Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εμένα με κάλεσαν μετά από 2 χρόνια. Πλήρωσα τον Δεκέμβριο για το 2023 και περιμένω τώρα ενημέρωση για να πληρώσω για το 2024. 

Για ωάρια πληρώνεις ή για έμβρυα ; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλησπέρα και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!

Εγώ την πάλεψα με φρυγανιές μόνο!!! Ακόμη κ όταν επεφτα το βράδυ για ύπνο ξυπνούσα από την ναυτία  έτρωγα 2 φρυγανιές να ηρεμήσει το στομάχι για να ξανακοιμηθω.

πρίν από 15 λεπτά , Blu24 είπε:

Για να τα καταστρέψουν θέλει να στείλεις ΥΔ με γνήσιο της υπογραφής, δεν καταστρέφουν  μόνοι τους. Βέβαια πάρε εσύ ένα τηλ.

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Έμβρυα 

1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!

Εγώ την πάλεψα με φρυγανιές μόνο!!! Ακόμη κ όταν επεφτα το βράδυ για ύπνο ξυπνούσα από την ναυτία  έτρωγα 2 φρυγανιές να ηρεμήσει το στομάχι για να ξανακοιμηθω.

Για να τα καταστρέψουν θέλει να στείλεις ΥΔ με γνήσιο της υπογραφής, δεν καταστρέφουν  μόνοι τους. Βέβαια πάρε εσύ ένα τηλ.

Δεν καταστρέφουν απαγορεύεται βάση νόμου. Μπορείς να χρωστάς αλλά όταν θα πας να τα χρησιμοποιήσεις πρέπει να πληρώσεις τα χρωστούμενα. Πχ αν πάω να τα βάλω εγώ τώρα θα πληρώσω την εμβρυομεταφορά και την κατάψυξη του 2024. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Κορίτσια όταν έχεις κατάψυξη είτε έμβρυα είτε ωάρια και περάσει ο χρόνος που έχεις πληρώσει σε ενημερώνουν από την κλινική εκείνοι ή επικοινωνείς εσύ; Και σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσεις εσύ τα καταστρέφουν ;;

Οχι όχι.. σε ενημερωνουν απο το κέντρο! Εγω το ρωτησα τωρα στη 2η.. μετα τον πρωτο χρονο ενημερώνουν! αυτο μας ελειπε.. να τα καταστρέφουν χωρις προειδοποίηση!! Ενα σφίξιμο στο λαιμό με Έπιασε με το που το διαβασα!!!😱🤣

• Χαχα 1

Κι εμενα τον Σεπτεμβρη που περασε ενας χρονος με ενημερωσαν και πληρωσα. Μαλιστα ειχε και προσφορα 😅 οποτε πληρωσα για μια τετραετια μηπως το παρω αποφαση για δευτερο! 

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Nima21 είπε:

Οχι όχι.. σε ενημερωνουν απο το κέντρο! Εγω το ρωτησα τωρα στη 2η.. μετα τον πρωτο χρονο ενημερώνουν! αυτο μας ελειπε.. να τα καταστρέφουν χωρις προειδοποίηση!! Ενα σφίξιμο στο λαιμό με Έπιασε με το που το διαβασα!!!😱🤣

Εμένα δεν με ενημέρωσαν για αυτό αγχώθηκα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Μόλις με κάλεσαν από το εμβρυολογικό πως προχωράει το εμβρυακι αλλά είναι στα 6 κύτταρα και θα ήθελαν ιδανικά να είναι στα 8 σήμερα. Την Τρίτη το πρωι θα με καλέσουν για το αν έγινε βλαστοκύστη για να μου πουν να πάω για την εμβρυομεταφορα η όχι. Αλλα δε ξέρω, αν ιδανικά ήθελαν να είναι στα 8 κύτταρα δεν είμαι πολύ αισιόδοξη. Διαβάζοντας online βλέπω πως τα 3ης ημέρας πρέπει να είναι 6-9 κύτταρα οπότε είμαστε στο χαμηλότερο όριο. 

• Ευχή 7

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Μόλις με κάλεσαν από το εμβρυολογικό πως προχωράει το εμβρυακι αλλά είναι στα 6 κύτταρα και θα ήθελαν ιδανικά να είναι στα 8 σήμερα. Την Τρίτη το πρωι θα με καλέσουν για το αν έγινε βλαστοκύστη για να μου πουν να πάω για την εμβρυομεταφορα η όχι. Αλλα δε ξέρω, αν ιδανικά ήθελαν να είναι στα 8 κύτταρα δεν είμαι πολύ αισιόδοξη.

Καλημέρα κορίτσι, στα 8 κύτταρα είναι το ιδανικό στην τρίτη ημέρα αλλά μικρή σημασία έχει, προχωράει. Ελπίζουμε για το καλύτερο! 🙏
Μπορεί να γίνει βλαστοκύστη στην 6η ημέρα όπως και τα υπόλοιπα αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Εφόσον προχωράει μην χάνεις την αισιοδοξία σου! 🤞

13 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Πέρυσι τον Νοέμβρη 

Μήπως σου έχει έρθει κάποιο email και πήγε στα spam? 

πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα κορίτσι, στα 8 κύτταρα είναι το ιδανικό στην τρίτη ημέρα αλλά μικρή σημασία έχει, προχωράει. Ελπίζουμε για το καλύτερο! 🙏
Μπορεί να γίνει βλαστοκύστη στην 6η ημέρα όπως και τα υπόλοιπα αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Εφόσον προχωράει μην χάνεις την αισιοδοξία σου! 🤞

Μήπως σου έχει έρθει κάποιο email και πήγε στα spam? 

Αν γίνει την 6η μέρα όμως δε νομίζω να κάνω την ετ γιατί μου είπε πως γίνεται την 5η ημέρα. Ήθελα να το βάλω φρέσκο και όχι να το καταψύξω. Δε καταλαβαίνω γιατί δε μπορεί να πάει η εμβρυομεταφορα μια μέρα μετά με 6ης ημέρας αφού έτσι κ αλλιώς κ το άλλο 6ης ημέρας είναι και θα μπουν μαζί.

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν γίνει την 6η μέρα όμως δε νομίζω να κάνω την ετ γιατί μου είπε πως γίνεται την 5η ημέρα. Ήθελα να το βάλω φρέσκο και όχι να το καταψύξω.

Δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει 6η ημέρα ή όχι. Ότι σου είπε ο γιατρός σου. Αλλά μην προτρέχεις μέχρι την Τρίτη γιατί μπορεί όντως να αναπτυχθεί σε μία ικανοποιητική βλαστοκύστη μέχρι τότε. 
Και την 6η όμως να γίνει και να το καταψύξεις θα πας στον επόμενο κύκλο με δύο ωραιότατες βλαστοκύστες και θα τις μεταφέρεις! Οτιδήποτε είναι καλύτερο για τα στοιχεία που έχετε. 🤩

Η εξωσωματική θέλει πολύ υπομονή από την αρχή μέχρι το τέλος. ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...