-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:
Πολύ καλός ο γιατρός σου και επειδή έχουμε ακριβώς την ίδια εμπειρία αυτό ακριβώς κάνει και ο σύζυγος λόγω ανθεκτικού μικροβίου παίρνει συντηρητικά αντιβίωση πριν την ωοληψια (και το δικό του δείγμα εννοείται) για να δώσει την καλύτερη δυναμική το σπερμα. Και εννοείται βιταμίνες (αυτές που πήρε έτυχε και τον βοήθησαν πάρα πολύ αλλά δεν είναι κανόνας, δεν βοηθάνε πάντα), γυμναστική, διατροφή (ας πούμε γιατί γενικά δεν έχει περιττά κιλά είναι μυώδης και τρώει μια κατσαρόλα φαγητό 😂 ) και πίνει μακα και τριβόλι κάθε πρωί. Δεν ξέρω πόσο έχει βοηθήσει αυτό αλλά το ξεκίνησε εδώ κ ένα χρόνο και δεν το σταματάει. Νιώθει καλύτερα λέει έχει περισσότερη ενέργεια και όρεξη παρά την κούραση της δουλειάς 😂
Αχ αυτές οι μηχανές, ο μεγάλος μας έρωτας! Μηχανόβιοι και οι δυο μας, αν κάνουμε κανένα ταξίδι πολλές ώρες κατεβαίνει και δεν μπορεί να τα στρώσει από το πάτημα 😂😂😂 αλλά τι να κάνουμε τις αγαπάμε είναι το χόμπι μας!
Χαχαχαχαχαχχαχα έλιωσα!!!! Και εμείς είμαστε και αυτό με τα πατημένα χαχαχαχαχχαχαχαχ είσαι θεά! Θα έρθει το παιδάκι σας και θα το βγάλετε από το μαιευτήριο με ρούχα μηχανής
πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:Μια φίλη βρήκε σούπερ σπιτι με 180k, ανακαινισμένο αλλά Πατησια. 100 τετραγωνικά περίπου.Δεν έχω κάτι με την περιοχή προφανώς αλλά βράδυ στη γειτονιά βλέπεις ο,τι να’ναι.
Πατησια…. Όταν θα σχολάς το βράδυ, το παιδί σου στο γυμνάσιο να γυρνάει με τα πόδια. Δουλεύω κέντρο κέντρο, στο κακό κέντρο. Καλύτερα στο ενοίκιο παρά να μου δώσουν τσάμπα σπίτι σε τέτοιες περιοχές. Εκτός αν είναι άνω πατησια με όρια άλλη καλύτερη περιοχή.
πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:Όχι πότε δεν ειχα, χτες που με είδανε είχα κλειστό τράχηλο κ τον μέτρησαν 3.42, είμαι 18εβδ κ 4 ημερών
Ψάχνουμε κ εμείς για σπίτι,θα κάνω αίτηση για το Σπίτι μου 2 αλλά πανάκριβα όλα και παμπάλαιο!! Δεν αξίζει να δώσουμε τόσα χρήματα για σπίτι που είναι πριν το 85, αυτά είναι χτισμένα μάλιστα με λιγότερο αυστηρό πλαίσιο αντισεισμικό. Βέβαια ούτε αξίζει να δίνεις 600€ σε ενοίκιο. Εμείς είμαστε στο δικό μου εργενικο σπίτι, αντε να αντέξουμε με τα διδυμα όταν έρθουν κάνα χρόνο, για παραπάνω δεν είναι.
Αφού δεν ξανά είχες, για αν μπορέσεις να κοιμηθείς, πες στον γιατρό σου να σε δει ή πήγαινε σε κάποιο μαιευτήριο για έναν υπέρηχο.
Και εμείς πήγαμε για το σπίτι 2. Αλλά έτσι όπως είναι τώρα; Μας βλέπω με το σπίτι μου 250
ασε που οι τράπεζες δεν έκαναν καμία προσφορά στο επιτόκιο τους. Δεν έχει καμία σχέση μου το σπίτι 1. Αλλά μην την πιάσουμε αυτήν την κουβέντα.
- 1
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 8.098 απαντήσεις
- 959.756 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 476.695 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 129.790 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.169.621 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.584 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.098 απαντήσεις
- 959.756 εμφανίσεις
-
Εύρεση γιατρου
Από Μαριαννα36, in Ιατρικά & Υγεία
- 7 απαντήσεις
- 215 εμφανίσεις
-
- 28.274 απαντήσεις
- 3.529.186 εμφανίσεις
-
- 1.453 απαντήσεις
- 55.558 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 598 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 67
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.001 απαντήσεις
- 56.304 εμφανίσεις
-
- 1.811 απαντήσεις
- 231.874 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 146 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 2.958 εμφανίσεις
-
- 6.089 απαντήσεις
- 558.841 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα