Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα κορίτσι, στα 8 κύτταρα είναι το ιδανικό στην τρίτη ημέρα αλλά μικρή σημασία έχει, προχωράει. Ελπίζουμε για το καλύτερο! 🙏
      Μπορεί να γίνει βλαστοκύστη στην 6η ημέρα όπως και τα υπόλοιπα αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Εφόσον προχωράει μην χάνεις την αισιοδοξία σου! 🤞

Μήπως σου έχει έρθει κάποιο email και πήγε στα spam? 

Αν γίνει την 6η μέρα όμως δε νομίζω να κάνω την ετ γιατί μου είπε πως γίνεται την 5η ημέρα. Ήθελα να το βάλω φρέσκο και όχι να το καταψύξω.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμείς είχαμε 6%😀😀

😮😮😮😮 σοκ !!! Με φυσιολογικό όλο το υπολοιπο σπερμα ετσι ; 

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Στην δική μας περίπτωση ΑΝ ΠΟΤΕ φτάσει 6% θα έχουμε ελπίδες για φυσιολογική σύλληψη …🫠

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Με μορφολογία είτε 3 είτε 2%.. αριθμός σούπερ, κινητικότητα μέτρια κάπου 35-40%.

Κορίτσια μου καλημέρα 

Σήμερα πήγα για επανάληψη καλλιέργειας ξεκίνησα και dufaston για να μ έρθει η περιοδος και 10 του μήνα έχω ραντεβού με τον γιατρο να δούμε πως θα προχωρήσουμε!!!! 

• Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 8

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα 

Σήμερα πήγα για επανάληψη καλλιέργειας ξεκίνησα και dufaston για να μ έρθει η περιοδος και 10 του μήνα έχω ραντεβού με τον γιατρο να δούμε πως θα προχωρήσουμε!!!! 

Καλημέρα κορίτσι μου! Με το καλό! Positive thinking 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι αυτήν η φορά να είναι η τυχερή σου 

Μακάρι !! Κρατάω μικρό καλάθι και προσπαθώ να είμαι προσγειωμένη. Ολες οι βλαστοκύστες έγιναν την 6η ημέρα, δε ξέρω τι θα αλλάξει τώρα.. ο γιατρός είπε πως την 5η ημέρα κανονικά την ετ αν πάνε όλα καλά οπότε δε ξέρω τι θα γίνει αν δεν έχει προχωρήσει την 5η ημέρα και γίνει την 6η. Απ’οτι κατάλαβα θα το αποφασίσουμε ανάλογα πως θα έχει πάει την Τρίτη.( τη 5η ημέρα δλδ)

• Μου αρέσει 1

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 4

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Καλη επιτυχια κοριτσι μου! Το 8 κυτταρων grade A ειναι τελειο. Ειναι ο.τι πιο ολοκληρωμενο την τριτη μερα. Εννοειται να βαλεις τα grade A και εννοειται επισης οτι εχεις πολλες πιθανοτητες! Γιατι αποφασισατε για 3ης και οχι βλαστοκυστες; υπαρχει καποιο θεμα;

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα 

Ωραιοτατα! Μπαινεις κι εσυ σε σειρα τωρα.. ολα θα γινουν! Αντε να ειμαστε ολες εγκυες το 2025 ευχομαι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλη επιτυχια κοριτσι μου! Το 8 κυτταρων grade A ειναι τελειο. Ειναι ο.τι πιο ολοκληρωμενο την τριτη μερα. Εννοειται να βαλεις τα grade A και εννοειται επισης οτι εχεις πολλες πιθανοτητες! Γιατι αποφασισατε για 3ης και οχι βλαστοκυστες; υπαρχει καποιο θεμα;

Ωραιοτατα! Μπαινεις κι εσυ σε σειρα τωρα.. ολα θα γινουν! Αντε να ειμαστε ολες εγκυες το 2025 ευχομαι!

Ευχαριστω πολύ πολύ!!αυτό μου είπαν και εκείνοι για το 8 κυττάρων grade A. Πάμε με 3ης ημέρας γιατί εμεινα έγκυος στο παρελθόν με 3ης μέρας οπότε ο γιατρός θεωρεί ότι έτσι πρέπει να ξαναπάμε εφόσον πέτυχε. ✌🏻🙏🏼

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

πρίν από 4 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστω πολύ πολύ!!αυτό μου είπαν και εκείνοι για το 8 κυττάρων grade A. Πάμε με 3ης ημέρας γιατί εμεινα έγκυος στο παρελθόν με 3ης μέρας οπότε ο γιατρός θεωρεί ότι έτσι πρέπει να ξαναπάμε εφόσον πέτυχε. ✌🏻🙏🏼

Τοτε ολα τελεια! Ευχομαι τα καλυτερα! Με το καλοοο!! Περιμενεις να αδιαθετησεις για να ξεκινησεις;?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Ναι το 8 κυττάρων Α είναι ένα άριστο έμβρυο 3 ημερών! Και τα 3 που έχεις grade A  έχουν πολύ καλές πιθανότητες. Πόσα θα μεταφέρεις; 
Καλή επιτυχία 🤞✌️🙏

7 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Για την μορφολογία εφόσον κάνετε μικρογονιμοποίηση δεν έχετε θέμα αλλά το dfi είναι ανεβασμένο δηλαδή στις τιμές αναφοράς λέει άνω των 30% είναι υψηλό!!! Αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που έχει κάτω από 20% για αυτό μου έκανε εντύπωση το 3%!!

Συγγνώμη που επεμβαίνω!ο άντρας μου υπάρχει 😂😂 dfi 9 % πριν 2 βδομαδες έκανε !μέχρι και ο γιατρός σοκαρίστηκε !και με ουρεοπλασμα παρακαλώ 😂

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Makelen είπε:

Έχω ακόμα κορίτσι μου ,αλλά ναι σιγά σιγά θα έρθει και η ώρα μου για την 2η ετ 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Προσωπικά αν ήταν να βάλω 3 θα επέλεγα 2 Α κι ένα Β... πρώτον γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πιάσουν όλα καο στο κακό σενάριο να μη πιάσει κανένα να έχω άλλο ένα Α και Β! Ακόλουθα το γιατρό και το ένστικτο σου ομως!!! Με το καλο να τα υποδεχτείς και να σου φέρουν υγιή μωρο-α!!!

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Ειδικά για σένα σπέσιαλ ευχές και θετική ενέργεια!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...