Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Δε το φτάνω ως εκεί απλά πιστεύω οτι δε μπορούν με τπτ να καταλάβουν. Εδώ η μάνα μου ώρες ώρες είναι ανεκδιήγητη. Αναρωτιέται συνεχώς πώς γίνεται να έχει κάνει 4 παιδιά και εγώ να έχω θέμα αφού «αυτά πάνε κληρονομικά». Ε, δε μπορεί να καταλάβει οπότε σταμάτησα να της λέω.  

Σε καταλαβαίνω σε όλα. 

πρίν από 2 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Καλέ ούτε καν! Εγώ είχα χειρότερες τιμές από εσένα και όχι μόνο δεν μου ανέφερε πότε τη δωρεά, αλλά πάντα μου έλεγε ότι μπορώ και φυσικά να μείνω έγκυος.

Συγκεκριμένα στο πρώτο ραντεβού που εγώ ήμουν σοκαρισμένη από τη μηδενική ΑΜΗ, μου είχε πει "Είσαι σα μια Porsche που της τελειώνει η βενζίνη. Δεν έχει πολλά χιλιόμετρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πιάσει τα 200"! 🤣

Και μη φανταστείς ότι τον έχω και Θεό, οκ επιχείρηση είναι όλες οι κλινικές και η συγκεκριμένη η πιο ακριβή. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε σε κάτι.

Αν δεν πήγαινε καλά η γονιμοποίηση όμως θα σου το έλεγε. Αυτά ξέρω από άλλες κοπέλες. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Ναι το ίδιο είναι . Όχι ότι θα άλλαζε κάτι στην προσπάθεια σου αλλά ίσως άλλαζε την προσέγγιση σου από την αρχή . Ίσως προσπαθούσες κάτι καλύτερο για την ποιότητα από την αρχή . 

Κανεις από τους αρχικούς γιατρούς που πήγα δεν είχε σχολιάσει την FSH. Δε ξέρω γιατί. Όλοι κολλάνε στην ηλικία. Α, είσαι μικρή ακόμα. Καλα θα είναι τα ωάρια σου. Ο’τι να’ναι. 
θα συνεχίσω τις ωοληψιες με τον γιατρό που είμαι τώρα για να μη χάνω μήνες μέχρι να βρω τον επόμενο. Ολα ταυτόχρονα για να μη χάσω κύκλο μέχρι να επιλέξω.

• Μου αρέσει 1

Μακάρι να κάνω λάθος. Όλοι οι γιατροί κάπου «χάνουν» σε κάτι. Άλλοι είναι υπέρ του φυσικού, άλλοι με φάρμακα. 

Κανεις από τους αρχικούς γιατρούς που πήγα δεν είχε σχολιάσει την FSH. Δε ξέρω γιατί. Όλοι κολλάνε στην ηλικία. Α, είσαι μικρή ακόμα. Καλα θα είναι τα ωάρια σου. Ο’τι να’ναι. 
θα συνεχίσω τις ωοληψιες με τον γιατρό που είμαι τώρα για να μη χάνω μήνες μέχρι να βρω τον επόμενο. Ολα ταυτόχρονα για να μη χάσω κύκλο μέχρι να επιλέξω.

Ισχύει. Κολλάνε στην ηλικία.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Σε καταλαβαίνω σε όλα. 

Αν δεν πήγαινε καλά η γονιμοποίηση όμως θα σου το έλεγε. Αυτά ξέρω από άλλες κοπέλες. 

Ε άμα κάνεις 5-10 δοκιμές και δεν πετύχουν, όλοι δε θα στο πουν, δυστυχώς; 😥 

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Εχω κρατήσει τους πάντες απ’εξω απλα σε μια στιγμή αδυναμίας που αρνήθηκα να βγω για καφέ και με ρώτησαν τι έχω είπα πως αισθάνομαι. 20 χρόνια φίλες, δεν είναι πως δε με ξέρουν. Δεν έρχομαι σε επαφή με τα συναισθήματα μου λέει. Ε, κάπως πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Αν έρθω εντελώς σε επαφή με τα συναισθήματα μου θα σταματήσω να δουλεύω και να έχω κοινωνική ζωή. Κάπως πρέπει να προχωράς παρακάτω και να προσπαθείς..

Όσον αφορά την απαισιόδοξια.. μέχρι τώρα ενθουσιαζόμουν και την πατούσα. Το έμβρυο δεν έχει και τις καλύτερες προοπτικές για 3 ημερών. Προτιμω να είμαι ρεαλίστρια παρά να φάω τα μούτρα μου αύριο.

Κοιταξε να δεις.. επειδη ειμαι στην ιδια φαση σου λεω καποια πραγματα, αλλιώς δεν θα ελεγα κατι.. ειμαι κ εγω σε περιοδο που ολοι μου φταινε.. εκτος απο τον αντρα μου! Φιλοι γονεις, αδερφια, τους εχω λιγο τσουβαλιασει και εχω παραπονα οτι δεν με καταλαβαινουν ο καθενας για τον δικο του λογο.. αλλα κατά βάθος οταν βγαίνω απεξω απο ολο αυτο και με βλεπω απο αποσταση ξερω οτι δεν μου φταινε ολοι οι αλλοι.. απλως δεν ειμαι σε καλη φαση και οταν ο αλλος δεν το περνάει δεν ξέρει πως να το διαχειριστει! Τι εχω κανει εγω; Εχω σταματήσει πλεον να μιλαω σε γονεις γιατι κ αυτοι στεναχωριουνται και απο την αγνοια τους θα μου πουν καμια βλακεια και θα με εκνευρισουν.. σε φιλους που λενε μονο μαλκ@@ δεν λεω τπτ πλεον και απλως τους αποφεύγω, αλλα στους φιλους που ξερω οτι με αγαπανε και δεν θα με κρινουν και δεν θα πουν την εξυπνάδα τους μιλαω όταν θελω εγω.. επισης ειναι φορες που θελω απλως να δω εναν φίλο να γελάσω και να μη μιλησω καθόλου για εξωσωματικη και μωρά.. και συνηθως βοηθανε οι άνδρες φιλοι σε αυτο.. δεν μπορεί μετά απο 20 χρονια φιλιας να μην έχεις εστω εναν άνθρωπο τετοιο στη ζωη σου.. δεν χρειαζεται να κατανοουν παντα οι αλλοι τι περναμε για είναι κοντά μας και να μας στηριζουν.. μην έχουμε λοιπον και εμεις παράλογες απαιτησεις.. και το λεω και στον εαυτο μου.. και θα σου δώσω ενα παραδειγμα.. η κολλητη μου που ειμαστε απο μωρα μαζι και την εχω καλυτερη και απο αδερφη μου έχασε τον αδερφο της οταν ηταν 19, εμεις ημασταν 21.. ξερω οτι οσο διπλα της και να ημουν ποτέ δεν καταλαβα τι περνουσε και ευτυχώς που δεν καταλαβαινα.. απλως ημουν εκει καποιες φορες αμιλητη, καποιες φορες απλως να κανω τον καραγκιοζη για να γελασει και αλλες φορες σιγουρα της ειπα βλακειες που δεν επρεπε ναπω.. μην τους σταυρώνουμε λοιπον όλους.. περναμε ενα μικρο πενθος σιγουρα κ εμεις με τις αποτυχιες μας ,τις αποβολες μας κλπ αλλα δεν μας φταινε παντα οι αλλοι.. σιγουρα θα σε κανει να νιώσεις καλυτερα αν το δεις πιο χαλαρα κ εσυ.. εμενα με ηρεμησε παντως να μην εχω μονιμως προσδοκιες απο τους αλλους... 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Καλέ ούτε καν! Εγώ είχα χειρότερες τιμές από εσένα και όχι μόνο δεν μου ανέφερε πότε τη δωρεά, αλλά πάντα μου έλεγε ότι μπορώ και φυσικά να μείνω έγκυος.

Συγκεκριμένα στο πρώτο ραντεβού που εγώ ήμουν σοκαρισμένη από τη μηδενική ΑΜΗ, μου είχε πει "Είσαι σα μια Porsche που της τελειώνει η βενζίνη. Δεν έχει πολλά χιλιόμετρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πιάσει τα 200"! 🤣

Και μη φανταστείς ότι τον έχω και Θεό, οκ επιχείρηση είναι όλες οι κλινικές και η συγκεκριμένη η πιο ακριβή. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε σε κάτι.

Είναι μέσα στους 3 γιατρούς που έχω κανονίσει να δω. Ετσι για να πω ότι πήγα αν κ είμαι αρνητικά προδιατεθειμένη γιατί είχα ακούσει πως τις πάει όλες για δανεικά απευθείας. Πολύ θετικό αυτό που μου περιγράφεις. Τα ωάρια σου είναι ακόμα στο κέντρο του να φανταστώ; Εννοώ μπορείς να τα κρατήσεις για επόμενη προσπάθεια.

Η ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο γι'αυτό. Ο δικός σου γιατρός το μόνο που έκανε λάθος είναι ότι δεν επέμεινε σε λεπτομέρειες Κ στην ουσία η δουλειά ήταν λίγο τσαπατσουλικη. Δηλαδή απτήν στιγμή που έβρισκε ωάρια δεν έκανε τίποτα άλλο . Δεν πρόσεξε τίποτα άλλο για να σε συμβουλέψει Κ για να αλλάξετε κάτι 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Είναι μέσα στους 3 γιατρούς που έχω κανονίσει να δω. Ετσι για να πω ότι πήγα αν κ είμαι αρνητικά προδιατεθειμένη γιατί είχα ακούσει πως τις πάει όλες για δανεικά απευθείας. Πολύ θετικό αυτό που μου περιγράφεις. Τα ωάρια σου είναι ακόμα στο κέντρο του να φανταστώ; Εννοώ μπορείς να τα κρατήσεις για επόμενη προσπάθεια.

Έχω κι άλλες γνωστές στο Γένεσις με το Σφακιανούδη όμως, που έκαναν πολλούς φυσικούς και μάλιστα απέκτησαν και τα μωρά τους.

Ναι, είναι στην κατάψυξη και να είμαι ειλικρινής δε μετανιώνω για όλη την ταλαιπωρία και τα έξοδα γιατί νιώθω σα να έχω ένα μαξιλαράκι και για το μέλλον.

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

96,3 ήταν στις εξετάσεις που είχα κάνει τότε πριν ξεκινήσω IVF. 

Σε αυτό τον φυσικό κύκλο που έκανα τώρα με πήρε ο γιατρός και μου είπε πως ήταν πολύ καλή. 

Μην αγχώνεσαι. Αλήθεια ήταν πιο light απ’όσο περίμενα. Δε σου λέω πως δε θα ζοριστείς αλλά εγώ προσωπικά δε πόνεσα. 1000 φορές χειρότερα η σαλπιγγογραφια. Καλη επιτυχία ❤️

Μιας που το ανέφερα... Θα σταλεί το δειγμα στο εργαστηριο genoma.. ξερει καμία ποσες μερες κανει περιπου να βγει το αποτέλεσμα απο εκει; Μου ειπαν 3 βδομαδες.. αλλα θα ειναι 3 ή θα ναι 5; Θελω να κλεισω ραντεβου και εισιτηρια για να παρω κ εγω 2η γνωμη Αθηνα και καλο ειναι μου ειπαν να εχει βγει το αποτέλεσμα

πρίν από 6 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Ε άμα κάνεις 5-10 δοκιμές και δεν πετύχουν, όλοι δε θα στο πουν, δυστυχώς; 😥 

Όχι, κάνουν εξετάσεις παρά εξετάσεις. Δεν σου λένε για δωρεΑ αν δεν έχεις εξαντλήσει τα πάντα. Κάποιοι το λένε ποιο εύκολα. Εκεί παίζονται ακόμα περισσότερα χρήματα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοιταξε να δεις.. επειδη ειμαι στην ιδια φαση σου λεω καποια πραγματα, αλλιώς δεν θα ελεγα κατι.. ειμαι κ εγω σε περιοδο που ολοι μου φταινε.. εκτος απο τον αντρα μου! Φιλοι γονεις, αδερφια, τους εχω λιγο τσουβαλιασει και εχω παραπονα οτι δεν με καταλαβαινουν ο καθενας για τον δικο του λογο.. αλλα κατά βάθος οταν βγαίνω απεξω απο ολο αυτο και με βλεπω απο αποσταση ξερω οτι δεν μου φταινε ολοι οι αλλοι.. απλως δεν ειμαι σε καλη φαση και οταν ο αλλος δεν το περνάει δεν ξέρει πως να το διαχειριστει! Τι εχω κανει εγω; Εχω σταματήσει πλεον να μιλαω σε γονεις γιατι κ αυτοι στεναχωριουνται και απο την αγνοια τους θα μου πουν καμια βλακεια και θα με εκνευρισουν.. σε φιλους που λενε μονο μαλκ@@ δεν λεω τπτ πλεον και απλως τους αποφεύγω, αλλα στους φιλους που ξερω οτι με αγαπανε και δεν θα με κρινουν και δεν θα πουν την εξυπνάδα τους μιλαω όταν θελω εγω.. επισης ειναι φορες που θελω απλως να δω εναν φίλο να γελάσω και να μη μιλησω καθόλου για εξωσωματικη και μωρά.. και συνηθως βοηθανε οι άνδρες φιλοι σε αυτο.. δεν μπορεί μετά απο 20 χρονια φιλιας να μην έχεις εστω εναν άνθρωπο τετοιο στη ζωη σου.. δεν χρειαζεται να κατανοουν παντα οι αλλοι τι περναμε για είναι κοντά μας και να μας στηριζουν.. μην έχουμε λοιπον και εμεις παράλογες απαιτησεις.. και το λεω και στον εαυτο μου.. και θα σου δώσω ενα παραδειγμα.. η κολλητη μου που ειμαστε απο μωρα μαζι και την εχω καλυτερη και απο αδερφη μου έχασε τον αδερφο της οταν ηταν 19, εμεις ημασταν 21.. ξερω οτι οσο διπλα της και να ημουν ποτέ δεν καταλαβα τι περνουσε και ευτυχώς που δεν καταλαβαινα.. απλως ημουν εκει καποιες φορες αμιλητη, καποιες φορες απλως να κανω τον καραγκιοζη για να γελασει και αλλες φορες σιγουρα της ειπα βλακειες που δεν επρεπε ναπω.. μην τους σταυρώνουμε λοιπον όλους.. περναμε ενα μικρο πενθος σιγουρα κ εμεις με τις αποτυχιες μας ,τις αποβολες μας κλπ αλλα δεν μας φταινε παντα οι αλλοι.. σιγουρα θα σε κανει να νιώσεις καλυτερα αν το δεις πιο χαλαρα κ εσυ.. εμενα με ηρεμησε παντως να μην εχω μονιμως προσδοκιες απο τους αλλους... 

Σαφώς δε μου φταίνε σε τίποτα και δεν πιστεψα στιγμή πως δε με αγαπάνε. Ευτυχώς έχω αρκετούς φίλους. Παρόλα αυτά, συνειδητοποιώ πως σε όλο αυτό είμαι/εισαι μόνη εσυ και ο σύντροφος σου. Ετσι πρέπει να είναι κιόλας. Γιατί όπως πολύ σωστά είπες δε πρέπει να έχουμε  προσδοκίες. Αναγνωρίζω πως πολλές φορές γίνομαι παράλογη και κλείνομαι στον ευατο μου. Απλά δεν αναγνωρίζω τον ευατο μου όταν είμαι συνεχώς μέσα στα νεύρα με τους δικούς μου ανθρώπους. Ούτε φανταζόμουν ποτέ πως θα μου μιλάνε οι κολλητές μου και θα σκέφτομαι πως δεν υπάρχει καμμία πνευματική σύνδεση. Αλλά οκ, αποδέχομαι πως για εκείνες είναι νορμαλ αυτό που μου λένε κ δε το λένε με κακία.  Απλα λένε τι σκέφτονται έξω από το χορό. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Xristina96 είπε:

Όχι, κάνουν εξετάσεις παρά εξετάσεις. Δεν σου λένε για δωρεΑ αν δεν έχεις εξαντλήσει τα πάντα. Κάποιοι το λένε ποιο εύκολα. Εκεί παίζονται ακόμα περισσότερα χρήματα. 

Για τις εξετάσεις δεν ξέρω τι άποψη έχω. Γιατί κι εμένα ποτέ δε με ξετίναξε, ενώ εγώ είχα κολλήσει σε κάποια φάση και ήθελα να κάνω τα πάντα. 

Χρειάζεται; Δε χρειάζεται; Δεν έχω καταλήξει!

πρίν από 6 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Έχω κι άλλες γνωστές στο Γένεσις με το Σφακιανούδη όμως, που έκαναν πολλούς φυσικούς και μάλιστα απέκτησαν και τα μωρά τους.

Ναι, είναι στην κατάψυξη και να είμαι ειλικρινής δε μετανιώνω για όλη την ταλαιπωρία και τα έξοδα γιατί νιώθω σα να έχω ένα μαξιλαράκι και για το μέλλον.

Οχι φυσικά , γιατί να μετανιώνεις;! Τον Σφακιανουδη τον έχω επίσης στο πρόγραμμα. Αυτός κάνει και prp που ο γιατρός μου είναι κατά.

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Η ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο γι'αυτό. Ο δικός σου γιατρός το μόνο που έκανε λάθος είναι ότι δεν επέμεινε σε λεπτομέρειες Κ στην ουσία η δουλειά ήταν λίγο τσαπατσουλικη. Δηλαδή απτήν στιγμή που έβρισκε ωάρια δεν έκανε τίποτα άλλο . Δεν πρόσεξε τίποτα άλλο για να σε συμβουλέψει Κ για να αλλάξετε κάτι 

Οχι τίποτα. Απλα προσπαθούσαμε να κάνουμε 2 βλαστοκυστες όλο αυτό τον καιρό. Κάναμε 3 και όσες δε προχωρούσαν «ήταν θέμα τύχης». Δεν ήταν ο μήνας με το καλό ωάριο. Πότε θα είναι ο μήνας με το καλό ωάριο δε ξέρω βέβαια 😂

• Μου αρέσει 1

Just now, MK2012 είπε:

Οχι φυσικά , γιατί να μετανιώνεις;! Τον Σφακιανουδη τον έχω επίσης στο πρόγραμμα. Αυτός κάνει και prp που ο γιατρός μου είναι κατά.

Μια μου φίλη έκανε και prp με τον Σφακ και λέει ότι τη βοήθησε κι αυτό. Είχε προσπαθήσει παρά πολύ γενικά, και με βελονισμό και με διατροφή και με πολλές ωοληψίες. Τώρα έχει το αγοράκι της όμως 😊

πρίν από 1 λεπτό , Ιουλιέτα είπε:

Για τις εξετάσεις δεν ξέρω τι άποψη έχω. Γιατί κι εμένα ποτέ δε με ξετίναξε, ενώ εγώ είχα κολλήσει σε κάποια φάση και ήθελα να κάνω τα πάντα. 

Χρειάζεται; Δε χρειάζεται; Δεν έχω καταλήξει!

Αν δεν υπήρχαν γονιμοποιήσεις ή υπήρχαν έμβρυα αλλά δεν υπήρχε εμφύτευση, ή υπήρχαν εμφυτεύσεις αλλά ερχόταν αποβολή. Εννοείται πως κάνεις εξετάσεις και πρέπει να της κάνεις. Αλλά όταν σου συμβαίνουν αυτά και έχεις χαμηλή ΑΜΗ κάποιοι γιατροί κολλάνε στην ποιότητα και λένε δωρεά ποιο εύκολα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...