμβρυου με τρισωμια σε χρωμόσωμα σκέφτομαι να αναζητήσω στην Αθήνα κέντρο εξωσωματικης. Έχω κλείσει ήδη ραντεβού με Μαστρ.... και Τσιρ.... για να δω ποιος θα μου κολλήσει περισσότερο. Υπάρχει κάποια να μου πει καμία άποψη? Γιατί διαβάζω τις κριτικές και μπερδεύτηκα!

Εμενα με παρακολουθεί ο πρώτος που γραφεις αλλα καλυτερα κοριτσι  μου να κανεις τα ραντεβου σου μαζι τους και να κρινεις εσυ απο αυτα που θα σου πουν και απο το ποιος θα σου κανει κλικ με ποιον θα προχωρήσεις! Εγω μεχρι στιγμης ειμαι οκ μαζι του χωρις να σημαινει οτι δεν ηθελα 2η γνωμη γιατι ειχα εγκυμοσυνες που δεν προχωρησαν.. το πρωτόκολλο παντως που ακολουθησα μαζι του μου ταιριαξε.. επισης το κεντρο για μενα ειναι πολυ οργανωμένο και καλο..

αλλα μπορει να υπάρχουν κοπελες που δεν εχουν ταιριάξει μαζι τους.. το σιγουρο ειναι οτι και οι δυο έχουν καλο ονομα... Αλλα ειναι εντελώς προσωπικη αποφαση με ποιον θα καταληξεις! Καλη επιτυχια ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nima21 είπε:

Εμενα με παρακολουθεί ο πρώτος που γραφεις αλλα καλυτερα κοριτσι  μου να κανεις τα ραντεβου σου μαζι τους και να κρινεις εσυ απο αυτα που θα σου πουν και απο το ποιος θα σου κανει κλικ με ποιον θα προχωρήσεις! Εγω μεχρι στιγμης ειμαι οκ μαζι του χωρις να σημαινει οτι δεν ηθελα 2η γνωμη γιατι ειχα εγκυμοσυνες που δεν προχωρησαν.. το πρωτόκολλο παντως που ακολουθησα μαζι του μου ταιριαξε.. επισης το κεντρο για μενα ειναι πολυ οργανωμένο και καλο..

αλλα μπορει να υπάρχουν κοπελες που δεν εχουν ταιριάξει μαζι τους.. το σιγουρο ειναι οτι και οι δυο έχουν καλο ονομα... Αλλα ειναι εντελώς προσωπικη αποφαση με ποιον θα καταληξεις! Καλη επιτυχια ευχομαι!!!

Με ανησυχεί το ότι δεν μένω Αθήνα και θα πρέπει να πηγαίνω συχνά και πως η επικοινωνία μεταξύ του κέντρου και του γιατρου μου θα πρέπει να είναι αμεση. 

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Έκανα την FSH και Ε2 μου και περιμένω να μου τα στείλουν ως το απόγευμα για να δούμε πως και αν θα προχωρήσουμε.  🤞🏻

Περιμένουμε νέα σου !!!

πρίν από 25 λεπτά , Marlen13 είπε:

Με ανησυχεί το ότι δεν μένω Αθήνα και θα πρέπει να πηγαίνω συχνά και πως η επικοινωνία μεταξύ του κέντρου και του γιατρου μου θα πρέπει να είναι αμεση. 

Ουτε εγω μενω Αθηνα, ειμαι σε νησι.. αλλα ο εδω γυναικολογος μου τυχαινει να συνεργαζεται με τον εξωσωματικο και επικοινωνουν.. αλλα κανω κ εγω το χαλασμένο τηλεφωνο.. δυστυχως είναι μεγαλη ταλαιπωρία αυτο για μας.. αλλα δεν εχουμε αλλη επιλογη.. παντως μεχρι στιγμης ανεβαινα μονο για ωοληψιες και εμβρυομεταφορες.. εκανα ραντεβου μεσω skype.. τωρα θα ανεβω παλι για υστεροσκοπηση.. πρέπει να βρεις αν δεν εχεις ηδη εναν γυναικολογο που εμπιστευεσαι στην πολη σου να σε παρακολουθει.. κ ας μη μιλαει με τον εξωσωματικο, δεν πειραζει αυτο.. αλλα θα ναι δυσκολο να ανεβαινεις ή κατεβαινεις Αθηνα για υπερηχους και τα παντα

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Με το καλό το παιδάκι σας και να σας ζήσει η κορούλα σας. Η αμη σου δνε είναι χαμηλή. 39 ετών με 2.9. Από τα 25 μου έχω 2.4. Που θεωρείτε χαμηλή. Για αυτό και έχεις τέτοια ανταπόκριση. Και το θέμα σας είναι μόνο το σπερμα. Που το ωάριο σου διορθώνω το κάτι ελαττωματικό που μπορεί να έχει.

επειδη έχεις ξανά πει για το φόρουμ και να ακούμε μόνο τον γιατρό. Θα ξανα πω ότι δεν έχουμε ή είχαμε την τύχη να πέσουμε με την πρώτη στον καλό μας γιατρό. Μακάρι η πρώτη μου επιλογή να είναι ο τωρινός μου γιατρός. Αλλά δεν ήταν . Ο πρώτος μου με φόρτωσε στα φάρμακα. Αν δεν ήταν το φόρουμ και άκουγα τον πρώτο γιατρό σε όλα, δεν θα έμπαινα στην διαδικασία για μια δεύτερη γνώμη. 
δεν είμαστε γιατροί, μεταφέρουμε τις εμπειριες μας, από τους ΔΙΚΟΥΣ μας γιατρούς, εξίσου τρομεροί επιστήμονες! 

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Η ΑΜΗ μου δυστυχώς είναι χαμηλή και όταν ήμουν εντός φυσιολογικών ορίων,τότε στα 36μου,είχαμε κάνει μια διέγερση(την πρώτη που δεν πέτυχε)με βραχύ πρωτόκολλο και είχα μόνο ένα ωάριο!Δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια.. Ε μετά κάναμε μόνο φυσικό τροποποιημένο,γιατί ειμαι φτωχή ανταποκρίτρια στα φάρμακα και φάνηκε εκ του αποτελέσματος. Σχετικά με το φόρουμ και το ίντερνετ,έχω να πω ότι εδώ παραθέτουμε τις απόψεις μας,δεν έχουμε γνώση,έχουμε γνώμη.Δεν μπορούμε να λέμε σε μια γυναίκα να μπει σε χειρουργείο χωρίς καν να έχουμε τις γνώσεις και χωρίς καν να γνωρίζουμε το ιστορικό της,δεν είμαστε γιατροί.Θυμαμαι επί κοβιντ,που έγραφαν εδώ μέσα κάτι πράγματα όπως:μην εμβολιαζεσαι αν είσαι έγκυος ,φάε πυρήνα από ανανά και πιες βιταμίνη D. Ειπα και πριν πως αναφέρομαι στον δικό μου γιατρό,γνωρίζω πως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω οι οποίοι είτε δεν έχουν επαρκείς γνώσεις είτε εκμεταλλεύονται τις γυναίκες και γι αυτό είμαι πολύ προσεκτική σ αυτά που λέω.Και εγώ θα ακούσω το φόρουμ σε κάποια θέματα,αλλά όσον αφορά χειρουργεία και φάρμακα,θα ακούσω πρώτα το γιατρό😊

1 ώρα πρίν, mariamik είπε:

fsh είχες καλή??θα πάρω να κλείσω ραντεβού !!!με βοήθησες πολύ γιατι έχω ακούσει για πολλούς γιατρούς καλούς αλλα αθήνα

Ναι,απ' όσο θυμάμαι νλοι ορμονολογικες μου ήταν πάντα καλες

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Βλέπεις πόσα κορίτσια ταλαιπωρούνται. Από το φόρουμ έμαθα για την αιματολόγο που με παρακολουθούσε μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης μου. Από το φόρουμ έμαθα τι πάει να πει διαβήτη κύησης. 
Δες εδώ μέσα τα κορίτσια πόσο ταλαιπωρούνται! 
και όταν λέμε κάνε υστεροσκοπηση, εννοούμε διαγνωστική. Να βάλει κάμερα! 

Δεν καταλαβαίνω προς τι ο εκνευρισμός σου! φυσικά και βλέπω πόσα κορίτσια ταλαιπωρούνται, πότε αμφέβαλλα γι αυτό?Είπα πως για σοβαρά θέματα μιλάμε πρώτα με το γιατρό.Πολλα μαθαίνουμε από το φόρουμ,είτε σωστά είτε λάθος,εδώ παραθέτονται εμπειρίες.Το φόρουμ όμως δεν αντικαθιστά την επστημονικη γνώση.Και όσο για την υστεροσκοπηση,όχι δεν είναι απαραίτητη σε όλες τις περιπτώσεις.Κακο δεν κάνει βέβαια,αν κάποια θέλει και έχει και τα χρήματα,ας το κανει

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Ναι εχει κ γενικές κ θυρεοειδή κ βιταμίνες,ειναι αρκετές!Τις έγραψε για να προχωρήσουμε σε αυτόν τον κύκλο σε εμβρυομεταφορα.

6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αντε καλή αρχή! Καλη επιτυχία και να πάνε όλα καλά! 🤞🤞🤞🤞🤞

Το κεφίρ είναι καλλιέργεια μύκητα σε γάλα και δεν επηρεάζει όσους έχουν ένα βαθμό δυσανεξίας στα γαλακτοκομικά γιατί έχει ελάχιστη λακτόζη. Είναι κάπως σαν νερό πλούσιο σε προβιοτικά. Μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου σε νερό αλλά δεν έχει την ίδια αξία. Απλά δοκίμασε το μια φορά δεν θα χάσεις. Ειχε η μαμά μου μύκητα και έφτιαχνε όταν ήμουν μικρή και το έβλεπα στο ψυγείο και το σιχαινομουν αλλά με έπεισε μια φίλη να δοκιμάσω κ ειδικά αυτό με την φράουλα είναι τέλειο! 😂

Πάντως και ο γυναικολόγος σου μπορεί να την δει και να σου συστήσει μια κρέμα. Αν είναι πολύ μεγάλη θα στο πει και θα σε συστήσει μάλλον σε πρωκτολογο. Απλά εχε υπόψιν αυτό που σου είπαν πιο πάνω ότι μπορεί να ματώσει και μάλιστα πολύ ακόμα και χωρίς να ζοριστείς πχ από το κρύο, μην τρομάξεις. 

Ανάλογα τις εξετάσεις και τι έχεις, ορμονολογικές είσαι οκ, βιοχημικές μπορεί να είναι ανεβασμένα πχ οι τρανσαμινασες ή η κερατίνη (αν έχεις κάνει δέκατα ή πυρετό), γενική αίματος μπορεί να είναι λίγο τρελαμένα τα λευκά περισσότερο ή και ο όγκος των ερυθρών κλπ. Μπορεί και τίποτα αν είναι πολύ ελαφρύ κρυολόγημα. 

Ναι μου μάτωσε λιγο είναι η αληθεία όταν πιέστηκα.Το σιχαίνομαι κ εγώ δυστυχώς κ δεν νομιζω να το πιω ποτέ,μου έρχεται αναγούλα κ μόνο που το σκέφτομαι.Έχει απ όλα μέσα στις εξετασεις γιατί είπαμε να κάνουμε μεταφορά σε αυτόν τον κύκλο!

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Η ΑΜΗ μου δυστυχώς είναι χαμηλή και όταν ήμουν εντός φυσιολογικών ορίων,τότε στα 36μου,είχαμε κάνει μια διέγερση(την πρώτη που δεν πέτυχε)με βραχύ πρωτόκολλο και είχα μόνο ένα ωάριο!Δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια.. Ε μετά κάναμε μόνο φυσικό τροποποιημένο,γιατί ειμαι φτωχή ανταποκρίτρια στα φάρμακα και φάνηκε εκ του αποτελέσματος. Σχετικά με το φόρουμ και το ίντερνετ,έχω να πω ότι εδώ παραθέτουμε τις απόψεις μας,δεν έχουμε γνώση,έχουμε γνώμη.Δεν μπορούμε να λέμε σε μια γυναίκα να μπει σε χειρουργείο χωρίς καν να έχουμε τις γνώσεις και χωρίς καν να γνωρίζουμε το ιστορικό της,δεν είμαστε γιατροί.Θυμαμαι επί κοβιντ,που έγραφαν εδώ μέσα κάτι πράγματα όπως:μην εμβολιαζεσαι αν είσαι έγκυος ,φάε πυρήνα από ανανά και πιες βιταμίνη D. Ειπα και πριν πως αναφέρομαι στον δικό μου γιατρό,γνωρίζω πως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω οι οποίοι είτε δεν έχουν επαρκείς γνώσεις είτε εκμεταλλεύονται τις γυναίκες και γι αυτό είμαι πολύ προσεκτική σ αυτά που λέω.Και εγώ θα ακούσω το φόρουμ σε κάποια θέματα,αλλά όσον αφορά χειρουργεία και φάρμακα,θα ακούσω πρώτα το γιατρό😊

Δεν καταλαβαίνω προς τι ο εκνευρισμός σου! φυσικά και βλέπω πόσα κορίτσια ταλαιπωρούνται, πότε αμφέβαλλα γι αυτό?Είπα πως για σοβαρά θέματα μιλάμε πρώτα με το γιατρό.Πολλα μαθαίνουμε από το φόρουμ,είτε σωστά είτε λάθος,εδώ παραθέτονται εμπειρίες.Το φόρουμ όμως δεν αντικαθιστά την επστημονικη γνώση.Και όσο για την υστεροσκοπηση,όχι δεν είναι απαραίτητη σε όλες τις περιπτώσεις.Κακο δεν κάνει βέβαια,αν κάποια θέλει και έχει και τα χρήματα,ας το κανει

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Η ΑΜΗ μου δυστυχώς είναι χαμηλή και όταν ήμουν εντός φυσιολογικών ορίων,τότε στα 36μου,είχαμε κάνει μια διέγερση με βραχύ πρωτόκολλο και είχα μόνο ένα ωάριο! Ε μετά κάναμε φυσικό τροποποιημένο,γιατί ειμαι φτωχή ανταποκρίτρια στα φάρμακα και φάνηκε εκ του αποτελέσματος. Σχετικά με το φόρουμ και το ίντερνετ,έχω να πω ότι εδώ παραθέτουμε τις απόψεις μας,δεν έχουμε γνώση,έχουμε γνώμη.Δεν μπορούμε να λέμε σε μια γυναίκα να μπει σε χειρουργείο χωρίς καν να έχουμε τις γνώσεις και χωρίς καν να γνωρίζουμε το ιστορικό της,δεν είμαστε γιατροί.Θυμαμαι επί κοβιντ,που έγραφαν εδώ μέσα κάτι πράγματα όπως:μην εμβολιαζεσαι αν είσαι έγκυος ,φάε πυρήνα από ανανά και πιες βιταμίνη D. Ειπα και πριν πως αναφέρομαι στον δικό μου γιατρό,γνωρίζω πως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω οι οποίοι είτε δεν έχουν επαρκείς γνώσεις είτε εκμεταλλεύονται τις γυναίκες και γι αυτό είμαι πολύ προσεκτική σ αυτά που λέω.Και εγώ θα ακούσω το φόρουμ σε κάποια θέματα,αλλά όσον αφορά χειρουργεία και φάρμακα,θα ακούσω πρώτα το γιατρό😊

Συμφωνώ και καταλαβαινω και τις δυο πλευρες τι θελετε να πειτε! Και "πεταγομαι" να σχολιασω επειδη μονο και μονο κ εγω στο παρελθόν εχω σχολιασει οτι καλο ειναι να μην αναφερομαστε και να μην κανουμε σχολιασμους για γιατρους αλλων κοριτσιων γιατι γινονται παρεξηγήσεις και είναι εντελως προσωπικη υποθεση στο πως θα ταιριαξει η καθε κοπέλα με τον γιατρο! Τωρα αν μιλαμε για κατι κραυγαλεο οι πιο "παλιες εδω μεσα και οχι μονο μπορούμε να πουμε την γνωμη μας οπως λες, ή την εμπειρια μας! 

Θα συμφωνησω με την @Xristina96 οτι κ εγω εδω μεσα εμαθα για το dfi ας πουμε και το οξειδωτικό και οταν ρωτουσα τους γιατρούς μου ελεγαν οτι ειναι περιττο αλλα τελικα ενα χρόνο μετα μας τη ζήτησαν σαν εξεταση και εμαθα απο γενετιστη οτι ειναι πολυ σημαντικη.. αλλά

Αλλά ειναι και παλι προσωπική αποφαση τι θα φλιτραρω εδω μεσα και τι θα κρατήσω! Οντως την τελικη αποφαση την εχει ο γιατρος οπως και την επιστημονικη κατάρτιση μας αρεσει δεν μας αρεσει, σεβομαι το οτι πολλες εδω εχουν ταλαιπωρηθει απο λαθος  διαδικασιες.. παρεμβατικες μεθοδους και παραλειψεις γιατρών αλλα καμια εδω μεσα δεν ειναι σε θεση να κρινει τον γιατρό της αλλης και να βγαλει γνωμάτευση απο ενα σχολιο.. ειμαστε εδω για να μοιραζομαστε εμπειριες και να προτεινουμε πραγματα που εμεις τα εχουμε κανει..κ εγω πχ ρωτησα εδω γνωμη για λαπαροσκοπηση.. φιλτραρω αυτο που μου λετε και την αποφαση τη παίρνω με τον γιατρο μου.. 

Απο ενα σημειο και μετα βεβαια ειναι και ευθυνη της καθε κοπελας αν εμπιστευεται τον γιατρο της και τι προτείνει αυτος.. ενηλικες ειμαστε ολες.. εχουμε ευθυνη των επιλογών μας... 

• Μου αρέσει 5

Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...