Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Θυμάμαι ο ενδοκρινολογος πριν κάνω την καμπύλη με είχε ρωτήσει. Κοιμάσαι το μεσημέρι και όταν ξυπνάς αναζητάς γλυκό και ειδικά σιρόπιαστο? Έχεις πολλές φορές αδικαιολογητα νεύρα? Ο άντρας μου κοιτούσε σα χάνος... ακριβώς η συμπεριφορά μου. Το θέμα είναι ότι βρήκα ένα πρόβλημα που επηρέαζε γενικότερα τη ζωή μου και αντε να καταλάβουν οι άλλοι ότι δεν ήμουν διστρωπη από επιλογή. Δες το σας ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου γενικότερα. Η διατροφή ενός διαβητικού είναι αυτή που θα έπρεπε να κάνει ο κάθε άνθρωπος. Πολλά μικρά γεύματα. Μπορείς να έχεις διαφορα σνακ μαζί σου και να μαγειρεύεις από την προηγούμενη κάποιες μέρες. Είμαι σίγουρη ότι θα σου γίνει ανάγκη μετά! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Αναψυκτικά επειδή πίνω και εγώ είναι φουλ στην ζάχαρη όσο άνευ και αν γράφουν. το νερό μέγα λάθος, συγνώμη αλλά θέλουμε τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα. Από αυτό και μόνο ο οργανισμός υπολειτουργεί. Το φαγητό αυτό που είπα. 1-2 φορές την ημέρα. Το πρωί που θέλουμε ενέργεια , δεν του δίνεις τροφή. Αν ξεκινήσεις και γυμναστήριο το ταλαιπωρείς πολύ. Ο καφές δεν επηρεάζει κάπου, τσάμπα τον έκοψες. Κάνει και καλό 1 κούπα την ημέρα, ειδικά εσύ που το πίνεις και σκέτο. Μέσα σε όλα αυτά να προσθέσεις και ένα 8ωρο ύπνο. Βοήθησε τον οργανισμό σου, δώσε αυτά που χρειάζεται για να αποδώσει όσο καλύτερα γίνετε. Αγάπησε το σώμα σου. Τάισε το, πότισε το, ξεκούρασε το. 

Φρόντισε το!

Αναψυκτικά πίνω zero και καλά… Την καφεΐνη την έκοψα κ πίνω ντεκαφεϊνέ γιατί έπινα πολλούς καφέδες κ παρατήρησα πως έκανα παλλινδρομησεις. Καλά για ύπνο δε το συζητάω… 6-7 ώρες τη μέρα συνήθως.  Το 7 είναι το καλό μου καθημερινές. Θα ρωτήσω τον ενδοκρινολόγο αν είναι κάτι που έχω προκαλέσει στον ευατο μου από τις κακές συνήθειες ή υπήρχε πάντα… Απορία το έχω αν θα φτιάξει κάτι στη διαδικασία πάντως.

Just now, MK2012 είπε:

Αναψυκτικά πίνω zero και καλά… Την καφεΐνη την έκοψα κ πίνω ντεκαφεϊνέ γιατί έπινα πολλούς καφέδες κ παρατήρησα πως έκανα παλλινδρομησεις. Καλά για ύπνο δε το συζητάω… 6-7 ώρες τη μέρα συνήθως.  Το 7 είναι το καλό μου καθημερινές. Θα ρωτήσω τον ενδοκρινολόγο αν είναι κάτι που έχω προκαλέσει στον ευατο μου από τις κακές συνήθειες ή υπήρχε πάντα… Απορία το έχω αν θα φτιάξει κάτι στη διαδικασία πάντως.

Εγώ το δημιούργησα. Με όλα όσα σου περιέγραψα. Zero και εγώ και είμαι εθισμένη 😂 δεν αγοράζω γιατί τα πίνω ολαααα 

και δεν έχει σημασία πως έγινε. Βασικά μην κολλάς στο παρελθόν. Εχει σημασία από πότε το έχεις και πως το απέκτησες; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Θυμάμαι ο ενδοκρινολογος πριν κάνω την καμπύλη με είχε ρωτήσει. Κοιμάσαι το μεσημέρι και όταν ξυπνάς αναζητάς γλυκό και ειδικά σιρόπιαστο? Έχεις πολλές φορές αδικαιολογητα νεύρα? Ο άντρας μου κοιτούσε σα χάνος... ακριβώς η συμπεριφορά μου. Το θέμα είναι ότι βρήκα ένα πρόβλημα που επηρέαζε γενικότερα τη ζωή μου και αντε να καταλάβουν οι άλλοι ότι δεν ήμουν διστρωπη από επιλογή. Δες το σας ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου γενικότερα. Η διατροφή ενός διαβητικού είναι αυτή που θα έπρεπε να κάνει ο κάθε άνθρωπος. Πολλά μικρά γεύματα. Μπορείς να έχεις διαφορα σνακ μαζί σου και να μαγειρεύεις από την προηγούμενη κάποιες μέρες. Είμαι σίγουρη ότι θα σου γίνει ανάγκη μετά! 

Αδικαιολόγητα νεύρα έχω όλη μου τη ζωή 😂 Γεννήθηκα με αδικαιολόγητα νεύρα. Καλά τα πολύ γλυκά εγω δε τα μπορώ. Ειδικά τα σιροπιαστά, με λιγώνουν. Ξεκίνησα τη γυμναστική με αφορμή να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου αλλά με τη διατροφή δυσκολεύομαι ακόμα.

Εγώ το δημιούργησα. Με όλα όσα σου περιέγραψα. Zero και εγώ και είμαι εθισμένη 😂 δεν αγοράζω γιατί τα πίνω ολαααα 

και δεν έχει σημασία πως έγινε. Βασικά μην κολλάς στο παρελθόν. Εχει σημασία από πότε το έχεις και πως το απέκτησες; 

Εχει γιατί δεν είναι εντελώς αναστρέψιμο απ’οτι καταλαβαίνω. Θεωρητικά με πρωινό, μικρά σνακ ενδιάμεσα, νερό και υγιεινό βραδινό μπορώ να βελτιώσω τη κατάσταση;

• Χαχα 1

πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

αυτος ο μπαγος που λες δεν καταλαβαινω ποιος ειναι ρε γμτ 😄 

τεσπα εγω νομιζω τα ξερουν αλλα επειδη αυτοι κανουν οτι κανουν την εχουν δει Θεοι και τους εχουμε κανει κι εμεις που παμε κι ακολουθουμε οτι λενε τυφλα (οι περισσοτερες γυναικες) 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

αυτος ο μπαγος που λες δεν καταλαβαινω ποιος ειναι ρε γμτ 😄 

τεσπα εγω νομιζω τα ξερουν αλλα επειδη αυτοι κανουν οτι κανουν την εχουν δει Θεοι και τους εχουμε κανει κι εμεις που παμε κι ακολουθουμε οτι λενε τυφλα (οι περισσοτερες γυναικες) 

Ο Μπαγος κανείς 😂 σου στέλνω pm

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αδικαιολόγητα νεύρα έχω όλη μου τη ζωή 😂 Γεννήθηκα με αδικαιολόγητα νεύρα. Καλά τα πολύ γλυκά εγω δε τα μπορώ. Ειδικά τα σιροπιαστά, με λιγώνουν. Ξεκίνησα τη γυμναστική με αφορμή να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου αλλά με τη διατροφή δυσκολεύομαι ακόμα.

Εχει γιατί δεν είναι εντελώς αναστρέψιμο απ’οτι καταλαβαίνω. Θεωρητικά με πρωινό, μικρά σνακ ενδιάμεσα, νερό και υγιεινό βραδινό μπορώ να βελτιώσω τη κατάσταση;

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , MK2012 είπε:

Παίζει ρόλο ο διατροφολόγος, ασχολούμαι πολύ τα τελευταία 5 χρονια με διατροφη, πάω σε διατροφολόγο. Μου δίνει πάντα 2 με 3 επιλογές για φαγητό κ σχετικά εύκολες, πχ το πρωί θα μου έχει ένα γιαούρτι με 15γρ βρώμης 5 αμύγδαλα 5 κασιους κ κανελα κ για σνακ 1 φρούτο με ξηρούς καρπούς ή κεφιρ. Το μεσημέρι τρώω ότι έχουμε για φαγητό χωρίς ψωμί όμως, ψωμί μόνο με όσπρια ή λαδερά, 2 φέτες το πολύ. Επίσης έχω αλλάξει τα πάντα σε ολικής άλεσης  μακαρόνια, ψωμί, ρύζι.

Επίσης πάντα ετοίμαζα κ έπαιρνα μαζί μου στη δουλειά, κάνω δουλειά γραφείου βεβαια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

Δίκιο έχεις, θέλει πρόγραμμα και γενικά μια αυτοσυγκράτηση που με το φαΐ και τη σαβούρα ποτέ δε την είχα. Λύγιζα εύκολα. Πάντα είχα τη δικαιολογία πως δεν παχαίνω οπότε έτρωγα αβέρτα όταν γυρνούσα και έλεγα είμαι κουρασμένη κλπ κ είναι αργά κ επεφτα με τα μούτρα στο junk food. Τελοσπαντων, το θέμα είναι να το ρυθμίσω κυρίως για εμένα αλλά και για τη διαδικασία που βρίσκομαι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εμένα με έχει σώσει η χύτρα χαχαχαχα σε μισή ώρα έχω φαγητό!! Επίσης δεν είναι κακό διατροφικά να κάνεις 2 μέρες το ίδιο πρόγραμμα, δηλ κάνω ας πούμε φακές, δε θα κάνω 2 μερίδες για μια μέρα, θα φάμε 2 μέρες το ίδιο φαγητό. Δεν χάνεις σε θρεπτική αξία.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...