Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αν ηταν δυο λεπτά αυτό το μαρτύριο εμένα προσωπικά μου φάνηκε αιώνας. Δεν είναι ο πόνος τόσο πολύ όσο η αίσθηση του να σου ξύνουν το εσωτερικό της μήτρας. Κι εγώ δυσκολεύτηκα και με τον καθετήρα γιατί έχω αρκετά σφιχτό κανάλι και έπρεπε να χαλαρώσω πρώτα οπότε μας πήρε λίγο χρόνο κ αυτό. Βγήκα στον άντρα μου και του είπα αισθάνομαι βιασμένη 😂😂😂

Εγώ δεν πήρα τίποτα από παυσίπονο γιατί είναι τοπικός και στιγμιαίος ο πόνος. Μετα έχεις λίγο κράμπες για κανένα μισάωρο, εγώ πήγα για ψώνια! 😂

Ωστόσο όχι ευχαριστώ δεν θέλω να το ξανακάνω και ειδικά χωρίς μέθη! Την σαλπιγγογραφια την έκανα ξανά πιο εύκολα από το μικροβιωμα. Αν και μεταξύ μας μακάρι να μην μας ξαναχρειαστούν ΠΟΤΕ 🫣

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Μπορεί να το συγκρίνω με την σαλπιγγογραφια που πραγματικά ακόμα το θυμάμαι και έχω ptsd. Βεβαια εγώ κάνω ωοληψια χωρίς μέθη οπότε ίσως να μην είμαι παράδειγμα. Εχω εκπαιδευτεί στον πόνο.

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 32 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Χωρίς μέθη επειδή ειναι 1-2 ωάρια. Μη φανταστείς πως κάνω χωρίς μέθη για άλλο λόγο. 😂 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

• Χαχα 3

πρίν από 24 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

• Χαχα 1

πρίν από 13 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Καλά εγώ πλέον το έχω τερματίσει 😂 Όταν κάνω ωοληψια χωρίς μέθη γυρνάω και πιάνω τη κουβέντα στη μαία για να ξεχνιέμαι και να μην αγχώνομαι. Τελευταία φορά της έλεγα «και για πες, τι έκανες τις γιορτές ;» 😂

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Εγω νομιζω οτι ο καθενας εχει αλλη ανοχη στον πονο. Προσωπικα οταν εκανα μικροβιωμα ειχα παρει 2 buscopan (αυτη την οδηγια ειχα) και ψιλοπεθανα στον πονο. Αφου ελεγα δεν το κανω με τιποτα παλι. Ευτυχως ηταν η επαναληπτικη εξεταση την πρωτη την ειχα κανει με μεθη οταν ειχα αφαιρεσει και ενα μικρο πολυποδακι!!! Καλη επιτυχια!

Η αληθεια ειναι οτι τοσο άσχημη εμπειρία δεν εχω ξανακουσει.. και ο γιατρός μου πιο πολύ επειδη τον ρωτησα μου ειπε να το παρω προληπτικά .. ναι τι να πω.. θα το κανω και ο θεος βοηθος.. αχαχαχ έχουμε περάσει και χειροτερα!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Η αληθεια ειναι οτι τοσο άσχημη εμπειρία δεν εχω ξανακουσει.. και ο γιατρός μου πιο πολύ επειδη τον ρωτησα μου ειπε να το παρω προληπτικά .. ναι τι να πω.. θα το κανω και ο θεος βοηθος.. αχαχαχ έχουμε περάσει και χειροτερα!!!!

Μια χαρά θα είσαι. Ακριβώς, έχουμε περάσει και χειρότερα. Εγώ είχα ζητήσει να είναι κ ο άντρας μου μέσα γιατί πήγα φοβισμένη επειδή θυμόμουν την υστεροσαλπιγγογραφια. Ο, τι και να είναι θα είναι για λίγο και θα περάσει γρήγορα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 3
  • Λουλούδια 2

Καλημέρα κορίτσια. Οπως περίμενα, δεν έχει γίνει ακόμα βλαστοκύστη. Τώρα ξεκινάει το compacting για να γίνει βλαστοκύστη μου είπαν οι εμβρυολογοι.Δε προτείνει λέει να το βάλω αύριο 6η μέρα αν έχει γίνει μέχρι αύριο γιατί το ενδομήτριο θέλει να είναι 5ημερων επειδή είναι πιο δεκτικό. Να το καταψύξουμε λέει αν προχωρήσει και να ξεκινήσω femara στον άλλο κύκλο και να προσπαθήσουμε να να κάνουμε άλλη μια βλαστοκύστη δλδ να έχουμε 3 βλαστοκύστες και να βάλουμε 3 έμβρυα, παρότι είμαι 33. Κοινώς καμμία παραλλαγή, κανένα σχόλιο στο γιατί όλα έχουν αργή ανάπτυξη. Με αυτή τη λογική δε μπορώ να βάλω ποτέ φρέσκο γιατί όλα προχωράνε πιο αργά. Είμαι σίγουρη πως πρέπει να αλλάξω γιατρό πλέον.

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Οπως περίμενα, δεν έχει γίνει ακόμα βλαστοκύστη. Τώρα ξεκινάει το compacting για να γίνει βλαστοκύστη. Δε προτείνει λέει να το βάλω αύριο 6η μέρα αν έχει γίνει μέχρι αύριο γιατί το ενδομήτριο θέλει να είναι 5ημερων επειδή είναι πιο δεκτικό. Να το καταψύξουμε λέει αν προχωρήσει και να ξεκινήσω femara στον άλλο κύκλο. Κοινώς καμμία παραλλαγή, κανένα σχόλιο στο γιατί όλα έχουν αργή ανάπτυξη. Με αυτή τη λογική δε μπορώ να βάλω ποτέ φρέσκο γιατί όλα προχωράνε πιο αργά. Είμαι σίγουρη πως πρέπει να αλλάξω γιατρό πλέον.

Καλημέρα κοριτσαρα ,πόσο είναι το ενδομητριο σου ??? Από την στιγμή που δεν έχει γίνει βλαστοκύστη καλά κάνει κ περιμένει ο άνθρωπος γιατί ίσως να θέλει να δει αν θα προχωρήσει για να μην έχεις αρνητικό αποτέλεσμα!!!κάνε λίγο υπομονή... ίσως έγινε αργά ή σύλληψη για αυτό καθυστερεί Ν αναπτυχθει

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κοριτσαρα ,πόσο είναι το ενδομητριο σου ??? Από την στιγμή που δεν έχει γίνει βλαστοκύστη καλά κάνει κ περιμένει ο άνθρωπος γιατί ίσως να θέλει να δει αν θα προχωρήσει για να μην έχεις αρνητικό αποτέλεσμα!!!κάνε λίγο υπομονή... ίσως έγινε αργά ή σύλληψη για αυτό καθυστερεί Ν αναπτυχθει

Στην ωοληψια που το μετρήσαμε ήταν 9, πριν 5 μέρες. Δεν είπα να το βάλουμε ενώ δεν είναι βλαστοκύστη. Δε θέλει να το βάλει ούτε αύριο (σε περίπτωση που γίνει 6ης ημέρας) και κυρίως δε προτείνει κάτι εφόσον βλέπει πως όλα μας τα έμβρυα αργούν να προχωρήσουν και γίνονται 6ης ημέρας. Του λέω , άρα με αυτή τη λογική δε μπορώ να βάλω ποτέ φρέσκο έμβρυο γιατί όλα καθυστερούν να γίνουν. Μου λέει αποκλείεται να καθυστερούν όλα. Ε νομίζω 3 βλαστοκύστες και τώρα αν γίνει 4η είναι επαρκές δείγμα. 
Επιμείναμε λίγο να το βάλουμε αύριο αν όντως γίνει αλλά ο γιατρός εμμένει για το ενδομήτριο 5 ημερών.

Έβαλα λίγο κάτω τα νούμερα, έχουμε πάρει 13 ωάρια ως τώρα εκ των οποίων έχουν γονιμοποιηθεί τα 6 και πήραμε 3 βλαστοκύστες και αναμένουμε για το αν θα έχουμε 4η. Δεν ξέρω αν στατιστικά φαίνονται χάλια, παρόλα αυτά παραβλέπει αυτό το pattern της καθυστερημένης ανάπτυξης. 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Στην ωοληψια που το μετρήσαμε ήταν 9, πριν 5 μέρες. Δεν είπα να το βάλουμε ενώ δεν είναι βλαστοκύστη. Δε θέλει να το βάλει ούτε αύριο (σε περίπτωση που γίνει 6ης ημέρας) και κυρίως δε προτείνει κάτι εφόσον βλέπει πως όλα μας τα έμβρυα αργούν να προχωρήσουν και γίνονται 6ης ημέρας. Του λέω , άρα με αυτή τη λογική δε μπορώ να βάλω ποτέ φρέσκο έμβρυο γιατί όλα καθυστερούν να γίνουν. Μου λέει αποκλείεται να καθυστερούν όλα. Ε νομίζω 3 βλαστοκύστες και τώρα αν γίνει 4η είναι επαρκές δείγμα. 
Επιμείναμε λίγο να το βάλουμε αύριο αν όντως γίνει αλλά ο γιατρός εμμένει για το ενδομήτριο 5 ημερών.

Έβαλα λίγο κάτω τα νούμερα, έχουμε πάρει 13 ωάρια ως τώρα εκ των οποίων έχουν γονιμοποιηθεί τα 6 και πήραμε 3 βλαστοκύστες και αναμένουμε για το αν θα έχουμε 4η. Δεν ξέρω αν στατιστικά φαίνονται χάλια, παρόλα αυτά παραβλέπει αυτό το pattern της καθυστερημένης ανάπτυξης. 

Μπερδεύτηκα 

Έχεις 3 βλαστοκυστες που περιμένουν??? Ή τα έχεις βάλει και έχει μείνει μια ??? Εγώ πιστεύω θα σε καλέσει και θα σε πει ότι προχωράς 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Μπερδεύτηκα 

Έχεις 3 βλαστοκυστες που περιμένουν??? Ή τα έχεις βάλει και έχει μείνει μια ??? Εγώ πιστεύω θα σε καλέσει και θα σε πει ότι προχωράς 

Είχα 3, έβαλα τις 2 κ είχα αποτυχημένη ετ. Εχει μείνει 1. Λέει να κάνουμε άλλες 2 και να βάλουμε σύνολο 3. 
Δε θα με καλέσει γιατί μου είπε να κόψω τα φάρμακα επειδή ακόμα και αν γίνει βλαστοκύστη day 6, δε θέλει να το βάλει σε ενδομήτριο 6ημερων μετά την ωοληψια. Θέλει 5 ημερών λέει δλδ σήμερα, που δε μπορώ να προχωρήσω. Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα.

πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είχα 3, έβαλα τις 2 κ είχα αποτυχημένη ετ. Εχει μείνει 1. Λέει να κάνουμε άλλες 2 και να βάλουμε σύνολο 3. 
Δε θα με καλέσει γιατί μου είπε να κόψω τα φάρμακα επειδή ακόμα και αν γίνει βλαστοκύστη day 6, δε θέλει να το βάλει σε ενδομήτριο 6ημερων μετά την ωοληψια. Θέλει 5 ημερών λέει δλδ σήμερα, που δε μπορώ να προχωρήσω. Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα.

Συγνώμη κορίτσι μου που σε ταλαιπώρησε, ναι τώρα το κατάλαβα... ξέρω ότι είναι χαζό αυτό που θα πω αλλά εγώ πλέον το έχω σαν νόμο σε εισαγωγικά κάθε εμπόδιο για καλό 

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Οπως περίμενα, δεν έχει γίνει ακόμα βλαστοκύστη. Τώρα ξεκινάει το compacting για να γίνει βλαστοκύστη μου είπαν οι εμβρυολογοι.Δε προτείνει λέει να το βάλω αύριο 6η μέρα αν έχει γίνει μέχρι αύριο γιατί το ενδομήτριο θέλει να είναι 5ημερων επειδή είναι πιο δεκτικό. Να το καταψύξουμε λέει αν προχωρήσει και να ξεκινήσω femara στον άλλο κύκλο και να προσπαθήσουμε να να κάνουμε άλλη μια βλαστοκύστη δλδ να έχουμε 3 βλαστοκύστες και να βάλουμε 3 έμβρυα, παρότι είμαι 33. Κοινώς καμμία παραλλαγή, κανένα σχόλιο στο γιατί όλα έχουν αργή ανάπτυξη. Με αυτή τη λογική δε μπορώ να βάλω ποτέ φρέσκο γιατί όλα προχωράνε πιο αργά. Είμαι σίγουρη πως πρέπει να αλλάξω γιατρό πλέον.

Καλημέρα κορίτσι ! Ναι λογικά αφού πια δεν το πιστεύεις Κ εσύ πρέπει να προχωρήσεις στα ραντεβού σου με τους άλλους γιατρούς. 

Βιταμίνες ξεκίνησες Κ εσύ? Το σπερμοδιαγραμμα το κάνατε?

Νομίζω ότι πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να ξεκουραστεί Κ άλλον ένα κύκλο . Αν δεν θες να χάσεις το ωάριο ζητά φυσικό κύκλο πάλι. Μην ξεκινήσεις πάλι τροποποιημένο τόσο σύντομα ξεκουρασου Κ ότι είναι κάντο σε φυσικό κύκλο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...