Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Αν δεν υπήρχαν γονιμοποιήσεις ή υπήρχαν έμβρυα αλλά δεν υπήρχε εμφύτευση, ή υπήρχαν εμφυτεύσεις αλλά ερχόταν αποβολή. Εννοείται πως κάνεις εξετάσεις και πρέπει να της κάνεις. Αλλά όταν σου συμβαίνουν αυτά και έχεις χαμηλή ΑΜΗ κάποιοι γιατροί κολλάνε στην ποιότητα και λένε δωρεά ποιο εύκολα. 

Όχι κι εγώ πιστεύω πως μέχρι τελικής πτώσεως αξίζει να προσπαθούμε με τα δικά μας.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Σαφώς δε μου φταίνε σε τίποτα και δεν πιστεψα στιγμή πως δε με αγαπάνε. Ευτυχώς έχω αρκετούς φίλους. Παρόλα αυτά, συνειδητοποιώ πως σε όλο αυτό είμαι/εισαι μόνη εσυ και ο σύντροφος σου. Ετσι πρέπει να είναι κιόλας. Γιατί όπως πολύ σωστά είπες δε πρέπει να έχουμε  προσδοκίες. Αναγνωρίζω πως πολλές φορές γίνομαι παράλογη και κλείνομαι στον ευατο μου. Απλά δεν αναγνωρίζω τον ευατο μου όταν είμαι συνεχώς μέσα στα νεύρα με τους δικούς μου ανθρώπους. Ούτε φανταζόμουν ποτέ πως θα μου μιλάνε οι κολλητές μου και θα σκέφτομαι πως δεν υπάρχει καμμία πνευματική σύνδεση. Αλλά οκ, αποδέχομαι πως για εκείνες είναι νορμαλ αυτό που μου λένε κ δε το λένε με κακία.  Απλα λένε τι σκέφτονται έξω από το χορό. 

Εννοείται κοριτσι μου οτι ειμαστε μονες μας σε ολες αυτο!! Και οταν εννοώ μονες μας.. εννοώ ακόμα και χωρις τον συντροφο μας! Οσο διπλα μας και να ειναι, ουτε εκεινοι καταλαβαίνουν τι περναμε στο σωμα μας και στην ψυχη μας.. το περνάνε κ αυτοί...αλλα διαφορετικά απο εμας! Ειναι παρα πολυ μοναχικο το ταξιδι της υπογονιμοτητας δυστυχως αλλα πρεπει να το αποδεχτούμε αυτο και να το αγκαλιάσουμε! Δεν γινεται αλλιως.. θα δεις οσο περναει ο καιρος οτι συνηθίζεται και θα νιωσεις περηφανη για σενα! Αν σε ρίχνει ομως τοσο πολυ ισως χρειάζεσαι και βοηθεια ειδικου, θα σε ξεμπλοκαρει ... Σκεψου το και ψαξου..  το ψάχνεις δυναμικαζ παιρνεις γνωμες, απο ολες τις ειδικοτητες και καλα κανεις .. αλλα τοσες μερες που διαβαζω τα μηνυματα σου καταλαβαινω οτι ζοριζεσαι παρα πολυ ψυχολογικα, οποτε δεν ειναι κακο να απευθυνθείς σε καποιον ειδικο! Εγω έχω βοηθηθει πολυ και ειμαι σιγουρη οτι δεν ειμαι η μονη..

• Μου αρέσει 3

πρίν από 9 λεπτά , Nima21 είπε:

Εννοείται κοριτσι μου οτι ειμαστε μονες μας σε ολες αυτο!! Και οταν εννοώ μονες μας.. εννοώ ακόμα και χωρις τον συντροφο μας! Οσο διπλα μας και να ειναι, ουτε εκεινοι καταλαβαίνουν τι περναμε στο σωμα μας και στην ψυχη μας.. το περνάνε κ αυτοί...αλλα διαφορετικά απο εμας! Ειναι παρα πολυ μοναχικο το ταξιδι της υπογονιμοτητας δυστυχως αλλα πρεπει να το αποδεχτούμε αυτο και να το αγκαλιάσουμε! Δεν γινεται αλλιως.. θα δεις οσο περναει ο καιρος οτι συνηθίζεται και θα νιωσεις περηφανη για σενα! Αν σε ρίχνει ομως τοσο πολυ ισως χρειάζεσαι και βοηθεια ειδικου, θα σε ξεμπλοκαρει ... Σκεψου το και ψαξου..  το ψάχνεις δυναμικαζ παιρνεις γνωμες, απο ολες τις ειδικοτητες και καλα κανεις .. αλλα τοσες μερες που διαβαζω τα μηνυματα σου καταλαβαινω οτι ζοριζεσαι παρα πολυ ψυχολογικα, οποτε δεν ειναι κακο να απευθυνθείς σε καποιον ειδικο! Εγω έχω βοηθηθει πολυ και ειμαι σιγουρη οτι δεν ειμαι η μονη..

Έχω ζοριστεί αρκετά μετά την αποτυχημένη ετ, αλήθεια είναι αυτό. Ξέρω και θαυμάζω όλες τις κοπέλες που έκαναν τόσες ετ και συνεχίζουν δυναμικά. Μια προσπάθεια ίσως δεν είναι τίποτα για κάποιες, οπότε μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αυτό που λέω. 
Έκανα ψυχοθεραπεία καθ’ολη τη διάρκεια και σταμάτησα λίγο μετα το καλοκαίρι. Μάλιστα έκανα και πριν ξεκινήσω τις προσπάθειες γιατί σκεφτόμουν πως θέλω να προετοιμαστώ ψυχικά για αυτό και να φτιάξω γερά θεμέλια για τη γονεϊκοτητα.  Κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών όμως λίγο μετά το καλοκαίρι σταμάτησα. Δεν ένιωθα πως συνδέομαι με τον ειδικό πλέον. Δλδ κάπως υπήρχε ένα ψεύτικο empathy στη συζήτηση και το έκοψα. Θα συνεχίσω όταν νιώσω πάλι έτοιμη με κάποιον άλλο. 

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι φυσικά , γιατί να μετανιώνεις;! Τον Σφακιανουδη τον έχω επίσης στο πρόγραμμα. Αυτός κάνει και prp που ο γιατρός μου είναι κατά.

Οχι τίποτα. Απλα προσπαθούσαμε να κάνουμε 2 βλαστοκυστες όλο αυτό τον καιρό. Κάναμε 3 και όσες δε προχωρούσαν «ήταν θέμα τύχης». Δεν ήταν ο μήνας με το καλό ωάριο. Πότε θα είναι ο μήνας με το καλό ωάριο δε ξέρω βέβαια 😂

Ε κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλό ωάριο αυτό είναι σίγουρο . 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ζοριστεί αρκετά μετά την αποτυχημένη ετ, αλήθεια είναι αυτό. Ξέρω και θαυμάζω όλες τις κοπέλες που έκαναν τόσες ετ και συνεχίζουν δυναμικά. Μια προσπάθεια ίσως δεν είναι τίποτα για κάποιες, οπότε μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αυτό που λέω. 
Έκανα ψυχοθεραπεία καθ’ολη τη διάρκεια και σταμάτησα λίγο μετα το καλοκαίρι. Μάλιστα έκανα και πριν ξεκινήσω τις προσπάθειες γιατί σκεφτόμουν πως θέλω να προετοιμαστώ ψυχικά για αυτό και να φτιάξω γερά θεμέλια για τη γονεϊκοτητα.  Κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών όμως λίγο μετά το καλοκαίρι σταμάτησα. Δεν ένιωθα πως συνδέομαι με τον ειδικό πλέον. Δλδ κάπως υπήρχε ένα ψεύτικο empathy στη συζήτηση και το έκοψα. Θα συνεχίσω όταν νιώσω πάλι έτοιμη με κάποιον άλλο. 

Σε καμια περιπτωση δεν εισαι υπερβολική.. ολες ετσι αισθανομασταν την πρωτη φορα.. και ποναει και η 2η και η 3η.. και ολες οι προσπαθειες ειναι ζορικες.. αλλα εσυ νιωθω οτι το εχεις καταδικασει.. το οτι απετυχες μια φορα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξανασυμβει αλλα δεν σημαινει κιολας οτι δεν θα πετυχει ποτε! Θα πετυχει και για αυτο προσπαθεις! Ουτε τον εαυτό σου προετοιμαζεις οπως λες αμα προκαταβολικα θεωρεις οτι θα ξαναποτυχεις .. κ εγω τα εχω πει αυτα στον εαυτο μου και πουθενά δεν με βοήθησαν.. ενα βημα τη φορα θα σκέφτεσαι καθε φορα, μην τρεχει το μυαλο σου μακρια.. και καλα εκανες αν δεν σου ταιριαξε ο ψυχοθεραπευτης... Οταν νιώσεις ετοιμη θα βρεις αυτον που θα κουμπωσει στην ψυχή σου..ειναι το καλυτερο δωρο που μπορούμε να μας κανουμε θεωρω.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε καμια περιπτωση δεν εισαι υπερβολική.. ολες ετσι αισθανομασταν την πρωτη φορα.. και ποναει και η 2η και η 3η.. και ολες οι προσπαθειες ειναι ζορικες.. αλλα εσυ νιωθω οτι το εχεις καταδικασει.. το οτι απετυχες μια φορα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξανασυμβει αλλα δεν σημαινει κιολας οτι δεν θα πετυχει ποτε! Θα πετυχει και για αυτο προσπαθεις! Ουτε τον εαυτό σου προετοιμαζεις οπως λες αμα προκαταβολικα θεωρεις οτι θα ξαναποτυχεις .. κ εγω τα εχω πει αυτα στον εαυτο μου και πουθενά δεν με βοήθησαν.. ενα βημα τη φορα θα σκέφτεσαι καθε φορα, μην τρεχει το μυαλο σου μακρια.. και καλα εκανες αν δεν σου ταιριαξε ο ψυχοθεραπευτης... Οταν νιώσεις ετοιμη θα βρεις αυτον που θα κουμπωσει στην ψυχή σου..ειναι το καλυτερο δωρο που μπορούμε να μας κανουμε θεωρω.. 

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

2 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου χειρότερο από το να διαγιγνώσκεται ο άντρας σου με καρκίνο στα 31 του δεν υπάρχει.

Αλλά του καθενός ο πόνος του φαντάζει ο μεγαλύτερος, είναι ανθρώπινο.

Αισιόδοξη δεν είμαι, αυτός είναι ο αγώνας μου: να αποδέχομαι τα βάσανα όπως και τις χαρές. 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου,να είναι κάτι περαστικό για τον σύζυγο, δύναμη και στους δύο σας ,και να είστε σίγουροι ότι ο Θεούλης έχει για όλους μας ....

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 1

πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

Να εύχεσαι ότι Κ να γίνει να είναι για  καλό μόνο αυτό. Οπότε Κ να έρθει ένα παιδί να είναι υγιής ακόμα Κ αν έρθει δύσκολα ακόμα Κ αν αργήσει . Όταν είναι να έρθει να είναι καλά . Μην χάνεις την ζωή σου στο ενδιάμεσο. 

Κ άλλοι άνθρωποι κάναν παιδιά χωρίς ταλαιπωρία στον πρώτο μήνα  Κ τελικά έχουν προβλήματα οπότε σημασία δεν έχει ο τρόπος Κ η ώρα αλλά το αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια την Τετάρτη εχω την εξεταση για το μικροβίωμα επιτελους.. ο γιατρος μου ειπε να παρω προληπτικά υποθετο βολταρεν,  αλλα πιο πολυ πιστευω επειδη εγω του γκρινιαζα οτι θα με πονεσει.. υποφερεται η ενοχληση;; Αν ειναι να μην το παρω τζαμπα.. δεν ειναι και το καλυτερο μου να βαζω υποθετο απο τον πωπο.. το εκανα μια φορα στην σαλπιγγογραφια...

Εγω νομιζω οτι ο καθενας εχει αλλη ανοχη στον πονο. Προσωπικα οταν εκανα μικροβιωμα ειχα παρει 2 buscopan (αυτη την οδηγια ειχα) και ψιλοπεθανα στον πονο. Αφου ελεγα δεν το κανω με τιποτα παλι. Ευτυχως ηταν η επαναληπτικη εξεταση την πρωτη την ειχα κανει με μεθη οταν ειχα αφαιρεσει και ενα μικρο πολυποδακι!!! Καλη επιτυχια!

πρίν από 24 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Εγω νομιζω οτι ο καθενας εχει αλλη ανοχη στον πονο. Προσωπικα οταν εκανα μικροβιωμα ειχα παρει 2 buscopan (αυτη την οδηγια ειχα) και ψιλοπεθανα στον πονο. Αφου ελεγα δεν το κανω με τιποτα παλι. Ευτυχως ηταν η επαναληπτικη εξεταση την πρωτη την ειχα κανει με μεθη οταν ειχα αφαιρεσει και ενα μικρο πολυποδακι!!! Καλη επιτυχια!

Buscopan είχα πάρει και εγώ αλλά και πάλι δε μου φάνηκε τόσο τρομερό. Βέβαια ο καθένας έχει άλλη ανοχή στον πόνο όπως είπες. Στη σαλπιγγογραφια για παράδειγμα είχα διαβάσει γυναίκες που δε κατάλαβαν τίποτα και άλλες που τα είδαν όλα όπως εγώ. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, MK2012 είπε:

Buscopan είχα πάρει και εγώ αλλά και πάλι δε μου φάνηκε τόσο τρομερό. Βέβαια ο καθένας έχει άλλη ανοχή στον πόνο όπως είπες. Στη σαλπιγγογραφια για παράδειγμα είχα διαβάσει γυναίκες που δε κατάλαβαν τίποτα και άλλες που τα είδαν όλα όπως εγώ. 

Αλλο μαρτυριο αυτο χαχα ελεγα στην κοπελα που μου το εκανε τελειωνεις;; δεν αντεχα! Ενταξει για το μικροβιωμα σε 2 λεπτα εχεις τελειωσει δεν ειναι κατι φοβερο απλως εγω πονεσα πολυ..

πρίν από 46 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Αλλο μαρτυριο αυτο χαχα ελεγα στην κοπελα που μου το εκανε τελειωνεις;; δεν αντεχα! Ενταξει για το μικροβιωμα σε 2 λεπτα εχεις τελειωσει δεν ειναι κατι φοβερο απλως εγω πονεσα πολυ..

Μπορεί να το συγκρίνω με την σαλπιγγογραφια που πραγματικά ακόμα το θυμάμαι και έχω ptsd. Βεβαια εγώ κάνω ωοληψια χωρίς μέθη οπότε ίσως να μην είμαι παράδειγμα. Εχω εκπαιδευτεί στον πόνο.

9 ώρες πρίν, Sandra.s είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαίρομαι πάρα πολύ σε πιο στάδιο βρίσκεσαι;😻 

εμένα είναι πολύ διογκωμένες λόγω χρόνιας φλεγμονής. Πήρα 6 γνώμες από ιδιωτικούς και δημόσιους κ όλοι είπαν σαλπιγγεκτομη. Ευχαριστώ για την δύναμη ❤️ 

Έχω ένα αγοράκι ενός έτους! Έκανα απολίνωση την υδροσαλπιγγα και μάλιστα μου χαν πει πως και η άλλη δείχνει να αλλάζει εικόνα (προς το κακό). Από παλιό χειρουργείο κοιλιάς και συμφυσεις πρέπει να το έπαθα. Όπως και να χει μη ρισκάρεις,βγαλτες για να μην έχεις φλεγμονή!

9 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Πόσο ελπιδοφόρο το μήνυμα! Με το καλό το μωράκι σας! Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Αν ηταν δυο λεπτά αυτό το μαρτύριο εμένα προσωπικά μου φάνηκε αιώνας. Δεν είναι ο πόνος τόσο πολύ όσο η αίσθηση του να σου ξύνουν το εσωτερικό της μήτρας. Κι εγώ δυσκολεύτηκα και με τον καθετήρα γιατί έχω αρκετά σφιχτό κανάλι και έπρεπε να χαλαρώσω πρώτα οπότε μας πήρε λίγο χρόνο κ αυτό. Βγήκα στον άντρα μου και του είπα αισθάνομαι βιασμένη 😂😂😂

Εγώ δεν πήρα τίποτα από παυσίπονο γιατί είναι τοπικός και στιγμιαίος ο πόνος. Μετα έχεις λίγο κράμπες για κανένα μισάωρο, εγώ πήγα για ψώνια! 😂

Ωστόσο όχι ευχαριστώ δεν θέλω να το ξανακάνω και ειδικά χωρίς μέθη! Την σαλπιγγογραφια την έκανα ξανά πιο εύκολα από το μικροβιωμα. Αν και μεταξύ μας μακάρι να μην μας ξαναχρειαστούν ΠΟΤΕ 🫣

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...