Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει η αμη δεν αλλάζει μωρέ μπορεί να πας Κ χρόνια με παρόμοια αμη δεν έχει νόημα να την κάνεις Κ κάθε χρόνο . Όλα καλά θα πάνε.  

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

α οκ, με τις βλαστοκύστες που έχεις τι θα κάνεις; 

Αν έχεις ψυχικά αποθέματα γιατί δεν δίνεις το ωάριο του μήνα και να βάλεις τα δύο που έχεις; Να τους δώσεις μια ευκαιρία;

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Μέχρι τώρα φυσικό τροποποιημένο έκανα και έκανα και ένα σκέτο φυσικό. Έχουν μείνει 2 βλαστοκύστες αλλά κακής ποιότητας.  Τις 2 σχετικά καλύτερες τις έβαλα αλλά δεν.

Τι βαθμολογίες είχες??? Με έχεις ξαναπεί αλλά δεν θυμάμαι 

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

πως έχουν βαθμολογηθεί;

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Just now, kate82 είπε:

Τι βαθμολογίες είχες??? Με έχεις ξαναπεί αλλά δεν θυμάμαι 

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

όπως νιώθεις. Μην τα προδικάζεις. Αυτό θα πω μόνο! 

Μόνο για το οικονομικό θα το σκεφτόμουν. Αφού δεν τα πιστεύεις, βάλτα και συνεχίζεις κανονικά την ζωή σου. Κάτσε 1 μέρα και την επόμενη σαν να μην έχεις κάνει τίποτα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

όπως νιώθεις. Μην τα προδικάζεις. Αυτό θα πω μόνο! 

Μόνο για το οικονομικό θα το σκεφτόμουν. Αφού δεν τα πιστεύεις, βάλτα και συνεχίζεις κανονικά την ζωή σου. Κάτσε 1 μέρα και την επόμενη σαν να μην έχεις κάνει τίποτα. 

Θα πρέπει να δω αν θα έκανα την ετ με το προηγούμενο γιατρό όμως ή το Σφακ… 

Τωρα για το οικονομικό είναι πλέον κλάμα η κατάσταση. Αλλά το έχω αποδεχτεί.

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα πρέπει να δω αν θα έκανα την ετ με το προηγούμενο γιατρό όμως ή το Σφακ… 

Τωρα για το οικονομικό είναι πλέον κλάμα η κατάσταση. Αλλά το έχω αποδεχτεί.

Εδώ δεν ξέρω τι να σου πω, με βάση τα δεδομένα που μας δίνεις και το πως σκέφτομαι εγώ, θα έδινα το ωάριο στον Σφακ και θα έκανα εμβρυομεταφορά με το προηγούμενο για να μην κάνω και την μεταφορά των εμβρύων από κέντρο σε κέντρο. Αλλά θα το έκανα σε τέρμα φυσικό κύκλο. 

Θα καθόμουν την πρώτη μέρα και μετά θα συνέχιζα την ζωή μου σαν να μην έχω κάνει τίποτα, αν έχουν οποιαδήποτε πιθανότητα να πιαστούν θα πιαστούν. Αφού δεν τα πιστεύεις δεν θα το έχεις και πολύ στο μυαλό σου, δεν θα σε ρίξει ψυχολογικά και θα τους έχεις δώσει και ευκαιρία. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εδώ δεν ξέρω τι να σου πω, με βάση τα δεδομένα που μας δίνεις και το πως σκέφτομαι εγώ, θα έδινα το ωάριο στον Σφακ και θα έκανα εμβρυομεταφορά με το προηγούμενο για να μην κάνω και την μεταφορά των εμβρύων από κέντρο σε κέντρο. Αλλά θα το έκανα σε τέρμα φυσικό κύκλο. 

Θα καθόμουν την πρώτη μέρα και μετά θα συνέχιζα την ζωή μου σαν να μην έχω κάνει τίποτα, αν έχουν οποιαδήποτε πιθανότητα να πιαστούν θα πιαστούν. Αφού δεν τα πιστεύεις δεν θα το έχεις και πολύ στο μυαλό σου, δεν θα σε ρίξει ψυχολογικά και θα τους έχεις δώσει και ευκαιρία. 

Να σου πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κ εγώ να μη τα μεταφέρω κ να κάνω μια προσπάθεια ετ σε τέρμα φυσικό κύκλο όπως προανέφερες. Απλα δε θέλω να τη «κάψω» τη προσπάθεια ακόμα γιατί είναι αυτό που έχει μείνει να μου δίνει ελπίδα κ με κρατάει λίγο σώας τας φρένας. 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κ εγώ να μη τα μεταφέρω κ να κάνω μια προσπάθεια ετ σε τέρμα φυσικό κύκλο όπως προανέφερες. Απλα δε θέλω να τη «κάψω» τη προσπάθεια ακόμα γιατί είναι αυτό που έχει μείνει να μου δίνει ελπίδα κ με κρατάει λίγο σώας τας φρένας. 

αν είναι για ψυχολογικούς λόγους εννοείται άστα στην άκρη.

Εγώ το είπα επειδή δεν τα πιστεύεις, να τους δώσεις μια ευκαιρία πριν πας στο άλλο κέντρο. 

Γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις. και έχουμε ακούσεις τόσες πολλές εκπλήξεις. 

πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Just now, MK2012 είπε:

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

Αν σε βοηθάει ψυχολογικά ναι κράτα τα. 

Εγώ ήθελα να τα καταστρέψω αυτά που έχω , αλλά ο άντρας μου και ο γυναικολόγος μου δεν με άφησαν. Δεν τα πιστεύω καθόλου. Περιμένω να τα βάλω και να συνεχίσω την ζωή μου. Εμένα μου κάνει κακό που τα έχω στην άκρη και δεν είναι καλή ποιότητα. Ο κάθε άνθρωπος δουλεύει διαφορετικά το μέσα του. 

Κάνε πραγματικά αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. 

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οι novofertil δεν έχουν μέσα βιταμίνη d ? Το πιο πιθανό να έχουν οπότε δεν πρέπει να πάρεις έξτρα . 

Just now, Xristina96 είπε:

Αν σε βοηθάει ψυχολογικά ναι κράτα τα. 

Εγώ ήθελα να τα καταστρέψω αυτά που έχω , αλλά ο άντρας μου και ο γυναικολόγος μου δεν με άφησαν. Δεν τα πιστεύω καθόλου. Περιμένω να τα βάλω και να συνεχίσω την ζωή μου. Εμένα μου κάνει κακό που τα έχω στην άκρη και δεν είναι καλή ποιότητα. Ο κάθε άνθρωπος δουλεύει διαφορετικά το μέσα του. 

Κάνε πραγματικά αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. 

Σώπα βρε γιατί να τα καταστρέψεις ? Εντάξει η βαθμολογία δεν είναι Κ ακριβής . 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, linaa είπε:

Εντάξει η αμη δεν αλλάζει μωρέ μπορεί να πας Κ χρόνια με παρόμοια αμη δεν έχει νόημα να την κάνεις Κ κάθε χρόνο . Όλα καλά θα πάνε.  

Αυτό όμως δεν ισχύει..η δική μου έπεσε μέσα σε 3 χρόνια σχεδόν 7,5 μονάδες,ήταν ραγδαία η πτώση της.Αλλες γυναίκες μπορεί να έχουν πιο σταθερή,είναι στον άνθρωπο,μου το είχε εξηγήσει ο εξωσωματικος

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Οι novofertil δεν έχουν μέσα βιταμίνη d ? Το πιο πιθανό να έχουν οπότε δεν πρέπει να πάρεις έξτρα . 

ε το πρώτο κέντρο σχεδόν τα ακύρωσε, οπότε γιατί να ελπίζω. Αλλά έτσι θα το κάνω όταν μπορέσω οικονομικά, θα τα βάλω απλά για να μην τα αφήσω να κάνουν τον κύκλο τους. 

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

Σωστό αυτό. Θα το κοιτάξω !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...