Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Makelen είπε:

Τοτε ολα τελεια! Ευχομαι τα καλυτερα! Με το καλοοο!! Περιμενεις να αδιαθετησεις για να ξεκινησεις;?

Να σαι καλά!!ναι αναμένω την περίοδο. 

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Ναι το 8 κυττάρων Α είναι ένα άριστο έμβρυο 3 ημερών! Και τα 3 που έχεις grade A  έχουν πολύ καλές πιθανότητες. Πόσα θα μεταφέρεις; 
Καλή επιτυχία 🤞✌️🙏

Ευχαριστώ πολύ !!!

3 θα μεταφέρουμε! 

πρίν από 24 λεπτά , Sisheido είπε:

Προσωπικά αν ήταν να βάλω 3 θα επέλεγα 2 Α κι ένα Β... πρώτον γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πιάσουν όλα καο στο κακό σενάριο να μη πιάσει κανένα να έχω άλλο ένα Α και Β! Ακόλουθα το γιατρό και το ένστικτο σου ομως!!! Με το καλο να τα υποδεχτείς και να σου φέρουν υγιή μωρο-α!!!

Να σου πω την αλήθεια μου πέρασε από το μυαλό αυτό που λες αλλά ο γιατρός είναι στο να βάλει τα Α. Θα δω τι θα πουν και οι εμβρυολογοι γιατί είπε θα τους συμβουλευτούμε! 
σ ευχαριστώ πολύ!!!

πρίν από 21 λεπτά , Neverstop είπε:

Ειδικά για σένα σπέσιαλ ευχές και θετική ενέργεια!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ 😘😘😘

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Pepi88 είπε:

Συγγνώμη που επεμβαίνω!ο άντρας μου υπάρχει 😂😂 dfi 9 % πριν 2 βδομαδες έκανε !μέχρι και ο γιατρός σοκαρίστηκε !και με ουρεοπλασμα παρακαλώ 😂

Σοκ κορίτσια !!  Εμείς ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα τέτοιο νούμερο !!

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Να σαι καλά!!ναι αναμένω την περίοδο. 

Ευχαριστώ πολύ !!!

3 θα μεταφέρουμε! 

Να σου πω την αλήθεια μου πέρασε από το μυαλό αυτό που λες αλλά ο γιατρός είναι στο να βάλει τα Α. Θα δω τι θα πουν και οι εμβρυολογοι γιατί είπε θα τους συμβουλευτούμε! 
σ ευχαριστώ πολύ!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ 😘😘😘

Να πάνε όλα τέλεια λοιπόν να έχουμε ευχάριστα νέα από όλες σας που ετοιμάζεστε για ετ 🤞🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Εννοείται πως υπάρχει ελπίδα! 
Θα συμφωνήσω με την @Sisheido και εγώ θα έβαζα 2 Α και 1 Β για τους λόγους που ανέφερε. Πάνω από όλα είναι η άποψη των γιατρών & εμβρυολογων! 
Καλή  επιτυχία να έχεις!Ολα να πάνε κατευχην!🤞🏻🤞🏻♥️♥️

πρίν από 17 λεπτά , Winnie7 είπε:

Εννοείται πως υπάρχει ελπίδα! 
Θα συμφωνήσω με την @Sisheido και εγώ θα έβαζα 2 Α και 1 Β για τους λόγους που ανέφερε. Πάνω από όλα είναι η άποψη των γιατρών & εμβρυολογων! 
Καλή  επιτυχία να έχεις!Ολα να πάνε κατευχην!🤞🏻🤞🏻♥️♥️

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Ναι θα το συζητήσω μαζί τους! ♥️♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 12/30/2024 at 11:57 PM, Blue Velvet said:

Και εμένα μια χαρά μου ακούγεται η προσέγγιση του γιατρού σου κ ειδικα  αυτό που σου είπε για τα συμπληρώματα.Και ο δικός μου μας είχε πει πως τα συμπληρώματα δεν κάνουν θαύματα,αλλά δεν κάνουν και κακό. Εχω διαβάσει διάφορα τόσα χρόνια στο φορουμ,μέχρι και για υστεροσκοπηση έπειτα από μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά,για βιοψία όρχεων επειδή ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοτερατοσπερμια,να αγορασουμε βιταμίνες των 300€και πολλά άλλα.Ο γιατρος μου είναι κατά των άσκοπων επεμβάσεων και των ατελείωτων εξετάσεων και έχει δίκιο.Εγω στην πρώτη μου αποτυχημένη προσπάθεια πήγα στο γραφείο του πεπεισμένη πως δεν πρόκειται να κάνω παιδί και επειδή διάβαζα διάφορα,του είπα πως θέλω να κάνω υστεροσκοπηση.Μου είπε πως με μια αποτυχία,δεν υποβάλλουμε μια γυναίκα σ αυτή την επέμβαση και είχε δίκιο.Ηταν τυχαίο γεγονός,γιατί στην επόμενη προσπάθεια,έκανα την κόρη μου,μετά είχα μια βιοχημική και τώρα είμαι πάλι έγκυος.Δεν πήραμε ούτε ακριβές βιταμίνες(μόνο Wellman,q10&pregnacare)ούτε κάναμε κάποια επέμβαση.Εχω κάνει βραχύ πρωτόκολλο(δεν πέτυχε)και επειδή δεν ανταποκρίνομαι καλά στα φάρμακα κ έχω σχετικά χαμηλή ΑΜΗ,κάναμε ήπια διέγερση με φεμαρα και μεριοφερτ κ πήγε πολύ καλα.Παρε τα πάνω σου,να ακούς τον γιατρό σου που είναι επιστημονας και γνωριζει το ιστορικό σου και θα δεις που σε λίγο καιρό θα γίνεις μανουλα❤️Α και σχετικά με την ίωση που πέρασες,δεν επηρεάζει κάπου,παρά μόνο αν ανεβάσεις πυρετό.Και εγώ πέρασα ίωση στην εμβρυομεταφορά και προχώρησε μόνο ένα από τα δύο έμβρυα,οπότε ήταν καθαρά θέμα εμβρύων 

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 10

11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια όταν έχεις κατάψυξη είτε έμβρυα είτε ωάρια και περάσει ο χρόνος που έχεις πληρώσει σε ενημερώνουν από την κλινική εκείνοι ή επικοινωνείς εσύ; Και σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσεις εσύ τα καταστρέφουν ;;

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Κορίτσια όταν έχεις κατάψυξη είτε έμβρυα είτε ωάρια και περάσει ο χρόνος που έχεις πληρώσει σε ενημερώνουν από την κλινική εκείνοι ή επικοινωνείς εσύ; Και σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσεις εσύ τα καταστρέφουν ;;

Τίποτα δεν καταστρέφετε χωρίς την άδεια σου. Συνήθως ενημερώνουν οι ίδιοι για τα χρήματα φυσικά . 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 46 λεπτά , linaa είπε:

Τίποτα δεν καταστρέφετε χωρίς την άδεια σου. Συνήθως ενημερώνουν οι ίδιοι για τα χρήματα φυσικά . 

Εμένα πέρασαν 14μηνες και δεν ενημέρωσαν και αγχώθηκα μήπως κατέστρεψαν τα ωάρια που έχω ..θα τους καλέσω εγώ για τα χρήματα για να το επιβεβαιώσω κ ολας !! Σε ευχαριστώ για την απάντηση !!!

πρίν από 11 λεπτά , Blu24 είπε:

Εμένα πέρασαν 14μηνες και δεν ενημέρωσαν και αγχώθηκα μήπως κατέστρεψαν τα ωάρια που έχω ..θα τους καλέσω εγώ για τα χρήματα για να το επιβεβαιώσω κ ολας !! Σε ευχαριστώ για την απάντηση !!!

Εμένα με κάλεσαν μετά από 2 χρόνια. Πλήρωσα τον Δεκέμβριο για το 2023 και περιμένω τώρα ενημέρωση για να πληρώσω για το 2024. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...