Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Το σπερμα είναι καλό λέει εφόσον το επιλέγουν και κάνουν μικρογονιμοποίηση και τώρα θα κάνουμε και μια μέθοδο για τον κατακερματισμό δεν ξέρω πως λέγετε !!! 
οχι scrating …υστεροσκοπηση και μικροβιωμα χωρίς μέθη !!! 
για τον προεμφυτευτικό γνωρίζω ότι είναι ακριβός αλλά το προτιμώ να πληρώσω όσο και αν είναι για να μην υποβάλομε σε τέτοια διαδικασία ξανά και ξανά ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Το σπερμα είναι καλό λέει εφόσον το επιλέγουν και κάνουν μικρογονιμοποίηση και τώρα θα κάνουμε και μια μέθοδο για τον κατακερματισμό δεν ξέρω πως λέγετε !!! 
οχι scrating …υστεροσκοπηση και μικροβιωμα χωρίς μέθη !!! 
για τον προεμφυτευτικό γνωρίζω ότι είναι ακριβός αλλά το προτιμώ να πληρώσω όσο και αν είναι για να μην υποβάλομε σε τέτοια διαδικασία ξανά και ξανά ..

Αν πληροίς τις προϋποθέσεις, δεν βλέπω τον λόγο να σε αποτρέπει ο εξωσωματικός. Απλά θα πρέπει να μαζέψετε βλαστοκύστες. 

Για το σπέρμα είναι αμφιλεγόμενο ζήτημα. Επιλέγουν με το μάτι, για την ποιότητα δεν μπορούν να ξέρουν. Όπως τα έμβρυα, μόνο με προεμφυτευτικό γνωρίζεις αν είναι υγιής. Δηλαδή μπορεί να σου βγει υγιείς μια βλαστοκύστη 3ΒΒ και όχι υγιής 4 και 5ΑΑ. 

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αν πληροίς τις προϋποθέσεις, δεν βλέπω τον λόγο να σε αποτρέπει ο εξωσωματικός. Απλά θα πρέπει να μαζέψετε βλαστοκύστες. 

Για το σπέρμα είναι αμφιλεγόμενο ζήτημα. Επιλέγουν με το μάτι, για την ποιότητα δεν μπορούν να ξέρουν. Όπως τα έμβρυα, μόνο με προεμφυτευτικό γνωρίζεις αν είναι υγιής. Δηλαδή μπορεί να σου βγει υγιείς μια βλαστοκύστη 3ΒΒ και όχι υγιής 4 και 5ΑΑ. 

Θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα να δω τι θα πει και εκείνος και αν γίνετε να κάνουμε !!! 
Κοιτάζουν μορφολογικά πιο είναι καλό και με την άλλη μέθοδο απομονώνουν τα κατακερματισμένα σπερματοζωάρια τώρα δεν ξέρω κεπτομερειες αλλά εύχομαι να πιάσει έστω έτσι και να έχουμε ένα υγιή έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα να δω τι θα πει και εκείνος και αν γίνετε να κάνουμε !!! 
Κοιτάζουν μορφολογικά πιο είναι καλό και με την άλλη μέθοδο απομονώνουν τα κατακερματισμένα σπερματοζωάρια τώρα δεν ξέρω κεπτομερειες αλλά εύχομαι να πιάσει έστω έτσι και να έχουμε ένα υγιή έμβρυο 

ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!! πόσο χρονών είσαι;

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 26 είμαι 

Μπουμπούκι και εσύ! στα 26 τα κατάφερα εγώ και είχα ξενίσει στα 23. Εύχομαι να σου δώσω το ίδιο γούρι! 1 και καλό ψάχνεις!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

Κοριτσι μου καλησπέρα!!!! Καταρχάς χαίρομαι πολυ που έφτιαξε το σπερμα, εύχομαι και σε περαιτέρω βελτίωση!!! 

Και δευτερον μολις ετοιμαζομουν να γραψω κ εγω.. ειμαι στη ιδια φαση κ εγω μετα την περιοδο που έρχεται θα κανω μικροβιωμα και μετα απο λιγες μερες υστεροσκοπηση.. αλλα ρε κοριτσια πειτε μου γιατι θα τρελαθω!!! Γινεται διαγνωστική υστεροσκοπηση χωρις μεθη;; Μου ειπε η μαια του γιατρου οτι θα γινει στο ιατρείο και θα παρω ενα απλο παυσίπονο..   όπου και να διαβασω αναφερει οτι δεν γινεται χωρις μεθη.. τους παιρνω να τους ρωτήσω τωρα μηπως μπερδευτηκε η μαια αλλα δεν τους βρισκω.. στην επεμβατικη λεει θα μου κάνουν μεθη...

πρίν από 7 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσι μου καλησπέρα!!!! Καταρχάς χαίρομαι πολυ που έφτιαξε το σπερμα, εύχομαι και σε περαιτέρω βελτίωση!!! 

Και δευτερον μολις ετοιμαζομουν να γραψω κ εγω.. ειμαι στη ιδια φαση κ εγω μετα την περιοδο που έρχεται θα κανω μικροβιωμα και μετα απο λιγες μερες υστεροσκοπηση.. αλλα ρε κοριτσια πειτε μου γιατι θα τρελαθω!!! Γινεται διαγνωστική υστεροσκοπηση χωρις μεθη;; Μου ειπε η μαια του γιατρου οτι θα γινει στο ιατρείο και θα παρω ενα απλο παυσίπονο..   όπου και να διαβασω αναφερει οτι δεν γινεται χωρις μεθη.. τους παιρνω να τους ρωτήσω τωρα μηπως μπερδευτηκε η μαια αλλα δεν τους βρισκω.. στην επεμβατικη λεει θα μου κάνουν μεθη...

Γίνετε ναι Κ χωρίς μέθη. Είναι η πολλή απλή που βάζουν την καμερουλα μόνο για πολύ λίγο . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Nima21 είπε:

Κορίτσι μου ακριβώς τα ίδια χαχα !!! Ίδιος γιατρός ίδια πρακτική !!! Αλλά γιατί δεν στα κάνει και εσένα μαζί όπως και σε εμένα ; 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Γίνετε ναι Κ χωρίς μέθη. Είναι η πολλή απλή που βάζουν την καμερουλα μόνο για πολύ λίγο . 

Αληθεια ε;; Δεν το περιμενα..

Ωραια πειτε μου τη γνωμη σας κ εσεις αν θελετε.. ο γυναικολογος που με παρακολουθει χρονια συστηνει μικροβιωμα και υστεροσκοπηση (υπενθυμιζω μετα απο μια παλινδρομη και μια βιοχημικη).. εγω περιμενα να γινει με μεθη για να ειναι και επεμβατικη σε περιπτωση που υπαρχει κατι! Να το κανω ετσι λετε ή να μην μπω στη διαδικασια τζαμπα αν δεν χρειαζεται; 

Επισης ειπα χθες του γιατρου μου οτι θα ηθελα να τα δουμε ολα ολα πριν παμε σε επομενη εμβρυομεταφορα, εφόσον εχω εμβρυα.. αν θες μου λεει να τα δεις ολα θα πρεπει να κανεις και λαπαροσκοπηση για υδροσαλπιγγα αλλα δεν το προτεινω μου λεει εφοσον η υστεροσαλπιγγογραφια σου ηταν καθαρη..

Τωρα τη γνωμη του εξωσωματικου για λαπαροσκόπηση θα τη μαθω οταν ανεβω Αθηνα τελη του μηνα, που εχω σκοπο να παρω και 2η γνωμη, παρολο που εχω εμβρυα με τον πρωτο..

Δεν ξερω, δεν θελω να κανω τζαμπα λαπαροσκόπηση αλλα φοβαμαι να καψω κ αλλα εμβρυακια αν υπαρχει κατι.. να περιμενω πρωτα το μικροβιωμα και την υστεροσκοπηση τι θα δειξουν λετε;;!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Ωραια πειτε μου τη γνωμη σας κ εσεις αν θελετε.. ο γυναικολογος που με παρακολουθει χρονια συστηνει μικροβιωμα και υστεροσκοπηση (υπενθυμιζω μετα απο μια παλινδρομη και μια βιοχημικη).. εγω περιμενα να γινει με μεθη για να ειναι και επεμβατικη σε περιπτωση που υπαρχει κατι! Να το κανω ετσι λετε ή να μην μπω στη διαδικασια τζαμπα αν δεν χρειαζεται; 

Επισης ειπα χθες του γιατρου μου οτι θα ηθελα να τα δουμε ολα ολα πριν παμε σε επομενη εμβρυομεταφορα, εφόσον εχω εμβρυα.. αν θες μου λεει να τα δεις ολα θα πρεπει να κανεις και λαπαροσκοπηση για υδροσαλπιγγα αλλα δεν το προτεινω μου λεει εφοσον η υστεροσαλπιγγογραφια σου ηταν καθαρη..

Τωρα τη γνωμη του εξωσωματικου για λαπαροσκόπηση θα τη μαθω οταν ανεβω Αθηνα τελη του μηνα, που εχω σκοπο να παρω και 2η γνωμη, παρολο που εχω εμβρυα με τον πρωτο..

Δεν ξερω, δεν θελω να κανω τζαμπα λαπαροσκόπηση αλλα φοβαμαι να καψω κ αλλα εμβρυακια αν υπαρχει κατι.. να περιμενω πρωτα το μικροβιωμα και την υστεροσκοπηση τι θα δειξουν λετε;;!

Λαπαροσκόπηση δεν νομίζω ότι χρειάζετε μωρέ αν είχες υδροσαλπιγγα είναι σχεδόν απίθανο να είχες εμφύτευση Κ θα φαινόταν Κ κάτι στην σαλοιγγογραφια έστω σαν υποψία. 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Η πρώτη ήταν παλίνδρομη 6 εβδομάδα και η δεύτερη φυσική αποβολή 6η βδομάδα πάλι σε καμία δεν είχαμε προλάβει να δούμε έμβρυο και καρδιακή λειτουργία !!! Είχα κάνει εξετάσεις αιματολογικές και ανοσοολογικες όπου δεν είχε φανεί κάτι και τώρα μου πρότεινε υστεροσκοπηση και μικροβιομα 

Το scratching τι είναι ακριβώς ; Ναι θα τις κάνω εφόσον τις πρότεινε!! Εσύ τις είχες κάνει συγκεκριμένη μέρα του κύκλου ; Εκείνος μου είπε μια εβδομάδα μετά δηλαδή 8-10 μέρα να της κάνουμε 

Το scratching είναι μια απλή τεχνική που γίνεται παράλληλα με την υστεροσκόπηση για να δώσουν μία καλύτερη εικόνα στο πάχος κυρίως του ενδομητρίου και για να αποκλείσουν πιθανές μιρκοεστίες φλεγμονής που μπορεί να μην είναι ορατές με γυμνό μάτι ή να έχουν μικρές αμφιβολίες. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και άριστες οι βλαστοκύστες σου κι εγώ θα ζήταγα προεμφυτευτικό αν και στα επόμενα είναι έτσι η εικόνα αλλά το θέμα είναι αν μπορείς να τον κάνεις γιατί θέλει προϋποθέσεις. Σημασία έχει πως είδατε βελτίωση στο σπέρμα και αυτό μπορεί να κάνει και διαφορά. Εννοείται δεν σταματάτε την προσπάθεια, έχουν συμβεί και αυτά. Εμένα μου είπε για υστεροσκόπηση μέχρι 12η ημέρα το πολύ (έχω όμως και τεράστιο κύκλο οπότε η 12η μου είναι σαν να λέμε 9-10 για μένα). Εγώ έκανα πρώτα το μικροβίωμα γιατί άργησα να αποφασίσω για υστεροσκόπηση και δεν ήθελε να μπει μετά την 12η ημέρα. Το μικροβίωμα μου είχε πει ότι μπορούσαμε να το κάνουμε και μέχρι 20η ημέρα για τα δικά μου δεδομένα πάντα. 

πρίν από 10 λεπτά , Nima21 είπε:

Γίνεται και χωρίς μέθη αλλά ο δικός μου ο γιατρός δεν το κάνει και ειλικρινά ούτε εγώ θα το έκανα. Αφήστε με εκεί να κοιμάμαι να μην νιώθω τίποτα! Αλλά γιατί σου κάνει την υστεροσκόπηση μετά το μικροβίωμα; Αυτά ή τα κάνουν μαζί ή τα αφήνουν σε διαφορετικούς κύκλους. Εγώ για την λαπαροσκόπηση δεν έχω άποψη γιατί έκανα ολόκληρο ανοιχτό χειρουργείο με το εξωμήτριο. Η μία σάλπιγγα που έχει μείνει ήταν καθαρή και στην σαλπιγγογραφία συνέχισε να είναι καθαρή. Αν κάτι αλλάξει στο μέλλον θα το σκεφτόμουν. Είναι και λίγο ψυχολογικό το θέμα γιατί αν δεν είναι τίποτα θα έχεις κάνει ένα χειρουργείο με ότι συνεπάγεται αυτό. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Nima21 είπε:

Εφόσον η σαλπιγγογραφια είναι καθαρή γιατί να υποβληθείς σε ολόκληρο χειρουργείο λογικά τσάμπα κι ολας διότι δεν έχεις κάποια ένδειξη υδροσαλπιγγας!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, linaa είπε:

Λαπαροσκόπηση δεν νομίζω ότι χρειάζετε μωρέ αν είχες υδροσαλπιγγα είναι σχεδόν απίθανο να είχες εμφύτευση Κ θα φαινόταν Κ κάτι στην σαλοιγγογραφια έστω σαν υποψία. 

Ισχύει και αυτό. 

πρίν από 6 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσι μου ακριβώς τα ίδια χαχα !!! Ίδιος γιατρός ίδια πρακτική !!! Αλλά γιατί δεν στα κάνει και εσένα μαζί όπως και σε εμένα ; 

Ναι ασε κ εγω τα ιδια σκεφτομαι!!! Βεβαια αυτα μου τα προτεινε ο γυναικολόγος μου πρωτα που με παρακολουθεί και μετα μιλησα με τον εξωσωματικο μας.. γιατι το μικροβιωμα ηταν να το κανω χθες με τον γιατρο μου αλλα ημουν οριακά με τις μερες και αδιαθετω νωρίτερα κατα πως φαινεται οποτε ειπαμε να το αφησουμε για τον επομενο κυκλο και κλείσαμε ραντεβού για τις 28.. εγω ειχα σκοπο να ανεβω πανω μονο για ν παρω γνωμες και να κανω ραντεβου αλλα μου λεει ο γιατρός μου να μην πηγαινοερχομαι να μεινω πανω κ να κανω επι τοπου και την υστεροσκοπηση.. ασε εχουμε μπλέξει τα μπουτια μας και πραγματικα ειναι μεγαλη η ταλαιπωρια το πήγαινε έλα.. αν ημουν Αθηνα τωρα θα ειχα κανει 5 ραντεβου με γιατρους και θα πεταγομουν και για την υστεροσκοπηση.. τωρα κάθομαι και ψαχνω ημερομηνιες να δω αν υπαρχουν πτησεις, να βολευουν με την περιοδοζ να μην ειναι πανακριβα και τα εισιτήρια.. 

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Αυτο μου λεει και ο γιατρος μου, αυτο σκεφτομαι κ εγω.. του ειπα κιολας να ξανακανουμε υστεροσαλπιγγογραφια αλλα αρνηθηκε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...