Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 3

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σε όλες!! Καλή χρονιά εύχομαι και επιτέλους το 25 να φέρει σε κάθε μία μας ότι επιθυμεί.

Λοιπόν μετά από 4 εμβρυομεταφορες (2 έμβρυα τη φορά) με 1 εγκυμοσύνη κ αποβολή μόλις ακούσαμε καρδιά και άλλη μία βιοχημική, ετοιμάζομαι γ νέα ωοληψια σε κανά 2μηνο σε νέο κέντρο εξωσωματικής κ νέο γιατρό.

Η νέα μου σαλπιγγογραφια έδειξε νορμάλ και μια λίγο διατεταμένη σάλπιγγα.

Γενικά το θέμα μας είναι ο ανδρικός παράγοντας. Εγώ 30 με ΑΜΗ στο 9 (Μ λένε χαμηλή για την ηλικία μου ωστόσο άριστα ωοθυλάκια στον υπέρηχο).

Σήμερα βγήκε ο κατακερματισμός του σπέρματος στο 24%. Αύριο θα τα στείλω ν στο γιατρό. Η αλήθεια περίμενα παραπάνω ν βγει. Το πιστεύετε για το 24% ?

Καλησπέρα Αντωνία και καλή χρονιά!Και εγώ καινουρια είμαι σε αυτή τη διαδικασία,ακόμα είμαι στην αναμονή για την ετ.Εγω θα σου πω τη δική μου ιστορία.Ο άντρας μου έκανε το απλό σπερμοδιάγραμμα(αυτό που κάνει ο Λυμπεροπουλος),και ο γιατρός μου ήταν ικανοποιημένος από αυτό.Ωστοσο εμένα με έτρωγε για τον κατακερματισμό και όταν τον ρώτησα μου είπε κατά λέξη,εμένα δε μου χρειάζεται αν έχω να χαρίσω 400 ευρώ να πάει να το κάνει.Την μέρα της γονιμοποίησης ο εμβρυολόγος μου είπε ότι θα κάνει ότι χρειαστεί,εννοώντας  ότι θα διαλέξει τα καλά.Και όντως από τα 6 ωάρια φτάσανε βλαστοκύστες την 5η ημέρα τα 4.Το ερώτημα μου είναι το εξής,όντως χρειάζεται αυτό το ειδικό σπερμοδιάγραμμα ή απλά προσπαθούν από παντού να μας τα πάρουν;Και αφού μπαίνουμε στην διαδικασία της εξωσωματικής και διαλέγουν τα καλά σπερματοζωάρια(κάπως λέγεται αυτή η μέθοδος ICSI,κάτι τέτοιο,και εγώ καινουρια είμαι)γιατί να χρεωθούμε επιπλέον ένα τέτοιο ποσό;Και κάτι ακόμα επειδή και αυτό δεν το κατάλαβα,η ΑΜΗ σου σε ποια μέτρηση είναι;ng;Όπως και να έχει η επιστήμη προχωράει και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταφέρεις να γίνεις μανούλα!Εγω ετών 34 με 0,69 ΑΜΗ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

Καλησπέρα, καλή χρονιά κ καλή επιτυχία με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι!

Μετά.την ετ κ εγω πήγα τουαλέτα να ουρησω, μου ειπανε κιόλας πως δεν υπάρχει πρόβλημα να πάω αμέσως. Τώρα για το άλλο δεν ξέρω να σου πω, βέβαια την πρωτη  ή  κ 2η μέρα κάνει βόλτες στην μητρα μέχρι να βρει το σημείο που το βολεύει, δεν πιστεύω ότι μπορεί να έγινε κάτι κακό, δεν χάνονται τόσα εύκολα 

Μην αγχώνεσαι για τα συμπτώματα, δεν είχα κανένα συμπτωμα για πολλές μέρες, κάποια τσιμπήματα μετά την 7η μέρα της ετ. Είμαι στην 18η εβδομάδα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Καλησπέρα Αντωνία και καλή χρονιά!Και εγώ καινουρια είμαι σε αυτή τη διαδικασία,ακόμα είμαι στην αναμονή για την ετ.Εγω θα σου πω τη δική μου ιστορία.Ο άντρας μου έκανε το απλό σπερμοδιάγραμμα(αυτό που κάνει ο Λυμπεροπουλος),και ο γιατρός μου ήταν ικανοποιημένος από αυτό.Ωστοσο εμένα με έτρωγε για τον κατακερματισμό και όταν τον ρώτησα μου είπε κατά λέξη,εμένα δε μου χρειάζεται αν έχω να χαρίσω 400 ευρώ να πάει να το κάνει.Την μέρα της γονιμοποίησης ο εμβρυολόγος μου είπε ότι θα κάνει ότι χρειαστεί,εννοώντας  ότι θα διαλέξει τα καλά.Και όντως από τα 6 ωάρια φτάσανε βλαστοκύστες την 5η ημέρα τα 4.Το ερώτημα μου είναι το εξής,όντως χρειάζεται αυτό το ειδικό σπερμοδιάγραμμα ή απλά προσπαθούν από παντού να μας τα πάρουν;Και αφού μπαίνουμε στην διαδικασία της εξωσωματικής και διαλέγουν τα καλά σπερματοζωάρια(κάπως λέγεται αυτή η μέθοδος ICSI,κάτι τέτοιο,και εγώ καινουρια είμαι)γιατί να χρεωθούμε επιπλέον ένα τέτοιο ποσό;Και κάτι ακόμα επειδή και αυτό δεν το κατάλαβα,η ΑΜΗ σου σε ποια μέτρηση είναι;ng;Όπως και να έχει η επιστήμη προχωράει και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταφέρεις να γίνεις μανούλα!Εγω ετών 34 με 0,69 ΑΜΗ!

να μπω κι εγω στην κουβεντα μιας κ η ιστορια μου ειναι πολυ πολυ μαγαλη κ ξεκιναει 11 χρονια πριν με κυριο προβλημα το σπερμα, εγω εχω καταληξει οτι οσα κ να κανεις κ να δεις, για το σπερμα τα πραγματα που μπορουν να γινουν ειναι ελαχιστα (κατι βιταμινες κλπ εννοω) κ παλι κανεις δεν σου λεει οτι αυτες θα βελτιωσουν οντως την κατασταση. οποτε κανεις το σταυρο σου να βρουν τα πιο καταλληλα σπερματοζωαρια για να γινει η δουλεια κι ειδικα στην περιπτωση σου κοριτσι μου που εισαι τοσο μικρη εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σιυ γιατι το ωαριο αναστρεφει ενα κακο σπερματοζωαριο και μετα την τριτη μερα στην ουσια πλεον αυτο παιζει τον πρωταγωνιστικο ρολο. το οτι πανε να μας τα αρπαξουν αππ παντου. μην το αναρωτιεσαι. ισχυει νομοτελιακα. τυχαινει κ εχω κοντινους ανθρωπιυς εργαζομενους σε αυτον τον χωρο κ ολοι μου επιβεβαιωνουν πως προκειται για μια κανονικη επιχειρηση. εννοειται πως κ καλοι γιατροι υπαρχουν κ τιμιοι κλπ κλπ αλλα κ παλι οπως κ να το κανεις ειναι ολα υπερτιμημενα κ ολοι βασιζονται στο οτι ο πνιγμενος απ τα μαλλια του πιανεται κ θα τα κανει ολα στην απελπισια του.

πρίν από 8 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχια στην προσπάθεια σου!

400 ευρώ για εξέταση κατακερματισμου; πολλά μου φαίνονται. Ο άντρας μου σε ειδικό κέντρο έκανε σπερμοδιαγραμμα καλλιέργεια(με παραπεμπτικό) κ κατακερματισμο κ θυμάμαι πληρώσαμε 250 περίπου ευρώ στην θεσσαλονικη

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα, καλή χρονιά κ καλή επιτυχία με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι!

Μετά.την ετ κ εγω πήγα τουαλέτα να ουρησω, μου ειπανε κιόλας πως δεν υπάρχει πρόβλημα να πάω αμέσως. Τώρα για το άλλο δεν ξέρω να σου πω, βέβαια την πρωτη  ή  κ 2η μέρα κάνει βόλτες στην μητρα μέχρι να βρει το σημείο που το βολεύει, δεν πιστεύω ότι μπορεί να έγινε κάτι κακό, δεν χάνονται τόσα εύκολα 

Μην αγχώνεσαι για τα συμπτώματα, δεν είχα κανένα συμπτωμα για πολλές μέρες, κάποια τσιμπήματα μετά την 7η μέρα της ετ. Είμαι στην 18η εβδομάδα 

Με το καλο το μωρο σου ! ολα τα καλα να εχετε ! κι εγω αυτο ελπιζω , να μην ειναη τοσο ευκολο να φυγουν απ την μητρα να το πω ετσι. αλλα ξερεις μου κολλανε ολα στο μυαλο σε αυτη τη φαση.

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Σε pmol είναι η ΑΜΗ μου. Κανένας απ' τους δυο γιατρούς δεν το ζήτησε το dfi. Απλά με τρώει πως από τα 8 έμβρυα κανένα δεν έδωσε τελειομηνη εγκυμοσύνη. Και τα 8 βλαστοκύστες 5 ημερών. Κ εγώ ICSI είχα κανει κ με zymot διάλεξαν τα καλά σπερματοζωαρια

πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:

να μπω κι εγω στην κουβεντα μιας κ η ιστορια μου ειναι πολυ πολυ μαγαλη κ ξεκιναει 11 χρονια πριν με κυριο προβλημα το σπερμα, εγω εχω καταληξει οτι οσα κ να κανεις κ να δεις, για το σπερμα τα πραγματα που μπορουν να γινουν ειναι ελαχιστα (κατι βιταμινες κλπ εννοω) κ παλι κανεις δεν σου λεει οτι αυτες θα βελτιωσουν οντως την κατασταση. οποτε κανεις το σταυρο σου να βρουν τα πιο καταλληλα σπερματοζωαρια για να γινει η δουλεια κι ειδικα στην περιπτωση σου κοριτσι μου που εισαι τοσο μικρη εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σιυ γιατι το ωαριο αναστρεφει ενα κακο σπερματοζωαριο και μετα την τριτη μερα στην ουσια πλεον αυτο παιζει τον πρωταγωνιστικο ρολο. το οτι πανε να μας τα αρπαξουν αππ παντου. μην το αναρωτιεσαι. ισχυει νομοτελιακα. τυχαινει κ εχω κοντινους ανθρωπιυς εργαζομενους σε αυτον τον χωρο κ ολοι μου επιβεβαιωνουν πως προκειται για μια κανονικη επιχειρηση. εννοειται πως κ καλοι γιατροι υπαρχουν κ τιμιοι κλπ κλπ αλλα κ παλι οπως κ να το κανεις ειναι ολα υπερτιμημενα κ ολοι βασιζονται στο οτι ο πνιγμενος απ τα μαλλια του πιανεται κ θα τα κανει ολα στην απελπισια του.

Απλά ζοριζομαι να στηριχτώ στο ότι περιμένω ν τύχει το καλό έμβρυο κ προσπαθώ ν αποκλείσω πράγματα.

SOS!!!

Το σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου βγήκε και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλο

μια βοήθεια παιδιά !!!

5% ομαλές μορφές 95% ανωμαλες

Συγκέντρωση 7,5x10^6 

Ολικός αριθμός 25,2x10^6

Σύνολο κινητών σπερματοζωαρίων 56%
πείτε μου τη γνώμη σας!!

Γιατί τόσο αυξημένες ανώμαλες μορφές ;

πρίν από 53 λεπτά , little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

Καλησπέρα και καλή χρονιά!Μπορω να σε ρωτησω σε ποια μερα του κύκλου σου έκανες την ετ; Ειμαι σε αναμονή και εγω για τη δική μου!Οσο για αυτό που ρωτάς το φτωχό μου το μυαλό θα σου έλεγε πως σίγουρα δεν παίζει κανένα ρόλο!Οσο για τα συμπτώματα θεωρώ πως είναι στην κάθε γυναίκα διαφορετικά!Οποτε μην αναλώνεις το μυαλουδάκι  σου στο να ψάχνει συμπτώματα και προσπάθησε να σκέφτεσαι ότι όλα είναι καλά!Εξαλλου είσαι ήδη έγκυος μέχρι να αποδειχτεί κάτι άλλο!Απολαυσε το!

• Ευχή 1

πρίν από 1 λεπτό , LENAKI19 είπε:

Καλησπέρα και καλή χρονιά!Μπορω να σε ρωτησω σε ποια μερα του κύκλου σου έκανες την ετ; Ειμαι σε αναμονή και εγω για τη δική μου!Οσο για αυτό που ρωτάς το φτωχό μου το μυαλό θα σου έλεγε πως σίγουρα δεν παίζει κανένα ρόλο!Οσο για τα συμπτώματα θεωρώ πως είναι στην κάθε γυναίκα διαφορετικά!Οποτε μην αναλώνεις το μυαλουδάκι  σου στο να ψάχνει συμπτώματα και προσπάθησε να σκέφτεσαι ότι όλα είναι καλά!Εξαλλου είσαι ήδη έγκυος μέχρι να αποδειχτεί κάτι άλλο!Απολαυσε το!

20η μερα την εκανα . μακαρι κοριτσι μου να ειμαι κι εγω κι εσυ ωσονουπω ! Αμην!

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 11 λεπτά , Antonia_ είπε:

Σε pmol είναι η ΑΜΗ μου. Κανένας απ' τους δυο γιατρούς δεν το ζήτησε το dfi. Απλά με τρώει πως από τα 8 έμβρυα κανένα δεν έδωσε τελειομηνη εγκυμοσύνη. Και τα 8 βλαστοκύστες 5 ημερών. Κ εγώ ICSI είχα κανει κ με zymot διάλεξαν τα καλά σπερματοζωαρια

Απλά ζοριζομαι να στηριχτώ στο ότι περιμένω ν τύχει το καλό έμβρυο κ προσπαθώ ν αποκλείσω πράγματα.

Να φανταστώ ότι έχετε κάνει και όλες τις εξετάσεις καρυοτύπου ζεύγους κλπ κλπ;Έχεις σκεφτεί να κάνεις προεμφυτευτικό έλεγχο;Ο γιατρός σου τι σου ειπε;Που το απέδωσε;Γιατι 8 βλαστοκύστες 5 ημερών είναι πολύ καλό νούμερο!

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Antonia_ είπε:

8 βλαστοκυστες ειναι τρομερος αριθμος και με το δικιο σου να περιμενες να πανε καλα τα πραγματα. εγκυμοσυνες πετυχες και δεν τελεσφορησαν ; η δεν πετυχες καν ; μιλαμε δηλαδη για 4ετ. συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει. 

πρίν από 14 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Να φανταστώ ότι έχετε κάνει και όλες τις εξετάσεις καρυοτύπου ζεύγους κλπ κλπ;Έχεις σκεφτεί να κάνεις προεμφυτευτικό έλεγχο;Ο γιατρός σου τι σου ειπε;Που το απέδωσε;Γιατι 8 βλαστοκύστες 5 ημερών είναι πολύ καλό νούμερο!

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

πρίν από 8 λεπτά , Pagotoula είπε:

8 βλαστοκυστες ειναι τρομερος αριθμος και με το δικιο σου να περιμενες να πανε καλα τα πραγματα. εγκυμοσυνες πετυχες και δεν τελεσφορησαν ; η δεν πετυχες καν ; μιλαμε δηλαδη για 4ετ. συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει. 

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου,

Ηταν και τριζωνικο! Ήθελε να με πάει με φυσικό κύκλο τώρα αλλά δεν είχε γίνει βλαστοκύστη το έμβρυο ακόμα. Το ίδιο πράγμα δε λέμε; Ή εννοείς κάτι άλλο; 
Όσον αφορά το ωάριο χωρίς κατάψυξη (δλδ φρέσκο), εχω διαβάσει μαρτυρίες από γνωστές που πέτυχαν μόνο με φρέσκο γιατί και καλά η κατάψυξη έχει πρώτον τον κίνδυνο της απώλειας στην απόψυξη και δεύτερον, προσομοιάζει καλύτερα σε φυσικό κύκλο. 
Κοινώς εγώ τώρα ήθελα απλά να βάλουμε ένα φρέσκο κ ένα κατεψυγμένο την 5η μέρα φυσικού ενδομητριου αλλά δε μας έκανε τη χάρη.

Καλησπέρα !

Δεν μετρήσαμε τη προγεστερονη μου γιατί μου είπε πως δε χρειάζεσαι στον φυσικό κύκλο. Επισης δεν ξέρουμε καν το παράθυρο εμφύτευσης μου συγκεκριμένα, απλά το πήγε βάσει πρωτόκολλου πως γενικά δεν ενδείκνυται το ενδομήτριο 6 ημερών γιατί δεν είναι τόσο δεκτικό λέει.

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο. 

1 hour ago, Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σε όλες!! Καλή χρονιά εύχομαι και επιτέλους το 25 να φέρει σε κάθε μία μας ότι επιθυμεί.

Λοιπόν μετά από 4 εμβρυομεταφορες (2 έμβρυα τη φορά) με 1 εγκυμοσύνη κ αποβολή μόλις ακούσαμε καρδιά και άλλη μία βιοχημική, ετοιμάζομαι γ νέα ωοληψια σε κανά 2μηνο σε νέο κέντρο εξωσωματικής κ νέο γιατρό.

Η νέα μου σαλπιγγογραφια έδειξε νορμάλ και μια λίγο διατεταμένη σάλπιγγα.

Γενικά το θέμα μας είναι ο ανδρικός παράγοντας. Εγώ 30 με ΑΜΗ στο 9 (Μ λένε χαμηλή για την ηλικία μου ωστόσο άριστα ωοθυλάκια στον υπέρηχο).

Σήμερα βγήκε ο κατακερματισμός του σπέρματος στο 24%. Αύριο θα τα στείλω ν στο γιατρό. Η αλήθεια περίμενα παραπάνω ν βγει. Το πιστεύετε για το 24% ?

Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής. 
2 αποβολές και 2 μη εμφυτεύσεις δεν πιστεύω και τόσο πολύ στην τύχη να είμαι ειλικρινής. 

πρίν από 27 λεπτά , DimMan είπε:

SOS!!!

Το σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου βγήκε και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλο

μια βοήθεια παιδιά !!!

5% ομαλές μορφές 95% ανωμαλες

Συγκέντρωση 7,5x10^6 

Ολικός αριθμός 25,2x10^6

Σύνολο κινητών σπερματοζωαρίων 56%
πείτε μου τη γνώμη σας!!

Γιατί τόσο αυξημένες ανώμαλες μορφές ;

Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων. 

πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...