Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

18 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Το σπερμα είναι καλό λέει εφόσον το επιλέγουν και κάνουν μικρογονιμοποίηση και τώρα θα κάνουμε και μια μέθοδο για τον κατακερματισμό δεν ξέρω πως λέγετε !!! 
οχι scrating …υστεροσκοπηση και μικροβιωμα χωρίς μέθη !!! 
για τον προεμφυτευτικό γνωρίζω ότι είναι ακριβός αλλά το προτιμώ να πληρώσω όσο και αν είναι για να μην υποβάλομε σε τέτοια διαδικασία ξανά και ξανά ..

Αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα στο σπερμα γιαυτο φτιάξτε το όσο περισσότερο γίνεται!! Αμάν πια που δεν δίνουν σημασία στο σπερμα που συμβάλει κατά το ήμισυ στη γονιμοποίηση!! Αν ήταν έτσι, με τις μεθόδους τους όσες είχαμε θέμα με σπερμα θα είχαμε τέλεια έμβρυα! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , Xristina96 είπε:

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

χωρις ναι. μετα τις δυο παλλινδρομες οι εμβρυολογοι και η γενετιστρια που μιλουσαμε για προεμφυτευτικο μας ειπε οτι δεν ειναι λυση για ολα. εχει περισσοτερη αξια οταν ελεγχονται συγκεκριμενες ανωμαλιες πχ γονιδιο κυστικης/μεσογειακης αναιμιας η συγκεκριμενη χρωμοσωμιακη που εχει βγαλει η ιστολογικη προηγουμενου παλινδρομου εμβρυου. διαφορετικα γινεται να το πω ετσι ενας ελεγχων καποιων βασικων μεταλλαξεων. αλλα οι μεταλλαξεις μπορει να ειναι απειρες. επισης το οτι δεν εχει τις συγκεκριμενες μεταλλαξεις δεν προδικαζει ουτε οτι θα εμφυτευτει ουτε οτι θα τελεσφορησει η κυηση. απλα να το πω ετσι βγαζει απο τη μεση καποιες δυσκολιες . και παλι ομως η εκβαση δεν ειναι σογουρη.

7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα στο σπερμα γιαυτο φτιάξτε το όσο περισσότερο γίνεται!! Αμάν πια που δεν δίνουν σημασία στο σπερμα που συμβάλει κατά το ήμισυ στη γονιμοποίηση!! Αν ήταν έτσι, με τις μεθόδους τους όσες είχαμε θέμα με σπερμα θα είχαμε τέλεια έμβρυα! 

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Καλημέρα κορίτσι μου !! Μην με παρεξηγείς μόλις ξύπνησα και νόμιζα απανταγα στο μήνυμα της @Katiamaxiking!!! Χίλια συγνώμη αλήθεια τώρα το είδα ότι μου είχες γράψει εσύ 🫠 

λοιπόν Μαρία μου και εγώ εκεί θα την κάνω αλλά εφόσον πονάει τόσο πολύ και εκείνη την ώρα και την επόμενη μισή ώρα γιατί δεν μας ναρκώνουν ρε γαμωτο και πρέπει να το ζητήσουμε εμείς ;;; Εμένα μου είπε λόγω του κόστους αλλά προτείμω να δώσω λίγα παραπάνω και να κοιμηθώ ήσυχη χαχα !!!

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου !! Μην με παρεξηγείς μόλις ξύπνησα και νόμιζα απανταγα στο μήνυμα της @Katiamaxiking!!! Χίλια συγνώμη αλήθεια τώρα το είδα ότι μου είχες γράψει εσύ 🫠 

λοιπόν Μαρία μου και εγώ εκεί θα την κάνω αλλά εφόσον πονάει τόσο πολύ και εκείνη την ώρα και την επόμενη μισή ώρα γιατί δεν μας ναρκώνουν ρε γαμωτο και πρέπει να το ζητήσουμε εμείς ;;; Εμένα μου είπε λόγω του κόστους αλλά προτείμω να δώσω λίγα παραπάνω και να κοιμηθώ ήσυχη χαχα !!!

Καλημέρα ! Καμμία παρεξήγηση! ☺️

Κοιτα εγώ δε το βίωσα με πολύ πόνο αλλά γενικά έχω ανοχη.Καλά θα ήταν να κάνουμε μέθη σε όλα. Περνάμε που περνάμε δύσκολα ψυχολογικά, έχουμε και το σωματικό.

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Καμμία παρεξήγηση! ☺️

Κοιτα εγώ δε το βίωσα με πολύ πόνο αλλά γενικά έχω ανοχη.Καλά θα ήταν να κάνουμε μέθη σε όλα. Περνάμε που περνάμε δύσκολα ψυχολογικά, έχουμε και το σωματικό.

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Σαν διαγνωστική ξεκινησε.. απλά με ρώτησαν αν αντέχω να το αφαιρέσουν εκείνη την ώρα😄

Διαφημίσεις

1 hour ago, Blu24 είπε:

Καλημερα σε ολες! Εγω αν αποφασιζα να το κανω με μεθη θα του ελεγα να ειναι και επεμβατικη αν βρεθει κατι να θεραπευτει αμεσα.. να μην μας ξαναβαζουν στην ιδια διαδικασια..  απλως το ξανασκεφτηκα και λεω αν ειναι ολα οκ ας μην υποβληθω τζαμπα σε ολο αυτο.. και επειδη και την σαλπιγγογραφια την αντεξα παρολο που φοβηθηκα θα το κανω ετσι . Αλλα οπως νιώθεις.. αν ζοριζεσαι παρα πολυ καντο με μεθη.. δεν γίνεται κοριτσια να αγχωνόμαστε και για αυτο.. εχουμε ηδη αρκετα στο κεφάλι μας!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...