Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Προλαβαίνει να κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα; Βασικά ξέρεις τι θα έκανα εγώ στην θέση σου; Θα έπαιρνα τηλέφωνο τον ανδρολογο, θα του έλεγα για το ταξίδι, τι εξετάσεις να κάνει να τις έχει έτοιμες και να κάνει ένα ραντεβού μέσω Viber το κάνουν πολύ. Του καταθέτεις το ποσό του ραντεβού. Το έχω κάνει 3 φορές μέχρι τώρα. Ετσι δεν χάνεται χρόνο και αν πρέπει να τον δει από κοντά κανονίζεις εκ νέου ραντεβού διασώσεις.

Τον ανδρολόγο τον προλαβαίνουμε ευτυχώς. Γυναικολόγο χάνουμε και σκέφτομαι να πάω μόνη μου.  Επίσης είναι οριακό αν προλάβει την επόμενη ωοληψια. 13 έχουμε ανδρολόγο και φεύγει 17-24.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ωορρηξία έκανα κ εγώ κάθε μήνα γιατί πριν τις ωοληψιες τσέκαρα με τεστ. 

Δε πιστεύω πως δε θέλουν να μας καταλάβουν απλά δε μπορούν. Μου λέγανε πως δε καταλαβαίνουμε γιατί υποβάλεις τον ευατο σου σε αυτό το βασανιστήριο και κοιτα να προσπαθήσεις με δανεικά ή να κοιτάξεις για υιοθεσία. Βάζε λέει σε κάθε κύκλο ένα ωάριο δικό σου κ ένα δότριας έτσι ώστε να μη ξέρεις ή να μη χρειαστεί να μάθεις ποτέ. Εγώ θέλω να προσπαθήσω και άλλο, δε καταλαβαίνω γιατί φαίνεται τόσο περίεργο.

Σοκ έπαθα, αυτό στο είπε φίλη σου σοβαρά;; Υιοθεσία; Τι είναι τα παιδιά; Α δεν μπορώ να κάνω δικό μου έλα να καλύψεις τις ανάγκες μου; Το να υιοθετείς δεν είναι μόνο επειδή δεν μπορείς να κάνεις, πρέπει να το θες. Να είσαι έτοιμος ψυχολογικά να το υποστηρίξεις όλο αυτό. Και γιατί δεν υποθέτει η φίλη σου; Αν έχει κάνει ένα δικό της να υπθετησει και να μην κάνει δεύτερο βιολογικό. 
Και στην Ελλάδα Χαχαχχαχα υιοθεσία; Αν δεν είσαι πλούσιος και έχεις και υπομονή 5-10 χρόνια μπορεί και να τα καταφέρεις. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Ιουλιέτα είπε:

Τα έκανα όλα: 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο, 4-5 Femara και τα υπόλοιπα εντελώς φυσικά. 

Τα ίδια ακριβώς. 2 βραχύ πρωτόκολλο και 5 femara. Τώρα κάναμε έναν εντελώς φυσικό.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Μακάρι γιατί 3 γιατροί μου είπαν για ορμονική υποκατάσταση σε 1-2 χρόνια. 

Οι άλλες σου εξετάσεις πως είναι; Γιατί η αμη από μόνη της δεν υποδηλώνει κλιμακτήριο. 

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Τον ανδρολόγο τον προλαβαίνουμε ευτυχώς. Γυναικολόγο χάνουμε και σκέφτομαι να πάω μόνη μου.  Επίσης είναι οριακό αν προλάβει την επόμενη ωοληψια. 13 έχουμε ανδρολόγο και φεύγει 17-24.

Α τέλεια. Δεν πειράζει. Μπορείς και μόνη σου. Από τα μηνύματα καταλαβαίνω ότι είσαι στα δυναμική. Θα τα καταφέρεις! Την πρώτη μου εμβρυομεταφορά την έκανα μόνη μου. 

Τα ίδια ακριβώς. 2 βραχύ πρωτόκολλο και 5 femara. Τώρα κάναμε έναν εντελώς φυσικό.

Μόνο που εγώ στο Γένεσις έκανα και τις ωοληψίες β' φάσης, γι'αυτό βγήκαν τόσες πολλές. Και σχεδόν πάντα έπαιρνα ωάριο! 

Διαφημίσεις

Σοκ έπαθα, αυτό στο είπε φίλη σου σοβαρά;; Υιοθεσία; Τι είναι τα παιδιά; Α δεν μπορώ να κάνω δικό μου έλα να καλύψεις τις ανάγκες μου; Το να υιοθετείς δεν είναι μόνο επειδή δεν μπορείς να κάνεις, πρέπει να το θες. Να είσαι έτοιμος ψυχολογικά να το υποστηρίξεις όλο αυτό. Και γιατί δεν υποθέτει η φίλη σου; Αν έχει κάνει ένα δικό της να υπθετησει και να μην κάνει δεύτερο βιολογικό. 
Και στην Ελλάδα Χαχαχχαχα υιοθεσία; Αν δεν είσαι πλούσιος και έχεις και υπομονή 5-10 χρόνια μπορεί και να τα καταφέρεις. 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ήθελε να μου πει πως υπάρχουν εναλλακτικές και πως δε τελειώνει ο κόσμος. Της είπα αυτό για την Ελλάδα ήδη και μου πρότεινε να υιοθετήσω στο εξωτερικό επειδή είναι πιο εύκολο.

• Χαχα 1

Ωορρηξία έκανα κ εγώ κάθε μήνα γιατί πριν τις ωοληψιες τσέκαρα με τεστ. 

Δε πιστεύω πως δε θέλουν να μας καταλάβουν απλά δε μπορούν. Μου λέγανε πως δε καταλαβαίνουμε γιατί υποβάλεις τον ευατο σου σε αυτό το βασανιστήριο και κοιτα να προσπαθήσεις με δανεικά ή να κοιτάξεις για υιοθεσία. Βάζε λέει σε κάθε κύκλο ένα ωάριο δικό σου κ ένα δότριας έτσι ώστε να μη ξέρεις ή να μη χρειαστεί να μάθεις ποτέ. Εγώ θέλω να προσπαθήσω και άλλο, δε καταλαβαίνω γιατί φαίνεται τόσο περίεργο.

Αχχ καλέ γιατι βασανιζεις τον εαυτό σου με το τι θα σου πει ο καθενας που ειναι απεξω;;; Και εμενα μου το έχουν πει 2 φορες για την υιοθεσια, ασχετοι εντωμεταξυ που το ειχα αναφερει οτι ειχα κανει εξωσωματικη και μου το ειπαν λες και θα πηγαινα στο περίπτερο να παρω καραμελες.. δεν με πειραξε που μου ειπαν για την υιοθεσία.. με πειραξε που μου το ειπαν άτομα που ξερω οτι δεν θα εμπαιναν ποτε στη διαδικασια αυτη και οτι το λενε τοσο ελαφρα την καρδία λες και δεν ξερουν ποσο δυσκολη ειναι η διαδικασια στην Ελλαδα.. τύπου μην ταλαιπωρεισαι με εξωσωματικη, υιοθετησε ενα παιδι.. λες κ ειναι σκυλος! 

Μη δινεις σημασία.. ειναι δυσκολο αλλα θα εκπαιδευτεις στην αγνοια του κοσμου.. εγω πλεον γελαω με τις βλακειες που ακούω..  κακως τα παίρνεις ολα τοσο σοβαρα.. εστιασε στη διαδικασία μονο.. μην αποσπας τον εαυτο σου απο ανουσια ερεθισματα.. πρεπει να εχουμε και λιγο θετικη ενεργεια για ολο αυτο που κανουμε... Εχεις πεισει τον εαυτό σου οτι θα αποτυχεις..γιατι τοσο πολυ βρε κοριτσι μου!;; Εδω δεν ξερεις καν αν θα προχωρησει αυτο το εμβρυακι και το εχεις καταδικασει!!! Τα εχουν καταφέρει πολυ χειροτερες περιπτωσεις απο τη δική σας ..  πίστεψε στον εαυτο σου !!!!

• Μου αρέσει 4

Just now, Ιουλιέτα είπε:

Μόνο που εγώ στο Γένεσις έκανα και τις ωοληψίες β' φάσης, γι'αυτό βγήκαν τόσες πολλές. Και σχεδόν πάντα έπαιρνα ωάριο! 

Και εγώ κάθε φορά παίρνω από 1-2. Με το βραχύ πήρα και 3 αλλά ήταν όλα ανώριμα. Συγγνώμη αλλά δε γνωρίζω. Τι εννοείς β φασης;

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Πήρε ο άντρας μου κάτι συμπληρώματα ήδη. Εν τω μεταξύ τον στέλνουν ταξίδι Αμερική με τη δουλειά αυτό το μήνα και οι γλυκούληδες φρόντισαν να ενημερώσουν πριν 3-4 μέρες οπότε πρέπει να αλλάξω το πρόγραμμα γιατρών που είχα φτιάξει. Τι νεύρα έχω δε λέγεται.

Αλήθεια σου λέω, υποφέρεται φουλ. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βίωσα που στην υστεροσαλπιγγογραφια βγήκα με μετατραυματικό σοκ. Εχεις απλά λίγες κράμπες μετά για ένα μισαωρακι κ όλα καλά. Σκέψου την επόμενη μέρα πήγα για πεζοπορία 😂

Τώρα είπαμε να πάμε με εντελώς φυσικό κύκλο. Εσυ έκανες φυσικό τροποποιημένο; 

Αχ Ωραια!! Γιατι εχω αγχωθει λιγο!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Αχχ καλέ γιατι βασανιζεις τον εαυτό σου με το τι θα σου πει ο καθενας που ειναι απεξω;;; Και εμενα μου το έχουν πει 2 φορες για την υιοθεσια, ασχετοι εντωμεταξυ που το ειχα αναφερει οτι ειχα κανει εξωσωματικη και μου το ειπαν λες και θα πηγαινα στο περίπτερο να παρω καραμελες.. δεν με πειραξε που μου ειπαν για την υιοθεσία.. με πειραξε που μου το ειπαν άτομα που ξερω οτι δεν θα εμπαιναν ποτε στη διαδικασια αυτη και οτι το λενε τοσο ελαφρα την καρδία λες και δεν ξερουν ποσο δυσκολη ειναι η διαδικασια στην Ελλαδα.. τύπου μην ταλαιπωρεισαι με εξωσωματικη, υιοθετησε ενα παιδι.. λες κ ειναι σκυλος! 

Μη δινεις σημασία.. ειναι δυσκολο αλλα θα εκπαιδευτεις στην αγνοια του κοσμου.. εγω πλεον γελαω με τις βλακειες που ακούω..  κακως τα παίρνεις ολα τοσο σοβαρα.. εστιασε στη διαδικασία μονο.. μην αποσπας τον εαυτο σου απο ανουσια ερεθισματα.. πρεπει να εχουμε και λιγο θετικη ενεργεια για ολο αυτο που κανουμε... Εχεις πεισει τον εαυτό σου οτι θα αποτυχεις..γιατι τοσο πολυ βρε κοριτσι μου!;; Εδω δεν ξερεις καν αν θα προχωρησει αυτο το εμβρυακι και το εχεις καταδικασει!!! Τα εχουν καταφέρει πολυ χειροτερες περιπτωσεις απο τη δική σας ..  πίστεψε στον εαυτο σου !!!!

Πάνω σε αυτήν την ωραία ατάκα έχω απαντήσει με το εσυ γιατί δεν υιοθετείς; Ή εσύ γιατί δεν υοθετησες; Και έχω πάρει απάντηση, αφού μπορούσα να μείνω έγκυος. 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Ε γυναικολόγο καλέ τι τον χρειάζετε ο άντρας σου Κ πρέπει να αλλάξεις τα ραντεβου? Μόνο για να ακούσει εννοείς ? 

Εντάξει δεν μπορούν όλοι να καταλάβουν την προσπάθεια του καθένα . Πρέπει καταρχάς να βρεις ένα άνθρωπο που θέλει να καταλάβει μερικά πράγματα για να μιλήσεις. 

• Μου αρέσει 1

Και εγώ κάθε φορά παίρνω από 1-2. Με το βραχύ πήρα και 3 αλλά ήταν όλα ανώριμα. Συγγνώμη αλλά δε γνωρίζω. Τι εννοείς β φασης;

Εγώ με το βραχύ την πρώτη φορά πήρα 4 και τη δεύτερη μόνο 1.

Ανώριμο δε μου έτυχε ποτέ, μόνο άδειο ωοθυλάκιο μια φορά.

Στο Γένεσις μετά την ωοληψία ξαναπάς σε μια εβδομάδα για υπέρηχο και αν έχει μεγαλώσει κι άλλο ωοθυλάκιο, ξανακάνεις ωοληψία στο καπάκι. 

Εγώ τις μισές φορές είχα και δεύτερο! 

Just now, Ιουλιέτα είπε:

Εγώ με το βραχύ την πρώτη φορά πήρα 4 και τη δεύτερη μόνο 1.

Ανώριμο δε μου έτυχε ποτέ, μόνο άδειο ωοθυλάκιο μια φορά.

Στο Γένεσις μετά την ωοληψία ξαναπάς σε μια εβδομάδα για υπέρηχο και αν έχει μεγαλώσει κι άλλο ωοθυλάκιο, ξανακάνεις ωοληψία στο καπάκι. 

Εγώ τις μισές φορές είχα και δεύτερο! 

Από ότι έχω καταλάβει, το βραχύ πρωτόκολλο σε εμάς τις λίγο ποιο ευαίσθητες ορμονικά, μας καίει λίγο τα ωάρια; 

Πάνω σε αυτήν την ωραία ατάκα έχω απαντήσει με το εσυ γιατί δεν υιοθετείς; Ή εσύ γιατί δεν υοθετησες; Και έχω πάρει απάντηση, αφού μπορούσα να μείνω έγκυος. 

Ειναι γελοία αστείοι.. πραγματικά! Εντωμεταξυ μου το ειπαν ασχετοι σε φαση που ειχα κανει μια εξωσωματικη και δεν προχώρησε η εγκυμοσυνη..  δεν ειναι οτι μου το είπαν δικοι μου ανθρώποι μετα απο ταλαιπωρία πολλων χρονων και ανεπιτυχων προσπαθειων.. και εννοειται οτι οι συγκεκριμενοι που στο λενε εχουν μεγαλο ταμπού για αυτο.. επαρχια κιολας φαντάζεσαι!!!

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ήθελε να μου πει πως υπάρχουν εναλλακτικές και πως δε τελειώνει ο κόσμος. Της είπα αυτό για την Ελλάδα ήδη και μου πρότεινε να υιοθετήσω στο εξωτερικό επειδή είναι πιο εύκολο.

Εγώ θα της πρότεινα να μην ξανά μιλήσει. Ξέρεις κάποιες φορές καλό είναι να μην απαντάμε. Δεν χρειάζεται πάντα να απαντάμε. 
Αυτό θα το έλεγα και στην μαμά μου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...