Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Είμαι στον 5ο πλέον κ νιώθω σαν τσίμπημα χαμηλα στα δεξιά μόνο  δεν είναι συνεχόμενο κ ούτε είναι οξυς πόνος.

Να ανησυχησω;;; την Τετάρτη πάω στον γιατρό.

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

πρίν από 18 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Ναι.. σε μια εβδομάδα! Πέφτει σ/κ, οπότε θα καθυστερήσω λίγο την προγεστερόνη ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου ,τέλειες μετρήσεις 

• Μου αρέσει 1

On 8/1/2025 at 6:59 ΜΜ, Alex@ είπε:

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Όχι όχι θα τις καταλάβεις αργότερα τις συσπασεις γιατί θα νοιώθεις όλη τη κοιλιά να σκληραίνει!!!!

Ένοιωθα κάτι γουργουρητα που δεν ήμουν σίγουρη αν είναι τα μωρά η το έντερο μου από περίπου 18-19 εβδομάδων...κλωτσιά αναγνωρισα  στην 20η εβδομάδα..σε ποια εβδομάδα είσαι ακριβώς τώρα??τα νοιωθεις εσύ?

πρίν από 28 λεπτά , lili87 είπε:

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Και η fsh σου πως είναι κορίτσι μου???

Κορίτσια τελικά μου άλλαξαν την ημερομηνία της ετ. Θα την κάνουμε την επόμενη Τρίτη στις 21/1. Έχω επέτειο γάμου εκείνη τη μέρα. Τυχαίο??χαχ Ελπίζω πως όχι..! Άντε να δούμε..!

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 4

πρίν από 35 λεπτά , lili87 είπε:

Πήγα στο emb.....ab θεσσαλονικη. Τι ηλικία εχεις;; η fsh σου τι τιμή έχει;

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι όχι θα τις καταλάβεις αργότερα τις συσπασεις γιατί θα νοιώθεις όλη τη κοιλιά να σκληραίνει!!!!

Ένοιωθα κάτι γουργουρητα που δεν ήμουν σίγουρη αν είναι τα μωρά η το έντερο μου από περίπου 18-19 εβδομάδων...κλωτσιά αναγνωρισα  στην 20η εβδομάδα..σε ποια εβδομάδα είσαι ακριβώς τώρα??τα νοιωθεις εσύ?

Ένα μέσο όρο 15.. 

πρίν από 9 λεπτά , *Vasoula είπε:

Είμαι 18 εβδ κ μια μέρα. Μόνο το έντερο νομίζω κάνει κινήσεις χαχαχα γουργουρητο ακόμη οχι...α κ τα τσιμπήματα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Πήγα στο emb.....ab θεσσαλονικη. Τι ηλικία εχεις;; η fsh σου τι τιμή έχει;

Α οκ ευχαριστώ! Εγώ είμαι Αθήνα..  fsh περίπου 15, ηλικία 37μιση. Γενικά έχω ελάχιστες ελπίδες από ότι έχω καταλάβει και παω από γιατρό σε γιατρό.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, lili87 είπε:

Α οκ ευχαριστώ! Εγώ είμαι Αθήνα..  fsh περίπου 15, ηλικία 37μιση. Γενικά έχω ελάχιστες ελπίδες από ότι έχω καταλάβει και παω από γιατρό σε γιατρό.. 

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια τελικά μου άλλαξαν την ημερομηνία της ετ. Θα την κάνουμε την επόμενη Τρίτη στις 21/1. Έχω επέτειο γάμου εκείνη τη μέρα. Τυχαίο??χαχ Ελπίζω πως όχι..! Άντε να δούμε..!

Καλύτερα τύχη σου εύχομαι κ όλα να πάνε καλά.😊 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...