Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Τώρα μιλάμε για 3BC και 4BC βέβαια οπότε κατάλαβες. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

κατάλαβα. Θα δώσει αλλά ποιοτικά πως θα είναι; 

σε εμένα από τα 18 είχαμε μόνο 2 άριστες βλαστικύστες

4ΑΑ και 4ΒΑ

• Μου αρέσει 1

Εγώ κορίτσια μου μόλις έλαβα την καινούργια ΑΜΗ. Ε από 0,4 που ήταν Δεκέμβριο του 2023 τώρα είναι 0,3. Όχι Γιαννης, Γιαννάκης δλδ. Τελοσπαντων πήρα και την DHEA και λέει 4,10ng/ml. Δε ξέρω τι σημαίνει βέβαια.

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Είχες 18 ωάρια σε μια διεργεση ? 

ναι

με βραχύ με menopur

9 μέρες και gonal

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Εγώ κορίτσια μου μόλις έλαβα την καινούργια ΑΜΗ. Ε από 0,4 που ήταν Δεκέμβριο του 2023 τώρα είναι 0,3. Όχι Γιαννης, Γιαννάκης δλδ. Τελοσπαντων πήρα και την DHEA και λέει 4,10ng/ml. Δε ξέρω τι σημαίνει βέβαια.

από το ίδιο εργαστήριο; τα άλλα σου βγήκαν;

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Ίσως έφταιγε το πρωτόκολλο . Σου έδωσε πολλά άλλα ανώριμα είχες πολυκοιστικες ? 

έχω πολυκυστικές ωοθήκες, αλλά όχι σύνδρομο. Έχω σταθερό κύκλο και οι ορμόνες μου είναι σχετικά καλές, πέρα από προλακτίνη που πολλές φορές ήταν πάνω από το όριο και χαμηλή προγεστερόνη στην δεύτερη φάση. 

Το αποτέλεσμα 18 ωάρια, 12 ώριμα, 8 γονιμοποιήθηκαν (μικρογονιμοποίηση), 2 σταμάτησαν στην 4η μέρα, 2 μορίδια μου έβαλαν με πολύ πίεση, 1 4ΑΑ , 1 4ΒΑ, 1 3ΒΒ και 1 3CC, τα δύο τελευταία το καινούργιο κέντρο τα έχει αξιολογήσει ως 4ΒΒ και τα δυο. 

9 μέρες menopur, 4 μέρες orgalutran, και την 9η έκανα ovitrell

όχι gonal, έκανα λάθος πριν. 

ορμονικές δεν έκανες; fsh;

πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα προχωρήσεις σε φυσικό κύκλο?? Δεν είχες και έτοιμες βλαστοκυστες ?

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Από το ίδιο ναι. Μόνο το fragile X περιμένω. Τπτ άλλο. 

Εντάξει η αμη δεν αλλάζει μωρέ μπορεί να πας Κ χρόνια με παρόμοια αμη δεν έχει νόημα να την κάνεις Κ κάθε χρόνο . Όλα καλά θα πάνε.  

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολυκυστικές ωοθήκες, αλλά όχι σύνδρομο. Έχω σταθερό κύκλο και οι ορμόνες μου είναι σχετικά καλές, πέρα από προλακτίνη που πολλές φορές ήταν πάνω από το όριο και χαμηλή προγεστερόνη στην δεύτερη φάση. 

Το αποτέλεσμα 18 ωάρια, 12 ώριμα, 8 γονιμοποιήθηκαν (μικρογονιμοποίηση), 2 σταμάτησαν στην 4η μέρα, 2 μορίδια μου έβαλαν με πολύ πίεση, 1 4ΑΑ , 1 4ΒΑ, 1 3ΒΒ και 1 3CC, τα δύο τελευταία το καινούργιο κέντρο τα έχει αξιολογήσει ως 4ΒΒ και τα δυο. 

9 μέρες menopur, 4 μέρες orgalutran, και την 9η έκανα ovitrell

όχι gonal, έκανα λάθος πριν. 

ορμονικές δεν έκανες; fsh;

Όχι ακομα ορμονικές θα κάνω τώρα 2η μέρα του κύκλου. Ακόμα δεν έχω αδιαθετησει.

Just now, MK2012 είπε:

Όχι ακομα ορμονικές θα κάνω τώρα 2η μέρα του κύκλου. Ακόμα δεν έχω αδιαθετησει.

α οκ, με τις βλαστοκύστες που έχεις τι θα κάνεις; 

Αν έχεις ψυχικά αποθέματα γιατί δεν δίνεις το ωάριο του μήνα και να βάλεις τα δύο που έχεις; Να τους δώσεις μια ευκαιρία;

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Θα προχωρήσεις σε φυσικό κύκλο?? Δεν είχες και έτοιμες βλαστοκυστες ?

Μέχρι τώρα φυσικό τροποποιημένο έκανα και έκανα και ένα σκέτο φυσικό. Έχουν μείνει 2 βλαστοκύστες αλλά κακής ποιότητας.  Τις 2 σχετικά καλύτερες τις έβαλα αλλά δεν.

Just now, MK2012 είπε:

Μέχρι τώρα φυσικό τροποποιημένο έκανα και έκανα και ένα σκέτο φυσικό. Έχουν μείνει 2 βλαστοκύστες αλλά κακής ποιότητας.  Τις 2 σχετικά καλύτερες τις έβαλα αλλά δεν.

πως έχουν βαθμολογηθεί;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...