Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Πήρε δεύτερη φορά αντιβίωση. Πρώτη φορά πήρε Νοέμβριο του 2023 όταν βρήκαμε το ecoli και μετά Ιούλιο 2024. Το θέμα είναι πως όταν τελείωσε την αντιβίωση ήμασταν διακοπες κ δεν επανέλαβε τις εξετάσεις μετά να δούμε αν τον έπιασε η αντιβίωση και τον κυνηγούσα από το καλοκαίρι γιατί έχω μείνει με την αμφιβολία. Οχι μόνο για το θέμα της IVF δλδ αλλά μη του το γυρίσει σε προστατιτιδα. 

Κατάλαβα αν Κ εντάξει τώρα που έχει περάσει καιρός είναι πιο αντιπροσωπευτικό το δείγμα γιατί έχει ανανεωθεί το σπέρμα . 

Γενικά όπως τα λέει η @Alex@ είναι τα μικρόβια αν δεν υπάρχει ενόχληση ξαναεπανερχονται στο φυσιολογικό τους . Γι'αυτό είναι σημαντικό να περνει Κ προβιοτικα Κ βιταμίνες Κ πολύ πολύ νερό ταυτόχρονα Κ γενικά ξεκούραση ώστε ο οργανισμός να επανέλθει στο φυσιολογικό του γιατί Κ η αντιβίωση μόνη της ρίχνει το ανοσοποιητικό αν δεν βοηθήσεις γενικά κάνεις κύκλους με τα μικρόβια πέφτεις σε μια λουπα σκωτωνεις ένα μικρόβιο Κ ταυτόχρονα σκωτωνεις Κ την άμυνα σου... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Alex@ είπε:

Ποσες μερες του γράφουν αντιβιωση; η θεραπεία θέλει 20 μέρες αντιβίωση για να γίνει σωστά, τον άντρα μου τον έβαζα να παίρνει κ προβιοτικα μαζί χαχαχα 

Ο ανδρολογος μας είχε πει ότι όλα αυτά τα βακτήρια,   μικρόβια υπάρχουν  στον οργανισμό μας κ πως με ένα κρύωμα, λίγο κούραση που πέφτει το ανοσοποιητικο αυτά ανεβαίνουν  δηλ κάνεις εξέταση σου βρίσκει αποικία κ μετά από 2 μήνες που θα ξανακάνεις να μην έχεις τίποτα.

Ναι κάτι παρόμοιο είχε πει κ σε εμάς για την αποκια μικροβίων. Είχε πάρει σίγουρα 3 βδομάδες αντιβίωση. 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Κατάλαβα αν Κ εντάξει τώρα που έχει περάσει καιρός είναι πιο αντιπροσωπευτικό το δείγμα γιατί έχει ανανεωθεί το σπέρμα . 

Γενικά όπως τα λέει η @Alex@ είναι τα μικρόβια αν δεν υπάρχει ενόχληση ξαναεπανερχονται στο φυσιολογικό τους . Γι'αυτό είναι σημαντικό να περνει Κ προβιοτικα Κ βιταμίνες Κ πολύ πολύ νερό ταυτόχρονα Κ γενικά ξεκούραση ώστε ο οργανισμός να επανέλθει στο φυσιολογικό του γιατί Κ η αντιβίωση μόνη της ρίχνει το ανοσοποιητικό αν δεν βοηθήσεις γενικά κάνεις κύκλους με τα μικρόβια πέφτεις σε μια λουπα σκωτωνεις ένα μικρόβιο Κ ταυτόχρονα σκωτωνεις Κ την άμυνα σου... 

Χθες πήγε και πήρε συμπτώματα ο καημένος! Μάλλον τον τραμπουκισα πολύ 😂

Γενικα θέλω να κάνει πάλι ένα σπερμοδιαγραμμα να μου φύγει η ανησυχία πως συμβαίνει κάτι. Ετσι κ αλλιώς στις 13 έχουμε τον ανδρολόγο που κανόνισα. Παντως καμμία από τις 2 φορές που βρέθηκε μικρόβιο δεν είχε ενόχληση. Δλδ αν δεν είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα δε θα το ξέραμε καν. 

Με πήραν τηλ πριν λίγο από το κέντρο και είναι λέει μια χαρά η οιστραδιολη μου τώρα που βγήκαν οι αιματολογικές. Για αν δούμε..

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι κάτι παρόμοιο είχε πει κ σε εμάς για την αποκια μικροβίων. Είχε πάρει σίγουρα 3 βδομάδες αντιβίωση. 

Χθες πήγε και πήρε συμπτώματα ο καημένος! Μάλλον τον τραμπουκισα πολύ 😂

Γενικα θέλω να κάνει πάλι ένα σπερμοδιαγραμμα να μου φύγει η ανησυχία πως συμβαίνει κάτι. Ετσι κ αλλιώς στις 13 έχουμε τον ανδρολόγο που κανόνισα. 

Καλά έκανες γιατί αφού δίνετε που δίνετε τόσα λεφτά καλό είναι να προσέχετε Κ τις λεπτομερείς . 

Εντάξει προλαβαίνει να κάνει ένα ακόμα σπερμοδιαγραμμα ώστε να το δείξετε Κ στον ανδρολογο να δείτε Κ από εκεί τι γίνετε.  

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Καλά έκανες γιατί αφού δίνετε που δίνετε τόσα λεφτά καλό είναι να προσέχετε Κ τις λεπτομερείς . 

Εντάξει προλαβαίνει να κάνει ένα ακόμα σπερμοδιαγραμμα ώστε να το δείξετε Κ στον ανδρολογο να δείτε Κ από εκεί τι γίνετε.  

Θα πάει να το κάνει το Σάββατο, προλαβαίνει άνετα νομίζω.  Παντως παρατήρησα πως αυτή τη φορά οι δόσεις των χαπιών που ξεκίνησα (μέχρι να δούμε πως θα προχωρήσουμε), είναι πολύ λιγότερες από πριν. Πριν έπαιρνα 10 Cyclacur τη μέρα ας πούμε και τώρα έχω 2. Ρώτησα και μου είπαν πως είναι διαφορετικά επειδή πάμε με τον φυσικό κύκλο και μετά από ωοληψια ενώ πριν κάναμε προετοιμασία ενδομητρίου.

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα πάει να το κάνει το Σάββατο, προλαβαίνει άνετα νομίζω.  Παντως παρατήρησα πως αυτή τη φορά οι δόσεις των χαπιών που ξεκίνησα (μέχρι να δούμε πως θα προχωρήσουμε), είναι πολύ λιγότερες από πριν. Πριν έπαιρνα 10 Cyclacur τη μέρα ας πούμε και τώρα έχω 2. Ρώτησα και μου είπαν πως είναι διαφορετικά επειδή πάμε με τον φυσικό κύκλο και μετά από ωοληψια ενώ πριν κάναμε προετοιμασία ενδομητρίου.

Ε ναι αφού το ενδομήτριο σου είναι έτοιμο απλά τώρα όπως θα γινόταν Κ στην φύση περιμένεις να γονιμοποιηθεί το ωάριο Κ να ανέβει στην σάλπιγγα όλα τα άλλα είναι έτοιμα . Τα χάπια τώρα που περνεις απλά κάνουν τον οργανισμό σου να πιστεύει ότι μετά την ωορρηξία το ωάριο εχει γονιμοποιηθεί 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Ε ναι αφού το ενδομήτριο σου είναι έτοιμο απλά τώρα όπως θα γινόταν Κ στην φύση περιμένεις να γονιμοποιηθεί το ωάριο Κ να ανέβει στην σάλπιγγα όλα τα άλλα είναι έτοιμα . Τα χάπια τώρα που περνεις απλά κάνουν τον οργανισμό σου να πιστεύει ότι μετά την ωορρηξία το ωάριο εχει γονιμοποιηθεί 

Καλύτερα γιατί είναι κ λιγότερα τα χάπια. Παντως το σκέφτομαι και γελάω μόνη μου. Πήγα χαλαρή 2η μέρα του χρόνου, έκανα την ωοληψια μου χωρίς μέθη και γύρισα κυρία σπίτι μου. Λες και πάω για καφέ ένα πράγμα, τέτοια φυσικότητα από τη συνήθεια.  
Αυτό που δε κατάλαβα είναι πως θα ξέρουν αν έγινε την 5η μέρα βλαστοκύστη αφού μου έχουν πει πως αν είναι όλα καλά πάω για ετ την Τρίτη.  Τρίτη θα είναι 5η μέρα από την ωοληψια. Εκείνη τη μέρα δε το βλέπουν κανονικά;

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Καλύτερα γιατί είναι κ λιγότερα τα χάπια. Παντως το σκέφτομαι και γελάω μόνη μου. Πήγα χαλαρή 2η μέρα του χρόνου, έκανα την ωοληψια μου χωρίς μέθη και γύρισα κυρία σπίτι μου. Λες και πάω για καφέ ένα πράγμα, τέτοια φυσικότητα από τη συνήθεια.  
Αυτό που δε κατάλαβα είναι πως θα ξέρουν αν έγινε την 5η μέρα βλαστοκύστη αφού μου έχουν πει πως αν είναι όλα καλά πάω για ετ την Τρίτη.  Τρίτη θα είναι 5η μέρα από την ωοληψια. Εκείνη τη μέρα δε το βλέπουν κανονικά;

Ε μπορεί να είναι πρώιμη βλαστοκυστη βλέπουν την δυναμική των διαιρέσεων δεν χρειάζετε να ολοκληρωθεί η 5h μέρα αν έχει καλή μορφή Κ διαιτητέ στην ώρα του κ σωστά δεν υπάρχει πρόβλημα 

Σιγά σιγά μπαίνω στον 5ο μήνα κ άρχισα να κοιτάω πραγματάκια για τα μωράκια. 

Τι προτείνετε όσες έχετε διδυμα για καροτσι;; προσανατολιζομαι στο καρότσι στυλ μεζονέτα, το δίπλα δίπλα θεωρώ θα είναι μεγάλο κ θα πιάνει πολύ χώρο στο αυτοκίνητο και για 2 μονα δεν το συζητάμε καν!!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Morning2000 είπε:

Καλή χρονιά!!! Είμαι 41,5 ετών και τώρα αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου να κάνουμε προσπάθειες. Θα ξεκινήσουμε προσπάθειες για εξωσωματικη και φυσιολογικά. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση γιατρού. Εύχομαι να μην χρειαστώ πολλές εξωσωματικες. Το ένα εμπόδιο είναι να πετύχει η σύλληψη και το άλλο να καταφέρεις να κρατήσεις το έμβρυο. Είμαι φουλ αγχωμένη. Θέλω να βρω τον καλύτερο γιατρό και να μην χάσω μέρα παραπάνω.

Καλή Χρονιά!Να είσαι θετική και να θυμάσαι ότι το πιο σημαντικό είναι να βρείτε έναν άνθρωπο που θα νιώσετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

Σου εύχομαι τα καλύτερα 

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Ε μπορεί να είναι πρώιμη βλαστοκυστη βλέπουν την δυναμική των διαιρέσεων δεν χρειάζετε να ολοκληρωθεί η 5h μέρα αν έχει καλή μορφή Κ διαιτητέ στην ώρα του κ σωστά δεν υπάρχει πρόβλημα 

Α, οκ ευχαριστω. Βγάζει νόημα γιατί μου είπαν πως την Κυριακή (3η ημέρα πρακτικά αν φυσικά γίνει γονιμοποίηση ) θα έχουν μια καλύτερη εικόνα για το αν θα δίνει ετ.

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Α, οκ ευχαριστω. Βγάζει νόημα γιατί μου είπαν πως την Κυριακή (3η ημέρα πρακτικά αν φυσικά γίνει γονιμοποίηση ) θα έχουν μια καλύτερη εικόνα για το αν θα δίνει ετ.

Σωστά σου είπαν, εμένα στον τυχερό κύκλο την τρίτη ημέρα μου είχαν πει πως πάνε πολύ καλά κι όντως προχώρησαν όλα.

Καλή χρονιά σε όλους, καλή επιτυχία κορίτσι μου! 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Alex@ είπε:

Τι προτείνετε όσες έχετε διδυμα για καροτσι;; προσανατολιζομαι στο καρότσι στυλ μεζονέτα, το δίπλα δίπλα θεωρώ θα είναι μεγάλο κ θα πιάνει πολύ χώρο στο αυτοκίνητο και για 2 μονα δεν το συζητάμε καν!!

Ότι χωράει στο αμάξι μην το σκέφτεσε . Άμα δεν χωράει τι να το κάνεις ? 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ότι χωράει στο αμάξι μην το σκέφτεσε . Άμα δεν χωράει τι να το κάνεις ? 

Εγώ θα πω ότι χωράει στο ασανσέρ αν μένετε σε πολυκατοικία και ποιο θα είναι ποιο άνετο για τα πεζοδρόμια αν δεν μένετε επαρχία. Για το αμάξι υπάρχει και η λύση της μπαγκαζιέρας. Χωράνε τα πάντα εκεί. 

1 hour ago, Alex@ είπε:

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εγώ θα πω ότι χωράει στο ασανσέρ αν μένετε σε πολυκατοικία και ποιο θα είναι ποιο άνετο για τα πεζοδρόμια αν δεν μένετε επαρχία. Για το αμάξι υπάρχει και η λύση της μπαγκαζιέρας. Χωράνε τα πάντα εκεί. 

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε αυτά τα διοροφα έχουν μικρή φάτσα οπότε στο ασανσέρ χωράνε. Εντάξει ταξίδι κάνεις λιγότερες φορές οπότε δεν χρειάζετε να πάρεις ειδικό καρότσι για ταξίδια είναι υπερβολή νομίζω . Αυτό που θα χρησιμοποιείς να σε βολεύει στα καθημερινά στα ταξίδια θα στριμώχτεις λίγο δεν χάθηκε ο κόσμος 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...