Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εχω μπερδευτεί. Μου ενέπνευσε αρκετή εμπιστοσύνη, δε θα κάνω κάτι που μου φαίνεται εντελώς κουλό. Να σας πω και κάτι; Αν είναι απλά για έξτρα εξετάσεις να τις κάνω Κ να τις πληρώσω, δε θέλω να κάνω κάτι που να έχει επιπλέον επιβάρυνση ή υγεία μου μόνο. 

Εντάξει νορμάλ ακουγονται όλα αυτά . Κ η υστεροσκοπηση αν σου κάνει Κ κάποιο scratcing πριν την εμβρυομεταφορα μόνο καλό κάνει . Εντάξει τώρα για τις ωοληψιες το θετικό είναι ότι θα δοκιμάσεις καινούριο έμβρυολογικό . 

Το σπερμοδιαγραμμα βγήκε ? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Εχω μπερδευτεί. Μου ενέπνευσε αρκετή εμπιστοσύνη, δε θα κάνω κάτι που μου φαίνεται εντελώς κουλό. Να σας πω και κάτι; Αν είναι απλά για έξτρα εξετάσεις να τις κάνω Κ να τις πληρώσω, δε θέλω να κάνω κάτι που να έχει επιπλέον επιβάρυνση ή υγεία μου μόνο. 

Εύχομαι κορίτσι μου αυτή τη φορά να είναι το τυχερό σου!!! Για το σπερμα δεν είπε κάτι;;

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει νορμάλ ακουγονται όλα αυτά . Κ η υστεροσκοπηση αν σου κάνει Κ κάποιο scratcing πριν την εμβρυομεταφορα μόνο καλό κάνει . Εντάξει τώρα για τις ωοληψιες το θετικό είναι ότι θα δοκιμάσεις καινούριο έμβρυολογικό . 

Το σπερμοδιαγραμμα βγήκε ? 

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Just now, Alex@ είπε:

Εύχομαι κορίτσι μου αυτή τη φορά να είναι το τυχερό σου!!! Για το σπερμα δεν είπε κάτι;;

Είπε να κοιτάξουμε το βακτήριο που επανεμφανίζεται να το δούμε με ανδρολόγο αλλά γενικά άπαξ και εμφανιστεί δύσκολα φεύγει λέει. Ρώτησε κιόλας γιατί ήταν αυξημένο το οξειδωτικό στρες αλλά γενικά δεν είπε πως ήταν κακό το σπερμοδιάγραμμα.

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Όσες φιλες έχω Αθήνα κι έκαναν φυσικούς, έκαναν στον Σφακ και έχουν όλες μωράκι😄

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Όσες φιλες έχω Αθήνα κι έκαναν φυσικούς, έκαναν στον Σφακ και έχουν όλες μωράκι😄

Μακάρι κορίτσι μου … νιώθω πως ξεκινάω από το μηδέν πάλι και κάπως μου έχει κάτσει αυτό. Πέρα από τους φυσικούς πρέπει να βρεθεί και ποιοτικό ωάριο, έχουμε δρόμο…

Just now, MK2012 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου … νιώθω πως ξεκινάω από το μηδέν πάλι και κάπως μου έχει κάτσει αυτό. Πέρα από τους φυσικούς πρέπει να βρεθεί και ποιοτικό ωάριο, έχουμε δρόμο…

Θα βρεθεί μην το σκέφτεσε ότι είναι απτό μηδέν . Πλέον έχεις μάθει απτά λάθη σου Κ κάνεις καινούρια αρχή . Έκανες Κ ένα σωρό εξετάσεις θα διορθώσεις Κ πράγματα που δεν έκανες ως τώρα Κ εσύ Κ ο άντρας σου 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Θα βρεθεί μην το σκέφτεσε ότι είναι απτό μηδέν . Πλέον έχεις μάθει απτά λάθη σου Κ κάνεις καινούρια αρχή . Έκανες Κ ένα σωρό εξετάσεις θα διορθώσεις Κ πράγματα που δεν έκανες ως τώρα Κ εσύ Κ ο άντρας σου 

Έχω τις 2 βλαστοκύστες (κακής ποιότητας βέβαια) στο άλλο εμβρυολογικο. Αν μείνω ευχαριστημένη με το νέο γιατρό θα τις μεταφέρω.  Δε ξέρω αν και ποια ήταν τα λάθη μου ή τα λάθη του γιατρού, δε πιστεύω πως δεν ήθελε να βοηθήσει απλά ήρθε η ώρα να δούμε κάτι διαφορετικό.

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Εύχομαι να σ'αντιμετωπίσει εξατομικευμένα και να μην σας πάρει πολλούς κύκλους.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!

Τον είχα δει το καλοκαίρι αλλά δε μου είπε κάτι για διπλή διέγερση η αλήθεια είναι ότι περιμένω να ξαναέρθει για να κλείσω ραντεβού.εχει κάνει κλινική στη Λάρισα κ θα κλείσω εδώ ραντεβού ήταν να έρθει αύριο αλλά το ακύρωσε 

κ εγώ πολύ χαμηλή ΑΜΗ υψηλή fsh γενικά ορμόνες χαλια σχεδόν σε κάθε κύκλο..ενδομητριωση κ με μια ωοθηκη χωρίς σάλπιγγες..έχω τραβήξει πολλά αλλά τέλος πάντων..

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ειναι πολύ καλός το μόνο αρνητικό ίσως ότι έχει αρκετό κόσμο . Γενικά έχει πολλές επιτυχίες σε δύσκολες περιπτώσεις Κ είναι Κ απτους πρώτους που υποστήριζε τον φυσικό κύκλο . 

κ αν σας πω ότι μου είπε για φυσικούς κύκλους αλλά εγώ ζήτησα ενέσεις κ απόρησε;! 😅 δε ξέρω γιατί αλλά θα προτιμούσα με ενέσεις κλπ 

2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

εχω περασεη κι απ τους δυο προσωπικα. στο σφ εμενα με κουραζε απιστευτα ο απειρος κοσμος κ οι αναμονες. πραγματικα με διελυαν ψυχολογικα . επισης ειναι γνωστο πως ειναι ενας γιατρος που ακοκουθει κ καποιες συγκεκριμενες πρακτικες που σχεδον κανεις αλλος δεν αποδεχεται. οποτε θα ελεγα πως πρεπει να πας αν εχεις τυφλη εμπιστοσυνη αλλιως θα τρωγεσαι με τα ρουχα σου (οπως εγω) . ο μαντ αλλη φαση πιο χαλαρο κ οικογενειακο να το πω ετσι κεντρο. εμβρυολογικα ειναι πολυ καλα κ τα δυο. εχω πολλες φιλες που πετυχανε κ στον εναν κ στον αλλο. 

Εδώ το θέμα είναι ότι θα κάνει συνεργάτης του τις ωοληψιες κ αν πάμε καλά όταν έρθει η ώρα της εμβρυομεταφορας θα είναι ο ίδιος.σαν κέντρο μου είπε είτε Αθήνα είτε Λάρισα είναι το ίδιο Απλά εδώ σίγουρα δεν έχει κόσμο όχι όσο Αθήνα δλδ 

εχω διαβάσει κ από άλλες κοπέλες για τις εγχυσεις κ δε σας κρύβω ότι στην πρώτη εμβρυομεταφορα που είχα κάνει σε άλλον γιατρό ίσως θα έπρεπε να κάνει μια υστεροσκοπηση πρώτα.

2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

πρίν από 43 λεπτά , Neverstop είπε:

Εύχομαι να σ'αντιμετωπίσει εξατομικευμένα και να μην σας πάρει πολλούς κύκλους.

Ναι γιατί η υπομονή μου είναι ήδη εξαντλημένη και η ψυχολογία μου διαταραγμένη. Μέσα στο 2025 θα ήθελα να υπάρχει μια έκβαση.

πρίν από 39 λεπτά , MarGe2022 είπε:

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Θα σε φωνάζω χαμένη μου αδελφή 😂Ξέρεις τι; Έχω ήδη κάνει 8 ωοληψιες και μια αποτυχημένη ετ κ πάω ήδη με πεσμένο ηθικό. Εσυ πόσο χρονών είσαι; Προσπαθείς καιρό; Στον Σφακ ή σε άλλο γιατρο; Η ΑΜΗ μου ήταν πέρσι τόση, φέτος δε ξέρω. Εχω κάνει εξέταση κ περιμένω να βγει.  Λέω να αλλάξω γιατρό γιατρό κάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Δε φταίνε πάντα οι γιατρό προφανώς κ ο δικός μου με στήριξε πολύ απλά δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε το ίδιο με ελάχιστη ή χωρίς παραλλαγή ένα χρόνο και να περιμένουμε άλλο αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 3

12 hours ago, MK2012 said:

Ναι γιατί η υπομονή μου είναι ήδη εξαντλημένη και η ψυχολογία μου διαταραγμένη. Μέσα στο 2025 θα ήθελα να υπάρχει μια έκβαση.

Θα σε φωνάζω χαμένη μου αδελφή 😂Ξέρεις τι; Έχω ήδη κάνει 8 ωοληψιες και μια αποτυχημένη ετ κ πάω ήδη με πεσμένο ηθικό. Εσυ πόσο χρονών είσαι; Προσπαθείς καιρό; Στον Σφακ ή σε άλλο γιατρο; Η ΑΜΗ μου ήταν πέρσι τόση, φέτος δε ξέρω. Εχω κάνει εξέταση κ περιμένω να βγει.  Λέω να αλλάξω γιατρό γιατρό κάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Δε φταίνε πάντα οι γιατρό προφανώς κ ο δικός μου με στήριξε πολύ απλά δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε το ίδιο με ελάχιστη ή χωρίς παραλλαγή ένα χρόνο και να περιμένουμε άλλο αποτέλεσμα.

Όπως είχε πει και ο Αϊνστάιν, ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. 

Την ΑΜΗ τώρα ΔΕΝ έχει νόημα να την μετράς. Για την ακρίβεια, αν έρθει το αποτέλεσμα εγώ θα σου πρότεινα να μην το ανοίξεις. Το έκανα και εγώ αυτό το λάθος, την μέτρησα όταν ξεκινήσαμε, και όταν έτρωγα την μια αποτυχία μετά την άλλη την ξαναμέτρησα και έκανα βδομάδες να συνέλθω. Η μεγάλη σου χαμένη αδερφή σου λέει ΜΗΝ το ανοίξεις.  Τα υπόλοιπα με πμ. 

Καλημέρα σε όλες... ❤️

πρίν από 10 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Όπως είχε πει και ο Αϊνστάιν, ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. 

Την ΑΜΗ τώρα ΔΕΝ έχει νόημα να την μετράς. Για την ακρίβεια, αν έρθει το αποτέλεσμα εγώ θα σου πρότεινα να μην το ανοίξεις. Το έκανα και εγώ αυτό το λάθος, την μέτρησα όταν ξεκινήσαμε, και όταν έτρωγα την μια αποτυχία μετά την άλλη την ξαναμέτρησα και έκανα βδομάδες να συνέλθω. Η μεγάλη σου χαμένη αδερφή σου λέει ΜΗΝ το ανοίξεις.  Τα υπόλοιπα με πμ. 

Καλημέρα σε όλες... ❤️

Καλημέρα χαμένη μου αδελφή. ❤️😂

Να σου πω κάτι, αν έρθει στο μέιλ δε ξέρω πως θα αντιδράσω κ πως θα καταφέρω να μη το ανοίξω. Φοβάμαι μη δω τίποτα 0,001 ξέρω γω. Ούτε εγώ ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ***ος που πήγα για γνώμη μου την έγραψε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...