Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου,ναι πήρα κ προβιοτικά κ παίρνω ακόμα κάποια άλλα για το έντερο.Λαδερά τρώω αυτές τις ημέρες εμπλοκή για περισσότερες ίνες.Οσο για τα δαμάσκηνα τα έχω ξεσκίσει χαχαχχα.Οσο για την αιμορροιδα φεύγει μόνη η πρέπει να με δει γιατρος;

Κεφιρ!! Τα λαχανικά και τα φρούτα έχουν πρεβιοτικα αλλά τα προβιοτικά είναι πιο δύσκολο να τα πάρεις γιατί είναι σε λιγότερα προϊόντα. Συνήθως είναι σε αυτά που γίνεται ζύμωση. Νούμερο ένα είναι το κεφιρ. Κάποια άλλα είναι ο τραχανασ, το τουρσί (αλλά χωρίς ξύδι), το κρασί, η μπυρα και η σοκολάτα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Έκανα την FSH και Ε2 μου και περιμένω να μου τα στείλουν ως το απόγευμα για να δούμε πως και αν θα προχωρήσουμε.  🤞🏻

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο. Καλά αποτελέσματα εύχομαι!!

• Καλή τύχη! 2

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Θα είναι κυριολεκτικά ένα χριστουγεννιάτικο θαυματακι ❤️

@apple2 @MK2012 καλή επιτυχία κορίτσια να είναι ο τυχερός σας κύκλος να σας δώσει τα μωράκια σας 🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 19 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Κεφιρ!! Τα λαχανικά και τα φρούτα έχουν πρεβιοτικα αλλά τα προβιοτικά είναι πιο δύσκολο να τα πάρεις γιατί είναι σε λιγότερα προϊόντα. Συνήθως είναι σε αυτά που γίνεται ζύμωση. Νούμερο ένα είναι το κεφιρ. Κάποια άλλα είναι ο τραχανασ, το τουρσί (αλλά χωρίς ξύδι), το κρασί, η μπυρα και η σοκολάτα. 

Συμφωνώ! Κ εγω που αποφευγω τα γαλακτοκομικά πινω κατσικισιο κεφιρ της μεβγαλ το μικρο μπουκαλακι καθε πρωι μαζι με δημητριακα και μελι! Με βοηθαει φουλ στο έντερο και επισης εχω παρατηρησει οτι δεν αρρωσταίνω πλεον ευκολα! Ζοριζει λιγο η γευση στην αρχη αλλα αν το βάλεις στην καθημερινότητα σου το συνηθιζεις και μονο καλο κανει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Θα είναι κυριολεκτικά ένα χριστουγεννιάτικο θαυματακι ❤️

@apple2 @MK2012 καλή επιτυχία κορίτσια να είναι ο τυχερός σας κύκλος να σας δώσει τα μωράκια σας 🤞🤞🤞

Αχ εμένα μου είπε έχουμε ακόμα κύκλους μπροστά μας… οπότε σίγουρα δε θα είναι η τελευταία φορά αλλά τουλάχιστον να δώσει βλαστοκύστη.

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια Καλήμερα, Πριν ένα χρόνο έκανα εξετάσεις 35,5 τωρα...Οι πρώτες εξετάσεις fsh 25 αμη 0,35 δεύτερες εξετάσεις fsh 7 αμη 0,2 τρίτες εξετάσεις fsh 15 αμη 0,7...από όλα έχουμε..Έχω κανει 3 χειρουργια από το 2009 αφαιρεσα κύστες ενδομητρίωσης...πήγα σε πολλούς γιατρούς και μου είπανε η εικόνα μου  είναι καλύτερη από τις εξετάσεις έδω και 5 μήνες έχω πάρει τεστ οωρηξίας όπου κάθε μενα δείχνει ότι κάνω οωρηξία και μετά από 14 μέρες μου έρχετε πάντα περίοδος....*τον τελευταίο καιρό κανω συχνα και κύστες ωχρου σωματίου οι οποίες φεύγουν μόνες στους..Κορίτσια έσεις που προσπαθήτε έχω ελπίδες έχω απογοητευτει ..την αλλη εβδομαδα παω για εξετάσεις και μετά θεσσαλονική 

πρίν από 2 λεπτά , mariamik είπε:

Κορίτσια Καλήμερα, Πριν ένα χρόνο έκανα εξετάσεις 35,5 τωρα...Οι πρώτες εξετάσεις fsh 25 αμη 0,35 δεύτερες εξετάσεις fsh 7 αμη 0,2 τρίτες εξετάσεις fsh 15 αμη 0,7...από όλα έχουμε..Έχω κανει 3 χειρουργια από το 2009 αφαιρεσα κύστες ενδομητρίωσης...πήγα σε πολλούς γιατρούς και μου είπανε η εικόνα μου  είναι καλύτερη από τις εξετάσεις έδω και 5 μήνες έχω πάρει τεστ οωρηξίας όπου κάθε μενα δείχνει ότι κάνω οωρηξία και μετά από 14 μέρες μου έρχετε πάντα περίοδος....*τον τελευταίο καιρό κανω συχνα και κύστες ωχρου σωματίου οι οποίες φεύγουν μόνες στους..Κορίτσια έσεις που προσπαθήτε έχω ελπίδες έχω απογοητευτει ..την αλλη εβδομαδα παω για εξετάσεις και μετά θεσσαλονική 

Καλημέρα κορίτσι μου ! Είμαι 33, έχω παρόμοιες εξετάσεις , ΑΜΗ 0,3. Η FSH 8,5 αλλά μετρημένη πριν από ένα χρόνο. Έχω επίσης σταθερό κύκλο και επίσης κάνω συνέχεια κύστες. Είναι σύνηθες για γυναίκες με χαμηλή ΑΜΗ απ ότι μου έχει μπει ο γιατρός. Υπάρχουν αρκετές κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ οι οποίες κατάφεραν φυσική σύλληψη παρόλα αυτά εγώ προτίμησα να μην αφήσω τπτ στην τύχη κ μπήκα σε πρόγραμμα εξωσωματικής ώστε να εκμεταλλεύομαι το ωάριο κάθε μήνα. Εχεις επισκεφτεί κάποιο εξωσωματικό να πάρεις μια γνώμη;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ! Είμαι 33, έχω παρόμοιες εξετάσεις , ΑΜΗ 0,3. Η FSH 8,5 αλλά μετρημένη πριν από ένα χρόνο. Έχω επίσης σταθερό κύκλο και επίσης κάνω συνέχεια κύστες. Είναι σύνηθες για γυναίκες με χαμηλή ΑΜΗ απ ότι μου έχει μπει ο γιατρός. Υπάρχουν αρκετές κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ οι οποίες κατάφεραν φυσική σύλληψη παρόλα αυτά εγώ προτίμησα να μην αφήσω τπτ στην τύχη κ μπήκα σε πρόγραμμα εξωσωματικής ώστε να εκμεταλλεύομαι το ωάριο κάθε μήνα. Εχεις επισκεφτεί κάποιο εξωσωματικό να πάρεις μια γνώμη;

έχω γιατρό την κύριο τζαφέτα που μου έκανε τα χειργούργια αλλα ψάχνομαι για 1 καλό γιατρό για εξωσωματική... οι γιατροι τι σου είπανε υπάρχουν ελπίδες 1 χρονο ψυχολογικά είμαι χάλια

πρίν από 6 λεπτά , mariamik είπε:

Επειδή με την ενδομητριωση υπάρχει μεγάλη καταστροφή Κ στις ωοθήκες Κ σε όλα είναι αρκετά δύσκολα να πετύχεις μόνη σου σύλληψη. Η fsh σου δεν βοηθάει καθόλου δηλαδή είναι λίγο σαν να παίζεις τζόκερ κάθε μήνα . 

Όπως είπε Κ η άλλη κοπέλα πρέπει να δεις εξωσωματικο ώστε να μην χάνεις κανένα ωράριο .

Να κανεις υστεροσκοπηση οπωσδήποτε για να δεις τυχόν μόνιμες φλεγμονές Κ συμφυσεις Κ γενικά να περνεις βιταμίνες προβιοτικα να προσέχεις διατροφή . 

Δυστυχώς η ενδομητριωση κάνει μεγάλη ζημιά κ πρέπει να ζητήσεις σίγουρα βοήθεια από εξωσωματικο αν θέλεις να έχεις ένα αποτέλεσμα σίγουρο. 

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Μια φίλη βρήκε σούπερ σπιτι με 180k, ανακαινισμένο αλλά Πατησια. 100 τετραγωνικά περίπου.Δεν έχω κάτι με την περιοχή προφανώς αλλά βράδυ στη γειτονιά βλέπεις ο,τι να’ναι.

Συγγνωμη αλλα θα διαφωνησω καθετα μαζι σου. Εχω μεγαλωσει ολη κου τη ζωη σε περιοχες του κεντρου της Αθηνας και μεγαλωνω στο κεντροβκαι το παιδι μου. Δεν μετανιωνω στιγμη . Εχω μαθει τι σημαινει στην πραξη γειωση, πραγματικη αποδοχη της πολυπολιτισιμικοτητας και αντιρατσισμος (γιατι στα λογια καλοι ειναι ολοι) τι σημαινει να αποδεχεσαι τη διαφορετικοτητα και να σεβεσαι τους παντες. μαθηματα και βιωματα που και το παιδι μου θελω να εχει και γι αυτο δεν εφυγα ποτε. πιστεψε με απειροι επιστημονες βγηκαμε αππ σχολεια του κεντρου και να κανω και μια σημειωση οτιβπλεον που τπ κεντρο εχει ανεβει κι εχει πολλη ζωη τα ενοικια δεν διαφερουν άπο αλλωμ περιοχωννισως ειναι κ ψηλπτερα σε πολλα σημεια . επισης επειφη τυχαινει κ εχω φιλξυς κ συγγενεις παντου στην αττικη δε σημαινει οτι στο καλυτερο ιδιωτικο κ στη καλυτερη γειτονια της εκαλης το παιδι σου θα περναει καλα. το μπουλινγκ μαλιστα εκει ειναι αδιανοητο αν απλα εισαι λιγο πιο πατω οικονομικα απ την πλειπψηφια. να σου πω οτι εχω φιλους στο χαλανδρι που εχουν υιοθετησει παιδι μαυρο με εξαιρετικο ακαδημαικο κ επαγγελματικο επιπεδο κ τους εχουν στηνναπεξω στο σχολειο τοσο αυτους οσο και το παιδι απλα επειδη ειναι μαυρο. οι ανθρωποι μετακομισαν γαλατσι κ πηγαν σε δημοσιο κ το παιδι ηταν ισο με ολους. το αγκαλιασανε χωρις κανεις να νιωθει οτι εχει κατι διαφορετικο . πρωτη φορα το καλεσανε σε παρτυ τριτη δημοτικου π ηταν πλεον στο γαλατσι. δυατυχως ο ξιπασμος κ η υπεροψια των ανθρωπων που απλα νιωθουν οτι τα λεφτα τα υλικα αγαθα κ η ενα ωραιο σπιτι σε καλη περιοχη σημαινει κατι, εμενα δε μου λεει τιποτα. επισης εχει να κανει με το τι ζωη θες να κανεις εσυ κ η οικογενεια σου. αν πχ θες να ψωνιζεις κ να τρως στα ακριβα μαγαζια κ αυτο σε γεμιζει , ναι πηγαινε γλυφαδα η κηφισια. εγω πχ που μια ζωη παω απο θεατρο σε θεατρο και σε χωρους εκθεσεων τεχνης κ θελω να ζω τον πραγματικο παλμο της αληθινης ζωης κ αληθινων ανθρωπων δεν θα αντεχα μακρια απ το κεντρο. κ εχει να κανει κ με το τι θες να διδαξεις στο παιδι σου οτι ειναι η πραγματικη ζωη οι πραγματικες αξιες κτλ. εμενα δεν θα με καλύπτε να ζουμε σε ενα ψευτικπ μικροκοσμο ροζ συννεφακι κ μετα επειδη ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη να μη μπορει ποτε να διαχειριστει κ προσαρμοστει στην πραγματικοτητα της χωρας μας . κ τελος αν με ρωτας χιλιες φορες ενα σπιτακι στα πατησια γεματο φωνες και παιδικα γελια παρα μια αδεια λουξ σπιταρονα στην εκαλη. κοριτσια μου ξεκολλατε κ δειτε τι πραγματικα εχει αξια σε αυτη τη ζωη !!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Επειδή με την ενδομητριωση υπάρχει μεγάλη καταστροφή Κ στις ωοθήκες Κ σε όλα είναι αρκετά δύσκολα να πετύχεις μόνη σου σύλληψη. Η fsh σου δεν βοηθάει καθόλου δηλαδή είναι λίγο σαν να παίζεις τζόκερ κάθε μήνα . 

Όπως είπε Κ η άλλη κοπέλα πρέπει να δεις εξωσωματικο ώστε να μην χάνεις κανένα ωράριο .

Να κανεις υστεροσκοπηση οπωσδήποτε για να δεις τυχόν μόνιμες φλεγμονές Κ συμφυσεις Κ γενικά να περνεις βιταμίνες προβιοτικα να προσέχεις διατροφή . 

Δυστυχώς η ενδομητριωση κάνει μεγάλη ζημιά κ πρέπει να ζητήσεις σίγουρα βοήθεια από εξωσωματικο αν θέλεις να έχεις ένα αποτέλεσμα σίγουρο. 

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

Just now, mariamik είπε:

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

η τελευταια μου λαπαροσκόπηση ήτανε το 2019

πρίν από 13 λεπτά , mariamik είπε:

έχω γιατρό την κύριο τζαφέτα που μου έκανε τα χειργούργια αλλα ψάχνομαι για 1 καλό γιατρό για εξωσωματική... οι γιατροι τι σου είπανε υπάρχουν ελπίδες 1 χρονο ψυχολογικά είμαι χάλια

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

η τελευταια μου λαπαροσκόπηση ήτανε το 2019

Η χαμηλή ΑΜΗ δε σημαίνει απαραίτητα σύντομη κλιμακτήριο αλλά σίγουρα χαμηλή απόκριση ωοθηκών ποσοτικά στη διεγερση με ενεσεις και πολλές φορές, όπως αποδείχθηκε σε εμένα, ποιοτικά. Μη το βάζεις κάτω όμως. Βάλε ένα πρόγραμμα να δεις τις επιλογές σου.

• Μου αρέσει 1

Just now, MK2012 είπε:

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

μένω κοντά στην Θεσσαλονίκη όποτε εκεί βολεύει έχεις δίκιό....θα κάνω ξανά τις εξετάσεις την άλλη εβδομάδα και ξεκινάω τον αγώνα...

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

εννοειται να κανεις σκρατσινγκ . ειναι παρα πολυ βοηθητικο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...