Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Εχουμε πάρα πολλούς μήνες να αφήσουμε κύκλο χωρίς ωοληψια. Το καλοκαίρι μόνο και το Πάσχα που πάλι προσπαθήσαμε αλλά δεν.

Ανυπομονώ να πάμε στον ανδρολογο να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα. 

Και εγώ κορίτσι μου. Στεναχωρήθηκα πολύ που έπεσες ψυχολογικά γιατί σου είπαν ήθελαν ιδανικά 8 αντί για 6 κύτταρα. Θα σου πω βέβαια ότι μπορεί να πάρει τα πάνω του. Αλλά με τόσο καθαρό ωάριο, με τέρμα φυσικό κύκλο, με πολύ καλές εξετάσεις μόνο με χαμηλή ΑΜΗ , το πιστεύω πολύ το ωάριο σου. Για καποοο λόγο πιστεύω πολύ μέσα μου, ότι αν πέσετε σε καλό ανδρολόγο, να ξεψαχνίσει τον σύζυγο σου, να φτιάξετε λίγο την διατροφή σας και με τις κατάλληλες βιταμίνες και αντιβίωση για το μικρόβιο. Πιστεύω θα μείνεις φυσιολογικά έγκυος. Αν όλα τα υπόλοιπα είστε κομπλέ. Καθαρή μήτρα, χωρίς μικρόβια πολύποδες, ανοιχτές σάλπιγγες , χωρίς πολυκυστικες ωοθήκες, σωστή λειτουργείς ορμονών και καθαρό σπερμα. 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά η μεγάλη fsh Κ η χαμηλή Αμη πάνε πακέτο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνεις έγκυος φυσιολογικά. Κ γι'αυτό με τα φάρμακα κάποια πράγματα διορθώνονται δηλαδή ο οργανισμός κάπως ξυπνάει από τον λήθαργο Κ βάζει τον καλύτερο του εαυτό γενικά για πολύ καιρό αργότερα . Δεν είναι κάτι περίεργο να μείνεις έγκυος με κακές εξετάσεις έχουν μείνει πολλές γυναίκες που προσπαθούσαν πολύ καιρό με εξωσωματικές. Το μυστικό είναι ότι φάρμακο στο φάρμακο κάποιο λειτουργεί σαν ίαση είναι οι ορμόνες στην ουσία.

Γι'αυτό Κ μετά από μια εγκυμοσύνη με εξωσωματική πολλές γυναίκες έχουν μείνει φυσιολογικά. Η εγκυμοσύνη με τις ορμόνες της από μόνη της λειτουργεί σαν φάρμακο. Οι ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο . 

Οντως αυτά πάνε πακέτο. Παραδόξως η δική μου FSH ήταν καλή. Έχω καιρό να την ξανατσεκαρω. Παρόλο που ήταν στο 8 τελευταία φορά που την τσέκαρα,  δεν πετυχαίνω καλό έμβρυο. Τελοσπαντων, σήμερα συνειδητοποίησα πόσο δεν έχει πολύ νόημα να ανοιχτείς σε άτομα που δε περνάνε το ίδιο με εσένα. Γενικά είχα κρατήσει τις κολλητές μου εκτός, ξέρουν μόνο πολύ λίγα πράγματα. Σήμερα που έκανα μια συζήτηση, κατάλαβα πόσο δε μπορεί κανείς να μπει στη θέση σου έστω και λίγο.

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Οντως αυτά πάνε πακέτο. Παραδόξως η δική μου FSH ήταν καλή. Έχω καιρό να την ξανατσεκαρω. Παρόλο που ήταν στο 8 τελευταία φορά που την τσέκαρα,  δεν πετυχαίνω καλό έμβρυο. Τελοσπαντων, σήμερα συνειδητοποίησα πόσο δεν έχει πολύ νόημα να ανοιχτείς σε άτομα που δε περνάνε το ίδιο με εσένα. Γενικά είχα κρατήσει τις κολλητές μου εκτός, ξέρουν μόνο πολύ λίγα πράγματα. Σήμερα που έκανα μια συζήτηση, κατάλαβα πόσο δε μπορεί κανείς να μπει στη θέση σου έστω και λίγο.

Οχι κορίτσι μου δεν μπορεί κανένας. 
φάγαμε πολλά χαστούκια μέχρι σήμερα. Όπως εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε άλλους ανθρώπους που περνάνε διάφορα. Όπως τα βάσανα των γονιών. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και εγώ κορίτσι μου. Στεναχωρήθηκα πολύ που έπεσες ψυχολογικά γιατί σου είπαν ήθελαν ιδανικά 8 αντί για 6 κύτταρα. Θα σου πω βέβαια ότι μπορεί να πάρει τα πάνω του. Αλλά με τόσο καθαρό ωάριο, με τέρμα φυσικό κύκλο, με πολύ καλές εξετάσεις μόνο με χαμηλή ΑΜΗ , το πιστεύω πολύ το ωάριο σου. Για καποοο λόγο πιστεύω πολύ μέσα μου, ότι αν πέσετε σε καλό ανδρολόγο, να ξεψαχνίσει τον σύζυγο σου, να φτιάξετε λίγο την διατροφή σας και με τις κατάλληλες βιταμίνες και αντιβίωση για το μικρόβιο. Πιστεύω θα μείνεις φυσιολογικά έγκυος. Αν όλα τα υπόλοιπα είστε κομπλέ. Καθαρή μήτρα, χωρίς μικρόβια πολύποδες, ανοιχτές σάλπιγγες , χωρίς πολυκυστικες ωοθήκες, σωστή λειτουργείς ορμονών και καθαρό σπερμα. 

Και εγώ στενοχωρήθηκα και γενικά από χθες το έχω λίγο ξεγράψει από το μυαλό μου. Σκέφτομαι απλά πως αύριο θα πάω γραφείο. Μέχρι και τα ρούχα του γραφείου έβγαλα να τα σιδερώσω. Τόσο σίγουρη. Τουλάχιστον να μη βρεθώ προ εκπλήξεως.  Συνεχίζω και παίρνω τα φάρμακα βέβαια και μου φαίνεται εντελώς άκυρο. 
Όσον αφορά τις σάλπιγγες, η μία μου είναι εντελώς καθαρή και η άλλη είχε ελικώειδες σχήμα που το καθιστά λίγο πιο δύσκολο. Παντως η σαλπιγγογρφια ήταν από τους χειρότερους πόνους που έχω βιώσει ποτέ. 

Μόνο εδώ βρήκα παρηγοριά προσωπικά. Και 1-2 φίλους που είχαν την θελήσει να με ακούνε. Και σίγουρα τον σύντροφο μου 

Και εγώ στενοχωρήθηκα και γενικά από χθες το έχω λίγο ξεγράψει από το μυαλό μου. Σκέφτομαι απλά πως αύριο θα πάω γραφείο. Μέχρι και τα ρούχα του γραφείου έβγαλα να τα σιδερώσω. Τόσο σίγουρη. Τουλάχιστον να μη βρεθώ προ εκπλήξεως.  Συνεχίζω και παίρνω τα φάρμακα βέβαια και μου φαίνεται εντελώς άκυρο. 
Όσον αφορά τις σάλπιγγες, η μία μου είναι εντελώς καθαρή και η άλλη είχε ελικώειδες σχήμα που το καθιστά λίγο πιο δύσκολο. Παντως η σαλπιγγογρφια ήταν από τους χειρότερους πόνους που έχω βιώσει ποτέ. 

Και εγώ!!! Ότι χειρότερο. Και εγώ έχω την δεξιά λίγο στραβή. 

Και έχω πολυκυστικες ωοθήκες με σταθερό κύκλο και κάθε μήνα ωορρηξία 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Όποτε μπορέσετε και θέλετε, να δοκιμάσετε συνεχόμενα μερικούς μήνες και οπωσδήποτε με τέστ ωορρηξίας!

Το έκανα επι ένα χρόνο πριν ξεκινήσουμε τις ωοληψιες. Τώρα φοβάμαι να αφήσω κύκλο να περάσει έτσι ανεκμετάλλευτο γιατί δε ξέρω πόσος καιρός μου μένει με αποθέματα. 

Εχε πίστη μέχρι το τέλος!! Να είσαι περιφανή για τον εαυτό σου! 

Just now, MK2012 είπε:

Το έκανα επι ένα χρόνο πριν ξεκινήσουμε τις ωοληψιες. Τώρα φοβάμαι να αφήσω κύκλο να περάσει έτσι ανεκμετάλλευτο γιατί δε ξέρω πόσος καιρός μου μένει με αποθέματα. 

Μην αφήνεις κύκλους. Απλά ψάξτε ότι μπορείτε, να βεβαιωθείτε για το σπερμα και με βιταμίνες φιλικό οξύ, d3 ω3 να βελτιώσετε τις ποιότητες. 

• Μου αρέσει 2

Κι εγώ είχα πάθει εμμονή με τις ωοληψίες! Κάνε ένα διάλειμμα όταν είσαι έτοιμη μήπως και ισχύει αυτό με το boost των φαρμάκων!

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Μην αφήνεις κύκλους. Απλά ψάξτε ότι μπορείτε, να βεβαιωθείτε για το σπερμα και με βιταμίνες φιλικό οξύ, d3 ω3 να βελτιώσετε τις ποιότητες. 

Ψάχνουμε τα 2 άριστα υλικά! Και θα το βρείτε. Είστε νεότατη. Επίσης μπορεί με ΑΜΗ 0.4 να πας μέχρι τα 45 σου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μόνο εδώ βρήκα παρηγοριά προσωπικά. Και 1-2 φίλους που είχαν την θελήσει να με ακούνε. Και σίγουρα τον σύντροφο μου 

Και εγώ!!! Ότι χειρότερο. Και εγώ έχω την δεξιά λίγο στραβή. 

Και έχω πολυκυστικες ωοθήκες με σταθερό κύκλο και κάθε μήνα ωορρηξία 

Ωορρηξία έκανα κ εγώ κάθε μήνα γιατί πριν τις ωοληψιες τσέκαρα με τεστ. 

Δε πιστεύω πως δε θέλουν να μας καταλάβουν απλά δε μπορούν. Μου λέγανε πως δε καταλαβαίνουμε γιατί υποβάλεις τον ευατο σου σε αυτό το βασανιστήριο και κοιτα να προσπαθήσεις με δανεικά ή να κοιτάξεις για υιοθεσία. Βάζε λέει σε κάθε κύκλο ένα ωάριο δικό σου κ ένα δότριας έτσι ώστε να μη ξέρεις ή να μη χρειαστεί να μάθεις ποτέ. Εγώ θέλω να προσπαθήσω και άλλο, δε καταλαβαίνω γιατί φαίνεται τόσο περίεργο.

Διαφημίσεις

Κοριτσια την Τετάρτη εχω την εξεταση για το μικροβίωμα επιτελους.. ο γιατρος μου ειπε να παρω προληπτικά υποθετο βολταρεν,  αλλα πιο πολυ πιστευω επειδη εγω του γκρινιαζα οτι θα με πονεσει.. υποφερεται η ενοχληση;; Αν ειναι να μην το παρω τζαμπα.. δεν ειναι και το καλυτερο μου να βαζω υποθετο απο τον πωπο.. το εκανα μια φορα στην σαλπιγγογραφια...

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πήρε ο άντρας μου κάτι συμπληρώματα ήδη. Εν τω μεταξύ τον στέλνουν ταξίδι Αμερική με τη δουλειά αυτό το μήνα και οι γλυκούληδες φρόντισαν να ενημερώσουν πριν 3-4 μέρες οπότε πρέπει να αλλάξω το πρόγραμμα γιατρών που είχα φτιάξει. Τι νεύρα έχω δε λέγεται.

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Κοριτσια την Τετάρτη εχω την εξεταση για το μικροβίωμα επιτελους.. ο γιατρος μου ειπε να παρω προληπτικά υποθετο βολταρεν,  αλλα πιο πολυ πιστευω επειδη εγω του γκρινιαζα οτι θα με πονεσει.. υποφερεται η ενοχληση;; Αν ειναι να μην το παρω τζαμπα.. δεν ειναι και το καλυτερο μου να βαζω υποθετο απο τον πωπο.. το εκανα μια φορα στην σαλπιγγογραφια...

Αλήθεια σου λέω, υποφέρεται φουλ. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βίωσα που στην υστεροσαλπιγγογραφια βγήκα με μετατραυματικό σοκ. Εχεις απλά λίγες κράμπες μετά για ένα μισαωρακι κ όλα καλά. Σκέψου την επόμενη μέρα πήγα για πεζοπορία 😂

πρίν από 5 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κι εγώ είχα πάθει εμμονή με τις ωοληψίες! Κάνε ένα διάλειμμα όταν είσαι έτοιμη μήπως και ισχύει αυτό με το boost των φαρμάκων!

Τώρα είπαμε να πάμε με εντελώς φυσικό κύκλο. Εσυ έκανες φυσικό τροποποιημένο; 

• Ευχαριστώ 1

Πήρε ο άντρας μου κάτι συμπληρώματα ήδη. Εν τω μεταξύ τον στέλνουν ταξίδι Αμερική με τη δουλειά αυτό το μήνα και οι γλυκούληδες φρόντισαν να ενημερώσουν πριν 3-4 μέρες οπότε πρέπει να αλλάξω το πρόγραμμα γιατρών που είχα φτιάξει. Τι νεύρα έχω δε λέγεται.

Προλαβαίνει να κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα; Βασικά ξέρεις τι θα έκανα εγώ στην θέση σου; Θα έπαιρνα τηλέφωνο τον ανδρολογο, θα του έλεγα για το ταξίδι, τι εξετάσεις να κάνει να τις έχει έτοιμες και να κάνει ένα ραντεβού μέσω Viber το κάνουν πολύ. Του καταθέτεις το ποσό του ραντεβού. Το έχω κάνει 3 φορές μέχρι τώρα. Ετσι δεν χάνεται χρόνο και αν πρέπει να τον δει από κοντά κανονίζεις εκ νέου ραντεβού διασώσεις.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ψάχνουμε τα 2 άριστα υλικά! Και θα το βρείτε. Είστε νεότατη. Επίσης μπορεί με ΑΜΗ 0.4 να πας μέχρι τα 45 σου. 

Μακάρι γιατί 3 γιατροί μου είπαν για ορμονική υποκατάσταση σε 1-2 χρόνια. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Αλήθεια σου λέω, υποφέρεται φουλ. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βίωσα που στην υστεροσαλπιγγογραφια βγήκα με μετατραυματικό σοκ. Εχεις απλά λίγες κράμπες μετά για ένα μισαωρακι κ όλα καλά. Σκέψου την επόμενη μέρα πήγα για πεζοπορία 😂

Τώρα είπαμε να πάμε με εντελώς φυσικό κύκλο. Εσυ έκανες φυσικό τροποποιημένο; 

Τα έκανα όλα: 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο, 4-5 Femara και τα υπόλοιπα εντελώς φυσικά. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...