Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 51 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Συγχαρητήρια και με το καλό να υποδεχτειτε το μωράκι σας!!! Η ιστορία σου ειναι μια αχτιδα φωτος για μας στο σκοταδι της υπογονιμοτητας και δινει σε ολες ελπιδα!!! Αν επιτρεπεται και θες να το μοιραστεις, ποια ειναι η ηλικια σου ; Επίσης απο την πλευρά του σπερματος που περα απο το θεμα υγείας που Ευτυχώς ξεπεράστηκε, λογικα δεν ειχατε καποιο θεμα για να σας προτεινει ο γιατρός προσπαθειες φυσικά, σωστά;;;

Ολα καλά, αλλα η φράση μην προτασσετε τα θελω σας και αφήστε τα ολα στο θελημα του Θεού, προσωπικά θεωρώ οτι αναιρείται από μόνη της, καθώς ολες οσες εδω μεσα βασανιζομαστε με την υπογονιμοτητα και βαζουμε στη διαδικασια της εξωσωματικής το σωμα μας εχουμε βαλει μπροστα το "Θέλω, άρα το μπορώ!".. δεν γινεται αλλιώς! Ο Θεός εδω δεν θεωρω οτι εχει σχεση, αλλο το ενα, αλλο το αλλο.. και προσωπικά πιστευω αρκετα!

Και οσον αφορα το κομμάτι του γιατρου που ειναι καθαρά προσωπική επιλογή με ποιον θα ταιριάξεις, ασχετως εμπειρίας.. (είδαμε εμπειρους να καταστρέφουν κοσμο).. προσωπικά αν δεν μου γλυκομιλάει ο γιατρός και δεν με ακουει, νιωθω οτι δεν με σεβεται και δεν δίνω ευκαιρια.. ετσι λειτουργώ εγω.. οποτε δεν ειναι κανονας πως θα πρέπει να κανουμε επιλογη γιατρου! Συγχαρητηρια και πάλι !!!

• Μου αρέσει 5

37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ρωτησα περισσοτερο επειδη ολοι οι παράγοντες παίζουν ρολο και έχουν σημασία..

Τωρα στο κομμάτι της θρησκείας και της πίστης δεν θα υπεισέλθω περισσοτερο.. σεβομαι την αποψη σας, αλλα ειναι εντελώς προσωπική υπόθεση και η πίστη του καθενός και προσωπικα σεβομαι οτιδήποτε μπορεί να πιστεύει ο καθένας.. όπως και να έχει ζειτε ενα θαύμα  οπως ολες οι εγκυμοσύνες εδω μεσα και ευχομαι να την απολαύσετε!!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

το γιατί σε μένα συνήθως το λέμε αφού έχουμε κάνει κατά γράμμα όσα μας έχει πει ο γιατρός, έχουμε κάνει τρομερές θυσίες και παραχωρήσεις και πάλι δεν το καταφέρνουμε. Οταν το λέμε δεν εννοούμε γιατί σε μένα και όχι σε κάποιον άλλον. Το λέμε γιατί αφού προσπαθούμε τόσο; Τι άλλο συμβαίνει. Προσωπικά δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στην ιατρική. 
Μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο, η αποδοχή μέσα σου συνέβη αφού πετύχατε την φυσική σύλληψη; Ή έγινε κατά την διάρκεια των ωολληψιων; 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας σπάνια προσευχόμουν να μου δώσει ο Θεός ένα παιδί. Προσευχόμουν πάντα να αντέξω ό,τι έρχεται και να μην χάσω την πίστη μου.

Και αυτό γιατί τις μισές φορές όντως λύγιζα και θύμωνα και απελπιζόμουν... 🥹

Κι ακόμα και τώρα μάχη δίνω να μην θεωρήσω τίποτα δεδομένο και να φανώ αντάξια της Χάρης. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Ιουλιέτα είπε:

Σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας σπάνια προσευχόμουν να μου δώσει ο Θεός ένα παιδί. Προσευχόμουν πάντα να αντέξω ό,τι έρχεται και να μην χάσω την πίστη μου.

Και αυτό γιατί τις μισές φορές όντως λύγιζα και θύμωνα και απελπιζόμουν... 🥹

Κι ακόμα και τώρα μάχη δίνω να μην θεωρήσω τίποτα δεδομένο και να φανώ αντάξια της Χάρης. 

Ακριβώς, τις μισές φορές λυγιζατε φαντάζομαι και ο συζηγος σας. Σκεφτείτε τώρα αυτό που περάσατε 1 χρόνο με μόνο ωολληψιες, χωρίς εμβρυομεταφορες και αποτυχίες και αποβολές, να το περνούσατε 3-5-10 χρόνια, 5-8 αποβολές, συν όλος ο κόπος σου ο οικονομικός να φευγει σαν αέρας…. Να χάνεις τους φίλους σου, την οικογένεια σου, τον εαυτό σου, κάποιες να απομακρύνονται με τον σύντροφο τους…. 

για αυτό έγραψα ότι δεν είναι ωραία η φράση. Και θα επιμείνω σε αυτό.

Χαίρομαι που τα βλέπεις έτσι όλα θετικά πλέον και γεμάτα αισιοδοξία. 

Οι περισσότερες εδώ μέσα πιστεύουμε και πολύ μάλιστα, δεν σταματήσαμε να προσευχόμαστε να αντέξουμε, να βγούμε οι ίδιες υγιής από όλα αυτά που τραβάμε σωματικά και ψυχικά και μετά να έρθει ένα μωράκι στην ζωή μας. 

• Μου αρέσει 5
  • Δύναμη! 2

πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

• Μου αρέσει 3

Just now, linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ακριβώς, τις μισές φορές λυγιζατε φαντάζομαι και ο συζηγος σας. Σκεφτείτε τώρα αυτό που περάσατε 1 χρόνο με μόνο ωολληψιες, χωρίς εμβρυομεταφορες και αποτυχίες και αποβολές, να το περνούσατε 3-5-10 χρόνια, 5-8 αποβολές, συν όλος ο κόπος σου ο οικονομικός να φευγει σαν αέρας…. Να χάνεις τους φίλους σου, την οικογένεια σου, τον εαυτό σου, κάποιες να απομακρύνονται με τον σύντροφο τους…. 

για αυτό έγραψα ότι δεν είναι ωραία η φράση. Και θα επιμείνω σε αυτό.

Χαίρομαι που τα βλέπεις έτσι όλα θετικά πλέον και γεμάτα αισιοδοξία. 

Οι περισσότερες εδώ μέσα πιστεύουμε και πολύ μάλιστα, δεν σταματήσαμε να προσευχόμαστε να αντέξουμε, να βγούμε οι ίδιες υγιής από όλα αυτά που τραβάμε σωματικά και ψυχικά και μετά να έρθει ένα μωράκι στην ζωή μας. 

Κοπέλα μου χειρότερο από το να διαγιγνώσκεται ο άντρας σου με καρκίνο στα 31 του δεν υπάρχει.

Αλλά του καθενός ο πόνος του φαντάζει ο μεγαλύτερος, είναι ανθρώπινο.

Αισιόδοξη δεν είμαι, αυτός είναι ο αγώνας μου: να αποδέχομαι τα βάσανα όπως και τις χαρές. 

• Δύναμη! 3

Διαφημίσεις

Just now, Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου χειρότερο από το να διαγιγνώσκεται ο άντρας σου με καρκίνο στα 31 του δεν υπάρχει.

Αλλά του καθενός ο πόνος του φαντάζει ο μεγαλύτερος, είναι ανθρώπινο.

Αισιόδοξη δεν είμαι, αυτός είναι ο αγώνας μου: να αποδέχομαι τα βάσανα όπως και τις χαρές. 

Δεν σύγκρινα τι είναι χειρότερο, ούτε πρόσβαλα τα βιώματα σας.
Μίλησα για την υπογονιμότητα ξεκάθαρα και το κομμάτι παιδί. 
Δεν θα πω εδώ μέσα τι άλλο περνάω πέραν τις υπογονιμότητας. 
 Κακός το ξεκίνησες έτσι. 
Χειρότερο από το να χάνεις το παιδί σου δεν υπάρχει.
Θα το καταλάβεις όταν πάρεις το μωρό σου αγκαλιά.

Κανένας αγαπημένος μας δεν θέλουμε να πάθει κάτι! Και ο καρκίνος και άλλα αυτοάνοσα επικίνδυνα για την ζωή , είναι τρομακτικά. Αλλά υπάρχουν χειρότερα! Και δυστυχώς εδώ μέσα το βίωσαν! 
αλλά όπως είπες. Του καθενός ο πόνος του φαντάζεται μεγαλύτερος.

προσπαθουσα απλα να σου εξηγήσω αυτό που είπες ποσο λάθος ακούγεται. Ο καθένας με τα πιστεύω του.

καλη συνέχεια κορίτσι μου. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Και τα ορμονικά μου ήταν ανάστατα, η FSH υψηλή... Όταν πρωτοέγραψα εδώ σχεδόν καμιά δεν ήταν αισιόδοξη, όπως δεν ήταν και οι γιατροί. Μου λέγανε οι πιο πολλές ότι υψηλή FSH σημαίνει χαμηλή ποιότητα ωαρίων. 

Just now, Xristina96 είπε:

Δεν σύγκρινα τι είναι χειρότερο, ούτε πρόσβαλα τα βιώματα σας.
Μίλησα για την υπογονιμότητα ξεκάθαρα και το κομμάτι παιδί. 
Δεν θα πω εδώ μέσα τι άλλο περνάω πέραν τις υπογονιμότητας. 
 Κακός το ξεκίνησες έτσι. 
Χειρότερο από το να χάνεις το παιδί σου δεν υπάρχει.
Θα το καταλάβεις όταν πάρεις το μωρό σου αγκαλιά.

Κανένας αγαπημένος μας δεν θέλουμε να πάθει κάτι! Και ο καρκίνος και άλλα αυτοάνοσα επικίνδυνα για την ζωή , είναι τρομακτικά. Αλλά υπάρχουν χειρότερα! Και δυστυχώς εδώ μέσα το βίωσαν! 
αλλά όπως είπες. Του καθενός ο πόνος του φαντάζεται μεγαλύτερος.

προσπαθουσα απλα να σου εξηγήσω αυτό που είπες ποσο λάθος ακούγεται. Ο καθένας με τα πιστεύω του.

καλη συνέχεια κορίτσι μου. 

Δίκιο έχεις, είναι χειρότερο να χάνεις το παιδί σου! Συγγνώμη!

πρίν από 6 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Και τα ορμονικά μου ήταν ανάστατα, η FSH υψηλή... Όταν πρωτοέγραψα εδώ σχεδόν καμιά δεν ήταν αισιόδοξη, όπως δεν ήταν και οι γιατροί. Μου λέγανε οι πιο πολλές ότι υψηλή FSH σημαίνει χαμηλή ποιότητα ωαρίων. 

Δίκιο έχεις, είναι χειρότερο να χάνεις το παιδί σου! Συγγνώμη!

Γενικά η μεγάλη fsh Κ η χαμηλή Αμη πάνε πακέτο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνεις έγκυος φυσιολογικά. Κ γι'αυτό με τα φάρμακα κάποια πράγματα διορθώνονται δηλαδή ο οργανισμός κάπως ξυπνάει από τον λήθαργο Κ βάζει τον καλύτερο του εαυτό γενικά για πολύ καιρό αργότερα . Δεν είναι κάτι περίεργο να μείνεις έγκυος με κακές εξετάσεις έχουν μείνει πολλές γυναίκες που προσπαθούσαν πολύ καιρό με εξωσωματικές. Το μυστικό είναι ότι φάρμακο στο φάρμακο κάποιο λειτουργεί σαν ίαση είναι οι ορμόνες στην ουσία.

Γι'αυτό Κ μετά από μια εγκυμοσύνη με εξωσωματική πολλές γυναίκες έχουν μείνει φυσιολογικά. Η εγκυμοσύνη με τις ορμόνες της από μόνη της λειτουργεί σαν φάρμακο. Οι ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο . 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Εχουμε πάρα πολλούς μήνες να αφήσουμε κύκλο χωρίς ωοληψια. Το καλοκαίρι μόνο και το Πάσχα που πάλι προσπαθήσαμε αλλά δεν.

πρίν από 31 λεπτά , Xristina96 είπε:

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

Ανυπομονώ να πάμε στον ανδρολογο να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα.  Είχαμε πάει και παλιότερα σε ανδρολόγο πριν ξεκινήσουμε τις προσπάθειες αλλά ήταν οικογενειακός φίλος, δε βρήκε κάποιο πρόβλημα μόνο το ecoli. Τώρα θα πάμε σε έναν με ειδίκευση στην υπογονιμότητα.

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Εχουμε πάρα πολλούς μήνες να αφήσουμε κύκλο χωρίς ωοληψια. Το καλοκαίρι μόνο και το Πάσχα που πάλι προσπαθήσαμε αλλά δεν.

Όποτε μπορέσετε και θέλετε, να δοκιμάσετε συνεχόμενα μερικούς μήνες και οπωσδήποτε με τέστ ωορρηξίας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...