Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Δεν τον γνωρίζω τον γιατρό. Μίλησε σωστά θεωρώ. Τέρμα φυσικό αφού δίνεις ωάρια. Αυτός σου δίνει 12-15 γιατί πιστεύει ότι έχεις χαμηλή ποιότητα ; Και για το σπερμα δεν είπε τίποτα; Αυτά που είδε ο άλλος εξωσωματικός; Ωραία, για τον Σφακ… έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δες και τι θα σου πει αυτός, ο ουρολόγος και ο ενδοκρινολόγος. Αυτοί με τα περισσότερα κοινά στα λεγόμενα τους θα είναι και ποιο κοντά στην αληθεια. 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Γειά σας κορίτσια μου ,έφτασε η μέρα αποφάσεων. Είμαι στο κέντρο μετά από την αποτυχημένη εμβρυομεταφορα για να δούμε πως θα κινηθούμε, ακόμα δεν μίλησα μαζί του αλλά σκέφτομαι να τα παίξω όλα για όλα σαν να είμαι στο καζίνο 🤣🤣 τρεις βλαστοκυστες μου έμεινα 4ββ ,3αβ ,2αβ σκεφτομαι να τις βάλω όλες και ότι γίνει... θα σας πω νεότερα πιο μετά 

Μαζί σου!!! Για να νιώθεις ότι θέλεις να το κάνεις , βαλτά . Εάν δεν έχει μείνει κάτι να εξετάσεις γιατί όχι, αυτά με το α μπροστά είναι καλά! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν τον γνωρίζω τον γιατρό. Μίλησε σωστά θεωρώ. Τέρμα φυσικό αφού δίνεις ωάρια. Αυτός σου δίνει 12-15 γιατί πιστεύει ότι έχεις χαμηλή ποιότητα ; Και για το σπερμα δεν είπε τίποτα; Αυτά που είδε ο άλλος εξωσωματικός; Ωραία, για τον Σφακ… έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δες και τι θα σου πει αυτός, ο ουρολόγος και ο ενδοκρινολόγος. Αυτοί με τα περισσότερα κοινά στα λεγόμενα τους θα είναι και ποιο κοντά στην αληθεια. 

Μαζί σου!!! Για να νιώθεις ότι θέλεις να το κάνεις , βαλτά . Εάν δεν έχει μείνει κάτι να εξετάσεις γιατί όχι, αυτά με το α μπροστά είναι καλά! 

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

Χαχαχαχαχ ακόμα δεν μ είδε και νομίζω μου ερχεται και η περιοδος επιτελους γιατί είχα καθυστέρηση 10 μέρες 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Xristina96 είπε:

Οχι για το σπερμα τπτ γιατί μου είπε πως έχει πολύ καλά νούμερα γιατί ακόμα κ με λίγο αυξημένο κατακερματισμό δε πειράζει γιατί γίνεται μικρογονιμοποίηση. Για τη ποιότητα θεωρεί πως ευθύνεται η χαμηλή ΑΜΗ που πάει συνδυαστικά πολλές φορές με αδύναμες ωοθήκες. Μου δίνει 12-15% για αυτό το λόγο βάσει βιβλιογραφίας. Μπορεί να είναι πιο σιγουρος για το ποσοστό μόνο εφόσον κάνουμε μια προσπάθεια να δει πως πάει. Θεωρεί πως έχουν γίνει λάθη γενικά κ δεν υπήρχε λόγος να παίρνω femara. Αφού και 2 που δίνω πάλι υπερισχύει το ένα. Είπαμε πως πρέπει να βάλω ένα όριο σε αυτή τη προσπάθεια γενικά κ γενικά είναι υπέρ να τα βάζουμε φρέσκα ενώ ο Μπαγι*** που πήγα προχθές έλεγε μόνο καταψυγμένα. Έχω μπερδευτεί. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι για το σπερμα τπτ γιατί μου είπε πως έχει πολύ καλά νούμερα γιατί ακόμα κ με λίγο αυξημένο κατακερματισμό δε πειράζει γιατί γίνεται μικρογονιμοποίηση. Για τη ποιότητα θεωρεί πως ευθύνεται η χαμηλή ΑΜΗ που πάει συνδυαστικά πολλές φορές με αδύναμες ωοθήκες. Μου δίνει 12-15% για αυτό το λόγο βάσει βιβλιογραφίας. Μπορεί να είναι πιο σιγουρος για το ποσοστό μόνο εφόσον κάνουμε μια προσπάθεια να δει πως πάει. Θεωρεί πως έχουν γίνει λάθη γενικά κ δεν υπήρχε λόγος να παίρνω femara. Αφού και 2 που δίνω πάλι υπερισχύει το ένα. Είπαμε πως πρέπει να βάλω ένα όριο σε αυτή τη προσπάθεια γενικά κ γενικά είναι υπέρ να τα βάζουμε φρέσκα ενώ ο Μπαγι*** που πήγα προχθές έλεγε μόνο καταψυγμένα. Έχω μπερδευτεί. 

Κοίτα , επειδή μαζεύεις με φρέσκο κύκλο ίσως θέλει να το παίξει τέρμα φυσικά . Οσο γίνετε δηλαδή. Να ξέρεις ότι πολλοί πάνε με κατεψυγμένα γιατί ο κύκλος είναι ποιο ελεγχόμενος. Εγώ με κατεψυγμένα έμεινα και άλλες τόσες κοπέλες και θα προσπαθήσω πάλι με κατεψυγμένα. Βέβαια εγώ έκανα με διέγερση που φορτώθηκα πολλά φάρμακα οπότε δεν λειτούργησε σε εμένα σωστά ο φρέσκος κύκλος. Αλλά από ότι κατάλαβα αυτός θα σου βάζει ένα ένα; 
Έχει δίκιο επίσης που λέει να σε δει πρώτα πως ανταποκρίνεσαι. Σωστό τον βρίσκω και σε αυτό. 
να ξέρεις όσες γνώμες πάρεις τόσο θα μπερδευτείς. 
Να πας σε αυτόν που είναι ποιο ειλικρινής. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, MK2012 είπε:

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, kate82 είπε:

Χαχαχαχαχ ακόμα δεν μ είδε και νομίζω μου ερχεται και η περιοδος επιτελους γιατί είχα καθυστέρηση 10 μέρες 

Η περιοδος μου ήρθε στον υπερυχο χαχαχχαχα όλα καθαρά διστάσεις και μορφολογία μήτρας φυσιολογικοτατες ενδομητριο μικρο ίσως λόγου το ότι είναι η πρώτη μέρα περιόδου, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που είπαμε είναι ότι θέλει να σκεφτεί αν θα με κάνει prp ή όχι, απόφαση δεν πάρθηκε, θα μελετήσει τον φάκελο και θα μ ενημερώσει την άλλη βδομάδα, αν η απόφαση είναι όχι ξεκινάμε τα σικλακιουρ και προχωράμε... εσείς τι γνώμη έχετε για το prp? Το ενέσιμο που βάζει τα βλαστοκυτταρα σε διάφορα σημεία του ενδομητριου όχι απλά να εισχωρήσει μέσα στην μήτρα τα βλαστοκυτταρα 

1 hour ago, despoina554 είπε:

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

Εγώ 13.01. Θα γράψω εντυπώσεις 

πρίν από 51 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοίτα , επειδή μαζεύεις με φρέσκο κύκλο ίσως θέλει να το παίξει τέρμα φυσικά . Οσο γίνετε δηλαδή. Να ξέρεις ότι πολλοί πάνε με κατεψυγμένα γιατί ο κύκλος είναι ποιο ελεγχόμενος. Εγώ με κατεψυγμένα έμεινα και άλλες τόσες κοπέλες και θα προσπαθήσω πάλι με κατεψυγμένα. Βέβαια εγώ έκανα με διέγερση που φορτώθηκα πολλά φάρμακα οπότε δεν λειτούργησε σε εμένα σωστά ο φρέσκος κύκλος. Αλλά από ότι κατάλαβα αυτός θα σου βάζει ένα ένα; 
Έχει δίκιο επίσης που λέει να σε δει πρώτα πως ανταποκρίνεσαι. Σωστό τον βρίσκω και σε αυτό. 
να ξέρεις όσες γνώμες πάρεις τόσο θα μπερδευτείς. 
Να πας σε αυτόν που είναι ποιο ειλικρινής. 

Αυτός ήταν τέρμα ειλικρινής. Μου λέει οκ έχεις πιθανότητες αλλά όχι πολλές. Μα και τώρα που έκανα φυσικό κύκλο στη τελευταία ωοληψια 4BC πήρα. Η μόνη διαφορά απ ότι κατάλαβα είναι πως θα με παρακολουθεί παράλληλα και αιματολογικά για να το πάρει στο πικ του ωαρίου ενώ πριν δεν το έκανα αυτό. Κανονικά έχω κ τον Παν*** 3/2 αλλά θα είναι μετά την περίοδο μου. Εγώ κανονικά έχω περίοδο 16-17/1, δε με παίρνει να χάσω τον κύκλο. Θα καταψύξουμε σπερμα και θα το κάνουμε ακόμα κ αν λείπει ο άντρας μου ταξίδι εκείνες τις μέρες.Απλα πρέπει Δευτέρα να αποφασίσω που θα πάω γιατί το άλλο Σάββατο φεύγει κ πρέπει να δούμε με ποιον θα προχωρήσουμε.

• Καλή τύχη! 1

Η περιοδος μου ήρθε στον υπερυχο χαχαχχαχα όλα καθαρά διστάσεις και μορφολογία μήτρας φυσιολογικοτατες ενδομητριο μικρο ίσως λόγου το ότι είναι η πρώτη μέρα περιόδου, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που είπαμε είναι ότι θέλει να σκεφτεί αν θα με κάνει prp ή όχι, απόφαση δεν πάρθηκε, θα μελετήσει τον φάκελο και θα μ ενημερώσει την άλλη βδομάδα, αν η απόφαση είναι όχι ξεκινάμε τα σικλακιουρ και προχωράμε... εσείς τι γνώμη έχετε για το prp? Το ενέσιμο που βάζει τα βλαστοκυτταρα σε διάφορα σημεία του ενδομητριου όχι απλά νατα εισχωρήσει στην μήτρα .... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...