Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

On 13/1/2025 at 7:03 ΜΜ, little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμα??? Μπορεί ν είναι τα early αλλά εσύ δεν ξέρεις πότε έγινε η εμφύτευση. Κάνε λίγο ακόμα υπομονή 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμα??? Μπορεί ν είναι τα early αλλά εσύ δεν ξέρεις πότε έγινε η εμφύτευση. Κάνε λίγο ακόμα υπομονή 

εχω διαβασει οτι γινεται 24-48ωρες μετα την ετ οταν ειναι βλαστοκυστες . τι να πω… ελπιζω σε ενα θαυμα. δεν ξερω αν θα παω αυριο 9η μερα η θα ακολουθησω το γιατρο να παω μια και καλη 11η. απ την μια ειναι η αβασταχτη αναμονη αλλα απ την αλλη αν σας πω οτι θελω λιγο ακομα να ελπιζω…. θα με πιστευατε;

• Ευχή 6

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

εχω διαβασει οτι γινεται 24-48ωρες μετα την ετ οταν ειναι βλαστοκυστες . τι να πω… ελπιζω σε ενα θαυμα. δεν ξερω αν θα παω αυριο 9η μερα η θα ακολουθησω το γιατρο να παω μια και καλη 11η. απ την μια ειναι η αβασταχτη αναμονη αλλα απ την αλλη αν σας πω οτι θελω λιγο ακομα να ελπιζω…. θα με πιστευατε;

Εγώ σε πιστεύω και ελπίζω μαζί σου... 🤞🙏❤️ μπορεί να γίνει και καθυστερημένα η εμφύτευση ή μπορεί να ξεκινάει πολύ αργά ή με μικρή χοριακή και να μην φαίνεται ακόμα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

πρίν από 26 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εγώ σε πιστεύω και ελπίζω μαζί σου... 🤞🙏❤️ μπορεί να γίνει και καθυστερημένα η εμφύτευση ή μπορεί να ξεκινάει πολύ αργά ή με μικρή χοριακή και να μην φαίνεται ακόμα! 

Όλα είναι πιθανά κορίτσι μου ,να ελπίζεις για το καλύτερο.... και ότι είναι να γίνει θα γίνει 

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Νομίζω ότι επειδή δεν τον αφορούσε δεν είχε Κ ασχοληθεί με το θέμα . Όλα συνδέονται γι'αυτό Κ έχουν Κ παρόμοια μικρόβια όλα αυτά 

Ναι συμφωνώ μαζί σου!

Κορίτσια θελω τα φωτα σας λιγο γιατι προβληματιστηκα!

Ειχα ενα ραντεβου σημερα με εξωσωματικο, μας αρεσε πολυ η προσέγγιση του και ο τρόπος του.. μας ειπε στην ουσια τα ιδια πραγματα και οτι καλως εχουμε ακολουθησει την πορεια που εχουμε παρει..μιλησε και με ωραια λογια για τον γιατρο που μας παρακολουθει ηδη, πολυ επαγγελματική συμπεριφορά δηλ με τη διαφορά οτι εκεινος θα ειχε κανει ηδη υστεροσκοπηση να αποκλεισει το θεμα της μητρας. Αλλα με την εξεταση για το μικροβιωμα ηταν αρνητικός.. θεωρει οτι χανουν χρονο πλεον οσοι ασχολουνται με αυτο και οτι το εχει δει κ ο ιδιος με δικες του ασθενεις και πλεον εχει αλλαξει ροτα..  εν ολιγοις οτι βγαζει παραπλανητικα αποτελεσματα, πχ τον ενα μηνα σε βγαζει καθαρη, τον επομενο οχι, οτι πλακωνεσαι τζαμπα στις αντιβιωσεις και οτι δεν θεωρει οτι ειναι λογος αποβολων αυτο.. αντίθετα λεει με την υστεροσκοπηση αν δεις σημασια ενδομητριτιδας εκει ναι μπορει να ειναι μια σημαντικη αιτια.. μου ειπε να μη χασω χρονο, να δω τη μητρα και μετα να βαλω τα επομενα εμβρυα.. θεωρει οτι κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα εμβρυων... 

Εγω εκλεισα βεβαια ραντεβου για να το κανω το μικροβιωμα..Ο ανδρας μου επηρεαστηκε και δεν θελει.. αλλα εγω θελω γιατι απο οτι εχω καταλαβει σας εχει βοηθησει καποιες σωστα;;; 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Όλα είναι πιθανά κορίτσι μου ,να ελπίζεις για το καλύτερο.... και ότι είναι να γίνει θα γίνει 

ακριβως αυτο σκεφτομαι. βασικα οτι εχει γινει εχει γινει ηδη.. οποτε ας φανταζομαι λιγο ακομα οτι μπορει να ειμαι εγκυος.. αν δεν ηταν και οι ενεσεις στη μεση θα μου ηταν πιο ευκολο να περιμενω ως την παρ. 😅

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 2

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Ναι συμφωνώ μαζί σου!

Κορίτσια θελω τα φωτα σας λιγο γιατι προβληματιστηκα!

Ειχα ενα ραντεβου σημερα με εξωσωματικο, μας αρεσε πολυ η προσέγγιση του και ο τρόπος του.. μας ειπε στην ουσια τα ιδια πραγματα και οτι καλως εχουμε ακολουθησει την πορεια που εχουμε παρει..μιλησε και με ωραια λογια για τον γιατρο που μας παρακολουθει ηδη, πολυ επαγγελματική συμπεριφορά δηλ με τη διαφορά οτι εκεινος θα ειχε κανει ηδη υστεροσκοπηση να αποκλεισει το θεμα της μητρας. Αλλα με την εξεταση για το μικροβιωμα ηταν αρνητικός.. θεωρει οτι χανουν χρονο πλεον οσοι ασχολουνται με αυτο και οτι το εχει δει κ ο ιδιος με δικες του ασθενεις και πλεον εχει αλλαξει ροτα..  εν ολιγοις οτι βγαζει παραπλανητικα αποτελεσματα, πχ τον ενα μηνα σε βγαζει καθαρη, τον επομενο οχι, οτι πλακωνεσαι τζαμπα στις αντιβιωσεις και οτι δεν θεωρει οτι ειναι λογος αποβολων αυτο.. αντίθετα λεει με την υστεροσκοπηση αν δεις σημασια ενδομητριτιδας εκει ναι μπορει να ειναι μια σημαντικη αιτια.. μου ειπε να μη χασω χρονο, να δω τη μητρα και μετα να βαλω τα επομενα εμβρυα.. θεωρει οτι κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα εμβρυων... 

Εγω εκλεισα βεβαια ραντεβου για να το κανω το μικροβιωμα..Ο ανδρας μου επηρεαστηκε και δεν θελει.. αλλα εγω θελω γιατι απο οτι εχω καταλαβει σας εχει βοηθησει καποιες σωστα;;; 

Ακριβώς την ίδια προσέγγιση και ο δικός μου εξωματιστης  ,εγώ έκανα υστεροσκοπηση τον Σεπτέμβριο και μέχρι στιγμής ελεγα θέλω και μικροβιωμα ,δόξα τον Θεό όλα ήταν καλά και στα δύο αλλά και ο εξωματιστης και ο γυναικολόγος μου ήταν αρνητικοί εξ αρχής για μικρωβιωμα και μου έλεγαν πεταμένα λεφτά 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

δεν θα πηγαίνει φαντάζομαι η ίδια ποσότητα εκεί. Όπως τα utrogestan . Επισης αργεί να πάει εκεί που πρέπει. Τα προβιοτικά πάντως τα δίνουν από το στόμα για να μην εμφανίσουμε μύκητες. Που όντως πιάνει. Κάποιοι γυναικολόγοι τα δίνουν υπόθετα άλλοι από το στόμα. Κάτι πάει, δεν πάει όλη η ποσότητα. Στον άντρα δε, μόνο το στόμα έχει να τα βάλει. Οπότε από εκεί περιμένει να φτιάξει το δικό σύστημα. Αν λέω κάτι λάθος, διορθώστε με . 

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

ακριβως αυτο σκεφτομαι. βασικα οτι εχει γινει εχει γινει ηδη.. οποτε ας φανταζομαι λιγο ακομα οτι μπορει να ειμαι εγκυος.. αν δεν ηταν και οι ενεσεις στη μεση θα μου ηταν πιο ευκολο να περιμενω ως την παρ. 😅

Μην το βάζεις κάτω, από την προσφατη εμπειρια μου ημουν τοσο αρνητικη που έλεγα άδικα όλα, τελικά θετικό αποτέλεσμα αλλα δυστυχώς δεν προχώρησε, δεν το έβαλα κάτω, σιγά σιγά προχωράμε για την δεύτερη ετ .είναι και θέμα timing μερικές φορές 

• Μου αρέσει 3
  • Δύναμη! 2

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Ακριβώς την ίδια προσέγγιση και ο δικός μου εξωματιστης  ,εγώ έκανα υστεροσκοπηση τον Σεπτέμβριο και μέχρι στιγμής ελεγα θέλω και μικροβιωμα ,δόξα τον Θεό όλα ήταν καλά και στα δύο αλλά και ο εξωματιστης και ο γυναικολόγος μου ήταν αρνητικοί εξ αρχής για μικρωβιωμα και μου έλεγαν πεταμένα λεφτά 

Α οποτε ήταν καθαρά δική σου επιλογη ε;; Ευτυχώς που ήταν ολα καλά!! Εμενα ειναι θετικοι οι αλλοι γιατροι  οποτε λεω να το κανω γιατι μετα θα με τρωει αν δεν το τσεκαρω τωρα, αλλα σίγουρα επηρεάστηκα!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Καλημέρα, 

Γενικοτερα τα μεγάλα κέντρα έτσι είναι δυστυχώς. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, σαν να σε ξεχνάνε οι μαίες. Μιλάς μόνο μαζί τους. Γενικότερα ένα τουρκουμπουκι. Αλλά σημασία έχει ο γιατρός. Δώσε μια ευκαιρία να δεις πως θα πάει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Γενικοτερα τα μεγάλα κέντρα έτσι είναι δυστυχώς. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, σαν να σε ξεχνάνε οι μαίες. Μιλάς μόνο μαζί τους. Γενικότερα ένα τουρκουμπουκι. Αλλά σημασία έχει ο γιατρός. Δώσε μια ευκαιρία να δεις πως θα πάει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

Καλημέρα Χριστίνα μου.

Ναι θα δώσω μια ευκαιρία αλλά κατάλαβες.. δεν είναι πως με παίρνει χρονικά. 1-2 κύκλους θα δοκιμάσω απλά να δω πως πάει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα Χριστίνα μου.

Ναι θα δώσω μια ευκαιρία αλλά κατάλαβες.. δεν είναι πως με παίρνει χρονικά. 1-2 κύκλους θα δοκιμάσω απλά να δω πως πάει. 

Έχεις χρόνο μην σε πιάνει το ανχος γιατί έτσι θα γίνουν Κ λάθη Κ παραλείψεις . Πήγαινε δυναμικά το απλά να έχεις τον ελενχο σε όσα μπορείς να είσαι πάντα ενημερωμένη Κ να επιμένεις όπου δεις ότι κάτι έχει γίνει λάθος. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...