Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

On 1/1/2025 at 3:09 ΜΜ, MK2012 είπε:

Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.

Καλή χρονιά σε ολες με υγεία, αγάπη και χαρμόσυνα νέα!!! 

Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες  τελευταια στιγμη  ..

Υ.γ καλή επιτυχια!!!!! Ευχομαι να ειναι το τυχερό αυγό του 2025!!!!  

On 1/1/2025 at 3:09 ΜΜ, MK2012 είπε:

Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 47 λεπτά , Nima21 είπε:

Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες  τελευταια στιγμη  ..

Υ.γ καλή επιτυχια!!!!! Ευχομαι να ειναι το τυχερό αυγό του 2025!!!!  

Αυτα ακριβώς γνωρίζω και εγω. Όσα έγραψες. Επηρεάζονται πολύ εύκολα οι άντρες απο γρίππες. Υψηλό πυρετό. Φαντάσου όσοι οδηγάνε μηχανάκι έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν διαφορά θεάματα με την ποσότητα και ποιότητα. Πρέπει να μην φοράνε στενό εσώρουχο, να μην ζεσταίνονται, να μην πατιούνται όπως πχ στην σέλα στο μηχανάκι. 
Οι διατροφή τους. Η υγιεινή. Είναι τόσο λεπτό το ζήτημα και τόσο ευαίσθητα που και πάλι δεν ασχολούνται τα κέντρα. Επισης έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα πρόβλημα κολλάνε με αυτό . Πχ σε μια φίλη μου είχαν σοβαρό θέμα με το σπερμα . Σε εκείνη έκαναν πολύ λίγες εξετάσεις . Ούτε καν σαλπιγογραφια. Εστιάσανε μόνο στο προφανές. Οπότε αν αποτύγχανε την πρώτη φορά, θα το έριχναν καθαρά στο σπερμα . Βλέπω ένα τέτοιο μοτίβο σε όλα τα κέντρα δυστυχώς. Εμείς οι ίδιες να παρακαλάμε για έξτρα εξετάσεις. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Nima21 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Blu24 είπε:

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

Χρόνια πολλά !! Οι τιμές αναφοράς έλεγαν πως ο,τι είναι πάνω από 4% για τη μορφολογία σπέρματος είναι καλό άρα ήμασταν 1% κάτω από το φυσιολογικό . Στο dfi είχε 38%, λάθος θυμόμουν. Δλδ ήμασταν στη μέτρια κλίμακα αξιολόγησης. Λαθος τα έγραψα πριν.Μπέρδεψα τη μορφολογία με το dfi, λογικό να σας μπερδέψω. Οταν τα έγραφα ήμουν γραφείο και δεν θυμόμουν καλά.
Στο Λυμπερόπουλο τις είχαμε κάνει, από τα καλύτερα διαγνωστικά για αυτή την υπόθεση.

8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χρόνια πολλά !! Οι τιμές αναφοράς έλεγαν πως ο,τι είναι πάνω από 4% για τη μορφολογία σπέρματος είναι καλό άρα ήμασταν 1% κάτω από το φυσιολογικό . Στο dfi είχε 38%, λάθος θυμόμουν. Δλδ ήμασταν στη μέτρια κλίμακα αξιολόγησης. Λαθος τα έγραψα πριν.Μπέρδεψα τη μορφολογία με το dfi, λογικό να σας μπερδέψω. Οταν τα έγραφα ήμουν γραφείο και δεν θυμόμουν καλά.
Στο Λυμπερόπουλο τις είχαμε κάνει, από τα καλύτερα διαγνωστικά για αυτή την υπόθεση.

Για την μορφολογία εφόσον κάνετε μικρογονιμοποίηση δεν έχετε θέμα αλλά το dfi είναι ανεβασμένο δηλαδή στις τιμές αναφοράς λέει άνω των 30% είναι υψηλό!!! Αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που έχει κάτω από 20% για αυτό μου έκανε εντύπωση το 3%!!

πρίν από 11 λεπτά , Blu24 είπε:

Για την μορφολογία εφόσον κάνετε μικρογονιμοποίηση δεν έχετε θέμα αλλά το dfi είναι ανεβασμένο δηλαδή στις τιμές αναφοράς λέει άνω των 30% είναι υψηλό!!! Αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που έχει κάτω από 20% για αυτό μου έκανε εντύπωση το 3%!!

Καλημέρα ! Πάλι λάθος τα είπα, dfi έχει 28% και μορφολογία 3%. Είναι στη μέτρια κλιμακα του dfi σύμφωνα με τις εξετάσεις.

Το ωάριο γονιμοποιήθηκε τελικά και την Τρίτη το πρωί θα με καλέσουν για να πάω αν έχει προχωρήσει σε βλαστοκύστη.

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 7
  • Λουλούδια 1

10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα!!το E. coli είναι πολύ σοβαρός λόγος να μην πάει καλά η γονιμοποίηση παρόλο που το dfi είναι καλό. Θα συμφωνήσω ότι τα κέντρα δεν ασχολούνται με το σπερμα. Αρκεί να υπάρχει σπερμα και ας είναι ότι να ναι. Η μικρογονιμοποηση δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Εμείς μετά από 3 χρόνια καταλήξαμε πιθανόν ότι έφταιγαν τα μικρόβια για το κακό σπερμα γιατί δεν έχει βρεθεί τίποτα άλλο. Δλδ πως ένα σπερμα με μικρόβιο δεν είναι καλό για φυσική σύλληψη αλλά είναι τέλειο για μικρογονιποιηση;; Δεν το καταλαβαίνω. 
Ευτυχώς πατε σε ανδρολογο! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Πάλι λάθος τα είπα, dfi έχει 28% και μορφολογία 3%. Είναι στη μέτρια κλιμακα του dfi σύμφωνα με τις εξετάσεις.

Το ωάριο γονιμοποιήθηκε τελικά και την Τρίτη το πρωί θα με καλέσουν για να πάω αν έχει προχωρήσει σε βλαστοκύστη.

Καλημέρα!!Μπραβοοο! Ολα να πάνε κατ’ευχην! 🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻

πρίν από 18 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα!!το E. coli είναι πολύ σοβαρός λόγος να μην πάει καλά η γονιμοποίηση παρόλο που το dfi είναι καλό. Θα συμφωνήσω ότι τα κέντρα δεν ασχολούνται με το σπερμα. Αρκεί να υπάρχει σπερμα και ας είναι ότι να ναι. Η μικρογονιμοποηση δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Εμείς μετά από 3 χρόνια καταλήξαμε πιθανόν ότι έφταιγαν τα μικρόβια για το κακό σπερμα γιατί δεν έχει βρεθεί τίποτα άλλο. Δλδ πως ένα σπερμα με μικρόβιο δεν είναι καλό για φυσική σύλληψη αλλά είναι τέλειο για μικρογονιποιηση;; Δεν το καταλαβαίνω. 
Ευτυχώς πατε σε ανδρολογο! 

Ναι ναι θα πάμε αυτό το μήνα. Νομιζω εκεί θα λυθούν οι περισσότερες απορίες.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 47 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλα να πάνε κατευχην και να πραγματοποιήσετε την εμβρυομεταφορά!!🙏🏼🙏🏼

και εμείς με το ecoli ταλαιοωρουμασταν ένα χρόνο και είχε καταστρέψει πάρα πολύ το σπερμα !!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Blu24 είπε:

Όλα να πάνε κατευχην και να πραγματοποιήσετε την εμβρυομεταφορά!!🙏🏼🙏🏼

και εμείς με το ecoli ταλαιοωρουμασταν ένα χρόνο και είχε καταστρέψει πάρα πολύ το σπερμα !!!

Κορίτσι μου εύχομαι αυτήν η φορά να είναι η τυχερή σου 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Blu24 είπε:

Εμείς είχαμε 6%😀😀

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...