Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

@linaa @dimi.tra ωραία έτσι κ αλλιώς μου τα έγραψε ο γιατρός χθες κ θα τα κάνω μεθαύριο. 
      Επισης, στο Ελενα χρειάζεται να είναι κ ο σύζυγος; Επειδή πρακτικά το ραντεβού αφορά εμένα κ ο σύζυγος θα λείπει εξωτερικό. Αν το αλλάξω τώρα δε θα βρω ποτέ.

Όχι όχι δεν χρειάζετε να είναι ο συζηγος . Αν έχεις απλά τις εξετάσεις του.  Εσένα κατά κύριο λόγο θα εξετάσουν . Κυρίως να κάνουν ότι εξετάσεις δεν έχεις κάνει 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , linaa είπε:

Καλημέρα κορίτσι ! Ναι λογικά αφού πια δεν το πιστεύεις Κ εσύ πρέπει να προχωρήσεις στα ραντεβού σου με τους άλλους γιατρούς. 

Βιταμίνες ξεκίνησες Κ εσύ? Το σπερμοδιαγραμμα το κάνατε?

Νομίζω ότι πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να ξεκουραστεί Κ άλλον ένα κύκλο . Αν δεν θες να χάσεις το ωάριο ζητά φυσικό κύκλο πάλι. Μην ξεκινήσεις πάλι τροποποιημένο τόσο σύντομα ξεκουρασου Κ ότι είναι κάντο σε φυσικό κύκλο. 

Καλημέρα! Τον πίστευα μέχρι πρότινος αλλά όταν γυρνάμε πάλι στα ίδια δε ξέρω τι να πιστέψω κ τι να πω. Φυσικό θέλω να κάνω κ εγώ την επόμενη φορά. Κύκλο χωρίς ωοληψια δεν αφήνω τελείως. Βιταμίνες όχι ακόμα, περιμένω να μου πει τι προτείνει να πάω να το πάρω σήμερα. Το έχω ζητήσει αρκετές φορές απλά καταλαβαίνω δε πιστεύει στις βιταμίνες. Σπερμοδιάγραμμα θα κάνει αύριο και 16 του μήνα έχουμε ανδρολόγο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Τον πίστευα μέχρι πρότινος αλλά όταν γυρνάμε πάλι στα ίδια δε ξέρω τι να πιστέψω κ τι να πω. Φυσικό θέλω να κάνω κ εγώ την επόμενη φορά. Κύκλο χωρίς ωοληψια δεν αφήνω τελείως. Βιταμίνες όχι ακόμα, περιμένω να μου πει τι προτείνει να πάω να το πάρω σήμερα. Το έχω ζητήσει αρκετές φορές απλά καταλαβαίνω δε πιστεύει στις βιταμίνες. Σπερμοδιάγραμμα θα κάνει αύριο και 16 του μήνα έχουμε ανδρολόγο.

Εσύ με τους υπόλοιπους εξωσωματικους ποτέ έχεις ραντεβού? 

Καλά κάνεις Κ δεν αφήνεις κύκλο . Απλά μην πάρεις πάλι φάρμακα τόσο κοντά . Νομιζω χρειάζετε λίγο ξεκούραση. 

Εντάξει πιστεύει δεν πιστεύει στις βιταμίνες πρέπει να κάνεις μια αλλαγή καλά τόσο δύσκολο του είναι να προτείνει τηλεφωνικά δύο βιταμίνες ? Άυτο είναι απτά άσχημα που κολλάνε οι γιατροί .... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Εσύ με τους υπόλοιπους εξωσωματικους ποτέ έχεις ραντεβού? 

Καλά κάνεις Κ δεν αφήνεις κύκλο . Απλά μην πάρεις πάλι φάρμακα τόσο κοντά . Νομιζω χρειάζετε λίγο ξεκούραση. 

Εντάξει πιστεύει δεν πιστεύει στις βιταμίνες πρέπει να κάνεις μια αλλαγή καλά τόσο δύσκολο του είναι να προτείνει τηλεφωνικά δύο βιταμίνες ? Άυτο είναι απτά άσχημα που κολλάνε οι γιατροί .... 

Σήμερα έχω ένα ραντεβού και μετά την άλλη Δευτέρα και τελευταίο ραντεβού 3/2. Έχω κανονίσει με 3 εξωσωματικούς. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

Σήμερα έχω ένα ραντεβού και μετά την άλλη Δευτέρα και τελευταίο ραντεβού 3/2. Έχω κανονίσει με 3 εξωσωματικούς. 

Ωραία αφού είναι τόσο σύντομα. Περιμένουμε να πεις εντυπώσεις από το νέο ραντεβού Κ τι σου πρότεινε σήμερα 

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Ωραία αφού είναι τόσο σύντομα. Περιμένουμε να πεις εντυπώσεις από το νέο ραντεβού Κ τι σου πρότεινε σήμερα 

Ναι θα στείλω το βράδυ να σας πω. Παντως τώρα επανήλθε ο δικός μου για τις βιταμίνες και μου έδωσε ένα τηλέφωνο ενός αντιπροσώπου. Δε ξέρω καν ποιες βιταμίνες είναι, θα πάρω να ρωτήσω.

Διαφημίσεις

1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα 3, έβαλα τις 2 κ είχα αποτυχημένη ετ. Εχει μείνει 1. Λέει να κάνουμε άλλες 2 και να βάλουμε σύνολο 3. 
Δε θα με καλέσει γιατί μου είπε να κόψω τα φάρμακα επειδή ακόμα και αν γίνει βλαστοκύστη day 6, δε θέλει να το βάλει σε ενδομήτριο 6ημερων μετά την ωοληψια. Θέλει 5 ημερών λέει δλδ σήμερα, που δε μπορώ να προχωρήσω. Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα.

λυπάμαι πολύ. να ξέρεις δεν είναι κανόνας οι 5 μέρες. Συνήθως όμως τότε γίνετε. Κάποιες γυναίκες που έχουν κάνει το ERA test και έχουν δει ότι το παράθυρο εμφύτευσης τους ήταν την 6η μέρα. σχετικά με την αργή ανάπτυξη φταίει η ποιότητα. συμφωνώ με την Λίνα. πάρε μια ανάσα. Αφού δεν σας βγαίνει με τον τροποποιημένο. Κάνε ένα διάλειμμά από τα φάρμακα, δώσε ωάρια φρέσκα. Και αναμένουμε νεότερα από τον ανδρολόγο. 

Με ενοχλεί που ο γιατρός σου δεν δοκιμάζει κάτι καινούργιο και εσύ χάνεις χρόνο και για κάτι που δεν είναι σίγουρο και είναι κρίμα να χαραμίζεις τα πολύτιμα ωάρια σου. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι θα στείλω το βράδυ να σας πω. Παντως τώρα επανήλθε ο δικός μου για τις βιταμίνες και μου έδωσε ένα τηλέφωνο ενός αντιπροσώπου. Δε ξέρω καν ποιες βιταμίνες είναι, θα πάρω να ρωτήσω.

Για ρώτα τι αντιπρόσωπο ? Φαρμακείο? 

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

λυπάμαι πολύ. να ξέρεις δεν είναι κανόνας οι 5 μέρες. Συνήθως όμως τότε γίνετε. Κάποιες γυναίκες που έχουν κάνει το ERA test και έχουν δει ότι το παράθυρο εμφύτευσης τους ήταν την 6η μέρα. σχετικά με την αργή ανάπτυξη φταίει η ποιότητα. συμφωνώ με την Λίνα. πάρε μια ανάσα. Αφού δεν σας βγαίνει με τον τροποποιημένο. Κάνε ένα διάλειμμά από τα φάρμακα, δώσε ωάρια φρέσκα. Και αναμένουμε νεότερα από τον ανδρολόγο. 

Με ενοχλεί που ο γιατρός σου δεν δοκιμάζει κάτι καινούργιο και εσύ χάνεις χρόνο και για κάτι που δεν είναι σίγουρο και είναι κρίμα να χαραμίζεις τα πολύτιμα ωάρια σου. 

Αρα είναι δεδομένο πλέον πως πέρα από λίγα ωάρια είναι και κακής ποιότητας. Αυτό με στενοχωρεί και απελπίζομαι απίστευτα γιατί ηλπιζα να είναι το θέμα μόνο η ποσότητα. Διαβάζοντας σε ξένα sites είδα βέβαια πως έχουν υπάρξει πολλές εγκυμοσύνες με έμβρυα 6ης ημέρας. 
Ωάρια φρέσκα εννοείς χωρίς φάρμακα σωστά ; Γιατί χωρίς κατάψυξη δε βλέπω να γίνεται. Θα ρωτήσω και για ERA test. Ο άντρας μου επέμενε σήμερα να του πούμε να ρισκάρουμε και να προχωρήσουμε 6η μέρα ενδομητρίου. Παρόλα αυτά είναι ρίσκο αν δεν έχουμε ενδείξεις πως το παράθυρο εμφύτευσης μου είναι τότε.
Ξέρει κάποια κοπέλα πως γίνεται αυτό το τεστ; Είναι αιματολογικές ; Δε το έχω ψάξει καθόλου. 

Ρε κορίτσια έχω αρχίσει να πιστεύω πως δε θα συμβεί ποτέ για εμένα.

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Για ρώτα τι αντιπρόσωπο ? Φαρμακείο? 

Μου έστειλε sms οπότε δε μιλήσαμε γιατί είμαι κ στη δουλειά. Θα το ψάξω το απόγευμα.

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Αρα είναι δεδομένο πλέον πως πέρα από λίγα ωάρια είναι και κακής ποιότητας. Αυτό με στενοχωρεί και απελπίζομαι απίστευτα γιατί ηλπιζα να είναι το θέμα μόνο η ποσότητα. Διαβάζοντας σε ξένα sites είδα βέβαια πως έχουν υπάρξει πολλές εγκυμοσύνες με έμβρυα 6ης ημέρας. 
Ωάρια φρέσκα εννοείς χωρίς φάρμακα σωστά ; Γιατί χωρίς κατάψυξη δε βλέπω να γίνεται. Θα ρωτήσω και για ERA test. Ο άντρας μου επέμενε σήμερα να του πούμε να ρισκάρουμε και να προχωρήσουμε 6η μέρα ενδομητρίου. Παρόλα αυτά είναι ρίσκο αν δεν έχουμε ενδείξεις πως το παράθυρο εμφύτευσης μου είναι τότε.
Ξέρει κάποια κοπέλα πως γίνεται αυτό το τεστ; Είναι αιματολογικές ; Δε το έχω ψάξει καθόλου. 

Ρε κορίτσια έχω αρχίσει να πιστεύω πως δε θα συμβεί ποτέ για εμένα.

Μου έστειλε sms οπότε δε μιλήσαμε γιατί είμαι κ στη δουλειά. Θα το ψάξω το απόγευμα.

Το ερα τεστ είναι σαν το μικροβιωμα νομίζω κάπως έτσι γίνετε αν δεν κάνω λάθος. Είναι απλό απλά γίνετε συγκεκριμένη μέρα του κύκλου . Δεν είναι τίποτα πάντως. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το ερα τεστ είναι σαν το μικροβιωμα νομίζω κάπως έτσι γίνετε αν δεν κάνω λάθος. Είναι απλό απλά γίνετε συγκεκριμένη μέρα του κύκλου . Δεν είναι τίποτα πάντως. 

Ε δεν έμεινε τίποτα άλλο, να το κάνω και αυτό.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

το era test συνήθως το συνδυάζουν με την υστεροσκόπηση, σαν το μικροβίωμα. είναι ακριβό πολύ και εμένα στο κέντρο που ήμουν μου είχαν πει πως το δείγμα το πάνε Ισπανία. Δεν ξέρω αν όλα πάνε εκεί. 

Ναι καθαρά χωρίς φάρμακα. Επίσης, αν έχεις το tripple line και αύριο, εγώ θα το ρίσκαρα για φρέσκο κύκλο, δεν έχεις να χάσεις κάτι πέρα από λεφτά. Και δεν ενοούσα για την δική σου ποιότητα. Καθαρό ωάριο χωρίς φάρμακα, αντιδρά το ίδιο (η εξέλιξη) με τα ωάρια που έχεις πάρει και με φάρμακα. Νιώθω ότι τσάμπα το παίρνεις όλο πάνω σου. Το ότι ο γιατρός σου δεν πιστεύει στις βιταμίνες τι φάση; Για το d3. Ω3, έχει αποδειχθεί ότι είναι ζωτικής σημασίας. Δεν είναι τυχαίο που τα παίρνουμε και σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εδώ το Ω3 βοηθάει στην όραση, το d3, αν ανεβάσεις τα επίπεδα σου, λάμπει το πρόσωπο σου. Κουλά πράγματα λέει ο γιατρός σου. Επίσης, από τον τρόπο που γράφεις μου φαίνεσαι μορφωμένη κοπέλα. Έχουμε την πληροφορία στα χέρια μας, εκμεταλλεύσου την και μην περιορίζεσαι στα λεγόμενα του. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι μπορείς να το κάνεις ώστε να μην σε προβληματίζουν οι μέρες της εμβρυομεταφορας. Επίσης με το ερα τεστ νομίζω βγάζουν αποτελέσματα Κ για τους γαλακτοβακιλλους οπότε θα δεις Κ μια επανάληψη τι γίνετε Κ εκεί πέρα.  

πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Α Κ κάτι άλλο σήμερα που θα πας στον άλλο γιατρό να μιλήσετε ρωτά τον τι βιταμίνες προτείνει Κ αυτός ..... Ενημερωτικά κιόλας να έχεις μια απόψη από εκεί . 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

το era test συνήθως το συνδυάζουν με την υστεροσκόπηση, σαν το μικροβίωμα. είναι ακριβό πολύ και εμένα στο κέντρο που ήμουν μου είχαν πει πως το δείγμα το πάνε Ισπανία. Δεν ξέρω αν όλα πάνε εκεί. 

Ναι καθαρά χωρίς φάρμακα. Επίσης, αν έχεις το tripple line και αύριο, εγώ θα το ρίσκαρα για φρέσκο κύκλο, δεν έχεις να χάσεις κάτι πέρα από λεφτά. Και δεν ενοούσα για την δική σου ποιότητα. Καθαρό ωάριο χωρίς φάρμακα, αντιδρά το ίδιο (η εξέλιξη) με τα ωάρια που έχεις πάρει και με φάρμακα. Νιώθω ότι τσάμπα το παίρνεις όλο πάνω σου. Το ότι ο γιατρός σου δεν πιστεύει στις βιταμίνες τι φάση; Για το d3. Ω3, έχει αποδειχθεί ότι είναι ζωτικής σημασίας. Δεν είναι τυχαίο που τα παίρνουμε και σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εδώ το Ω3 βοηθάει στην όραση, το d3, αν ανεβάσεις τα επίπεδα σου, λάμπει το πρόσωπο σου. Κουλά πράγματα λέει ο γιατρός σου. Επίσης, από τον τρόπο που γράφεις μου φαίνεσαι μορφωμένη κοπέλα. Έχουμε την πληροφορία στα χέρια μας, εκμεταλλεύσου την και μην περιορίζεσαι στα λεγόμενα του. 

3 πτυχία έχω αλλά νομίζω σε αυτή τη φάση αρχίζω να τα χάνω, είναι άλλο level η πίστα αυτή. Ήμουν διατεθειμένη να πάρω αυτό το ρίσκο αλλά μου είπε να κόψω τα φάρμακα. Βέβαια εγώ τα πήρα μαζί μου γραφείο για παν ενδεχόμενο.  Επέμενα στο τηλ να το προχωρήσουμε αύριο αν γίνει βλαστοκύστη το σημερινό κ έλεγε πως είναι ρίσκο. Αν και ο γιατρός δε σε υποστηρίζει σε αυτή την απόφαση πως να πάρεις θάρρος ;

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Ναι μπορείς να το κάνεις ώστε να μην σε προβληματίζουν οι μέρες της εμβρυομεταφορας. Επίσης με το ερα τεστ νομίζω βγάζουν αποτελέσματα Κ για τους γαλακτοβακιλλους οπότε θα δεις Κ μια επανάληψη τι γίνετε Κ εκεί πέρα.  

Α πολύ καλό αυτό γιατί είδα μια αγωνία για το αν λύθηκε το θέμα με το μικροβιωμα.

πρίν από 10 λεπτά , Blu24 είπε:

Γνωρίζετε αν στο κέντρο της εξωσωματικής γίνετε και κατάψυξη σπέρματος ; 

Νομίζω πως στα μεγάλα κέντρα γίνετε σε όλα . Μπορείς να κοιτάξεις Κ στο site τους 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...