Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Με την αντιβίωση πήρες προβιοτικα;; η αιμορροΐδα είναι αποτέλεσμα της δυσκοιλιότητας η οποια χειροτέρεψε όπως λες, οποτε λογικά ζορίστηκες παραπάνω. Φάε κάνα λαδερο τις επόμενες μέρες κ θα σου πρότεινα κ αβοκάντο, πορτοκαλια ή δαμάσκηνα που βοηθάνε πολύ στο εντερο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την αντιβίωση πήρες προβιοτικα;; η αιμορροΐδα είναι αποτέλεσμα της δυσκοιλιότητας η οποια χειροτέρεψε όπως λες, οποτε λογικά ζορίστηκες παραπάνω. Φάε κάνα λαδερο τις επόμενες μέρες κ θα σου πρότεινα κ αβοκάντο, πορτοκαλια ή δαμάσκηνα που βοηθάνε πολύ στο εντερο

Καλησπερα κορίτσι μου,ναι πήρα κ προβιοτικά κ παίρνω ακόμα κάποια άλλα για το έντερο.Λαδερά τρώω αυτές τις ημέρες εμπλοκή για περισσότερες ίνες.Οσο για τα δαμάσκηνα τα έχω ξεσκίσει χαχαχχα.Οσο για την αιμορροιδα φεύγει μόνη η πρέπει να με δει γιατρος;

πρίν από 4 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου,ναι πήρα κ προβιοτικά κ παίρνω ακόμα κάποια άλλα για το έντερο.Λαδερά τρώω αυτές τις ημέρες εμπλοκή για περισσότερες ίνες.Οσο για τα δαμάσκηνα τα έχω ξεσκίσει χαχαχχα.Οσο για την αιμορροιδα φεύγει μόνη η πρέπει να με δει γιατρος;

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

8 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Καλησπέρα και πάλι κορίτσι μου. Καλά δε το συζητώ πως με το κλίμα που μου περιγράφεις και εγώ θα καθόμουν. Γενικά είναι καλό η δουλειά σου να τελειώνει στο 8ωρο κ το σκ. Εγώ πήγα να κάνω την εμβρυομεταφορά κ ειχα βάλει άδεια κ όταν πήγα να πάρω τα πράγματα μου από το ντουλαπάκι των αποδυτηρίων είχα 10 κλήσεις. Δε γλιτώνεις. Είναι κ ο αντρας μου στον ίδιο κλάδο οπότε καταλάβαινες τι γίνεται. Αλλά μας δίνει άλλα πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες όπως το ότι μπορούμε κ πληρώνουμε ενοίκιο (όσοι ζουν Αθήνα ειδικά ξέρουν αν κ παντού έτσι είναι πλέον) και παράλληλα κάνουμε κάθε μήνα τις προσπάθειες μας κ ζούμε αξιοπρεπώς. Εχουμε κόψει τα ταξίδια κ τις πολλές βόλτες αλλά οκ, δε με νοιάζει καν.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Γενικά όλες οι κοπέλες εδώ μέσα είναι αξιοθαύμαστες γιατί δεν είναι μόνο οι εξωσωματικές αλλά και τόσα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά παράλληλα με αυτό τον αγώνα. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Ότι και να είναι εσύ σκέψου τα δικά σου ,μην βάζεις κ άλλα στο κεφάλι σου ... όλα θα γίνουν, και ν είναι έγκυος εσένα δεν σε ενοχλεί κάπου αυτό, αυτά που δικαιούσαι ρεπό άδειες κτλ θα τα έχεις...

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και πάλι κορίτσι μου. Καλά δε το συζητώ πως με το κλίμα που μου περιγράφεις και εγώ θα καθόμουν. Γενικά είναι καλό η δουλειά σου να τελειώνει στο 8ωρο κ το σκ. Εγώ πήγα να κάνω την εμβρυομεταφορά κ ειχα βάλει άδεια κ όταν πήγα να πάρω τα πράγματα μου από το ντουλαπάκι των αποδυτηρίων είχα 10 κλήσεις. Δε γλιτώνεις. Είναι κ ο αντρας μου στον ίδιο κλάδο οπότε καταλάβαινες τι γίνεται. Αλλά μας δίνει άλλα πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες όπως το ότι μπορούμε κ πληρώνουμε ενοίκιο (όσοι ζουν Αθήνα ειδικά ξέρουν αν κ παντού έτσι είναι πλέον) και παράλληλα κάνουμε κάθε μήνα τις προσπάθειες μας κ ζούμε αξιοπρεπώς. Εχουμε κόψει τα ταξίδια κ τις πολλές βόλτες αλλά οκ, δε με νοιάζει καν.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Γενικά όλες οι κοπέλες εδώ μέσα είναι αξιοθαύμαστες γιατί δεν είναι μόνο οι εξωσωματικές αλλά και τόσα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά παράλληλα με αυτό τον αγώνα. 

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Εχει ήδη πάρει μήνες και υπάρχει περίπτωση να πάρει και αλλο ή να μην έρθει και ποτε... Απλά κάπως πρέπει να δουλέψουμε για να μπορούμε να χρηματοδοτούμε πάγια έξοδα 1000 ευρώ το μήνα μίνιμουμ μόνο οι ωοληψιες και γιατρούς κλπ πλας ενοίκια, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητο κλπ κλπ. Δυστυχώς οι εξωσωματικές είναι δύσκολο σπορ και άπαξ και μπεις στο χορό, χορεύεις. Μας έχει γονατίσει.Όλες το ξέρουμε.

Τη ψυχική ηρεμία δύσκολα τη κρατάς αν έχεις απαιτητική δουλειά γιατί απλά θες να έχεις δουλειά. Αν δεν είχαμε αυτά τα έξοδα δε θα με ένοιαζε καν. Απλά είναι δύσκολο να τα κρατάς ολα σε ισορροπία.

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Δράμα η κατάσταση 

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

Διαφημίσεις

Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Εχει ήδη πάρει μήνες και υπάρχει περίπτωση να πάρει και αλλο ή να μην έρθει και ποτε... Απλά κάπως πρέπει να δουλέψουμε για να μπορούμε να χρηματοδοτούμε πάγια έξοδα 1000 ευρώ το μήνα μίνιμουμ μόνο οι ωοληψιες και γιατρούς κλπ πλας ενοίκια, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητο κλπ κλπ. Δυστυχώς οι εξωσωματικές είναι δύσκολο σπορ και άπαξ και μπεις στο χορό, χορεύεις. Μας έχει γονατίσει.Όλες το ξέρουμε.

Τη ψυχική ηρεμία δύσκολα τη κρατάς αν έχεις απαιτητική δουλειά γιατί απλά θες να έχεις δουλειά. Αν δεν είχαμε αυτά τα έξοδα δε θα με ένοιαζε καν. Απλά είναι δύσκολο να τα κρατάς ολα σε ισορροπία.

Δράμα η κατάσταση 

Κοριτσια θα συμφωνήσω για την πίεση της δουλειάς οτι δεν βοηθαει να ειμαστε ψυχικα ηρεμες και επειδη κ εγω ειμαι ενα νευρικο ατομο και αγχώδες κατα βαση, προσπαθω να το δουλεύω να μην επηρεαζομαι και φέρω. Τη δουλειά σπίτι κλπ..

Αλλάααα απο την αλλη σκεφτειτε οτι αν δεν είχαμε και τη δουλειά να ξεφευγει λιγο το μυαλο μας, ασχετα απο το οικονομικο θεμα, δεν θα την παλευαμε και πολυ. Προσωπικα το παρατήρησα με τις γιορτες που προηγήθηκε και η βιοχημική το πολυ καθισιο σε συνδυασμο με το οτι ειχα πολυ χρονο να σκεφτώ, να προβληματιστω, να ψάχνω για τ.ις εξωσωματικες, να στεναχωρηθω παραπανω, με εριξε..  και οταν ξεκίνησα απο Γεναρη ειδα τη διαθεση μου παλι να αλλάζει.. λες κ πατησα το κουμπί και με ενεργοποίησα.. οποτε δειτε και τα οφελη της δουλειάς που σιγουρα ολες λιγο πολύ τα παιρνουμε! Απλως θελει μια ισορροπία! Σιγουρα η δουλεια πρεπει να μενει στη δουλειά... 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , Nima21 είπε:

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

Κοριτσια θα συμφωνήσω για την πίεση της δουλειάς οτι δεν βοηθαει να ειμαστε ψυχικα ηρεμες και επειδη κ εγω ειμαι ενα νευρικο ατομο και αγχώδες κατα βαση, προσπαθω να το δουλεύω να μην επηρεαζομαι και φέρω. Τη δουλειά σπίτι κλπ..

Αλλάααα απο την αλλη σκεφτειτε οτι αν δεν είχαμε και τη δουλειά να ξεφευγει λιγο το μυαλο μας, ασχετα απο το οικονομικο θεμα, δεν θα την παλευαμε και πολυ. Προσωπικα το παρατήρησα με τις γιορτες που προηγήθηκε και η βιοχημική το πολυ καθισιο σε συνδυασμο με το οτι ειχα πολυ χρονο να σκεφτώ, να προβληματιστω, να ψάχνω για τ.ις εξωσωματικες, να στεναχωρηθω παραπανω, με εριξε..  και οταν ξεκίνησα απο Γεναρη ειδα τη διαθεση μου παλι να αλλάζει.. λες κ πατησα το κουμπί και με ενεργοποίησα.. οποτε δειτε και τα οφελη της δουλειάς που σιγουρα ολες λιγο πολύ τα παιρνουμε! Απλως θελει μια ισορροπία! Σιγουρα η δουλεια πρεπει να μενει στη δουλειά... 

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Δράμα η κατάσταση 

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Nima21 είπε:

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

Ναι είχε επιρεασει τον αριθμό δεν είχε τεθεί θέμα χειρουργείου γιατί ειμασταν 36 χρόνων ήδη. Εκείνη την εποχή έφυγε για ταξίδι έτσι Κ αλλιώς δεν προλαβαίναμε να κάνουμε Κ τιποτα Κ απλά είπαμε να περνει βιταμίνες Κ όταν γυρίσει θα πηγαίναμε για εξωσωματική.  Όταν γύρισε έμεινα έγκυος Κ παλλινδρομησε . Ε μετά την παλλινδρομη έμεινα αμέσως έγκυος. Μετά που ξαναπηγε σε ανδρολογο για ελενχο γενικά τον ρωτάγε αν όντως έχεις παιδί με αυτόν τον υπέρηχο... 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...