-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, MarGe2022 είπε:
Καλή Χρονιά σε όλες τις κοπέλες, με υγεία και χαρές, από καρδιάς! Εύχομαι όλες να έχετε το μωρό σας ή τα μωρά σας και καμιά να μην είναι σε αυτό το φόρουμ του χρόνου τέτοια εποχή, αράχνες να πιάσει.
Έχω πολύ καιρό να γράψω, οι πιο παλιές μπορεί να με θυμούνται, σας διαβάζω όμως. Δεν μπορούσα να σας γράψω, δεν είχα τι να σας πω, όταν δεν μπορώ να δώσω κουράγιο ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό...
Μπήκα όμως σήμερα να γράψω, μάλλον επειδή η ιστορία της @MK2012 μου θυμίζει τα δικά μου, και ήθελα να της πω ότι είναι σαν να διαβάζω εμένα. Ότι όλα αυτά που νιώθει, τα έχω νιώσει. Ότι όσα σκέφτεται, τα έχω σκεφτεί. Ότι το άγχος της το καταλαβαίνω. Ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο διαολεμένα δύσκολο σε όλο αυτό το ταξίδι της εξωσωματικής από το να πηγαίνεις με αισιοδοξία και πίστη και να τρως την μια κατραπακιά μετά την άλλη και να νιώθεις ότι σου τελειώνει ο χρόνος. Και ύστερα, από την ανάγκη να προστατέψεις τον εαυτό σου, να λες «την επόμενη φορά θα πάω χωρίς να ελπίζω τίποτα». Να νιώθεις ότι για σένα δεν θα έρθει ποτέ.
Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό να νιώθεις έτσι με όσα έχεις τραβήξει, και εσύ, και εγώ, και όλες μας. Και κανένας άλλος, παρά μόνο όσες το ζούμε όλο αυτό, δεν μπορεί να το καταλάβει. Αυτή την στιγμή εμείς όλες εδώ μέσα είμαστε “in the eye of the storm”. Ο μόνος τρόπος να το περιγράψω είναι ότι έχει περάσει από πάνω μου ένας τυφώνας, με έχει πάρει, με έχει σαρώσει, είμαι σαν να έχω φάει ξύλο από τον Ρόκι Μπαλμπόα με λίγα λόγια, και είμαι στο μάτι του κυκλώνα. Είναι αδύνατο να πιστέψω ότι είμαι (ακόμα) εκεί - και ότι ίσως κάποια στιγμή να καταφέρω να βγω από εκεί. Νιώθω απλά μουδιασμένη. Και απλά συνεχίζω μηχανικά, σαν ρομπότ, μέχρι ο πόνος του να συνεχίσω να είναι μεγαλύτερος από τον πόνο του να σταματήσω. Έχω κι άλλα να πω, αλλά σταματώ εδώ, δεν θέλω να σας μαυρίσω.
@MK2012 εγώ την εξέταση του Εύθραυστου Χ την έκανα στο Χωρέμειο. Έκανα όλο το πακέτο εξετάσεων για μεσογειακή (είμαστε και οι δυο φορείς και θα κάνουμε προεμφυτευτικό), κυστική, Εύθραυστο Χ, Νωτιαία Μυική Ατροφία και καρυότυπο ζεύγους. Ο Εύθραυστος Χ κόστισε 100 ευρώ και τα αποτελέσματα νομίζω πήραν ένα μήνα. Είναι όπως στα είπε η άλλη κοπέλα παραπάνω. Τον Εύθραυστο Χ τον κάνουμε για να δούμε αν συνδέεται με πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια (το γράφει πάνω η εξέταση στα αποτελέσματα) και το αποτέλεσμα βγαίνει ως αλληλουχίες CGG. Εγώ θα έλεγα να την κάνεις αλλά να μην ανησυχείς ιδιαίτερα. Και εγώ έχω χαμηλή ΑΜΗ για την ηλικία μου (είχα ήδη από όταν έκανα την εξέταση) και πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια αλλά έχω φυσικό αριθμό αλληλουχιών. Απλά ο γιατρός θέλει να αποκλείσει τα πάντα. Συνήθως ισχύει το προφανές: η ποιότητα των ωαρίων μετά τα 30 φθίνει, για άλλες μας πιο γρήγορα για άλλες πιο αργά. Συνέχισε τις προσπάθειες σου και απλά με στοχευμένες ενέργειες απέκλεισε πιθανά ζητήματα (πχ εξαιρετικά σημαντικό να δείτε και το σπέρμα). Όσο για τις βιταμίνες, Q10 & D3 μπορείς να παίρνεις και μόνη σου νομίζω. Αυτά θα στα επιβεβαιώσει και ο ενδοκρινολόγος και μπορείς να τον ρωτήσεις. Για τις πολυβιταμίνες τις υπόλοιπες όμως, συμφωνώ και εγώ να μην πάρεις κάτι χωρίς την έγκριση του γιατρού. Δεν έχουν όλες οι πολυβιταμίνες τα ίδια συστατικά. Ότι άλλο θες ρώτα...
Κορίτσι μου καλή χρονιά. Μίλησες στην καρδιά μου με αυτά που είπες. Νιώθω πως είμαι σε μια κατάσταση που είναι η μέρα της μαρμότας και δεν αλλάζει με τίποτα. Παρομοίως και εγώ την πρώτη φορά που έκανα ΑΜΗ ήταν πολύ χαμηλή από τα 25 κιόλας. Δε ξέρω πότε θα τελειώσει όλο αυτό κ αν θα τελειώσει ποτέ. Νιώθω πως τρέχω να προλάβω σε έναν αγώνα που δε ξέρω αν θα τα καταφέρω. Πολλές φορές αισθάνομαι και ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου ενώ δεν εχει κάνει τπτ που να δείχνει πως δεν είμαι υποστηρικτικός ( απεναντίας) και σκέφτομαι πως δε του αξίζει να βασανίζεται και αυτός μαζί με εμένα, με τα mood swings μου και με την πιθανότητα να μη μπορέσει ποτέ να κάνει παιδί που πάντα ήθελε. Νιώθω εντελώς μουδιασμένη από τα χθεσινά γιατί με έβαλαν να σκεφτώ σενάρια που δεν είχα ποτέ λάβει υπόψιν. Δυσκολεύομαι να σκεφτώ θετικά παρότι είμαι εν γενεί πολύ αισιόδοξος κ πρόσχαρος άνθρωπος.
Σου εύχομαι καλή δύναμη και στέλνω μια αγκαλιά. ♥️- 1
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 7.645 απαντήσεις
- 932.993 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.501 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.588 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.161.392 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.042 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.645 απαντήσεις
- 933.011 εμφανίσεις
-
- 964 απαντήσεις
- 98.479 εμφανίσεις
-
- 1.042 απαντήσεις
- 41.559 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 9.739 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 137 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 24.571 εμφανίσεις
-
- 1.779 απαντήσεις
- 226.723 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 19.121 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 986 απαντήσεις
- 52.583 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 91 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα